26. kolo
26.04.2014 19:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 3:1

Slovácko v závěru utkání nasypalo Sigmě dvě branky a celkově utkání vyhrálo 3:1. Na Hané tak budou mít do posledních kol obrovské problémy se záchranou. Slovácko si tříbodovým importem v tabulce polepší.

Trestat hanáckou defenzívu mohl už po deseti minutách Kerbr, ovšem trestuhodně netrefil branku. Na druhé straně se zjevil dvakrát v čisté gólovce Adam Varadi. Obrana Slovácka zachybovala, ale Varadi si neporadil vůbec dobře. Slovácko ale bylo jinak aktivnější, Kerbr v další gólovce opět neuspěl a s nepořízenou se musel smířit i dorážející Valenta. Ve 33. minutě čekání na úvodní branku pominulo. Libor Došek sklepl míč pro Jiřího Valentu, který vnikl do šestnáctky a špičkou kopačky překonal Zlámala - 1:0 pro Slovácko. Sigma mohla před odchodem do šaten srovnat, ovšem Adam Varadi v další obrovské šanci nepochopitelně selhal. Z bezprostřední blízkosti nedokázal dopravit míč za Hečova záda.

Druhý poločas zahájili opět lépe fotbalisté Slovácka, ale výraznějším momentem bylo přerušení utkání. Sudí se tak rozhodl po neutichajících nadávkách fanoušků na adresu Miroslava Pelty. Situace se uklidnila až po zásahu trenéra Habance i samotných hráčů, kteří s fanoušky promluvili. Poté co se opět začalo hrát, hrozilo více Slovácko. Milan Kerbr se ocitl hned několikrát v jasné šanci, ale tím, že je neproměnil urazil "fotbalového boha". Následoval trest a poněkud nečekané srovnání Sigmy. Ke střele se totiž odhodlal Jan Schulmeister a Heča byl překonán - 1:1.

Utkání směřovalo k remízovému konci, ale sedm minut nastaveného času nakonec přineslo rozuzlení. Nejprve Libor Došek ranou pod břevno strhl vedení na stranu Slovácka a krátce na to zakončil rychlý kontr do otevřené obrany Jiří Valenta! Slovácko vyhrálo 3:1 a stoupá tabulkou, naopak Sigma bude mít obrovské problémy se záchranou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostalo se ke me info ze je domluvena vyhra Sigmy. Chtel sem na fortune vsadit zapas 2 za 5000 Kč s kurzem 3,25. Bookmaker neschvalil ticket a okamzite snizili kurz na cele fortune na 2,85. Podelavka :D

Reagovat
tlaci

jak mohou vyhrát, když nedokážou trefit ani prázdnou bránu; viz minule Varadi TIP: 0:0

Reagovat
ryzskej

A to je to náš letošní nejlepší střelec.

Reagovat
Sw!fty

Bookmaker Ti zachránil poměrně nemalé peníze

Reagovat
REPLIKATOR

0:1 opět bude moravská výpomoc

Reagovat
kecipep

Houby výpomoc, jasná výhra 3:0. Sigmu s její obranou nelze nechat vyhrát, bylo by to kurňa moc okaté

Reagovat
kecipep

omg ty kurzy všude klesly a Sigma už je favorit Jsem hodně zvědav na naší sestavu a na zápas samotný

Reagovat
smazaný uživatel

" Po hanlivých urážkách od domácích fanoušků na adresu předsedy svazu Pelty je utkání přerušeno na pět minut. " Komedi Pelta ven!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma pomalu největší favorit na sestup... Co můžpu pošlou na hostovačku a pak jim nekopové hrají základ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele