25. kolo
26.04.2013 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Sigma Olomouc 0:0

Dukla se na Julisce rozešla s Olomoucí smírně, gólu se diváci nedočkali. V souboji o evropské poháry se tak větší změna v obsazení zatím nekoná.

Olomouc přijela do hlavního města posílena alespoň morálně. V minulém utkání sice již o poločase prohrávala o dva góly, ale nakonec se Hanákům podařilo utkání zdramatizovat a odnesli si alespoň bod. Dnes se ale hosté muselo obejít bez služeb Michala Ordoše.

Do první akce se prohnal španělský útočník Néstor, ale zakončení se mu nepovedlo a brankář Zdeněk Zlámal mohl zůstat v klidu. Zasahovat musel i brankář Filip Rada, střela Martina Pospíšila by se ale dala označit spíše jako pokus o navštívenku. Velkou šanci měl na kopačce Pavel Hašek, jeho spolupráci s Borkem ale brankář Zdeněk Zlámal výborně vyřešil.

Domácí Dukla se snažila vtisknout zápasu své tempo a obraz hry, v další šanci se po pasu Pospěcha objevil dobře zakončující Pavel Hašek. Zdeněk Zlámal ale opět skvěle míč vyrazil a zabránil Pražanům ve skórování. Další kapitolu souboje Pavla Haška s brankářem hostujícího týmu jsme mohli vidět po půlhodině hry, ani tentokrát ale domácí záložník míč za Zlámalova záda neposlal.

Poslední akci první půle zlikvidovala včas se vracející obrana hostí, Pospěchova šance vyzněla do prázdna. Do druhé půle již nenastoupil v dresu Sigmy Jan Javůrek, který udělal místo spoluhráči Jakubovi Petrovi. S ním jakoby přišla do zápasu také aktivita hostí, kteří se po čas první půle spíše osmělovali. Dobře mířenou ránu Navrátila musel vytěsňovat Filip Rada, hosté tím ale naznačili, že se nehodlají vrátit bez bodů.

Tomáš Hořava se pokusil strhnout vedení na stranu svého týmu, ale jeho rána z úctyhodné vzdálenosti byla tečována mimo Radovu svatyni. Po hodině hry se mohly domácí tribuny málem radovat, ale Hašek v palebné pozici zvolil zpětnou přihrávku na spoluhráče Pospěcha a k tomu se již obránci dostali včas.

Malého hlavičku vytěsnil nad pohotový Zdeněk Zlámal, hostující brankář musel zaskakovat za svou obranu také proti Pospěchově zakončení z konce zápasu. Střela z úhlu mu ale příliš mnoho starostí nepřidělala. A do třetice nevyzrál na Zlámala ani Petr Malý, jehož ránu z přímého volného kopu Zlámal zlikvidoval. Díky remíze zůstává Sigma na svém místě, Dukla je pátá.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
ronaldik

Dukla jede, my ne, nevyhrajem a spíš prohrajem... 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky gólů k tomuto zápasu: http://www.ligista.cz/news/dukla-sigma/

Náš tip na výsledek 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

aby Sigma nedopadla jako Jablonec... 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla do poharu

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze Dukla nezahrala na 3 body, ale i bod se Sigmou dobrej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele