17. kolo
19.02.2012 15:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 2:1

Středočeši odehráli velmi dobrý první poločas, ve kterém trefou z penalty a po překrásné kombinační akci získali rozhodující náskok. Baník se o pozdvižení postaral až po změně stran, bohužel to však nebyli hráči, ale část jejich "fanoušků".

Boleslav se mohla dostat do vedení už po devíti minutách hry, kdy odvrácený centr vrátil do vápna Kulič, Chramosta se hravě obtočil kolem nedůrazného obránce a pohotovou přízemní střelu namířil decimetry vedle pravé tyče. V 16. minutě se předvedl o něco lépe, když zády k brance poslal míč na malé vápno, odkud nabíhající Zahustel hlavičkoval nepřesně ke vzdálenější tyči.

O svou příležitost se přihlásili také hosté, když Marek dokázal sebrat balón rozehrávajícímu Dimitrovskimu, jenže jeho centr-střela nebezpečí neznamenala. V další moment se tak mohli radovat Boleslavští. Frydrych fauloval na kraji vápna Filla a Kulič s chladnou hlavou poslal penaltu po zemi k opačné tyči, než ke které skákal Pietrzkiewicz.

To hlavní však mělo přijít v minutě pětatřicáté. Boleslav nechala za sebou všechny evropské velkokluby a předvedla dokonalou akci na jeden dotyk, ve které se ukázal Fillo, Chramosta, zády k brance centrující Kulič a nakonec z voleje střílející Kúdela, jenž ještě opřel brankářem tečovaný balón o tyč.

Bohužel v diskusích bude převládat jiné téma, a to problémovost fanoušků Baníku, kteří se nezapřeli ani ve středních Čechách a svou agresí zápas na čtvrthodiny přerušili. Pro oba týmy pak nebylo lehké vrátit se do tempa, světlou výjimkou tak byla nepřesná střela Kuliče z pár metrů a Millerem vyboxovaná rána Lukeše.

Druhá půle tak byla snad pouze nutnou povinností dohrát první dějství. Nudný fotbal, ve kterém Boleslav dlouho Baník k ničemu nepouštěla, nakonec přinesl dramatizaci v polovině šestnáct minut dlouhého nastavení.

K neštěstí Dimitrovského to byl opět on, kdo znovu propadl před Markem, který tentokrát svou střelu zamířil přesně ke vzdálenější tyči a dostal svůj tým nadosah bodovému zisku. Ve sté minutě tak tajili domácí fanoušci dech, když Lukešův projektil skončil na horní síti. To však bylo z ostravské strany vše a Baník se z posledního místa neodlepí.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
Kepy_FCB

2:2

Reagovat
ryzskej

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka 3-3 Baník

Reagovat
OtecJaJ10

Rychlý gol a 2:2

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
tlaci

Baníku se prej zlepšila obrana tip 1:1

Reagovat
Fingulka

3:0 (Chramosta, Zahustel, Kulič)

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (Kukec)

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

7:0 smrt Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

holá .liga volá zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jseš hrdina přez internet Přijed do Ostravě a řekny že jsme zmrdi...

Reagovat
Fingulka

Teď nevím jestli to s tou "češtinou" myslíš vážně nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

někdo šáhne na Chramostu a Bolka z penalty vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

K autorovi Reportu: (Josef Gvoždiak / onlajny.cz ) píšete tady pěkné bludy :-) ono je to těžko když jste ten zápas ani neviděl. btw "Baník se z posledního místa neodlepí" to jen dokazuje I malé dítě by to napsalo lépe...

Reagovat
Sw!fty

nebreč, Baníčku to stejně nepomůže

Reagovat
OtecJaJ10

má pravdu, autor je buď slepý a nebo zaslepený ruďoch, když napíše takové kulo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele