18. kolo
25.02.2012 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 0:1

Pět tisíc diváků v Uherském Hradišti sice nepolevovalo v povzbuzování po celý zápas, který ovšem sotva dosahoval kvalit divizní soutěže. Nastavené minuty však dnes mluvily proti Baníku, který v nich přišel o vítězství nad Jabloncem a Sigma se takovou trefou dotáhla právě na čtrnáctý Baník.

O nepříjemné déjà vu se mohl postarat Ordoš, který svou mířenou, jedovatou střelou z vápna donutil k dobrému zákroku Filipka už v první minutě. Na dlouhou dobu to ovšem byla také jediná nebezpečná střela mířící mezi tři tyče. Schulmeister s Hálou na jedné a Pavelka na druhé straně při svých příležitostech přesně nemířili.

Diváci si rozhodně na své nepřišli. Ordoš byl do poločasu ještě dvakrát blízko k otevření skóre, v obou případech mu ale chyběly centimetry k zásahu míče. Pavelka s Volešákem zase týrali fanoušky svou neschopností přetavit rychlý brejk alespoň ve střelu ohrožující soupeře.

Druhé dějství pak místo zlepšeného fotbalu přineslo především zvýšené emoce a nezáživný fotbal se tak akorát více rozkouskoval. První moment po změně stran stojící za zmínku se tak odehrál až sedmnáct minut před koncem, kdy po faulu na Valentu viděl svou druhou žlutou kartu v zápase Daniel Rossi.

Domácí se nakonec dočkali v nastavení. Ke své smůle však Došek uklidil balón do vlastní sítě, když Schulmeister překvapil zeď i Filipka přízemní střelou z přímého kopu. Míč se po teči Klesnila odrazil od tyče a běžel po brankové čáře, kde ho nešťastně trefil domácí hráč.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovácko je doma silný ale Olomouc potřebuje nutně body vychází mi z toho remíza 1:1 branky Pavelka,Ordoš.

Reagovat
Tomtaf

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

plichta 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko 2-1 Olomouc

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
tlaci

za 1:2 bych se nezlobil, bude to hodně vyrovnané utkání

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

EuroFotbal prostě na Slovácko nikdy čistou 1 nedá. Asi máte nějaký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, být to podle tipů EF tak máme 0 výher, 10 remíz a 20 proher

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jak minulý rok doma z Brnem. Tentokrát za 500 tisíc... Zklamali jste spoustu fanoušku vy HOVADA!! UBOŽÁCI!! Všchny do jednoho by Vás měl p. Zemek vyházet!! UBOŽÁCI!!!! Jen ať to prošetří, je mi z Vašeho přístupu na blití!!

Reagovat
smazaný uživatel

Morava sobě...čekals něco jiného???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele