19. kolo
24.01.2021 20:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Stadio Ennio Tardini (© AFP)

Parma doma nezvládla zápas se Sampdorií a prohrála 0:2

Fotbalisté Parmy pod vedením staronového kouče Roberta D'Aversy nezvládli další ligový duel a se Sampdorií prohráli o dvě branky. Vše podstatné se z pohledu hostů odehrálo už v prvním poločase, ve kterém padly oba góly. Nejprve se prosadil Jošida a po něm Keita Baldé.

Parmě hrubě nevyšel první poločas a to jí nakonec stálo všechny body. Úvodních dvacet minut nic zásadního nepřineslo, až o chvíli později se dostal do koncovky útočník Gervinho a hostům pomohla branková konstrukce. Byl to jeden z klíčových okamžiků celého zápasu, protože kdyby šla Parma do vedení, mohlo se utkání ubírat jiným směrem. Šťastnější nakonec byli Námořníci. Maja Jošida byl ve správný čas na správném místě a propadlý centr dopravil za záda brankáře Sepeho.

Sampdoria vedla a ještě v první půli výsledek navýšila. Po ztrátě balónu na polovině hřiště následoval kontr hostů a Keita Baldé střelou k tyči zvýšil na 2:0. Parma byla v nelichotivé pozici, ovšem do konce zápasu zbývala ještě spousta času a nic nebylo předem ztraceno.

Je pravda, že Ducali měli i poměrně velkou porci smůly. Zvláště před koncem prvního poločasu, kdy zajímavá rána Juraje Kucky orazítkovala břevno. O tom, že má slovenský záložník vynikající střelu, se mohli hosté přesvědčit i v 62. minutě, kdy tentokrát skvěle zasáhl Audero. Další šance Parmy ale nepřicházely a Sampdoria nakonec dvoubrankové vedení uhájila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele