6. kolo
31.10.2020 18:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Marcelo Brozović (© AFP)

Inter doma Parmu opět neporazil

Už víc jak sedm let čekají fotbalisté Interu Milán na domácí vítězství proti Parmě. Nedočkali se ho ani tentokrát, přestože byli v roli velkého favorita. Nerazzurri se dostali do nesnází ve druhém poločase a po hodině hry už prohrávali díky Gervinhovi o dva góly. Následně sice snížil Brožović, ale pak to dlouho vypadalo, že si Ducali senzační výsledek pohlídají. Nestalo se tak. Porážku Interu odvrátil ve druhé minutě nastavení Ivan Perišić.

Není to před blížícím se duelem s Realem Madrid dobrá zpráva. Antonio Conte chtěl smolnou domácí sérii proti Parmě zlomit, ale jeho svěřenci nepředvedli optimální výkon. Mimochodem už poněkolikáté v právě probíhající sezoně. Zklamání pociťuje i Parma, která vedla ještě v nastaveném čase a musela se spokojit s remízou. Před samotným utkáním by jí ale hosté brali.

Parma začala na San Siru nebojácně a v její první příležitosti neuspěl po Gervinhově průniku Cornelius. Pochvalu také zaslouží pozorný a pohotový Handanović. Bohužel to byla jediná výrazná šance prvního poločasu. Inter se pak dostal asi dvakrát ke střele, ale nic nebezpečného to nebylo.

S takovou hrou nemohl Inter v žádném případě uspět a ještě k tomu, když na začátku druhého poločasu rychle inkasoval. Hernani načasoval svůj pas za obranu Nerazzurri precizně a Gervinho už věděl, co má dělat, bez přípravy levou nohou neomylně zakončil. Interu trvala odpověď zhruba šest minut, ovšem vstřelená branka z důvodu ofsajdového postavení neplatila. Inter ale žádnou další aktivitu nevyvíjel a po hodině hry už prohrával o dva góly. Gervinho opět našel skulinku mezi dvěma stopery, tam mu adresoval přihrávku Inglese a výsledek byl stejný jako v prvním případě.

Z dvoubrankového náskoku se Parma neradovala dlouho. Inter z následné akce okamžitě snížil, levačkou přesně k tyči se trefil Marcelo Brožović. Milánský velkoklub měl na vyrovnání dostatek času, ale herně mu to dál nešlo. Parma neměla se záchytem útočných akcí problémy a v jednu chvíli se zdálo, že si ze San Sira odveze vítězství. Inter však spasil ve druhé minutě další Chorvat - Ivan Perišić. Kolarov poslal do vápna vynikající centr a netradiční hlavičkář Perišić ho usměrnil za Sepeho záda. Inter tak remizoval s Parmou 2:2 a to rozhodně nelze považovat za úspěch.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slyším nebo čtu Parma a chce se mě .

Reagovat
berliner

Co proti nam mas?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední podezřelé výsledky, viz moje příspěvky u 3. a 5. kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Lukaka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pinamonti to zvládne

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Juventusák ven

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele