30. kolo
11.04.2021 12:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Matteo Darmian (© AFP)

Inter proti Cagliari stačila jediná trefa. Výhru mu zajistil Darmian

Inter doma úplně nepřesvědčil, ale přesto vyhrál. Ke třem bodům mu proti Cagliari stačila jediná trefa, o níž se patnáct minut před koncem utkání postaral trochu netradiční hrdina. Obránce Matteo Darmian, který zakončil povedenou spolupráci dvou beků.

Ne vždycky je to oku lahodící fotbal, když se Interu nedaří. Ale jak už to pod trenérem Antoniem Contem bývá velmi často, i to málo Interu stačí, aby nakonec svého soka udolal. Jako dnes. Zprvu se Inter trochu trápil, a když už mu nějaká šance vyšla, jako třeba v případě Christiana Eriksena ve 12. minutě, zasáhl náhradní brankář Vicario.

O pár minut později se další z mnoha spoluprací dua Lukaku - Sánchez proměnila v šanci staršího z nich a gól, jenže ten sudí Pairetto nemohl pro ofsajd uznat. Domácí sice stále častěji kombinovali, aniž by je Cagliari nějak výrazně rušilo, ale šancí si Inter moc vytvořit nedokázal.

Byla to spíš nuda, zdlouhavé kombinace a hledání správného klíče, který by otevřel svědomitě pracující obranu celku ze Sardinie. Tu se po hodině hry pokoušel svižnou střelou otevřít Eriksen, ale ránu dánského playmakera dokázal Vicario s vypětím všech sil vyrazit nad bránu.

Dvacet minut před koncem se zase po De Vrijově hlavičce z rohu ozvalo břevno za jeho zády! Přesto hosté nakonec kapitulovali. Psala se 77. minuta, když Lukaku prostrčil míč na nabíhajícího Hakimiho a střídající bek hledal před branou spoluhráče. Včas si tam perfektně naběhl Matteo Darmian a coby špatně obsazený obránce dokázal poslat míč do brány - 1:0 pro Inter.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele