29. kolo
03.04.2021 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Hellasu (© AFP)

Hellas zvítězili na Sardinii 2:0, trefil se i český záložník Barák

Po třech porážkách v řadě Hellas zabral a zvítězil na půdě Cagliari o dva góly. Pro domácí je to nepříjemná porážka, která komplikuje boj o záchranu. Ztráta na nesestupové pozice se totiž může ještě navýšit. Pod výhru Hellasu se úvodní brankou podepsal Antonín Barák, pojistku vstřelil v nastavení Kevin Lasagna.

Cagliari se pod Leonardem Semplicim zvedlo, ale nyní muselo zkousnout už třetí porážku v řadě. Hellas začal na Sardinii aktivněji a Velosův přimák z dvanácté minuty musel Cragno s vypětím všech sil vytěsnit. I nadále byl Hellas lepším týmem, ovšem do žádné větší gólovky už se nedostal. Cagliari předvedlo v prvním poločase hodně nevýrazný výkon, se kterým rozhodně nemůže v boji o záchranu uspět.

Po změně stran se to z pohledu domácích ještě zhoršilo. V 54. minutě obdržel přihrávku od Velosa Antonín Barák a parádní ranou k tyči poslal Hellas do vedení. Pro českého záložníka to byla už sedmá branka v letošním ročníku Serie A. Cagliari sahalo po vyrovnání v 65. minutě, ale Simeone trefil zblízka jen tyčku. To byla největší šance Sardiňanů v zápase.

V závěru utkání Cagliari otevřelo hru a tím se vystavovalo nebezpečí rychlých brejků. První z nich trestuhodně neproměnil Salcedo a naopak se skvěle vytasil Cragno, ten druhý už ale skončil gólem. Kevin Lasagna už v deváté minutě nastavení proměnil samostatný únik a dal výsledku konečnou podobu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele