25. kolo
21.06.2020 21:45 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Inter zaslouženě porazil Sampdorii

Inter Milán v dohrávce kola porazil Sampdorii těsně 2:1 a ještě stále může živit šance na titul. Nerazzurri měli drtivou územní převahu a díky Lukakovi s Lautarem jí dokázal gólově využít. Jediný zásah Námořníků obstaral Thorsby.

Svěřenci Antonia Conteho si chtěli spravit chuť po vyřazení v semifinále Coppa Italia a soupeřem jim byla o záchranu bojující Sampdoria. Hosté chtěli domácího favorita překvapit, ale od začátku byla převaha Interu zřejmá.

Už ve 3. minutě rozjeli Milánští akci, která skončila gólem, nicméně neuznaným, pro ofsajdové postavení. Inter ale zůstával na balónu a o sedm minut později už se mohl radovat. Eriksen si ve vápně narazil s Lukakuem a belgický útočník přesně zakončil - 1:0. Rychlá branka se pomohla domácím uklidnit a po půlhodině hry přišlo navýšení skóre. Lukaku u postranní čáry ukázal své technické dovednosti, krásně posunul balón na Candrevu, který ještě vyšperkoval akci přihrávkou na volného Lautara Martíneze a ten trefil odkrytou branku.

Na začátku druhého poločasu mohlo být definitivně rozhodnuto, jenomže Lukaku další Eriksenovu pobídku poslal vedle branky a vzápětí na druhé straně snížil Morten Thorsby. Nikým nepokrytý Colley po rohovém kopu hlavičkoval do břevna a následný závar před brankou ukončil Thorsby. Bohužel další fáze zápasu dlouho žádné šance nepřinášela, Inter si prakticky bez problému držel jednobrankový náskok a ten mu také až do závěrečného hvizdu vydržel. Inter zvítězil 2:1 a nutno podotknout, že zcela zaslouženě, Sampdorii krom gólu Thorsbyho nic jiného nedovolil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 Forza Inter

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

3:0

Reagovat
berliner

Tip 3:1

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele