3. kolo
17.09.2011 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - AS Řím 0:0

Parodie na styl Barcelony střídá parodie na fotbal jako takový. I takové názory se budou jistě po italském klání gigantů šířít sportovními deníky. Střet neúspěšných trenérů a dlouho očekávaný souboj týmů, patřících k evropské špičce právě skončil. Kdo se může radovat víc?

Nejspíš pouze sázkaři tipující remízu. Svou hrou, minimálně v prvním poločase, nemohl potěšit své fanoušky ani jeden tým. Nepřesnost Interu, naordinovaná trenérem Gasperinim a taktická směs po vzoru Barcelony bez Messiho, Villy, Iniesty, Xaviho...

Velmi pomalý začátek, s kombinací bez přesnosti a tempa, byl k vidění téměř deset minut. Poté spálil velkou šanci Daniel Pablo Osvaldo, posila do útoku AS. Po krásném míči od Daniele De Rossiho se snažil skórovat, proti byl ale výborný Julio Cesar. Když se římský celek dostával do tempa a pomalu se - hlavně díky snaze Chilana Pizarra - propracovával přes střed hřiště, přišla velká rána. Brankář Stekelenburg se velmi ošklivě srazil s kopačkou obránce Interu Lúcia, který tak dal vzpomenout na podobnou událost týkající se Petra Čecha. Naštěstí, Holanďan by podle posledních zpráv měl být v pořádku.

Ve druhé půli bylo především na hostujících hráčích vidět zlepšení v napadání a kombinaci. Tottiho přihrávku za obranu zpracoval Osvaldo, ale toho opět eliminoval Julio Cesar. Velkou šanci měli také domácí ‚Nerazzurri‘, po přímém kopu Wesleyho Sneijdera hlavičkoval Diego Milito, ale přesně zamířit nedokázal.

Nový muž na hrací ploše, Mauro Zárate, se poté prezentoval několika povedenými akcemi. Jeho kombinace se Sneijderem i Forlánem vypadaly nebezpečně a mnohokrát se muselo vyznamenat stoperské duo Burdisso - Kjaer. Právě díky těmto dvěma obráncům tak stále svítil na tabuli remízový stav.

Šance mělo i AS, mladý talent Borini hezky kombinoval s Osvaldem i Tottim, ale jeho snaha nakonec přišla vniveč.

Inter, vědom si své převahy i domácího prostředí, zvyšoval obrátky. Do rozehrávky se zapojoval také krajní bek Jonathan, který svou rychlostí dělal velké problémy krajanovi Taddeiovi, jehož pro dnešní duel umístil trenér Luis Enrique na levý kraj obrany AS. Čtvrt hodiny před koncem mohl misky vah na stranu Interu převážit Diego Forlán, který střílel po Zárateho akci, ale Lobontovu svatyni neohrozil.

To ale mohl napravit Sneijder, který měl téměř prázdnou bránu poté, co Zárate přesprintoval dvojici Taddei - De Rossi. Když už to vypadalo na změnu skóre, zasáhla nová posila AS, Simon Kjaer a míč odvrátil mimo nebezpečnou zónu. Tento nákup se tedy AS vyplácí. Rozhodně více, než Osvaldo, jenž se do hry výrazně nezapojil.

Po závěrečném hvizdu rozhodčího je obtížné říct, kdo byl vlastně spokojenější. Jedno ale jisté je, diváci to rozhodně nebyli.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dálší tvrdá zkouška,doufam,že tentokrát Inter uspěje,ale nevidim dlouholetý setrvaní Gasperiniho na lavičce Interu...

Reagovat
Francesco Totti AS

zajímavý zápas...těším se....FORZA ROMA!

Reagovat
Mihal

Sme (Inter) celkom dosť na dne, chce to už iba sa odraziť, keď nie tak sa už iba zakopeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že když tenhle zápas skončí remízou, tak budou všichni spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Kurz 1.83 je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,že Inter s remízou spokojen nebude,jestliže prohrajem ztratíme další 3 body, prostě je to jak za Beniteze,na hovno, a nějaké cíle s Ligou Mistrů,můžem zapomenout,je hezké,že jsme měli 10 šancí,ale rozhodují goly a ty jsem nedali

Reagovat
smazaný uživatel

liga sa ešte len rozbieha tieto tými tipujem do tej prvej šestky..ale som fanda Juve a preto by som si prial remízu

1:1,2:2

Reagovat
Largo

Enriqueho obrana: ROSI - Burdisso, Heinze, TADDEI !

Reagovat
smazaný uživatel

As dostane na dupku a půjde brečet

Reagovat
smazaný uživatel

poradil by mi tady prosim nekdo, kde se daji zapasy AS RIM sledovat LIVE? Treba i na internetu.. Hlavne ze je na sportu 1 naka portugalska liga kde je jen porto a benfica..

Reagovat
Francesco Totti AS

asromastreaming.net

Reagovat
smazaný uživatel

Tradický AS Roma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hnus co hrajou, měli kliku, že za Inter hrál Muntari a podělal na co sáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Tragický

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Neznate nekdo nejakou stranku kde se da podivat,popripadde stahnout cely zapasy interu? V utery zapas bohuzel neuvidim

Reagovat
AjaxFans

Co je s Martenem?

Střídání ex branaře ajaxu za ex branaře ajaxu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele