6. kolo
29.08.2007 20:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Paris Saint-Germain 0:2

Museli čekat do šestého kola, ale nakonec se přeci jen hráči Paris Saint Germain dočkali. Ve středu večer si připsali první vítězství v sezóně 2007/2008 v Ligue 1. Schytalo to ve slušné formě hrající Le Mans. Hrdiny PSG se stali Sylvain Armand a Amara Diané. První čtvrtina zápasu patřila bez debat domácímu týmu. Ten měl dvě šance na získání vedení. Romaric střílel z pětadvaceti metrů, Stéphane Sessegnon to zkoušel hlavou, ale ani jeden z nich si na Mickaela Landreaua nepřišel. Pak se do hry dostali hosté a v sedmatřicáté minutě přišla první branka. Pierre-Alain Frau se sice ještě neprosadil, ale jeho pokus dorazil do branky Armand. Do dvougólového trháku šlo PSG po neproměněné šanci Tulia De Mela. Diané se dravým průnikem prosadil do šestnáctky domácích a dodal PSG klid. Hosté se tak snad dostali do formy před soubojem velkoklubů. V neděli totiž přivítají doma Olympique Marseille.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele