semifinále - 1. zápasy
27.04.2021 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Karim Benzema (© AFP)

Chelsea neudržela vedení a z Madridu si odváží remízu 1:1

Úvodní semifinále Ligy mistrů mezi Realem Madrid a Chelsea FC skončilo remízou 1:1. Spokojenější budou určitě Londýňané, kteří byli zejména v prvním poločase lepším týmem. Už po čtrnácti minutách vyškolil obranu domácích Christian Pulisic, ale ještě do poločasu bylo srovnáno zásluhou Karima Benzemy. Odveta na Stamford Bridge bude ještě hodně zajímavá.

V zahajovacích sestavách prakticky nebylo žádné překvapení. Jak Zinédine Zidane, tak Thomas Tuchel vsadili na osvědčené jedenáctky a pokud se někdo obával, že by mohlo být utkání až příliš svázané taktikou, ten nakonec mohl být v průběhu prvního poločasu zcela klidný. V prvních dvaceti minutách se o rozruch starala výhradně Chelsea, zatímco Real Madrid ani nevystřelil na branku.

V 10. minutě Blues poprvé zahrozili a po šikovném sklepnutí Pulisice a šanci Wernera zachránil Real od inkasované branky výtečným zákrokem Courtois. Werner se ještě pokusil celou situaci zachránit následnou přízemní střelou, ale ta pro belgického brankáře neznamenala větší nebezpečí. Thibault Courtois byl jednou z ústředních postav semifinále, byl to právě on, kdo přestoupil do Realu Madrid z londýnského velkoklubu podobně jako na střídačce Eden Hazard.

Každopádně Chelsea pokračovala v tempu a za chvíli Werner do třetice nedosáhl na střílený centr Azpilicuety. Real Madrid si koledoval a 14. minuta se mu stala osudnou. Vynikající pas Rüdigera za obranu "Bílého baletu" převzal Pulisic, v pohodě obešel i Courtoise a razantně napálil balón do sítě. Chelsea možná trochu překvapivě, ovšem zaslouženě, vedla ve španělské metropoli 1:0

Inkasovaná branka byla pro Real skutečným budíčkem a hned při první střele orazítkoval Benzema tyčku! Domácí si museli neustále dávat pozor na rychlé výpady Chelsea a po jednom z nich střílel vedle Chilwell. Londýňané neudělali téměř žádnou chybu, přesto Real ve 29. minutě vyrovnal. Tři vyhrané souboje v řadě vytvořily pozici pro Karima Benzemu, jenž si výborně pokryl balón a parádní ranou pod břevno srovnal stav na 1:1.

To už trávník stadionu Alfréda di Stefana zkrápěl vydatný déšť, na který jsou přeci jenom více zvyklí ostrované. V poslední zajímavé možnosti prvního poločasu zkusil marně štěstí z dálky Thiago Silva.

Oba trenéři vsadili do druhého poločasu na stejné jedenáctky a aktivněji začala opět Chelsea. Wernerův pokus zablokoval na rohový kop Varane a pak se delší dobu na hrací ploše nic nedělo. Druhá půle už byla přeci jenom opatrnější a svěží vítr přineslo až trojí střídání na straně Blues. Thomas Tuchel poslal do hry Ziyecha, Havertze i Jamese, zatímco Zidane přichystal příchod někdejšího hráče Chelsea Edena Hazarda.

Hosté na několik minut zamkli Real před vlastní šestnáctkou, ale žádnou větší gólovku to nepřineslo. Volný přímý kop Ziyecha z dobré pozice skončil v náruči Courtoise. Podobně to vypadalo i na druhé straně, kdy po sérii zablokovaných střel byl Mendy dokonce bez práce.

Remíza nebyla pro Real dobrým výsledkem a s přibývajícím časem se Zidanovi svěřenci tlačili do koncovky. Toni Kroos zkusil štěstí zdálky a vybojoval roh, po kterém hlavičkoval Varane vedle branky. Žádná další příležitost už se nenaskytla a sudí Makkelie mohl po uplynutí tří minut nastaveného času zápas ukončit. Real remizoval s Chelsea 1:1 a v odvetě na Stamford Bridge bude mít co dělat.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (928)

Přidat komentář
Filip236

2:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

2:0 3:0

Reagovat
nenavidimManUTD

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

1:2

Reagovat
frederik

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:1 (Jorginho z penalty)

Reagovat
mikelinos

Jediný Jorginhův gol co není z penalty si dokážu představit jen tak, že mu brankář penaltu vyrazí a on dá gol do prázdné

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
hitZor

To je asi taková rarita, jak když dal gól John Obi Mikel.

Reagovat
John Obi Mikel

He scores when he wants

Reagovat
Manik...

Reagovat
hitZor

Reagovat
ACSeRw!n

ted UEFA pujde po Realu tvrde

Reagovat
John Obi Mikel

Nn, v 93. čapne Edouard Mendy svému příbuznému Ferlandovi penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferland je zraněný.

Reagovat
John Obi Mikel

Před chvílí jsem to četl

Reagovat
Svatej

Byl bych raději za první zápas doma..

Je celkem prdel, jak složitý je odhadnout tenhle zápas z hlediska výsledku. Hodně různých konfrontací často používá různý předchozí konfrontace zmíněných týmů v minulosti a jejich případnej progres/regres + různých okolností a nebo formu. Tady máme k dispozici celkem kulový.

Na jedný straně mašina na trofeje, která má z jedný strany ale jedno z nejslabších období za poslední dekádu, z druhý je schopná se proměnit z Všestar FC na Dream team jen pomocí věty ''jde o finále, vy hovada''.

Na druhý straně mladej tým, kterej se v podstatě celej vytvořil za rok a půl a i když ho vede nesympatickej vycrhtlej sabotérskej chcípák, umí dost špičkově a s klidem hrát velký zápasy.

Je obrovská škoda, že bude chybět Kovačič, protože na konfrontaci těch záloh s plný palbě bych se strašně těšil. Z druhý strany je ta předem prohraná bitva v záloze alespoň trochu vyvažována chybějícím Ramosem.

Jestli se Hazard i jenom na pár minut rozpomene, že hraje zase v na ostrovech, tak tam Tuchel může nacpat klidně všechny beky najednou a může to bejt prd platný. Snad se zase neposere a hodí tam alespoň trochu důstojnou sestavu, ideálně bez Wernera s Tammym ( https://media.tenor.com/images/3adf5559a05002d452e4704a1f0b18ea/tenor.gif ). Timova jediná přednost v rychlosti by byla stejně proti Varanovi celkem zbytečná..

Real je obecně branej za mírnýho favorita a nám role menšího hráče vždycky dost vyhovovala, takže s tím nemám problém. Na ten zápas se klepu už 15 let, tak to snad bude stát za to. Hodně rád bych viděl nějaký poblázněný psycho horem dolem s pomatenýma obranama, ale vzhledem k herním charakteristikám obou týmů musim už teď začít se snižováním nároků, nebo zas odejdu nasranej.

Reagovat
Svatej

S tím Hazardem jsem to pochopitelně myslel v kontextu dvojzápasu...

Reagovat
misinho7

No na Edena som veru zvedavy. Teraz sa vratil po dlhej pauze dostal 15 min a bol snad najlepsi. Vyzeralo ze sa konecne nebal. Mam taky tusak ze proti vam si pripravi jedine hviezdne chvile u nas a potom zas pojde na marodku..

Reagovat
Svatej

Právě toho se bojim, cetl jsem si o tom, ze se mu to konečně povedlo zahrát

To bych byl nasranej dvakrát tolik, protože uspech u vas mu fakt hodne preju, ale aby projevil svy schopnosti v jedinym zapase, kde ho chci videt max pri nastupu na hriste, to by bylo fakt krutý

Reagovat
Kenneth

Musis to brat i tak ze Hazard ktery hraje fotbal jen na jedne noze je lepsi fotbalista nez Asensio, Rodrygo a Vinicus dohromady.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Miguel19

Reagovat
valloire

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
raduinho

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Talker

nesympatickej vycrhtlej sabotérskej chcípák

Ale no tak

Reagovat
Svatej

Jediný dve slova z toho byly sporný a z tech dvou po oznámení sestav považuji za sporny uz jen to s chcipakem..

Reagovat
misinho7

3:1

Reagovat
Unique

Na zápas se hafo těším. Přál bych to asi víc Chelsea. Oku lahodící fotbal to ale asi nebude. Snad se ale pletu.

Reagovat
janinho

aspon keby ten mendy nechybal... snad si marcelo zaspomina na najlepsie casy, inak to moze dopadnut zle.

Reagovat
Tomik111

Marcelo nesmí hrát ať už Mendy bude nebo nebude Leda v pětičlenné obraně, ale nejsem si jistej, jestli do toho půjde s Carvou.

Reagovat
janinho

no ta 5clenna by sa mi celkom pacila. varane, nacho, militao na stoperoch a marcelo a dani na krajoch.

Reagovat
Svatej

Fuha, s Marcelem by byl fakt hřích napostavit na Wb Odoie.. Thomasi kurna, mej koule prosim.

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa - Zouma, Thiago, Rudiger - Azpi, Christensen, Kante, Jorginho, Chilwell - James, Alonso/Werner, Emerson

Reagovat
Svatej

Hmm, jdes na to dobře, dneska už malokdo počítá hráče na hřišti..

Divim se si Tuchel pri ty psycharne s SL u vedeni nevyskemral, aby do novy soutěže procpali možnost hrat s 12 hraci na hřišti.

Z představy, ze může na hřiště poslat rovnou čtyřčlennou stoperskou zeď mu musel zaskočit snidanovej VegeBurger.

Reagovat
John Obi Mikel

Ajo

No já jsem dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

A smutný je, ze jsi pravděpodobně i tak trefil dobrych 70% sestavy, co pujde na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jistej, ze Marcelo hrat nebude. Aspon teda v ctyrclenny obrane. Budto budeme hrat na 5 nebo bude nalevo hrat Nacho.

Reagovat
smazaný uživatel

Do jisté míry je to iracionální, ale jsem optimista a věřím Tuchelovi

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Spasitel

Ťažko tipovatelný zápas ale vidím to na 1:1

Reagovat
Salfovic

0:0 je tutovka.

Reagovat
wwwx

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nevím proč, ale mám takový pocit, že tady na EF se tenhle dvojzápas ponese v klidném duchu. Mezi fanouškovskými tábory RM a Chelsea tady za mně vždycky panoval celkem respekt. No uvidíme, snad se pletu a bude to na ostří nože.

Reagovat
jack_donaghy

predpokladam, ze rusnejsie to bude medzi fanusikmi chelsea navzajom

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš, já už to jinde schytal i za svůj názor, že věřím Tuchelovi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Infi

Reagovat
Manik...

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Ta absence minulosti, umožňující nějaký zlý vášně, tomu dost pomáhá.

Samozřejmě do doby, než nám sudí ten zápas nějak zesere a jedna ze stran bude ''nucena'' hájit svoje kluky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Remt

Nemusím byt fanda Chelsea abych bily balet zhejtil, v klidnem duchu se to uplne neponese neboj Zadny respekt panovat nebude, protoze si Real žádný nezaslouží

Reagovat
Kop do titulků

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíš, že se tu neobjevó Cules?

Reagovat
misinho7

urcite objavia

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Společná nepřítel jménem Barcelona.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

*derby*

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Al Capone

Reagovat
penepi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ACSeRw!n

2:0

Reagovat
cala

Snívaj ďalej kámo

Reagovat
ACSeRw!n

co ?

Reagovat
ACSeRw!n

postoupili jste se stestim a nezaslouzene pres Porto.. Real bude precejenom jinej kalibr

Reagovat
fajdax

Reagovat
Alan_Shearer

Vyradit oba

Reagovat
cala

Tvoj komentár je

Reagovat
Alan_Shearer

Nene

Reagovat
Radin

Reagovat
Seydou Doumbia

kdo postoupí - nikdo to by bylo ideální

Reagovat
hitZor

Celkem pěkně vyvážené preview. Šest odstavců o Realu a jen jeden o Chelsea.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
ZB 07

Reagovat
cala

Tak Real je real a stále má veľa fanúšikov, ale dúfam, že budú 5.5 smutný

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Infi

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Cobra

Stejně to drtivá většina nečte.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
AlvaroLorata

S tím, jak hrajeme, tipuju, že padnou tak dva góly celkem za oba zápasy dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladana sestava a v ni Mendy. V predchozim clanku zde na EF se pise: bude chybet Mendy... tak jak to teda je?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Elmas

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 ať je veselo

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Losinho

2:1

Reagovat
cala

Myslím si, že to skončí 0:1

Reagovat
boryland

1:2....Timo Werner 2,............Casemiro red............

Reagovat
John Obi Mikel

Co z toho je pravděpodobnější? Werner nebo Casemiro

Reagovat
boryland

No?.......Timo neé?......

Reagovat
Pharrell

Ani jedno

Reagovat
valloire

co je Timo?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Taiger

Jako seriózně, under za barák?

Reagovat
smazaný uživatel

Seriozne je blbost SF LM sazet, tam nenajdes hodnotu

Reagovat
Taiger

To asi ne hele

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Miguel19

Regulérně bych dal 2 x 0:0

Reagovat
Taiger

Za 5k?

Reagovat
Miguel19

5-7

Reagovat
John Obi Mikel

Vsaď to a Giroud dá hattrick

Reagovat
Greny

Z lavičky

Reagovat
John Obi Mikel

A Taiger ho pak začne nesnášet.

Reagovat
didi1791

Jak se dá na O2 koupit sledování zápasu za těch 49kč ? Nemůžu to na jejich stránkách nikde najít. Díky

Reagovat
mario23

To si vem radši celej měsíc a máš to.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Statistické okénko: Na 75% vyhraje Ligu Mistrů Mendy! To jsem ale hlavička, co.

Reagovat
valloire

1-0

Reagovat
valloire

Jinak...Savio jo?

Reagovat
Inter Eterno Amore

ten superpohár medzi Realom a Chelsea bol prvý europsky zápas, čo som v živote videl

Reagovat
Chittak_LFC

Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Dnes sa fandí Realu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Unikl nový model LM od roku 2027 (každé 3 roky se to mění):

10 skupin po 4, první 2 jdou do osmifinále, 3. až 6. do play-off, 7. a 8. do EL.

Každý hraje 9 zápasů - 4x doma, 4x venku, 1x neutrální půda mimo Evropu

https://kassiesa.net/uefa/forum2/viewtopic.php?f=12&t=5519&sid=694ddda98bf6ca06c9d0cdfaa0299817

Mně se to líbí víc než ten švýcarský systém, až na ten zápas mimo Evropu, ale jeden se dá překousnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa každé tri roky mení?

Reagovat
smazaný uživatel

Formát pohárů, letos přidají Konferenční ligu, za 3 roky změní LM na švýcarský systém a za další 3 roky to asi změní na tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, ako sa tá finálna verzia uchytí. Jediné čo sa mi páči, je to play-off tzv. wild card.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyly by to spíš 4 skupiny po 10? Jinak to vypadá určitě líp než švýcarský systém.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to jsem napsal naopak

Reagovat
John Obi Mikel

UEFA Ať nechají ten, co je teď. 32 týmů, 8 skupin a vyřazovačka.

Reagovat
fenixLFC

Nejaky bullshit, format sa nemeni kvoli tomu ze si povedia ze ho treba kazde tri roky zmenit, ale ako dosledok boj o televizne prava a snahu ustupovat klubom abu do toho sli

Reagovat
kbtk23

3:1 Hala Madrid !

Reagovat
Pharrell

pravděpodobná neprohra domácího Realu Madrid

Reagovat
PP

Otázka bude, jak se popasuje Chelsea se zálohou Realu. Oba týmy hrají docela pragmatický fotbal proti silným soupeřům, tak se obávám, že to budou šachy od šestnáctky po šestnáctku, ale třeba nějaký náhodný rychlý gol to otevře.

Tip 0:0

Reagovat
Greny

Kante je obeha, Mount přidá nadstavbu dopředu a Jorginho se bude ploužit všude a nikde dostane žlutou že nebude stíhat rychlostně Modrice pak půjde na penaltu

Reagovat
PP

No, spíš aby Mountovi to třeba neznechutil Casemiro..

Reagovat
zasranej malíř

3-5-2

Thibo - Nacho-Varane-Militao Carvajal-Casemiro-Kroos-Modrič-Marcelo Vini-Benzema

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaná. Vinícius by ty nemehla, co má Chelsea na stoperu, mohl slušně větrat.

Reagovat
CR7RONALDO

Za mňa dobrá zostava

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
valloire

tohle je zajímavá sestava ala Scolari 2002

Reagovat
Mimalu

tak stejná sestava jako v sobotu:

Chelsea XI: Mendy, Azpilicueta, Christensen, Silva, Rüdiger, Chilwell, Kante, Jorginho, Mount, Pulisic, Werner.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Já nevím, ale Azpi dozadu brutálně hořel proti WHU - on si vylezl do té ofenzivní pozice, nechal za sebou dálnici s tím, že nemá rychlostně absolutně žádnou šanci, aby se vrátil. On strašně zpomalil.

Tam jsem chtěl vidět CHO prostě.

Tammyho jsen nečekal, Gilmoura taky ne a jestli bude na hrotu Werner nebo Havertz je asi fuk.

Reagovat
vitasrp

Brutálně hořel. Dvakrát či třikrát se nechal přesprintovat no, brutální hoření vypadá fakt úplně jinak. Jako zpomalil, to jo, už je to jeho slabina, holt uvidíme, jestli to dneska proti rychlíkům zvládne.

Reagovat
Walter_Sobchak

No jediny rychlik z Realu je asi Vinicius Takže by to mohla byt pohoda.

Reagovat
Salfovic

Souboj rychlíků Azpi vs Marcelo

Reagovat
John Obi Mikel

Taky mi přišlo, že tam propadl tak 2x.

Reagovat
Talker

OK, tak rychlostně brutálně hořel... A to není nic vůči němu, na stoperovi je super.

Reagovat
vitasrp

Když propadneš dvakrát za devadesát minut, tak prostě brutálně nehoříš, to jsou naprosto ujetý měřítka.

Reagovat
Talker

Ale tak já se bavím o té rychlosti, kdy nemá šanci dohnat jakéhokoliv trošku rychlejšího hráče.

Když máš 2 metry náskok, druhý hráč tě předběhne a pak ještě s míčem běží v ne úplně TOP rychlosti a Azpi dělá co může a náskok nesnižuje, tak to podle mého brutální hoření je. WHU to naštěstí nedokázalo využít, to nic nemění na tom, že rychlostně na tu pozici stačí asi jako Jorginho na intenzivnější match nahoru dolů v záloze.

Reagovat
Svatej

On ma ten chcipak jedinecnou sanci alespon pro jednou nejednat reaktivně a alespon na toho WB poslat v podstatě jakoukoliv jinou variantu, která by provětrala Marcela, ale přesto raději zvoli komfortní řešení.

Tohle jiný nebude, on je tak zkratka nastavenej..

Reagovat
Svatej

A na souboje Marcelo + Vinicus vs Azpi + Christensen se brutálně těším. Fakt mas koule, Thomasi.

Reagovat
Deywid

Bla, bla, bla, ty si strašne uplakany... Radšej takticky neschopného Lampsa že...

Reagovat
Svatej

A máš snad dojem, ze hodlám změnit svůj přístup k věci kvůli tomu, že mi tohle napíšeš, nebo jakej máš záměr?

Pro mě za mě, at je tam klidně Scolari, když to lavičce vrátí koule, který si Lampard zjevně sebral místo odstupnýho.

Reagovat
Deywid

Prosím ta my sme v semifinále LM a finále FA cupu a v lige sme poskočili z 9 na 4 miesto a ty vyplakavas nad tým ze Tuchel nemá gule... No ôk, Lamps ich mal... Len okrem nich nemal nič iné co tréner potrebuje.

Reagovat
Svatej

Tohle je furt dokola stejná písnička, normálně jak nějaká nacvičená mantra. A co jako? Mě je vážně u prdele, jak daleko se dostaneme, kdyz to neponese výsledky a ty teď pořád nejsou, žádnej pohár nemáme.

Teď jsme v situaci, kdy jsme v určitý fazi turnaje, obetovavame tomu rok a půl tvrdý koncepční práce a ve chvíli, kdy vypadneme, jsme to všechno mrzacili pro nic a stejně na to budeme muset znova navázat za situace, kdy už někteří ti kluci nebudou chtit za tým hrát (a divit se jim nemůžem) kdyz vidi, jak je s nima naloženo a jak s nima bude naloženo pokazdy, kdyz klubu potece do bot.

Ve chvili, kdy vyhrajeme, bude to to samý, tým se stejne bude muset dodělat, akorat tam bude blistiva medaile navíc a s tim spojena nechuť něco měnit. Ja tu nechci dalsi rozesesranou generaci jako za Mourinha. Jeden titul za to nestoji, kdyz jich muzes mít pět.

Reagovat
Deywid

Ty to proste prenahas, ako keby tu išla nejaka potopa po Tuchelovi... Len preto ze dá Azpiho namiesto Jamesa... Ten tým je dobre nastavený, zložený, tam nie je nejaký predpoklad k degradacii len kvôli tomu ze Tuchel nie je blázon ako Lamps. Za Lampsa som mal také nervy pri každom zápase, že už to nikdy nechcem zažiť. Žiadna taktika, príšerna obrana....zlaty Tuchel a ešte ma aj výsledky.

Reagovat
Svatej

Jenže on ten proble zdaleka neni jen ve WB, to ti mohlo dojit.

Je dobře sestavený, ale jeho potenciál se zdime ze 40%. Lampard se tu bere za taktickyho neumetela, pritom půlku zápasů s topkou neprohral takticky, naopak jsme vetsinu z nich hrali dost solidni fotbal vyjma Bayernu a topila nas vlastni koncovka.

Hlavně hodnotit konec Frankovy ery, kdy spousta veci nefungovala a tym byl pod dekou se zacatkem ery jinyho trenera je vrcholně trapný. Mourinho za prvniho angazma před koncem vysiral zapas za zapsem a taky nebyl tenkrát takticky nepolibenej. Hrozne se zapomíná na to, ze ta hra nebyla vubec špatná, když byl tym v psychicky pohodě. Az se to zacne Tuchelovi srat taky, tak jsem moc zvedavej, jak se tu bude vnímat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevidíš ten rozdíl mezi Tuchelem a Lampardem, tak si beznadějný případ Frank byl výborný hráč, ale Tuchelovi se nemůže podívat ani do prdele

Reagovat
Svatej

Těžko mi zrovna ty změníš názor.

Reagovat
Salfovic

Mě je vážně u prdele, jak daleko se dostaneme, kdyz to neponese výsledky

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak to je typ fanúšika čo chce vidiet pracu s mladikmi a akademiou no. Ja som rád že sme konečne po 7 rokoch v semifinale LM a nech tam je aj Alonso s Kepom ked to vyhrame.

Reagovat
John Obi Mikel

Jako já chápu, co tím myslí, ale když vytáhneš tuhle větu, tak je dokonalá.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jj, když budes ignorovat kontext, tak tu větu můžeš zkrátit ještě víc, zbyde ti misto na dva pomatený smajlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

a neni vysledek se i daleko dostat?

Reagovat
Svatej

Nedostatecnej..

Reagovat
Talker

Ono semifinále je úspěch, zvlášť když jsme ho nehráli snad od Mnichova. Sice jsme narazili ve čtvrtfinále na Porto, ale zároveň jsme sundali nebezpečné Atletico s prstem v nose. To je přitom takovým černým koněm každý rok.

Reagovat
Svatej

Ja chápu, ze to pro někoho dost znamená, ale pro mě zkrátka ne. Rozhodně ne chvíli, kdy z toho semifinale nic krom par eur navic nezískáme.. Z tohohle týmu si z pripadnyho vyrazeni neco vezme necelá polovina tech, kterym by to prospelo a na kterych by to mohlo přímo stát.

Reagovat
PP

ty jsi hrozný pesimista.. Tys to pořád ještě nepřežvýkal toho Franka co?

Reagovat
Svatej

Ja vím, z druhý strany fóra potřebují nějaký rozdílný póly názorů, jsem ochotnej bejt na tom nepopulárním, kdyz věřím tomu, ze na mým názoru neco je.

Hur, ja neprezvykal dokonce ani Conteho

Reagovat
Talker

Tak být v semifinále znamená, že se blížíš trofeji a zvedne to i jméno u hráčů.

Reagovat
Svatej

To uz podle mě reálně.prd znamená. Dostali jsme silenej vyprask od Bayernu a dotahli cile cislo jedna na trhu.. jak mas tu LM a evidentni ambice, da se s tim pracovat..

Reagovat
Talker

Tak nakoupili, ale taky díky tomu, že všichni ostatní měli díky covidu prakticky transfer ban.

Reagovat
John Obi Mikel

Docela se divím, nečekal jsem to.

Reagovat
misinho7

Ked vidim zostavy tak teda 0:0

Reagovat
LAM

Real si to v klidu pohlídá.

2:0

Reagovat
martin.b

Dle sestav se bude 90 min. posouvat míč ve středu hřiště

Reagovat
Salfovic

3-5-2 vs 3-6-1 to zas jednou bude totálně ofensivní fotbálek

Reagovat
Jackmaker1989

Neviem čo si o tomto myslieť. Ako chce Real útočiť po strane? 5 obrancov od Realu "doma" som teda ešte nevidel.

Reagovat
penepi

3:1

Reagovat
Ed_Hazard

Akých 5 obrancov? Carvajal väčšinou bráni iba tým, že tienuje súpera a Marcelo prakticky nikdy brániť ani nevedel Vzadu bude vždy skôr Casemiro ako oni, dvaja. Obaja sa budú vracať v pokluse

Reagovat
penepi

dobre

Reagovat
Ed_Hazard

Wtf, ako to že som reagoval na teba

Reagovat
penepi

Reagovat
John Obi Mikel

Bouček Jirkal Werner

Reagovat
John Obi Mikel

Sestava se mi moc nelíbí, uvidíme, jak to bude vypadat na hřišti. Klíčový bude výkon stoperů, Jorginha a Kantého.

Reagovat
Talker

a wingbacků, Mendyho a ofenzivních hráčů.

Reagovat
John Obi Mikel

A nezapomenout na střídající hráče.

Reagovat
fabec1222

Wtf, "Pulisik" Tak něco takového ze mě nikdo nikdy nedostane

Reagovat
John Obi Mikel

Já to taky čtu jen a pouze chorvatsky.

Reagovat
Talker

Tak on sám říká, že to tak čte a vyslovuje.

Reagovat
Talker

'Pulisic', which is a Croatian name, is technically supposed to be pronounced 'POOL-uh-sitch'. Pulisic, however, who was born in the United States, prefers for his surname to be said as 'Police-sick' in an Americanised fashion, with a hard 'K' at the end.

Reagovat
John Obi Mikel

Police-sick

Reagovat
Gazdo

Reagovat
shitcool

Bouček z toho dělá estrádu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Streamek někdo prosím, dík

Reagovat
Greny

Azpi vs Marcelo

Souboj dvou mazáků na ně ulne obvyklych postech

Reagovat
Mönchengladbach

Papírově silnější kádr má Chelsea, tak uvidíme.

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíš?

Reagovat
Mönchengladbach

Při pohledu na dnešní sestavy mi to tak přijde.

Reagovat
valloire

vyhrál někdo z tý sestavy Ligu mistrů?

Reagovat
Talker

A má to vliv na dnešní zápas?

Reagovat
valloire

no samozřejmě že ano, minimálně nemůžeš napsat že máte silnější kádr

Reagovat
Talker

Takže kdybychom měli na soupisce Ramirese s Bertrandem a Torresem, tak si myslíš, že bychom byli silnější?

Reagovat
valloire

co to je za týpky? nějaký důchodcí?

Reagovat
Talker

Týpci, co vyhráli za nás LM v základu.

Reagovat
valloire

takže to můžem kontrovat tím, že nasadíme Zinedina?

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Talker

No nevím. Zvlášť když se koukneš na to, jaké podávají výkony naše posily z Německa. Pulda s Havertzem letos úplně mimo a Werner spálí téměř cokoliv. Nejlepším ofenzivním hráčem je Mount, který je mix mezi CM a AM.

Reagovat
Mönchengladbach

Ballackovi tady chvilku trvalo, než se chytil. Přechody z BL do PL jsou těžké.

Reagovat
Talker

To jo, já je neodepisuju, jen říkám, že ač podle jmen to může vypadat nabušeně, tak výkonnostně je to špatný.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
patas92

Reagovat
10

Možná na toaletním papíru... použitým

Reagovat
raduinho

Reagovat
drussbarb

Španělska liga dnes ukáže drápy

Reagovat
roman1978

Snad ne

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

on je jinej

Reagovat
Talker

Jsem zvědavý, kdo z ofenzivy dneska něco předvede. Hodil by se skvělý individuální výkon od někoho. Tipuju, že Pulisic by mohl mít dobrej zápas.

Reagovat
Talker

Jo, tipnul jsem to správně.

Reagovat
valloire

Bez těch diváků mi to ale děsně sere

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PP

celé play-off..

Reagovat
roman1978

Mi?

Reagovat
TopinB

Fikaně se vyhnul mě/mně

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
valloire

jo mi, máš něco proti hombre?

Reagovat
roman1978

Jistě, protože ta věta nedává smysl. Něco jako "přijdu dýl"

Reagovat
valloire

Protože jsi odněkud ze severu Asie, kde běhaj medvědi a z podzemí vylézají lidi Přijdu dýl je u nás na západě úplně běžnej výraz.

Reagovat
off-olda

No, za tohle bych kartu asi dal...

Reagovat
PP

Toto mělo být za žlutou bez jakýchkoliv debat..

Reagovat
Dr. Admess

Werner

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

Já se fakt nedivím fanouškům Chelsea. To je strašný sráč.

Reagovat
Svatej

Reagovat
hitZor

Reagovat
Miguel19

Pane bože

Reagovat
John Obi Mikel

Ale Mount a Puli výborně.

Reagovat
off-olda

To je fakt kripl německej.

Reagovat
mistr129

Werner

Reagovat
KnoxXx

Tibó

Reagovat
Greny

Werner by toto letos nedal ani proti soupeři z HOrni Dolni

Reagovat
John Obi Mikel

Werner

Reagovat
Luc-Luc

usoplesk

Reagovat
madridcan

Inak sranda, že píska Makkelle

Reagovat
Talker

Werner

Reagovat
JackBlack

Werner

Reagovat
Greny

Fakt nevím co chce vic

Reagovat
penepi

Ten Werner je horší ako Henty

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

dement ten werner

Reagovat
vitasrp

Panebože už, Timo tohleto prostě není normální.

Reagovat
off-olda

Zlatej Standa Teclů do píči

Reagovat
misinho7

Thibo

Reagovat
r.mrazik

Werner je jak Torres

Reagovat
Talker

Já dostávám čočku, když ho zmíním v kombinaci s Torresem a Moratou.

Reagovat
r.mrazik

On je úplně šílený v zakončení

Reagovat
Talker

Kdyby měl alespon průměrné zakončení, tak letos dá 30 ligových golů.

Reagovat
John Obi Mikel

Torres + Morata dohromady.

Reagovat
Svatej

Tyvole, to fakt nejde srovnavat, za Torrese bych trhal ruce

Reagovat
r.mrazik

Však byl stejně tragickej

Reagovat
Svatej

Nah byl silnější, dobrej v mezihře, uměl sklepnout míč, vyhrát i nějakou tu hlavičku, poslat chytrou přihrávku, akorát byl zas pomalejší

+ teda měl lepší čísla gól na 247 minut (Werner 297) i GA měl lepší... Neuvěřitelný že ho někdo dokázal trumfnout číslama a ještě bejt příšernej i ve hře.

Reagovat
r.mrazik

a tak to ja si pamatuju,jak jste tu psali,ze aspon bojuje...akorat byl jinak k hovnu,krome toho,ze behal

Reagovat
Svatej

Tak pochopitelně, Costu ani Drogbu z něho zas nedělám, ale ve srovnání s Wernerem se často dal snést. Timo je fakt noční můra fanouška.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Svatej

Tak to je Torres za 3 roky a spousta těch momentů (ty různý zpracování nebo úniky míče) není tak hrozná.

https://www.youtube.com/watch?v=cFe-nVtwDWU

Tady máš Wernera za pár měsíců s tím, že on je herně ještě k tomu příšernej

Reagovat
Svatej

+ tam není ještě ten šílenej miss West Hamu a včerejšek

Reagovat
Greny

Tak to vyhrajeme LM

Reagovat
r.mrazik

Možné to samozřejmě je

Reagovat
ACSeRw!n

Werner je strasnej traged

Reagovat
Minister

to je jebo

Reagovat
Gunner14

Werner je slušnej střelec

Reagovat
Luc-Luc

Real je zatim nejak zpomalenej

Reagovat
10

Spíš Chelsea je nějak zrychlená

Reagovat
valloire

Kurtoá výborně...to je golman

Reagovat
smazaný uživatel

Werner je úplný drevák. Toto nedať!

Reagovat
vitasrp

On je prostě regulérně v proměňování šancí horší než Morata a Torres

Reagovat
Talker

Každopádně Mountík zase řádí

Reagovat
mesyas

Werner je sračka, odtáhněte ho někdo zpátky do německa.

Reagovat
mistr129

Chelsea zatím dost pěkně

Reagovat
Whitemedia

Mám já tohle zapotřebí kurva? Werner mě už tak strašně sere,,,,

Reagovat
Kixi Syhimour

Vy máte alespoň jednoho Wernera tuhle sezónu

Reagovat
Salfovic

Hned taková tutovka

Reagovat
off-olda

Torres, Morata, Higuain, Werner... Už 11 let se musím dívat na frajery, které by u nás nahradil i Švancara.

Reagovat
Talker

On ani Drogba nebyl žádná výhra v hromadě sezon.

Reagovat
Noke

Reagovat
Arbiter

Ty a ta tvoje averze pořád to byl nejdůležitější útočník dekády

Reagovat
Talker

Tak jsem konzistentní

Reagovat
Arbiter

Je to otravné, je to jedna z největších legend klubu, tak ho bere drtivá většina fanouškovské obce. Tak se s tím prostě smiř

Reagovat
Talker

Já vám to neberu.

Reagovat
off-olda

To prosim nesrovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

je ale zvalstni, ze ze vsech tech utocniku se v podstate za nesmesne kaspary daji povazovat silova zvirata jako byli costa s drogbou. divne, ze pres ten ohromny pocet treneru, to vzdy sedelo spise silovym utocnikum..

Reagovat
raduinho

legenda to bezpochyby je ale častokrát byl fakt strašnej. Koneckonců i proto se přivedl Torres.

Reagovat
Dr. Admess

Pulisic

Reagovat
TopinB

Kameraman

Reagovat
off-olda

Goooooooool

Reagovat
John Obi Mikel

Pulišiiiiiiiiiiiiiiiič

Reagovat
patas92

Real je naprosto tragický

Reagovat
mistr129

Pulisic

Reagovat
Switchback

Real budíček

Reagovat
Mercury

Tys fandil vzdycky Realu?

Reagovat
Miguel19

P U L D A !!!!

Reagovat
Mastný Chobot

Paralela Mount - Lampard a Werner - Torres je dosť na mieste každý zápas, čo vidím

Reagovat
TopinB

Reagovat
Talker

Puldááá

Reagovat
Talker

Já fakt nechápu, proč bránil Real v té situaci Wernera. Měli prostě donutit Pulisice nahrát Wernerovi a byli by v pohodě.

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

Zatial hrajeme strasnu tragediu...

Reagovat
patas92

Pěkně mu Varane vyklidil prostor

Reagovat
10

Varane s Nachem

Reagovat
Wat

To skoro vypadalo, jak kdyby hráli, že poslední chytá.

Reagovat
Luc-Luc

uz tecou mrtky Perez

Reagovat
CHONG

Skoč do zdi, kundo.

Reagovat
CHONG

Tak hlavně, že tam máme pět obránců a všichni akorát čumí jak kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva bylo za braneni dedinsky fotbal fakt v te stodole

Reagovat
Minister

aký štadión, taký futbal

Reagovat
ACSeRw!n

Varane ?? cumi, nebezi.. mava rukama.. ten uz je myslenkama v jinym tymu

Reagovat
Greny

Pojď sem kam des.. nazdaaar

Reagovat
Mimalu

Puldaaaaaaaaaaa

Reagovat
TopinB

Pulda už radši Timovi nenahrává

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
valloire

budíček kurva

Reagovat
zasranej malíř

Co to jako je?! budíček hoši

Reagovat
garruklol

Klasickej Varane bez Ramose...

Reagovat
smazaný uživatel

Rudigerov pas a Pulisicov doslova drzý gól je niečo, na čo by sa dalo ľahko zvyknúť

Reagovat
smazaný uživatel

werner skvele otevrel prostor, chytrej hrac

Reagovat
Mikesh

Dobře je Chelsea mele .

Reagovat
Lopiger

Real se šetří na superligu

Reagovat
PP

Přitom to šlo vidět celou dobu a jenom na něho čumí, jak kolem nich probíhá..

Reagovat
Salfovic

Pulišič > Messi.

Reagovat
Kixi Syhimour

To bránění při gólu

Reagovat
Svatej

To mam za tu svoji pozitivitu. Jdu si dolu pro pizzu, promeskam Werneruv silnej moment a Pulisice.

Reagovat
John Obi Mikel

Za toho Wernera buď rád, koukat na jeho zakončování je

zdraví-nebezpečný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak pizza je pizza - totally worth it.

Reagovat
Svatej

udelal bych to znova

Reagovat
raduinho

Reagovat
shitcool

Reagovat
raduinho

Pizza - Sex - Chelsea: in that order

Reagovat
boryland

....... ještě Timo...... pojď.......

Reagovat
smazaný uživatel

výrobní hala madrid vskutku stánek hodný slavného reálku

Reagovat
CHONG

Už víme, že jsi idiot, nemusíš se tak snažit.

Reagovat
Arbiter

Ale je to ostuda, hrát to na tréninkovém hřišti.

Reagovat
Anacron

Není to tréninkové hřiště a bez lidí je to stejně úplně jedno.

Reagovat
Salfovic

A co to je ?

Reagovat
Alf14

stadion B týmu

Reagovat
CHONG

Tak SB se rekonstruuje a z jakého důvodu si domlouvat hostování třeba na Wandě, když tam stejně nemůžou diváci?

Reagovat
Arbiter

Ok

Reagovat
Remt

Nevidím rozdíl oproti Bernabeu

Reagovat
valloire

protože jsi úplně slepej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Treninkovy hriste s kapacitou 6000 divaku.

Reagovat
Shevchenko

A co jako?

Reagovat
raduinho

Taková horší Střelnice

Reagovat
valloire

ty vole vy hrajete ve stodole, treninkový hřiště je nějakej plácek u smradlavýho přístavu a navážíš se do stadionku dona Alfreda?

Reagovat
smazaný uživatel

bud soudnej

Reagovat
valloire

já? já?

Reagovat
Unique

Reagovat
Greny

Zda se mi to nebo Tuchel jede v defenzivě osobku Kante vs Kroos a Mount vs Modric

Reagovat
Miguel19

Pane bože Kanté s Puldou to jsou nahrávky..

Reagovat
SpecialOne

Smarja, proč ho furt hledáte

Reagovat
zasranej malíř

Zase chčije

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že to Mount netečoval.

Reagovat
Svatej

Werner normálně snad doufa, ze mic nedostane

Reagovat
John Obi Mikel

Taky doufám, že míč nedostane.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kenneth

Ten Marcelo. To snad není možný co tam zase předvádí. Fotbalová troska zralá na brazilskou ligu maximálně

Reagovat
Kixi Syhimour

Kanté a Pulisic

Reagovat
Firkraag

PuliSchick

Reagovat
KnoxXx

Makkelie zatial najlepsi obranca Realu

Reagovat
Manik...

Werner musí pryč. Hráči už mu ani nenahrávají

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Greny

A ten faul na Azpiho pískat nebude?

Reagovat
hitZor

Reagovat
hitZor

A ještě to vypadalo na offside

Reagovat
CHONG

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Gunner14

Reagovat
icemike

Reagovat
misinho7

Reagovat
pantondavo

Penaltu bys nechtěl?

Reagovat
Ed_Hazard

Sir Karim!!

Reagovat
CHONG

Reagovat
mesyas

Benzema pořád klasa a drží se.

Reagovat
KnoxXx

to je sniper

Reagovat
smazaný uživatel

To je frajer.

Reagovat
misinho7

Kariiiim

Reagovat
Alan_Shearer

Karim

Reagovat
Talker

Benzema slušný zvíře. Jediný hráč už před golem, který mi přišel zajímavý dneska.

Reagovat
PP

já se těšil na Valverdeho.. škoda ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje ve vesmiru lepsi hrac nez Benzema?

Reagovat
smazaný uživatel

lacazette . ale zrovna jsem nad tim premyslel, ze lyon dela velmi podobne skvele hrace, depay je imo nejpodobnejsi hrac karimovi. moc jinych takovych hracu vubec neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Lacazette? kdo to je?

Reagovat
teenz

Reagovat
vilp

Po odchodu Cristiana hraje životní fotbal, klobouček.

Reagovat
Masi

Nemá na nohách kovadlinu no.

Reagovat
valloire

Reagovat
PP

Hezkýýý.. S Benzem bych si zahrál nohejbal..

Reagovat
smazaný uživatel

benzema udela z totalniho hovna tycku a gol, neskutecny utocnik

Reagovat
pingla

sympaťák, alespoň za jeho působení v realu

Reagovat
KnoxXx

a Werner z golu hovno, harmonia dokonana

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
garruklol

Reagovat
Salfovic

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Fairplay

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Luc-Luc

je dobrej

Reagovat
bunnovv

Místo toho abychom vedli 3:0 tak si necháme dat tak debilní gol....

Reagovat
misinho7

Každopádne Marcelo tragedia. Na odvetu musi byt uz Mendy.

Reagovat
Remt

Tak a teď otázka.. jak psychicky silná je tato Chelsea? Zesere se?

Reagovat
pantondavo

Toť otázka, podle mě klidně gól ještě dát můžou, otázka je, jak rychle dá Real druhej, začne ovládat hru a pak přidá třetí jak s reds.

Reagovat
eden_h

Inak je tam k dispozicii VAR?

Reagovat
Remt

V zápasech Realu je to tak nějak jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icemike

Reagovat
Salfovic

Video asistent Realu tam je.

Reagovat
valloire

Legenda nekompromisně

Reagovat
Svatej

Fotbal je tak strašně krutej ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxusní gól, Benzema jak bestie

Reagovat
Manik...

Azpi už tam chce jak dlouho smrdět??

Reagovat
smazaný uživatel

no jo na poradnej stadion nejsou prachy, kdyz jsou na to aby se rozhodci dival jinam, ze...

Reagovat
pantondavo

Sis spletl odbočku, tady nejseš v kanále

Reagovat
Remt

Uprimne o moc líp to na cem se v Madridu hraje nevypada

Reagovat
LAM

Tohle je fakt trapný jak proti Realu snad všichni dokážu všichni všechno zahodit a oni vždy dají gól z h.vna

To co Real předváděl za tragédii a 1:1.Zidane fakt musel upsat duši pro LM

Tip dneska 3:1

Reagovat
John Obi Mikel

My to nezahazujeme jen proti Realu.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Talker

Je strašná škoda toho, že to je 1:1... Fakt jsme ten zápas mohli zabít během půl hodiny. Místo toho zahodíme všechny šance a dáme jim čuchnout.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kixi Syhimour

Ronaldo s 20 na drese už zase začíná řádit

Reagovat
Arbiter

Wtf, a Re jako faul není?

Reagovat
Svatej

Azpi brání jak pán. Pěkně Viniciusovi zvedl sebevědomí tím bráněním, aby to pak bohorovne zpomalil

Reagovat
Salfovic

V Madridu je teď nějaké monzumové období? S Barcou to byl podobnej slejvák.

Reagovat
Remt

Buh pláče

Reagovat
VdV

Su jedinej, koho tohle v porovnání s LM zápasy semifinále z před 10 let absolutně nebaví a nudí?

Reagovat
Manik...

Já bych zakázal to debilní nahrávání brankáři..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle není zatím špatné semifinále, zkresluje to ten prázdný stadion (a i jeho úroveň teda)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VdV

Právě, už několikrát sem si říkal, zda je to tím, že se hraje bez lidí anebo mě prostě fotbal omrzel...a nevím sám. Taky si myslím, že to není nejhorší zápas, ale mě prostě vůbec nebaví.

Reagovat
valloire

je to těma divákama, takhle to vypadá jako přátelák na vesnici

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem pozoroval, že ten vliv těch diváků (i třeba umělých) je u mě obrovský. Pak třeba někdy nemůžu objektivně zhodnotit výkon LFC proti jinému týmu, protože jsem ovlivněn (ne)přítomností diváků.

Reagovat
Salfovic

Na první zápas je to naopak překvapivě zajímavé.

Reagovat
PP

vůbec ne.. To ta atmosféra diváků tomu prostě chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Superliga na plac!!!

Reagovat
smazaný uživatel

10 let? Poslední roky byly úžasné zápasy, např. Tottenham...

Reagovat
icemike

Pro fandu united je poslední dobou LM nuda, chápu

Reagovat
Manik...

Jak se Chelsea s tímto kádrem mohla dostat až sem je mi vážně záhadou

Reagovat
Talker

Potkali jsme bandu španělů a portugalců a úplně v pohodě je všechny vypráskali.

Fakt nevím, čemu se divíš, když to mohlo být klidně 3:0 po 30 minutách.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ale taky jediný opravdu top tým, na který jste narazili, byli Atleti

Reagovat
Talker

Vždyť to říkám, Sevilla, Atletico, Porto... Teď Real, který taky vypadá jako tým, který bychom měli porazit.

Reagovat
valloire

zdání klame

Reagovat
Manik...

Taky pravda. Ale tam nebylo o čem. Atleti úplně mimo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Greny

Což je o jeden top tým než na který narazil Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

Zkus to znovu

Reagovat
Greny

Však odveta teprve bude

Reagovat
Kixi Syhimour

A Liverpool s Realem nehrál?

Reagovat
Greny

Hrál ale nepovažují ho za top tym

Reagovat
Kixi Syhimour

Real nepovažuješ za top tým? Tak to potom jo

Reagovat
Greny

Tak sám jsi napsal že jsme narazili zatím jen na jeden top tým a to Atletico

Reagovat
Kixi Syhimour

No ano, vyjímaje samozřejmě dnešní zápas, když se mluvilo o cestě do semifinále

Reagovat
Miguel19

No a Real nenarazil ani na jeden top tým.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty to zkus taky znovu

Reagovat
Manik...

Mohlo nemít v týmu Wernera, ale útočníka. V obraně zase Azpi, Zouma

Se nediv, že se divím. Ten kádr potřebuje obměnu. A to v létě byla obrovská

Reagovat
John Obi Mikel

Zouma nehraje.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Mass

Koukám na americký CBS a komentátor neumí správně vyslovit jméno americkýho hráče...

Vtip je v tom, že některý naši slabší novináři (např. Nova) , přebírají tu americkou výslovnost.

Reagovat
Remt

A jaká je správná?

Reagovat
Mass

Rozhodně ne Pjulisik

Reagovat
TopinB

To je pravda, je to Púlisik/Pulisik to J tam nemá co dělat

Reagovat
Mass

Aha, já sem zvyklej z bundesligy, že mu jméno četli normálně s č na konci, nevěděl sem, že on přejal tu pomrvenou americkou výslovnost.

Reagovat
TopinB

Tak je to Američan, sice s chorvatskýma předkama, ale dává smysl, že on sám chce, aby se to vyslovovalo po americku. S k na konci je to pro něj normálně

Reagovat
Mass

Pro mě to smysl nemá, radši bych si svoje český jméno přepsal tak, aby ho vyslovovali správně (pokud možno) a ne, abych nechal jméno napsaný tak jak je a změnil výslovnost.

Reagovat
TopinB

Chápu, ale třeba já mám ve jméně háček, byl jsem dlouho v Anglii, a jejich výslovnost mi vůbec nevadila Prostě "when in Rome..."

Imho mi přijde jako lepší ukázka respektu ke jménu, že nezměním jak se píše, ale přizpůsobím se výslovnosti, ale chápu, že to má někdo jinak

Reagovat
TopinB

Příklad z NHL je obránce Boston Bruins, Matt Grzelczyk, což by se mělo vyslovovat Gřelčik (dle mé malé znalosti polštiny), ale vyslovuje to on sám jako Grizlik

Reagovat
Mass

Dost často sportovci sou jednoduchý lidi, taže mě to nepřekvapuje, že se mu nechce vyvětlovat, jak se to vyslovuje správně.

Reagovat
TopinB

Tak jeho sestra ve skupině na FB si taky trvá na tom, že on to vyslovuje správně

Reagovat
John Obi Mikel

U nás taky občas nedokáží vyslovit jméno českého hráče.

Reagovat
mistr129

Jak to říkají?

Reagovat
pantondavo

Já spíš nechápu, proč dneska už málokdo ctí originální původ toho jména. To, že se Pulišič přestěhuje/narodí v USA z něj neudělá Pulisika, stejně jako Ricky Gervais se v angličtině čte jako džrvejs, ale je to prostě žervé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Ne tak tady moje chyba, v bundeslize mu to normálně četli s č, ale netušil sem, že on preferuje to pomrvenou výslovnost. Btw představ si, že kdyby v ČR měl někdo cizí jméno (neni jich málo) , tak by se to četlo česky tak jak se to píše. Docela běžný je počeštěný psaní jména (Miler, Švarc, Fišer a pod.) ale nikdy sem neviděl, že by někdo četl jméno tak jak se píše.

Reagovat
vilp

Paul Stastny taky, myslím, chtěl, ať mu říkají po anglicku.

Reagovat
Mass

U českých emigrantů mě překvapuje, že si ty jména nezměnili úplně.

Reagovat
Mass

Teda v tomhle případě slovenských.

Reagovat
janinho

strasne ma ti chuji na orangesporte jebu s tym Pjulisikom. ked bude hrat Zlatan tak to bude Ajbrahamovik?

Reagovat
John Obi Mikel

Ten sudí mne strašně znervózňuje jak vytáhne vždy obě karty.

Reagovat
Arbiter

Mě zase znervozňuje, že nepiska fauly

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Mastný Chobot

ako keď je Werner v šanci... síce vieš, že z toho nič nebude, ale aj tak sa trocha bojíš vždy

Reagovat
Mass

Je na tom cosi znepokojivého

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mercury

Werner je fakt strasny ale...Dani Rojas na plac!

Reagovat
pingla

jak to že zase v Madridu tak moc ščije? i proti Barce to byl slušný slejvák

Reagovat
mesyas

Ten Werner tu hranici tragédie posouvá na takovou metu, že ji bude těřžko překonávat

Reagovat
Svatej

prosim, vystridej ho, klidne tam dej i toho Emersona

Reagovat
Manik...

Možná i Kepu

Reagovat
Svatej

Začínám pomaličku polehlucku rozumět, proč maji vsichni problem se sudim pri zapasech Realu

Reagovat
Remt

Predevsim v LM to vypadá obcas jak kdyby to meli predplacene na věky věků a věky věků

Reagovat
misinho7

Reagovat
Remt

No co smajlikujes, je to pravda, vzdy kdyz je to potreba v LM a máte to jen tak tak tak přijde nějaký kontroverzní moment

Reagovat
misinho7

Jj dneska uz rozhodca neskutocne zarezal Chelsea ze? Ceferin a UEFA sa nemozu dockat ako pomozu Perezovi

Reagovat
valloire

Reagovat
10

Dneska je na jejich poměry řežou za tu superligu

Reagovat
valloire

Reagovat
janinho

napr. to ked chillwell rozhadzoval rukami ze chcel ruku carvajala, co?

Reagovat
Remt

Marcelo podkosi protihrace a rozhazuje rukama jakože Co je?

Reagovat
Jordi Alba

Těžko pohledat víc nechutnýho levýho obránce.

Reagovat
JM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi těžko...

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

Reagovat
valloire

jednoho máte v kádru

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Mass

No zrvna ten tvůj nick, hmmm

Reagovat
Remt

Vysvetleny vtip postrada vtipnost:D

Reagovat
Mass

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
pantondavo

Reagovat
TopinB

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Masi

Reagovat
Infi

Reagovat
Gazdo

Reagovat
zasranej malíř

Je zázrak že to je 1-1 Chelsea výborně připravená

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, a někteří zdejší odborníci se slzou v oku vzpomínají na Lamparda

Reagovat
Whitemedia

Proč ty vole my z každého útočníka uděláme labilní trosku, která mě následně neustále rozčiluje?

Reagovat
Luc-Luc

Real uz se vidi v superlize nebo proc jsou tak znudeni ?

Reagovat
Talker

Hm, nebýt Werner takové dřevo, tak je po zápase a šli bychom do zbytku semifinále jako neskuteční favorité. To je naprosto šílené, co ten kluk dokáže zesrat.

Reagovat
funkyman

tak ak by mali Volka v utoku..uz by bolo po zapase..bol by rychlejsi ako ten nemec a urcite aj golov by pridal viac..

ale vseobecne - okrem brankara a benzemu su vsetci z realu o stupen slabsi ako modri, a stale maju sancu ...o to vacsia tragedia, ze s takym kadrom tam tlaci ten stihli nemec svojho bezzubeho krajana..

dufam v spravodlivost a 1:3 ...

Reagovat
misinho7

Zatial velmi slabe. Ta obrana netusi niekedy. Pressing je velmi zlý, vždy sa z neho v pohode dostanu a tak idu so otvorenej obrany. Marcelo tragedia..

Reagovat
andrew96

Spíš záloha, tu Chelsea snadno přehrává a obrana je pak pod tlakem proti rozběhnutému soupeři.

Reagovat
misinho7

Zaloha je mimo nevie co ma robit. Casemiro hraje nejako moc vysoko. Nesedi im tato formacia

Reagovat
bobis21

Přijde mi že Tuchelova hra Chelsea dokonale pasuje. Vůbec bych se nedivil kdyby šli příští rok na titul v PL.

Reagovat
Kixi Syhimour

S tímhle budou mít spíš úspěch v Evropě než v lize, ovšem uvidíme, co bude v létě

Reagovat
Talker

Ono to stačí na španěly, ale v PL to až tak dobře nefunguje. Každopádně pokud se srovná Werner a začne dávat goly, tak klidně o ten titul můžeme bojovat.

Reagovat
Unique

Můžeš to trošku rozvést, proč to na španěly stačí? Díky předem.

Reagovat
Svatej

I za Tuchela jsme na City ztratili 7 bodu za kratkou dobu.. Jejich uroven je o dost výš..

Reagovat
bobis21

Jasně, ale zatím neměl moc času a celkově ty výsledky nejsou špatné (až na WBA) a hlavně hra mi přijde že tomu kádru pasuje. Já tomu docela věřím.

Reagovat
John Obi Mikel

Mohli jsme vést větším rozdílem. Real z jediné šance gól. Škoda. Zidane je o přestávku srovná a bude to těžší.

Hráči docela slušné výkony, jen ten Werner je katastrofa. Nebál bych se tam místo něj rovnou poslat Havertze.

Reagovat
SpecialOne

Klidně Tammyho, Girouda

Reagovat
Talker

Možná i toho Emersona...

Reagovat
Greny

Kepu

Reagovat
John Obi Mikel

Alonsa.

Reagovat
John Obi Mikel

Klidně.

Giroud vs Karim, 2 nejlepší francouzští útočníci minulého desetiletí

Reagovat
JM

Při vší úctě k Giroudovi, Benzema je úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

toto mohla mat Chelsea uz vyhrate cele, no ale ten Werner, to je teda shit

Reagovat
smazaný uživatel

nesympatickej vycrhtlej sabotérskej chcípák chelsea pripravil neskutecne chtel bych ho do arsenalu

real kalsicky bezradny, ale ma benzemu

Reagovat
Remt

Tak nesympaticky.. možná vzhledem.. ale jinak je svým chováním/vyjádřeními nesympaticky? Nebo do teď byl? Já si ničeho takového nevšímám, že by byl nějak arogantní ale poslední týdny jsem zapasy pl trochu zanedbával, tak mi možná něco uteklo

Reagovat
Svatej

To je muj popis Tuchela, nejsou to Mannyho slova..

Reagovat
Remt

Jako já taky neříkám že je to pro mě nejsympatičtější trenér ze všech to určitě ne, nicméně zajímá mě co s Chelsea dokáže provest a především na příští sezónu jsem dosti zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

chvalim 2 tecky misto 3

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

mne jeho vyjadreni hodne bavi, vetsinou nerika omilany fraze, ale hodi neco noveho

Reagovat
Luc-Luc

presne, Tuchel je nahodou v pohode, slysel jsem ho na RMC parkrat, kdyz byl jeste v PSG a sympatak

Reagovat
Svatej

Jsem pro.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo uz nesmi odehrat ani minutu. Ten uz je fakt hotovej..

Reagovat
vilp

Kroos a Modrić taky dost o hovnu. Jakmile nehrají oni, nehraje ani tým. Tam celá záloha propadává jak úplní školáci.

Reagovat
Tomik111

Kroos hraje se zraněním a Modrič po zranění. Je to těžký. Nemá tam kdo hrát.

Reagovat
misinho7

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Ángel di María 22

Bohuzel, vek nezastavis. Vsechno mu trva dvakrat dyl, uz je tam do poctu. Mendy strasne chybi. Pokud to jeste do utoku neprijde ozivit Eden nak solidne, tak dneska bude bidnej vysledek.

Reagovat
misinho7

Mendy je jeden z naj na tom LB. Marcelo je uz zrely na brazilsku ligu...ten uz musi naozaj ist pripadne naozaj hrat nejake lahsie zapasy

Reagovat
Foppy

Jako posledních pár sezón (tak cca 10 ) jsem vždy u Marcela trnul, co předvede směrem dozadu. Poslední dobou už trnu i co předvede směrem dopředu, resp. kde a za jaké situace ztratí míč.

Reagovat
Svatej

Benzema je lepší nez celej zbytek jeho týmu dohromady. Člověk hodne snadno zapomíná, jak vypadá opravdu exkluzivní hrotak.

Fotbal je hrozna mrcha, tohle jsme meli vest o dobry dvě branky, jenze jak tu nekdo podotkl, Benzema udela z hovna gol, Werner z golu hovno. Opravdu z celyho srdce si preju jeho prodej pri prvni příležitosti, ten hráč je prvním svýho druhu. On není pasažér, neni neviditelnej, je regulérně definici zápornýho přínosu do hry. Neni dostatek slov pro to, abych popsal, jak strasne ho nesnáším, přitom je v týmu tak krátce...

Snad pojedem stejně i dál, Real je fakt hroznej a my je dost jasne přehráváme..

Nejvíc bych vyzdvihnul Kanteho. Co on dělá se špičkovou zalohou Realu je úplně šílený. Škoda koncovy faze.

Reagovat
mikelinos

za popis Wernera

Reagovat
Walter_Sobchak

Ja už toho Wernera absolutne nedavam.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo proti Azpilicuetovi ultimátní souboj. Nacho vyučoval Militãa ve skluzech na hraně. ZZ opět čaruje s rozestavením. Rozhodčí si píská co se mu zachce. Benzema absolutní král. V Madridu by měli začít stavět archu, protože je opravdu neskutečný, jak často tam v poslední době prší.

Reagovat
vitasrp

V tomhle zápase nedržet po poločase vedení, to fakt nechápu. Ale tohle je dlouhodobej problém, Chelsea posledních minimálně dvou let je fakt šíleně neefektivní mančaft, který dá málokdy gól z ničeho, naopak až příliš často velký šance zahazuje.

Tam bylo tolik nadějných přečíslení, který Kanté, Werner nebo Pulišič řešili naprosto nesmyslně, to je vážně strašný. Werner má suprovou dovednost se dostávat do šancí, bohužel v Chelsea ukazuje, že má i senzační dovednost zahazovat šance, který je snadnější proměnit - on má fakt v Chelsea naprosto příšerný čísla, to se nedá - a myslím tím porovnání reálných gólů vs xG, kde teče neskutečným způsobem.

Jinak mě ta taktika Tuchela baví, to je další zápas, kdy postaví na oko defenzivní sestavu, ale ono to směrem dopředu funguje víc než dobře.

Madrid tam mezi obranou a zálohou není úplně kompaktní, z čehož jsme v přechodu do útoku několikrát těžili. Buď ti dva rychlí hroti zatlačí tu defenzivní linii o trochu hlouběji, načež to tam pak záložní trojice + křídelní obránci dokáží vykombinovat, v jiném případě si zase třeba Pulišič seběhne do větší hloubky, ne vždy s ním jde obránce, takže pak vznikne přečíslení a dá se to vykombinovat, přičemž hlavně Kantého náběhy z hloubky Madrid po celý poločas nedokázal zachytávat.

Bohužel Chelsea má Wernera v týhle formě, Madrid Benzemu, proto je to 1:1 a ne 0:2.

Reagovat
Talker

On ten systém je dobrý proti týmům, které chtějí hrát fotbal a nesnaží se betonovat. V tu chvíli to funguje a člověka to baví.

Dneska se sestavou nemám problém, kromě Azpiho, místo kterého tam mohl být rychlejší hráč, který by rychleji doplnoval ofenzivu.

Reagovat
vitasrp

Je to stejnej systém (formace) jako pod Contem, který s tím získal v lize 93 bodů, takže mu to fungovalo proti ofenzivním soupeřům, proti defenzivním soupeřům i proti normálním soupeřům.

Ono to v lize nefunguje taky kvůli tomu, že od nástupu Tuchela máme v ligových zápasech xG 26, reálných gólů 18. Vezmi si, že týmy občas svoje xG převyšují třebas o 10 procent (když jsou ve formě), což by znamenalo, že bychom těch branek třeba měli místo 18 klidně 29 - a vezmi si, kolik bodů navíc by něco takovýho udělalo.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

Tak já narážel na tu zábavnost, kdy dneska to je fakt super, protože Real chce hrát fotbal a díky tomu se vytváří ten prostor pro nás.

Reagovat
JM

Hazard rozhodne

Reagovat
misinho7

Reagovat
Salfovic

Ten první gól je ale fakt prdel, jak Nacho s Varanem místo bránění zaběhli do brány

Reagovat
Remt

Tak bránit šel Usoplesk tak někdo musel stát na čáře zejo

Reagovat
misinho7

tak co mal robit ked oni zabehli do brany?

Reagovat
Remt

Měli si tam stoupnout všichni tři na čáru neprošlo by nic

Reagovat
Miguel19

Sice 1:1 ale dobrý výkon.

Benzema hraje jak král. S Thibem jediný schopný hráč Realu.

Co mě překvapuje, jak válcujeme zálohu Realu, která je úplně mimo. Ti pokud se zvednou, jakože hůře hrát asi nemůžou, tak nám zatopí.

Reagovat
misinho7

Tak horsie ta zaloha uz hrat nemoze. Ak sa dostanu na svoj level bude to uplne ine. Zalezi ci sa dostanu musi prist asi aj k zmene formacie, sice ak ma byt Marcelo cisto LB tak to bude katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to Kroosův první zápas po zranění, což v kombinaci s tím, že Casemiro a Modrić (který byl mimochodem taky zraněný) hrají v rozestavení bez míče hodně vysoko, způsobuje ty mezery před obranou, kterých využívají hráči Chelsea k nebezpečným protiútokům.

Reagovat
misinho7

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
herbage

jinak Benzema dnešním gólem dorovnal v LM Raúla, avšak potřeboval k pokoření této mety o 13 zápasů méně

Reagovat
Mass

Raúl ale nebyl ten zabiják do vápna, v jeho éře dávali góly všichni z týmu, hodně jich připravil. To neříkám, že Benzema taky nemá málo nahrávek.

Reagovat
Mercury

pamatuju si, jak byl Rauluv zapis kdysi zdaive nedostizny...

Reagovat
smazaný uživatel

Co si myslim, ze je obdivuhodny je to, ze oproti tem ostatnim 4 hracum, ktery jsou v poctu golu v LM vepredu (CR, Messi, Lewa a Raul), nekopal Benzema ani jednu penaltu. Vsech tech 71 golu jsou goly ze hry.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kovi81

Wow

Reagovat
Mass

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Dayman

Raul 1.

Reagovat
JohnKoul

Ale zas má oproti nim víc vydírání spoluhráčů, to si nevybereš.

Reagovat
Manik...

.. A ještě za éry Ronalda.. Klobouk dolů.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Freedo

legenda klubu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Pharrell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Svatej

Strilej hned ty posuku

Reagovat
gonzalesl_is_back

Varane a Marcelo totálně na přes držku.

Reagovat
zasranej malíř

Mendy musí být na odvetu

Reagovat
Talker

Musím říct, že jsme se zhoršili při rozích. Chybí v tom vápně Zouma.

Reagovat
John Obi Mikel

Navíc tam není ani Giroud/Tammy.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Bejt Azpi buzerantskej posera, tak se po tom kopnuti od Nacha zvedl, svalil a sudama se dopravil az k sudimu. Proc jsou ti hraci Realu tak podráždění?

Reagovat
Svatej

Carvajal v prvnim polocase strkal do Kanteho tak bez duvodu

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho

Reagovat
vitasrp

Co zase ten Jorginho vymýšlí panebože.

Reagovat
Svatej

Achjo, přirozeně se to srovnalo... Melo se to urvat, dokud byl Real zranitelnej

Reagovat
mesyas

Musí zrovna dneska hrát Jorginho tu svoji bídu?

Reagovat
Miguel19

Azpi dolu, to je bída..

Reagovat
Svatej

Ten zapas vyloženě škemrá o Odoie misto Azpiho... Notak...

Reagovat
smazaný uživatel

carvajal obe ruce na chilwellovi, kdyby VAR chtel udela z toho na druhy strane pencli

Reagovat
hitZor

Reagovat
icemike

Reagovat
PP

Jak ukázal Kroos na ten balon.. to je prostě neuvěřitelné..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Ted jsem si všiml, že hraje Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

kante♥ za to ze nespadl a rozhodci za to ze dal kroosovi i tak zlutou. skoda ze to tak nefunguje vzdy..

Reagovat
Mass

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas otrasna nuda

Reagovat
hitZor

Zdálo se mi to, nebo teď Kroos spadl úplně sám bez jakéhokoliv kontaktu s Rudim nebo Puldou?

Reagovat
Svatej

Proc to sudi tomu Kroosovi zere? To neni zadnej faul..

Reagovat
Salfovic

A co to je tedy za stadion? Já taky myslel, že na něm hraje béčko Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

No dyt jo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Eden

Reagovat
KnoxXx

Zidane, stiahni toho Marcela okamzite

Reagovat
Talker

Marcelo má teprve první?

Reagovat
smazaný uživatel

za take nieco kludne redka pre Marcela

Reagovat
hitZor

Totální prasárna, to nebyl jen obyčejný taktický faul, ale totální kosa zezadu přes kotník.

Reagovat
PP

Chelsea má tu lavku do útoku neuvěřitelnou..

Reagovat
Kixi Syhimour

Navíc letos mají minimum zranění

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda pokud se nepletu, ale někde jsem to četl a moc jejich zranění si nevybavuju (navíc v porovnání právě třeba s Realem nebo náma)

Reagovat
Svatej

Mas pravdu..mame jich nejmin v cely lize

Reagovat
Talker

Nám se to sešlo v prosinci a od té doby toho je málo - Tammy byl pár týdnů mimo, Havertz tuším tak, ale jen menší věci.

Reagovat
hitZor

Ze začátku se nám trochu sesypal útok (myslím že v jednu chvíli byli zranění Pulišič, Ziyech a Havertz měl covid), ale jinak jsme tam neměli žádnou situaci, že by musel hrát někdo mimo pozici.

Reagovat
Kixi Syhimour

díky všem

Reagovat
PP

letos jo no. Ale mají prakticky na každý post prakticky stejnou náhradu, ne-li lepší. Třeba Azpiho už bych dal na lavku určitě.

Reagovat
Salfovic

To je výhoda toho, když hraješ jen na tři útočné hráče v sestavě.

Reagovat
Talker

Tak ona sice vypadá brutálně, ale pak si vzpomeneš, jaké výkony ti první náhradníci (Ziyech, Havertz) předvádí a zjistíš, že kdybys tam měl 2 juniory z akademie, tak to není úplný downgrade v té jejich současné formě.

Reagovat
2miguel1

Ja že to uz musi byt tak tretia pre Marcela

Reagovat
Svatej

Kluci vepredu to rozhybou, aby to Jorginho zas uspal

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle je od nas jeden z nejhorsich vykonu co jsem letos videl. Jak kdybychom hrali posledni kolo rozhodnuty ligy s Getafe.

Reagovat
valloire

Tak se ukaž Edenku. Trhej!!!

Reagovat
PhilipS

Nudnějších 20 minut fotbalu jsem letos ještě neviděl.

Reagovat
Salfovic

První poločas dobrej, ale druhej totál o hovně

Reagovat
Svatej

Jakej byl.rozdil v chillyho ruce a ty varaneho?

Reagovat
roman1978

Varane ji měl

Reagovat
smazaný uživatel

v dresu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
Infi

Reagovat
Mass

Když tam někdo do reproduktorů pouští potlesk, mohl by taky zkusit smích, jako v sitcomech.

Reagovat
Talker

Musím ocenit Tuchela, že to překopal třemi změnami, navíc typologick jiných hráčů, takže to změnilo i náš projev. Ač bych teda chtěl na hřišti CHO (at už místo Jamese nebo Ziyecha), aby tam byl tahový hráč.

Reagovat
tony223

Tohle bude Chelsea hodně mrzet. Takhle slabý Real šel porazit...

Reagovat
Svatej

tohle byla hrozne dibra sance ten zapas udelat tak dobre, ze by se odveta profesionálně mohla akorát zabit..

Reagovat
tony223

Já mám hlavně pocit, že bez fanoušků je úplně jedno, kde se hraje. To je vidět i v těch ligách, že žádný tým nepodává vyrovnané výkony.

Reagovat
Salfovic

Výsledkově je to domácí hřiště ale pořád strašně znát, i když to moc nechápu.

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Militao je lepší stoper jak Varane.

Reagovat
gonzalesl_is_back

V nynější formě i než Ramos ;)

Reagovat
Mass

Kdysi ta nejlepší stoperská dvojka na světě Varane-Lenglet by dneska nebyla dobrá ani na Sevillu.

Reagovat
BBystr

Lenglet bol dakedy povazovany za jedneho z najlepsich na svete? tak to ten futbal fakt ide do hajzla

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslel Umtitiho. Ti dva se mi taky pořád pletou...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to tam zakruťte.

Reagovat
roman1978

Zase bez žluté?

Reagovat
smazaný uživatel

ak ma Agnelli pocit, ze mladi vymenia Call of Duty za toto, tak je fakt na drogach

Reagovat
Jardin

Od kdy si jeden hrac vždycky lehne ve zdi? Driv to bylo videt tak v 1 zapasu ze 100 a ted je to snad pokazde.

Reagovat
Mass

Klekání už nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrok na zapade nezastavis

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mě, kterej trenér s tím přišel jako první. Po něm by se ta zeď měla jmenovat.

Reagovat
Jardin

Cristiano mel ted nejake 2 faily ve zdi, ne? Ze solidarity bych to pojmenoval po nem.

Reagovat
KnoxXx

Casemiro

Reagovat
off-olda

Prase a bez faulu..

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ziyech dobře trapný řev.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Poslal bych tam Zoumu, aby nekoho prejel jak vlak. Real to hraje do tela a mel by to taky ochutnat

Reagovat
Svatej

Co to tam Kante s nima.provadi to je brutální vykon proti takový záloze

Reagovat
hitZor

Dneska jasný MOTM, Kroose si v kapse odveze do Londýna a dopředu tam má taky super akce.

Reagovat
Talker

On je strašný zvíře, každopádně je škoda, že nemá tu finální/předfinální přihrávku.

Reagovat
John Obi Mikel

Rudiger

Reagovat
Svatej

Jak si Odrizola zatleskal, wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Tak složil o 20 kg těžšího chlápka, to si nějaký sebeuznání zaslouží.

Reagovat
Talker

Já nevím, ale ignorovat míč a vletět tam hráči do cesty...

Reagovat
Svatej

Nic z toho primo cervena, ale tři oranžový... Z tohoby jedna byt mela...

Reagovat
hitZor

Marcelo ji měl podle mě na 100 % dostat..

Reagovat
Freedo

Reagovat
N.Gin

Nastesti se Modricovi nic nestalo

Reagovat
hitZor

Reagovat
Kixi Syhimour

Odriozola , úkol zněl jasně

Reagovat
Talker

Ted ukazovali Puliho gol. Kdyby to udělal Werner, tak bud mine branku nebo to napálí do Courtoise, jak se snažil vracet.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych tipoval do Varaneho

Reagovat
Talker

To by mělo šanci se odrazit do branky od něj...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

no Pulisic to taky kopl zrovna do té půlky brány, kde stáli dva..

Reagovat
Mönchengladbach

S tímto Kantém je Afrancie bohužel jasným favoritem ME.

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
valloire

důvod?

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Mass

Sociální justice důvod k trestu nepotřebuje!

Reagovat
valloire

Víme, ale je nutno proti tomu bojovat.

Reagovat
Salfovic

Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi chtel napsat banan? Ty rasisto

Reagovat
Pony Slaystation

to mi připomnělo tu neofiko hymnu Francie

https://www.youtube.com/watch?v=FTQbiNvZqaY

Reagovat
Visca el barca

Snad je to poslední sezona bez lidí. Ještě jsem nikdy v semifinále LM neusnul.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nebylo o divácích, ale druhý poločas byl velice nudný, oba dva týmy v podstatě čekaly na konec zápasu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Miguel19

Kroos je neuvěřitelná padavka.

Reagovat
Mönchengladbach

Nechci zase anglické finále, minule to byla strašná nuda...

Reagovat
John Obi Mikel

To, co se hrálo druhý poločas jsem tak nějak očekával celý zápas. Promarněná šance, z 1 půle jsme měli vytěžit víc. I tak 1:1 není špatný výsledek. Rozhodneme doma.

Reagovat
Steven666

síce výsledok dobrý ale mohli sme i vyhrať, hlavne Kanté doslova lietal na ihrisku, hral lepšie než celá záloha Realu dohromady

Reagovat
valloire

záloha Realu začíná bejt unavená

Reagovat
zidane78

Cudujes sa? Dost sa obavam co bude ked ta zaloha bude koncit,jeden po druhom budu odchadzat,a nevidim nic "normalne" co ich moze nahradit,a peniaze niesu/nebudu na nic.

Reagovat
valloire

mam to podobně, ale jsem optimista...nějak se to vyřeší

Reagovat
jack_donaghy

Odegaard by mohol, ci mylim sa?

Reagovat
valloire

měl

Reagovat
Mass

Dneska to vypadalo, jako kdyby oba týmy ještě trénoval Mourinho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Odveta ještě otevřená, Chelsea může ten výsledek mrzet, mohli z toho vytěžit víc. Nicméně Real by mohl mít slušné problémy na Stamford Bridge se vstřelením gólu.

A nemůžu než ještě jednou ocenit ten gól Benzemy, s tímhle nemůže stoper nic moc udělat, fantastický gól

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jackmaker1989

Niekto ma link na tú šancu Wernera?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Ángel di María 22

Hroznej zapas. Nuda, sed, bez sktivity. Jeden z nejmin zajimavejch zapasu co v LM pamatuju, na tohle semifinale hodne rychle zapomenu.

Reagovat
misinho7

no mam pocit ze dalsie bude podobne, Chelsea brani naozaj dobre tam je tolko hracov ze dostat sa cez to je velmi tazke..

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda v podani Realu no

Reagovat
Svatej

Od vás možná, my se celkem bavili, byt druhej polocas byl dojem asi podobnej

Reagovat
Talker

První poločas zábavný, byli jsme o třídu lepší, Real bez energie, nechával kvanta prostoru všude. Ale my máme Wernera a Real má Benzemu. Takže místo pohodové výhry s obrovskou šancí na postup z toho je remíza a zůstává to 50/50.

Druhý poločas nuda, Real zmenšil díry mezi liniemi, stáhl to hlouběji a hráči agresivně vystupovali s našimi ofenzivními hráči a nebyl vůbec prostor nějak hrát. Z Realu jsem si herně všimnul asi jen Benzemy v pozitivním smyslu.

Stačí nedostat gol v druhém zápase a postupujeme.

Reagovat
Registrujisejenproto

jenže Chelsea dostane v odvetě tři a nepostoupí

Reagovat
valloire

kdo je jako dá?

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Stát se to může, podle mého je to 50/50 v tuhle chvíli bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ušlo mi niečo, alebo ošetrovaný hráč už nemusí ísť za postrannú čiaru ?

Rüdigera ku konci zápasu ošetrovali asi 4 minúty, nehralo sa a hneď naskočil do hry.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Miguel19

Bílej jo, černej ne.

Reagovat
Greny

Nemusí když je piskanej faul.. když se tam válí jen tak tak musí

Reagovat
Banikovec7

Když je to za kartu, tak ne.

Reagovat
Pride

Co dělá Bouček u o2?

Reagovat
bandwagoner

ostudu

Reagovat
Pride

Zeptal jsem se jako idiot, takže to chápu, ale spíš mě zajímá, jak to, že moderuje studio na o2? Měl jsem za to, že pracuje v CNN Prima To můžou takhle pracovat na dvou televizích?

Reagovat
bandwagoner

Moderuje studio. Nevim co dela na CNN Prima, ale pokud nema v kontraktu nejaky omezeni, tak asi muze pracovat na dvou televizich. Lineker taky dela pro BBC a Sky. Problem s Bouckem je v tom, ze nerozumi fotbalu a ma strasne neprijemnej hlas. Fakt nechapu, jaky jsou naroky a jestli opravdu v tomhle oboru neexistuje konkurence.

Reagovat
valloire

Lineker taky ne

Reagovat
fabec1222

Tak vzhledem k tomu, že je u nás moderátorská jednička (ale do sportu se vážně nehodí) a je obecně známou tváří, tak má určitě velmi dobrou startovací pozici pro vyjednávání o různých ústupcích, co by jiný nedostali.

Na O2 bude podle mě pracovat jen externě, a dostávat peníze přímo za počet odmoderovaných studií.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Salfovic

BroukPytlíkuje.

Reagovat
Kyrill

Na tři stopery v takhle těžkým zápase už prosím nikdy. Ti hráči to nehrají, není jim to vlastní, dozadu prvních 30 minut průchoďák, dopředu to leží všechno na Benzínovi, podpora ze strany beků zoufalá a Vinicius příšernej. A ten tah narvat Asensia s Hazardem oba nalevo, kam se ještě vytahoval Nacho, zatímco na druhé straně pobíhá sám dlouhodobě zoufalý Odriozola, to jsem fakt nepochopil. Jak ZZ velký zápasy umí, tak tohle se mu nepovedlo.

Reagovat
r3

Na troch stoperov uplne v pohode, problem je v tom, ze ti krajni hraci dnes neexistovali. Carvajal bol niekolko mesiacov mimo a Marcelo uz na to evidentne nema, v takom pripade sa hra tazko. Ak by na Marcelovom mieste bol Mendy a Carvajal mal aspon o 2-3 zapasy lepsiu zapasovu kondiciu tak by to bolo urcite o inom.

Reagovat
valloire

a jak bys to poskládal při těch zraněních? celkem dobrej nápad na 3 obránce, překvápko pro soupeře

Reagovat
Kyrill

No jak, s Nachem na levym bekovi. Marcelo je legenda, ale v semi LM se za zasluhy nehraje. Utok byl hrozne malo podporovanej, hlavne v prvni puli (nez se to trochu preskupilo) utocili 2-3 lidi na 5-6,coz je strasne nerovnej souboj. Jakkoli neni Asensio v nejaky oslnivy forme, tak bych jej dal na pravy kridlo a Marcela posadil. Proti Poolu to fungovalo, nevidel bych v tom problem.

Reagovat
valloire

Marcelo měl v tomhle s Carvajalem podporovat útok

Reagovat
Kyrill

Mel, ale moc to neplnil. Je docela ostuda, ze sel dolu az v 77. minute.

Reagovat
Tomik111

Včera byli problém beci a záloha. Marcelo na to prostě nemá a Case v první půli hrál snad desítku a ne šestku. Proto to byl takový průchoďák. Ve druhé půli už bylo vidět, že Nacho hraje více zleva a Case na svém postu a už nebyl takový problém. Taky bylo vidět, že Kroos není fit. Vůbec mu to nešlo a to samé Luka. Věřím, že když se dá na odvetu Mendy, tak můžeme postoupit. Pokud se dá dokupy Fede, tak se nebudeme muset bát ani vystřídat.

Reagovat
valloire

Reagovat
DelPiero137

Nebol to pre neho velky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Prisernej zápas.

Reagovat
Svatej

Werner uz nas mozna bude stát ucast v LM v lize a ted mozna i finále. Ten chlap ve me vyvolává reflex, kdy kdykoliv odchází ze hřiště, slysim Trumpa mluvit o nejhorším obchodu v historii.

Kante Motm, dominoval proti jedny z nejlepších záloh planety zpusobem, jakej se uz v zapasech moc neobjevuje. Herně to bylo ok, ale s lepším hracem na pravým kraji by to fungovalo ještě lip. Azpi ani dozadu nepředvedl nejakej spickovej vykon.

Trochu se bojim, ze si z tohohle Zidane vezme ponauceni a odveta bude v úplně jiny rezii... Hrozne promarnena příležitost.

Reagovat
valloire

Nejlepší záloha planety je po zranění, jinak by si tam Kante sám mohl dělat co by chtěl a bylo by mu to hovno platný. To dá rozum...

Reagovat
Svatej

Nevim, co chces, abych ti na to řekl

Bylo by lepší jim nehledat vymluvy, reálně je Ngolo zmackal vsechny tři, jindy to treba dopadne jinak..

Reagovat
mul

Reagovat
valloire

ale jo, je to zvíře

Reagovat
Svatej

Jak to vůbec můžete postavit s uzdravenýma klukama? Zajímá mě hlavně Valverde, kterej by mohl tu prozatimní převahu naší zálohy zrušit.

Reagovat
valloire

Klasika. Modrič, Casemiro, Kroos. Valverde půjde střídat Luku a pak se máte na co těšit. Loni hrál v základu, ale Luka se rozehrál a vytlačil ho zpátky. Další varianta je Valverde na beku.

Reagovat
Svatej

Tak takhle bych to i bral, jediný, co jsem o Valverdem slyšel mimo jeho přednosti je, že hrát ho na beku je brutální plýtvání jeho schopnostma . Jinými slovy, jen do toho!

Reagovat
valloire

ale on tam zahrál při těch zraněních dobře....myslím, že bude střídat po poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Na souboje Kanté-Valverde bych se hodně rád podíval. Ono celkově se tady v poslední době (i vinou Fedeho zraněních) rozšířil kult CKM, ale podle mě je ve formě hrající Valverde pořád (respektive už) náš nejlepší záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Valverdeho se do sestavy pravděpodobně vrátí Mendy (pevně v to chci věřit), u Ramose je to nejistější, ten by ale případně nahradil jednoho z dvojice Militão/Nacho, popřípadě oba, kdyby se změnil systém.

Reagovat
Greny

Myslíš toho Kanteho co je střídavě zraněn celý rok a naposledy tak tři týdny dozadu ale ale..m

Reagovat
SaianSupaCrew

Plus měl víc průniků, než celý tým Realu dohromady

Král.

Reagovat
Svatej

To je taky brutální statistika na hráče, co hrál v dvoučlenný záloze.

Jasný, pomáhal Mount, ale to spíš směrem dozadu a příležitostně ve chvíli, kdy už byl Real na vlastní půlce. Říkám si, jeslti by bylo dobrý proti nim poslat příště Kovačiče, nebo to znova svěřit Jorginhovi..

Reagovat
Greny

Já bych tam nejradši měl Součka nebo Rice

Reagovat
fajdax

O víkendu doma s Fulhamem. Tam to musíme hodně hodně protocit a nechat většinu dnešního základu na lavičce.

Reagovat
Kily8

Keď išiel Hazard miesto Viniciusa, bolo jasné, že Real už gól nedá. Hazard je najsterilnejší, najlenivejší ofenzívny hráč, aký kedy hral za Real. Alebo ma prosím opravte a pripomente mi horšieho hráča. Neberiem históriu, čo hral v iných kluboch, čo hral v žoakoch. Myslím, že nie je obrobský rozdiel, koľko v poslednej dobe maródovali a odohrali Hazard a Neymar, akurát, Neymarove a Hazardove výkony....to je iný šport. U Neymara nikto neberie výhovorky, že bol zranený, on nastúpi, je najlepší na ihrisku, ale vyčíta sa mu zahodená šanca. U Hazarda chválime, už keď nestratí loptu a dá obrancovi dozadu. Prečo ho dnes Zidane preboha postavil!? Aby si vymenil dres s bývalými spoluhráčmi? Keď mu chve pomocť, nech ho postaví proti Huesce za stavu 2:0 a nie keď je šanva na finále LM. Čakal som, že Real postúpi vez Chelsea, ale bohužial, keď ho postaví aj v odvete, Real končí. Ak by nebol Hazard zranený, vypadli by už s Liverpoolom, bohužiaľ...

Reagovat
Svatej

Vsak Hazard dal vasi jedinou zajimavou nahravku skrz obranu ze vsrch hráčů.

Reagovat
Kenneth

Má ale pravdu v tom že hraje hrozně priposrane. Jeho klasicky průniky už skoro nevidíš, alibisticky přihrávky před vápnem. Už vlastně od ty doby co přestoupil.

Reagovat
Svatej

Naprosto souhlasim. Tím, že ho vůbec nemám na očích (a celkem logicky, když ho nemáte pořádně na očích ani vy), jsem při jeho nástupu na hřiště spolknul vlastní jazyk, protože zkrátka vím, co dovede a že je úplně jedno, jestli je zrovna s míčem na půlce nebo před vápnem, protože je schopnej udělat něco mimořádnýho v podstatě kdekoliv.

Bum, uběhne nějakej čas a v 84. minutě slyšim komentátora poprvý vyslovit jeho jméno v situaci, kdy jenom alibisticky vrátil míč stoperovi, přitom v tu dobu už jste měli asi vaši nejlepší pasáž, kdy jste drželi víc míč a potřebovali projít obranou. Skoro působí dojmem, že přestoupil z vysněnýho Realu dohrát do Chelsea, než naopak. I jeho pohyb jsem vůbec nepoznával, něco je v něm hrozně špatně..

Reagovat
janinho

ktovie ci ma tie prieniky zakazane od ZZ alebo je to kvoli tym zraneniam, ale bohuzial dnesny eden nema nic spolocne s tym edenom z chelsea. ked si spomeniem na to jeho solo v pohari proti LFC v jeho poslednej sezone za CHFC tak nechapem ako moze niekto ist az tak dole behom 1-2 sezon.

Reagovat
Svatej

O něčem takovým jsem v podstatě mluvil v prvním odstavci. Proti LFC tu akci začal někde 5 metrů od středovýho kruhu a během pár vteřin udělal gól absolutně z ničeho, přičemž to u něj nebylo nic novýho.

Hodně bych pochyboval o tom, že by ho Zizu takhle držel zkrátka, možná prostě nemá v tuhle chvíli srovnanou palici a tohle je enjspíš poprvý, co se musí s něčím takovým vyrovnávat. U nás měl výpadek dlouhodobýho charakteru jen na část jedný sezony, kdy to mrvil každej, jinak byl stabilně dost dobrej pořád..

Plus teda nevím jestli je to tím dresem, ale i ted mi příjde pořád o něco tlustější než u nás..

Reagovat
janinho

no len on toto nerobil odkedy prisiel do realu. od zaciatku mi tu prisiel ze u nas skor posuva loptu do stran nez aby ju zobral a pokusil sa prejst cez 1-2 hracov. este aj modric mi u nas pride lepsi 1 na 1 nez hazard, aj ked je pravda ze on mal u nas zdravotne problemy od absolutneho zaciatku ked este navyse dosiel vyzrany jak prasa.

teraz uz to asi suvisi aj s tym podvedomym strachom zo zranenia, ale aj ked berie na vyplate strasnu dardu, tak nez by sme ho mali predavat za 30-40 mega, tak este by som to riskol nech sa da fyzicky do poriadku a este skusi ukazat co je v nom.

stale snivam o utoku hazard-kraim/haaland-mbappe, to by bolo nove BBC.

uvidime ci mu to zdravie vydrzi aspon do konca sezony a ak by sa nezrakvil ani na ME tak si myslim ze v novej sezone by konecne mal sancu ukazat ci to kuzlo este ma. akurat som cital kadeco o sanitas a lekaroch v reale, tak sa treba modlit aby nebol po par zapasoch znova na marodke.

Reagovat
Talker

Já myslím, že je to dáno tím, že je permanentně zraněný nebo se vrací po zranění. On tohle nikdy v kariéře nezažil, u nás podle transfermarktu promeškal 21 zápasů za těch 7 let. U vás to je kolem šedesáti během 2 sezon.

On je hráč, který mívá pomalejší rozjezdy do sezony (nebo mi to tak alespon u nás přišlo, že většinou potřeboval pár zápasů, aby si všiml, že už začala sezona), takže pomalý návrat po zraněních mě upřímně moc nepřekvapuje.

Reagovat
misinho7

chcel by som ho zazit naozaj na dlhu dobu bez zranenia, a nepochybujem o tom zeby to bol ten Eden od vas

Reagovat
valloire

Hazard opravdu není nejhorší hráč, to ani náhodou...Akorát toho moc nenahrál.

Reagovat
Kily8

Odohral aspoň 40 zápasov za Real. Koľko dal gólov, na koľko prihral? On nebehá, nebojuje. Jeho jedinou úlohou, je pripravovať šance a dávať góly. Veď včera to tak bilo do očí, že to rozoberali v štúdiu LM, všetci 3 nechápali, že taký Benzema bojuje, maká a Hazard stojí....

Reagovat
valloire

Hazard je po zranění....

Reagovat
boryland

neustále....chce to více pizzy.......aby zesílil.....

Reagovat
valloire

ty hajzle, si mrtvej

Reagovat
smazaný uživatel

Už když bylo Hazardovi 22, tak jsem říkal, že ho nechci do MU, že je hrozně přeceňovanej. Konečně došlo na moje slova.

Reagovat
Talker

Po 7 letech, kdy patřil mezi nejlepší hráče v PL konzistentně konečně došlo na tvá slova, když se mu rozsypalo zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá smysl to rozebírat. Já to prostě říkal a tečka.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Real nechce vyhrát ani ligu ani Ligu mistrů?

Reagovat
smazaný uživatel

Co by kdo pořád chtěl? Real je fantastickej. Přestárlej kádr a i tak si drží vysokou úroveň. Vždyť tam není jedinej špičkovej hráč ve fotbalově vrcholným věku. Děsím se představy, že by tam šel Mbappe. To bude mašina na výhry.

Reagovat
smazaný uživatel

>Vždyť tam není jedinej špičkovej hráč ve fotbalově vrcholným věku.

Thibo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pak samozrejme jeste i Mendy, Varane, Casemiro ale u tech se stopro objevi nejakej chytrak, kterej bude rikat, ze to nejsou spickovy hraci, takze ty radsi ani zminovat nebudu. U Courtoise to nikdo zpochybnovat nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Valverde, Carvajal

Reagovat
smazaný uživatel

To nemuzu brt vazne tyhle dva posledni. to jsou nejaci rozdilovi hraci? Jinak souhlasim s mendym, thibem, varanem, casemirem klidne taky, jenze to jsou defenzivni hraci a ti titul neukopou.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Defenzivni hraci a takyze ma Real delenou 3. nejlepsi obranu napric top 5 ligami. Dejte Zidanovi kridlo nebo utocnika na urovni Mendyho nebo Courtse a budou se dit veci. Fim si jsem jisty. Az tam bude Haaland nebo Mbappe, nedej Buh oba, tak je z Realu valec co predci Barcelonu z nejlepsich let. Real ma vyhodu, ze Zidane ty velky zapasy umi, takze jsou schopny s dobrym kadrem pravidelne vyhravat LM.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Tchn69

No tak sme sa konečne dočkali vzájomného zápasu, myslel som že to bude nudné 0:0 ale nakoniec sa na to dalo pozerať

Mali sme šťastie že tam Karim nastrelil žrď a Real mal šťastie že Werner je drevený koko* Odveta bude ešte veľmi zaujímavá, nech postúpi lepší a potom to celé vyhrá

Reagovat
Liquid

byli jsme lepší a to jsem se obával, že nás Real vycvičí, takže výsledek 1:1 považuji s ohledem na hru za zklamání, nutno uznat, že pod Lampardem bychom i dnes dostali nášup

Reagovat
jack_donaghy

nedostali, kedze by sme vypadli s Athleticom

Reagovat
N.Gin

A to jste s nim ani nehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom by mě zajímalo, jak to ti idioti z UEFY dělají, že po úvodním hvizdu každého fotbalového zápasu okamžitě začne silně pršet. Ten vypínač by jim měl někdo rozbít.

Reagovat
tony223

to by se v Superlize nestalo!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty stadiony by měly být kryté, protože letos se hrálo hodně zápasů, které kvůli počasí nebyly regulérní - honě zápasů ve "sněhových skoro bouřích".

Reagovat
pantondavo

Tipoval jsem 0:0, ale i 1:1 je v pohode, Real gol da, takze v odvete bud 1:0, nebo 1:1 a pak stylove na penalty at mame trochu vzruseni.

Reagovat
Dayman

Reagovat
jack_donaghy

Real ukazal, ze ked nezahraju individualne, nezahraju vobec. Verim, ze ZZ ich na odvetu pripravy lepsie (v hlavach). Celkovo to vidim skor na chelsea. Chelsea ma obrovsku silu (ano, urobil som to, pouzil som toto slovne spojenie) v lavicke kedy na plac prichadzaju cerstvi hraci ako Havertz, Werner, Pulisic alebo aj ten Giroud a to rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

utrpeni mladeho wernera, je videt, ze si neveri, i spoluhraci mu moc neveri..rozbiha se jak traktor, timing nic moc, aspon se vraci a pomaha obrane, ale jeho dny jsou secteny

Reagovat
Svatej

Klidně bych vrátil Realu peníze za Hazarda, pokud by slíbili, že si Wernera dopíšou na soupisku rovnou do odvety.

Reagovat
Talker

Tak to bych neřekl. On se každý zápas dostává do výborných situací, ale kompletně to zesere prvním dotekem nebo spálením šance. Což je prostě u ofenzivního hráče problém.

Reagovat
Greny

Werner je přesně ten útočník kterej by se hodil do systému Trpisovskymu

Reagovat
Luc-Luc

to se zlomi, to bude neco jak Salah, pokud ziska sebevedomi, tak muze 20 golu za sezonu davat, nechapu ten hate na nej

Reagovat
Talker

Tak Salahova nejhorší sezona u vás je 19 ligových golů, Wernerova sezona je 6 ligových golů. Takže to není úplně poměřovatelné. Více níže, mrkni na ty statistiky, co jsem posílal - on proměnil 5 z 25 velkých šancí. Tj 20%.

Salah je na nějakých 45%.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláte, jak kdyby Werner neměl žadnou minulost a fotbal hraje poprvé v životě. Za 4 sezony v Lipsku dal pres 80 golu, takze uplne v tom hraci to pravdepodobne neni.

Reagovat
Talker

Ono to je hezký, ale jiná liga, jiný styl hry. Navíc menší klub, kde to mohlo být postaveno tak, aby mu to perfektně vyhovovalo.

U nás je těch hráčů, kterým se to musí přizpůsobovat, protože jsou na podobné úrovni, více a k tomu trenér, který chce hrát nějakým stylem. Jediný hráč, který ti podává výkony, ať ho postavíš na hřišti kamkoliv, je Mount.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je otázka, z jakých šancí ty góly v Lipsku dával a zda je v tom podoba s šancemi, které má teď, protože on je má, takže faktor jiný ligy nebo jiných spoluhráčů úplně odpadá.

Reagovat
Talker

Jak říkám, on má 20% proměnění velkých šancí. To je naprosto šílené číslo, zvlášť když se koukneš, co spálil. Tam byly fakt tutovky, kdy nedal gol do prázdné brány, naopak mu zabránil a vykopl to ven.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne, ale furt lepsi mit utocnika, co si umi vypracovat sanci a neda ji nez utocnika, co se do sanci nedostava. Aspon vis, ze ma talent se do do sance dostat a jen staci prolomit smulu.

Reagovat
Talker

Tak ono se říkalo, že prolomil smůlu proti WHU (říkalo se to asi 10minut, než následně po golu netrefil prázdnou branku) a v dalším zápase trefil brankáře z malého vápna.

Co se týče toho, co je lepší, to je komplikované. Protože Werner spálí dost věcí (které vypracuje svými náběhy) i tím, že nemá moc kvalitní přihrávky. Opět odkážu na zápas proti WHU, kdy se 2x dostal proti obránci 1x1 a jednou to nahrál z malého vápna pomalu ke středovému kruhu a podruhé se nechal obrat.

Takže on si vytvoří strašně moc situací, ale ve výsledku z toho je strašně málo a je to i o tom, že marníš čas v tom útoku. Celý tým pracuje na tom, abychom nedostali goly a zároveň nějaké dali a pak se ty šance spálí. To je podobné, jako kdyby golman pustil téměř každou střelu na branku a předvedl pár skvělých zákroků a říkalo se "však on se chytne, má jen smůlu", jako třeba u Kepy...

Takový Abraham (něco mezi Wernerem a Giroudem) má také 12 golů, 6 asistencí (oproti 11 Wernera) s tím, že má 1500 odehraných minut letos. Werner jich má 3300, takže víc než dvojnásobek a pod Tuchelem, kdy máme nejlepší období, prakticky nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zase nevěděl, že Abraham ma ty stats v prumeru 2x lepsi. A proc nehraje? Loni byl snad nejlepsi strelec tymu a najednou sedi.

Reagovat
Talker

Nakoupila se hromada ofenzivních hráčů, navíc ho loni na jaře posadil Giroud. K tomu Tuchel má jiný systém a očividně preferuje jiné hráče.

Reagovat
naheCZ

Šance je pořád šance a má z ní být gól.

Reagovat
vitasrp

Jiná liga a jiný styl dává smysl, ale kdyby to tak bylo, tak by se do těch šancí neměl dostávat přece.

To přece není tak, že ty šance neproměňuje, protože hraje Premier League a ne Bundesligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem o tom tak premyslel. kdyby byl celej zapas neviditelnej, tak nereknu, ale je videt, ze ten instinkt tam je a uz staci najit jenom duvod, proc najednou jedna zbrkle v klicovych momentech. Ono to klidne muze byt i tou jeho cenou a nebo si potrebuje sednout se spoluhraci, ze se vedle nich citi nervozne. Citi na sobe tlak, tak dela chyby v situacich, kde by mel byt klidny.

Reagovat
Walter_Sobchak

On myslel asi Salaha u nás kde o nom tiež vela ludi z vnutra vravelo že bol absolutne bez sebavedomia a videli sme ho nastrelovat rohove praporky. A v Poole totalny valec. Mne ho Werner tiež velmi pripomina, preto by som sa ho bál niekde inde ešte predat, aby nedopadol rovnako.

Reagovat
Talker

Tak u nás Salah hlavně moc nehrál. Měl kolik, 1000 minut za rok od ledna do ledna? To je šíleně málo. Měl tam pár zápasů na konci sezony, kdy hrál v kuse, ale jinak nic moc.

Werner oproti tomu hraje v základu téměř celý rok, má na kontě 3200 minut a pořád hovno z toho.

Reagovat
Svatej
Reagovat
mul

Štatisticky to až tak zle s ním nevyzerá, ale tie čísla mohol mať túto sezónu v pohode ako Kane, keby nezahodil aj nemožné https://www.transfermarkt.com/timo-werner/leistungsdaten/spieler/170527

Reagovat
Svatej

Hmm to bych za normální okolností řekl u běžnýho hráče taky, jenže běžní hráči jsou užiteční v mezihře, v kombinaci, ve vzduchu, někdy ve všem najednou. Werner je dobrej v tom, že se umí rychle hýbat, hledat dobrý prostory a presovat, to je na můj vkus prostě málo. Málo u útočníka, jehož evidentnění předností mají být goly a přitom má jeden na 297 minut (GA 141).

O to smutnější je jeho herní čas v porovnání s Abrahamem, kterej přednosti v mezihře má, je solidní ve vzduchu, umí podržet a natáhnout stopera, sklepávat míče a hlavně celkem spolehlivě zakončovat... Ostatně to níž zmiňuje Talker... Nehraje zkrátka nejlepší hráč.

Reagovat
mul

Ako sú to štatistiky na hráča s cenovkou 15 M Keď v lige proti Fulhamu bude zas v základe, tak budem úplne chápať tvoje rozhorčenie nad zostavou

Reagovat
Talker

Tam bude podle mého místo něj Havertz (který má podobnou formu) a Werner půjde cca v 70. minutě z lavičky.

Reagovat
mul

cize max 1:0

Reagovat
vitasrp

Jako jeho přednost je stoprocentně velká rychlost, který se dá výborně využívat + schopnost se pravidelně dostávat do šancí - v Lipsku měl v posledních dvou sezónách vysoký xG, v tom pokračuje i u nás, kdy sice hraje hovno, ale skoro vždycky se do těch šancí nacpe. Ona je to docela důležitá vlastnost, takoví hráči jsou potřeba.

Jenže zatímco v Lipsku ty šance zakončovalstatisticky normálně (plnil, co měl), u nás je to hrozná bída.

Jeho čísla v průběhu kariéry ukazujou, že to není špatný zakončovatel (není ani nějak výrazně dobrý, prostě se motal okolo toho průměru), tudíž je teď otázka, jestli tahle sezóna je jenom velká anomálie, kdy je hráč prostě totálně z formy (pak by proklub byl v následujících letech přilnosem), nebo tohle prostě bude standard, no a pak to bude hrozný flop.

Jako rád ho nikdy asi mít nebudeš, ale když se sebere, může tomu týmu dost pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli jste si nechat Pedra, horsi by nebyl a jeste by se usetrilo

Reagovat
Talker

Nebo bychom mohli hrát Girouda nebo Tammyho, kteří mají 2x lepší průměr co se týče golů/asistencí na minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

a branit bude kdo

Reagovat
Israha

No...jsem nedávno psal, že Marcelo jako wingback by ještě mohl k něčemu být. To jsem se unáhlil. Wingback, co místo broušení lajny běhá někde na AMku, vůbec nedodržuje rozestavení a není na té levé straně tam, kde má být, ani v ofenzivě, ani v defenzivě, je nepoužitelný. Díky, legendo, ale už patříš někde na plážový fotbálek na Copacabaně.

Jinak Chelsea o něco lepší . Tuchel ten trenérský souboj se Zidanem zatím vyhrává.

Reagovat
Talker

https://twitter.com/Squawka/status/1387172454599073799?s=20

https://twitter.com/Squawka/status/1387144387709263873?s=20

No Premier League player has missed more Big Chances in league and European competition this season than Timo Werner:

◎ 29 Big Chances

◉ 21 missed

◎ 8 scored

"Even AI technologies cant explain, how Timo Werner keep missing sitters"

Reagovat
Svatej

ty kráávo....

Reagovat
Luc-Luc

Real bez sance do odvety, Chelski je uplne vymazala...Kante famozni, cekal jsem od Realu vic po tom CF s nama, ale Tuchel nachystal svoje hrace paradne, tam nebylo vubec misto pro Real neco vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Předesílám, že Real vyloženě nenávidím a v životě jsem jim nepřál úspěch. To ani když hráli loni proti City. Je fér si ale přiznat, že Zidane odvádí naprosto fantastickou práci, pokud jde o zápasy prori špičkovým soupeřům. A teď nemluvím jenom o letošní sezóně, kdy s ne úplně hvězdným týmem ještě neprohráli s jediným špičkovým týmem (top 6 PD, cokoli LM, Sakhtar nepocitam mezi spicku), ale třeba například i ta jejich poslední jízda za titulem v LM, kdy vyklepli Bayern, Juve, PSG a Liverpool. Tohle se jentak nevidí a fakt ho za to uznávám.

Reagovat
valloire

Reagovat
janinho

vcera to bol priserny vykon a je vidiet ze ta marodka si uz vybera dan aj na tych co su zdravi. zaloha vcera velmi zla, chelsea nas prehrala takmer vo vsetkych ukazateloch. cakam kedy si modric privodi nejake unavove zranenie a vypadne na 2-3 mesiace, lebo hrat v tomto tempe tolko zapasov by bolo likvidacne aj na hracov o 10 rokov mladsich. a v tejto situacii pustime Odegaarda do Arsenalu...

v tomto Zizoua posledne 2 sezony nechapem. tie 3 LM vyhral hlavne vdaka paradnej rotacii, este aj CR presvedcil aby pocas sezony vynechal viac zapasov aby potom v zavere sezony mal dost energie a vdaka tomu v Playoff vzdy exceloval. teraz aj ked mohol nechat hracov ako karim, kroos, modric oddychovat tak sa na to vykaslal a aj toto sa podpisuje na tych posledych vysledkoch. za vcera sme si nezasluzili ani tu remizu, po 15 minutach som myslel ze dostaneme minimalne 3jku a odveta bude formalita.

samozrejme klobuk dole pred Tuchelom. nemal som ho v laske, ale musim povedat ze to co robi v Chelsea je ozaj vyborne. paci sa mi ze nema problem menit rozostavenie a styl hry podla supera a to je to co podla mna robi skveleho trenera. nie mat svoj 1 zauzivany system a hrat si to iste dookola, ale prisposobit taktiku aj superovi.

sancu stale mame a 1:1 nie je ziadny tragicky vysledok, ale ak zopakujeme tento vykon aj o tyzden, tak nas chelsea prevalcuje. cez vikend musia dostat sancu nahradnici, aj tak sme asi ligu presrali.

Reagovat
Talker

My jsme neodehráli jediný zápas pod Tuchelem v jiném rozestavení, než 3-4-3...

Reagovat
Miguel19

Odehráli a byla to hrůza.

Reagovat
John Obi Mikel

Leeds

Reagovat
Talker

Ten jsem neviděl zrovna.

Reagovat
John Obi Mikel

Já už si zase z toho zápasu nic nepamatuju.

Reagovat
Talker

Každopádně je to i tak jeden zápas z 22.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
janinho

fakt? ja som mal pocit, ze ste hrali aj so 4clennou obranou, aj ked zapasy chelsea som videl tuto sezonu mozno 4.

tak to musim asi lepsie sledovat (nie je cas). moja chyba

Reagovat
Greny

Hráli na začátku pod Lampardem

Reagovat
vitasrp

Čtyřčlennou obranu Tuchel prakticky nehraje, zůstává stabilně stoperská trojice, ale pak to složení různě mění, někdy hraje na dva hroty, někdy s falešnou devítkou, někdy normálně s útočníkem a dvěma podhrotama, někdy s tříčlennou zálohou a dvoučlenným útokem.

Reagovat
janinho

dik to uz mam mozno diagnozu z fanty, niekedy ma tam mohla ta zostava pomylit

Reagovat
vitasrp

Reagovat
vitasrp

Leeds 4-2-3-1, Tottenham venku, druhá půle s Burnley a ještě asi i nějakej další zápas 3-4-1-2 (není to stejný jako 3-4-3), Man city v poháru 3-5-2, Real teďka venku 3-5-2.

Reagovat
Talker

OK, hráli jsme 1 a půl zápasu na 4 obránce a pak pár zápasů 3-5-2 nebo 3-4-1-2, kdy Mount měl trošku jinou roli, než ve 3-4-3...

Reagovat
vitasrp

Řekl bys, že hrajeme furt stejné rozestavení, kdybychom hráli 4-2-3-1, 4-3-3 a 4-4-2? Jako pokud ae za změnu formace počítal jenom přechod z čtyřčlenné obrany na tříčlennou, tak pak se na mě nezlob, ale to formace pravidelně mění tak dva trenéři na světě.

Jasněže to jsou detaily, ale třeba ve formaci 3-4-1-2 maj ti dva útočníci trochu jinou roli - v tomhle rozestavení nikdy ma hrotu nehraje Giroud nebo Abraham, protože Tuchel tam chce rychlé a pohyblivé hráče, kteří zatlačí obranu do větší hloubky a vytvoří prostor pro tu desítku - to perfektně bylo vidět v zápase s Tottenhamem, kdy jsme tam takhle v prvních 60 minutáchvytvářeli obrovský prostor pro Mounta.

A můžeš samozřejmě říct - je to3-4-3, je to detail, nemí to změna formace - ale pravdou je, že tahle drobná změna tomu týmu hodně pomohla, pomohla mu vytvořit volnýho hráče ve středu pole a dominovat.

Stejně tak 3-5-2 proti city bylo super, zase jenom detail, ale zase to umožnilo dominovat, i kdyžz jinýho důvodu.

Reagovat
Talker

OK, asi máš pravdu. Já ty trojčlenné systémy nějak extra nerozlišuji, takže to beru vždy jako 3-4-3, zvlášť když tam jsou stejní hráči, jen mají jinou roli.

Reagovat
Squinty

Jinak včera znova Azpi příšernost na RWB, snad už ho tam vícekrát neuvidíme.

Reagovat
Manik...

totálně mimo.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele