základní skupiny - skupina F
03.11.2010 20:45 CET
0 : 7
(0:4)

Reportáž

Marseille nadělovala, Žilině nastřílela sedm branek

Nejtěžším debaklem letošní Ligy mistrů si Žilina prakticky podepsala konec v evropských pohárech pro tuto sezónu. Zatímco v úvodní půli připravoval góly Cheyrou, v té druhé přispěl k hrůzné noci trenéra Hapala dvěma góly Lucho González a dokonaným hattrickem Gignac.

Domácí hráči nestíhali tempo, které od počátku nastavili Francouzi a často si tak museli pomáhat fauly. To se po dvanácti minutách nevyplatilo Ježovi, který fauloval Rémyho a k přímému kopu se postavil Cheyrou. Jeho nepříliš povedený centr tečoval na vápně Gignac, houština těl už dráhu balónu nezměnila, ten tak skončil u pravé tyče natahujícího se Dúbravky.

Marseille nikterak nepolevila a přes zvýšenou snahu hráčů Žiliny vysílala na branku domácích jeden pokus za druhým. Ve 21. minutě se tak radovala podruhé. Cheyrou z poloviny hřiště přihrál Kaborému, ten vyslal do běhu Gignaca, kterého ani skluzem nezastavil Šourek a úspěšný střelec se tentokrát trefil střelou podél vybíhajícího brankáře.

Za pouhé tři minuty vybojoval Rémy rohový kop, jenž si vzal na starosti Cheyrou a centrem na přední tyč vybídl k hlavičce Heinzeho. Oravec spíše pouze naznačoval souboj ve výskoku a obránce l’OM zamířil nadýchaný pokus ke vzdálenější tyči.

Krátce po půlhodině hry mohl další gól přidat Rémy, když slovenští obránci špatně rozehráli, ale křižnou střelu z nepříliš příznivého úhlu vyškrábl na roh Dúbravka. Co mu to bylo platné, když ve 36. minutě získal na polovině míč Cheyrou, na jehož centr do vápna nedosáhli oba stopeři a Rémy tak z pár kroků neměl potíže zvýšit náskok už na čtyři góly.

Chvíli poté se zlobili diváci znovu. Tentokrát chtěli penaltu po faulu na Bella, sudí Johannesson sice opravdu foukl do píšťalky, ovšem pouze kvůli ofsajdu Oravce. Hosté i v závěrečných minutách první půle ovládali míč a bez problémů tak do začátku přestávky udrželi čisté konto.

Slováci vstoupili ze šaten na hřiště aktivně, o to ledovější tak byla sprcha v 52. minutě v podobě dokonání pověstného "bůra". Rémy vyslal za obranu Valbuenu, který od brankové čáry ve vápně centroval, Dúbravka prapodivně vystoupil u bližší tyče, ale pro míč vůbec nevyskočil a volný Lucho González hlavičkoval do prázdné branky.

A za pár momentů tahal slovenský brankář míč ze sítě pošesté. Azpilicueta centroval z pravé strany před malé vápno, kde si Pečalka s Bellem neporadili se Gignacem, který tak v pádu usměrnil míč vstříc hattricku.

Marseille už mohla být dávno uspokojena, jenže v 63. minutě bylo s Hapalovým výběrem ještě hůře. Po autovém vhazování se Šourkovi nepovedl odkop přes dotírajícího Lucha Gonzáleze, který díky Leitnerovi nebyl v ofsajdu při lobu do vápna od Ayewa, zpracoval si míč na prsa a po jednom odskoku ho nekompromisně k bližší tyči. Asistující Ghaňan byl na hřišti necelou minutu.

Třináct minut před koncem mohl právě on přidat další gól, ale hlavičku do osiřelé branky namířil přímo do zaskakujícího Šourka. Dúbravka si tak zachytal až za pár minut později, když střílený centr Taiwa vytěsnil konečky prstů na roh.

Následně se první opravdu velké šance dočkali i Žilinští. Oravec posunul míč do vápna, kam si naběhl střídající Majtán a překonal vybíhajícího Mandandu. Radost mu tak zkazil až zvuk břevna, které orazítkoval svou prudkou střelou. Ani čestným gólem tak domácí nevylepšili tragický výsledek.

Autor: Josef Gvoždiak / soccernet.com

Komentáře (374)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zilina odehrala docela solidni zapas ve Francii...doma budou chtit ukopat prvni body..vidim to na maximalne remizu...ale favorit je Marseille..neprohra hostu...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:7

Reagovat
smazaný uživatel

03.11.2010

novy cesky narodny sviatok ako tak vidim a citam

kazdopadne 7:0 je moc...

Reagovat
smazaný uživatel

To akorad Vy na Slovensku máte radost, když se česku něco nepovede, Žilina prohrála je to škoda, protože raději ať vyhrají naši bratia než frantíci, kteří nás zaprodali před 2sv.

Bydlel jsem na Slovensku rok a vím o čem mluvím, na každém kroku jste se s náma srovnávali jak vyšinutí :-) Nicméně Slovensko mi zůstalo v srdci a mám ho rád, jen škoda tolika narodniaru... je vas tam privela.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa na to tak..kazdy vidi to na co sa zamera... a povedzme si pravdu kto je trener ? ano hapal... nviem co chcel dokazat touto hrou ked vie ze na to zilina nema... preco nikto nenapise ze si spravil hambu hlavne on... hraci si hambu nespravili lebo na to nemaju .. ale on je trener ? a je to cech..a kedze vsetci cesi su nadmieru inteligenti..tak to nemal dopustit, ci nie?... napr aj takto sa na to da pozret...

a lisit to na francuzske , anglicke, nemecke teamy to delia len obmedzeny ludia kedze vsade hraju cudzinci...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci kolegovi, na kterýho reaguješ, vkládat slova do pusy. Ale myslím, že přesně o takových, jako jsi ty, mluvil. Tímhle příspěvkem jsi to jen potvrdil. Zakomplexovaní národňáci.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, ale s tím nic neuděláme, to je bohužel komplex národa, který byl je a nejspíš i bude vždy o něco za námi (v komplexním pohledu) a stejně jako my se budeme srovnávat s životní úrovní v německu, budou tohle dělat slováci směrem k nám. Někdy je velká škoda, že si až tak rozumíme co se týče podobnosti našich jazyků, někdy je to na škodu a vede to ke zcela zbytečným hádkám, převážně v neosobní rovině internetu.

Já jsem se narodil za československa a jako čechoslovák i zemřu. Mrzí mě, že bratia slováci mají tendenci se do nás neustále navážet, ale asi to tak má být.

BANIK PIČO!

Reagovat
smazaný uživatel

Kroch, ber to tak, jako by jelo o nějakou pomyselnou rodinnú strukturu. A mladší sourozenec má často jistý komplex vúči tomu staršímu, jenž smí i umí někdy o hodně víc. Taky jsem za Česko - Slovensko, ale teď by bodla spíš volná konfederace, něco na spúsob Předlitavska a Zalitavska, i kdyby to bylo jenom pro sport, administrativu, vědu a soudníctví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi chudák... nebýt Hapala tak ŽIlina v LM není, ale je to Čech, takže za to může on teďka a chtělo by ho vyměni, Slovenskej trenér by měl tak 10 bodů teď viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči si hanbu neudelali jo? tak ty máš dost:D rozhodne to neni jen vina trenera ach jo božee

Reagovat
smazaný uživatel

študujem v česku a v podstate trávim tu za posledný rok-dva drvivú väčšinu svojho života...ale také p******y ako narodne komplexy sa fakt riesia len v nejakych bezvyznamnych internetovych diskusiach... a som rad ze aspon realita je ina

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

STUDUJEŠ V ČESKU ZA PENÍZE ČESKÝCH DAŇOVÝCH POPLATNÍKŮ.

JEJICHŽ DĚTI SE PAK NA ŠKOLU NEDOSTANOU, PROTOŽE TAM JSOU NALEZLÍ SLOVÁCI.

TYPICKÝ PARTAZIT !!!! NEMÁTE NA SLOVENSKU SVOJE ŠKOLY?

JEŠTĚ I 17 LET PO REVOLUCI VÁS MUSÍME VZDĚLÁVAT.

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JESTE JEDEN! JESTE JEDEN!

Reagovat
Petrinho17

1-1 G:Jež-Rémy

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Veselac

0:2.....Žilina v LM nemá co dělat at se na mně slovenští přátelé nezlobí :)

Reagovat
smazaný uživatel

prebojovala sa tam, takze asi ma

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě chybělo 8 hráčů!!!

V dnešní sestavě by Žilina prohrála dvakrát 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

za tu absenci si ale mohli sami hloupýmy vyloučeními v předešlém předkole, jakékoliv výmluvy jsou zbytečněé, Žilina byla lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina má 0 bodů před tímto zápasem,bude mít nulu i po tomto zápase,2-0 pro Olympique

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

dnes prve body Sosonov, verim vo vyhru.,

ti co tu suverenne pisete jasnu vyhru hosti vsadte si ked je to podla vas taky jasny zapas,

ale radsej nie moc aby ste neplakali

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS v hokeji jste taky verily ve vyhru nad CR - coz se vam nepovedlo tak 8 let. Jen si nechte tu svoji narodni hrdost za Tatrama. Zilina nema sebemensi sanci. Max. totalni beton 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

ocuj ty sa moc nevyznas co? v tom co meles... SR nad CR vyhralo v boji o 3 miesto na MS, rok nepamatam ale 8 rokov to nebolo.,

a co ma s tymto zapasom spolocna narodna hrdost (ocividne ta trapia Slovenskoceske vztahy), hokejove zapasy, to tiez netusim.,

ked sa stane to co je vcelku realne ze Zilina (nie SR ) vyhra, skus tu napisat nieco ako klobuk dole mylil som sa, tak ako vtedy ked som to iste vravel pred Spartou...

Reagovat
smazaný uživatel

Prave, ze se vyznam - rok 2003 - v kvetnu pristiho roku to bude 8 let.

Vsechno souvisi se vsim. S tim hokejem jsem si musel rypnout, kdyz se naskytla prilezitost .

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm...pravda... kua ten cas leti, uz by bolo na case aby sme si to zopakovali

ale dnes chcem oslavovat spolu s cechmi Sourkom, Rilkem, gambijcanom Ceesayom a myslim nigerijcom Bellom

Reagovat
smazaný uživatel

chlape ty si dobre hotovy ... chod si radsej lahnut a sem neprispievaj priblblimi prispevkami .... Mimochodom dnes Zilina - OM 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada, ze hokej u Slovaku ozehave tema. Ani se Vam nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

0:10 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme plakali všichni... smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra domácich ... 1x je tutová záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,ze sis na to vsadil barák

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 a nějakej ten milionek do Žiliny

Reagovat
Losinho

0:1

Reagovat
božský John

Mohli bychom si přenést formu z ligy...1:3

Reagovat
božský John

Žilina se s Marseille v týhle formě fakt měřit nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky by Marseille měla Žilinu přejet, kvalita je jednoznačně na jejich straně, ale už minulej zápas ukázal, že to nebudou mít se Žilinou lehký...Nicméně fotbal OM se mi líbí, hrají útočný,běhavý fotbal a individuální schopnosti hráčů jako Gignac,Rémy,Lucho se snad projeví a OM si odvezou 3 body

Reagovat
domingo

Marseille je rozseká na cucky koukejte na ně v té lize aspoň. Jsem zvědavej, co předvede Lucho na CM a Valbuena na AM (aspoň předpokládám, že to Didier postaví takhle).

Reagovat
smazaný uživatel

sosoniiii zilina a slota slota jedna nota, dokazeme to, dnes aj primator na stadione doda moralnu podporu! sosonnnnni desschants ma velkohube reci ze berie len tri body tak mu ukazeme ako sa bojuje o postupove pricky!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaimave utkani v kterem padne 1 branka a to do sítě žiliny

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tri body kluciii..a Steve ma pravdu..ziliny se neni treba bat

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Mandanda dnes nepusti ani jeden kousek do sve svatyne.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Šošoni ......

Reagovat
domingo

André-Pierre Gignac pořád megatřída.

Já říkal, že je rozseká na cucky. Ty naivistický řeči Slováků o remíze nebo dokonce výhře jsou úplně mimo, Marseille je poprvé podcenila, teď se do toho opřela a takhle to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

no snad jim zklapne

Reagovat
božský John

Reagovat
božský John

Najedenej, napitej,zkouřenej..Marseille vede ...no to je večer

Reagovat
smazaný uživatel

to by si písal trošku inak, respektívne nepísal a už vôbec nepozeral futbal

Reagovat
božský John

Napitej neznamená alkáčem

Zdravotní brka taky nejsou na škodu, pokud hulíš aspoň trochu pravidelnějc, tak se nemotáš jak blb a nemeleš až tak moc hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Jéé Žilina zase dostává na zadek

Reagovat
Usty

za neobvyklou slušnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Pěkně Marseille ... předpokládám, že je to to Hapalovo, můžeme hrát vyrovnaně s každým, na obranu se zvlášť soustředit nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hapal hod tam uteraak...to to je hanba!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Nevíte někdo, jaká je nejvyšší výhra venku v LM?

Reagovat
Liquid

8:0

Reagovat
Shevchenko

Venku ne.

Reagovat
Liquid

to ne, bral sem to celkově, o to se dnes hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Nás ale zajímá doma a teď už i celkově :D

Reagovat
smazaný uživatel

druhý polčas sa to stabilizuje a marseille polaví :) 1:5

Reagovat
Ligter

Takže 1:9 celkově?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

kludne mne to srdce netrhá :)

Reagovat
Ligter

Reagovat
Liquid

až na těhlec výsledcích se pozná, jak špatně na tom český fotbal je, když mistr dostane 2x nařezáno od týmu, co dostává nášupy v LM

Reagovat
anonym

Tak to můžeme být rádi, že se tam Sparta nedostala. Sledovali bysme totiž nášup na Letné.

Reagovat
soukup

a nedejbože kdyby se do LM dostalo Palermo, to by s touhle logikou dostávalo v každým zápase desítku

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to bolo 0 : 2, prepol som na AC : Real, prehrať sa dá, ale dať Marseillle toľko priestoru a času, to je dorastenecký amatérizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí chlapci, otočíme...

Reagovat
soukup

ale stejně ty Slováky obdivuju za ten optimismus, vsadím se, že před příštím zápase bude zase většina z nich přesvědčená minimálně o bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Maji splneno, dali ten jeden gol, na vic nemeli

Reagovat
smazaný uživatel

...ešte aspoň jeden dáme...

Reagovat
REPLIKATOR

Ne nedali, ten si dala Chelsea sama

Reagovat
smazaný uživatel

optimizmus je totiž to jediné, čo máme a čo nám nikto nezoberie koniec koncov, vy ste tiež boli pred dvojzápasom Sparty so Žilinou optimisticky naladení...

Reagovat
soukup

to byli, ale to jen proto, že se jednalo o Slováky, kde někomu prostě nejde přes pusu, že věří víc Žilině

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme byli a nechybět nám 8 hráčů tak s šulinama vytřem podlahu. SPARTA!

Ta ubohá sebranka jen dokazuje, že nemá v LM co dělat a je tam jen omylem.

Negativní rekordy budou toho důkazem.

Takhle špatně tam ještě NIKDY NIKDO nezahrál a já tleskám té komedii.

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, dnes hrajú fakt moc zle...ale na druhej strane, Marseille dnes podáva podáva výborný výkon, a myslím, že ani tá tvoja Sparta by toho moc nenahrala... Ono Marseille tiež nie je zrovna Lausanne... Teším sa zajtra na ofenzívnu smršť Rudých

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jasně vyhraje a má velké šance na postuop.

Rozhodně neláme a nikdy nelámala negativní rekordy.

Reagovat
smazaný uživatel

začne...dnes prohraje...tedy doufám

Reagovat
smazaný uživatel

zilina urobila mega hanbu ale nemylsi si ze sparta by bola lepsia vid ako hrali proti lausanne to bolo tiez blamaz........ale ta zilina fuu hambaaaa maju brankara ktory nechiti jedinu strelu a obrana??ani sa neoplati rozoberat.......ale najsmiesnejsi hrac v historii LM je rozhodne cesky obranca ziliny SOUREK.....to je akyyyy chudak ten je slabyyyy neprekvapuje ma ze je CECH......trapne slaby hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Taký slabý obránce a může hrát v Žilině.Stejně jako další odložení Češi.

Za to se neposmívej nám,ale klubu, který na nich staví zamindrákovanče.

Reagovat
smazaný uživatel

co tu brečíš, že Vám chyběli hráči...radši se vzpamatuj, protože ten výkon z druholigovým týmem totiž nasvědčuje, že byste negativní rekordy v LM přepisovali vy

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni na Chelsea bere kouc Hapal minimalne vyhru o 2 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, na handicap môže byť fakt dobrý kurz

Reagovat
REPLIKATOR

I když dvakrát už vedly týmy v LM po poločase 4:0 a nakonec z toho bylo 4:3

Reagovat
insane

rekordní výsledek 8:0 se otřásá v základech... a k tomu ještě doma. hehe.

Reagovat
bakasa

10

Reagovat
smazaný uživatel

koniec srandy chlapci

Reagovat
REPLIKATOR

Deset, deset, deset!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Trpělivost kolego, věřím, že Vaše přání my Žilinští profíci naplníme v Londýně. To bude celá Evropa jenom koukat!

Reagovat
Liquid

bože už je tam půl tucet ručník a do kabin, útok fanouška a napadení rozhodčího = 0:3 prohra, to by ještě šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je na ručník

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Marseille, zapište se do dějin

Reagovat
smazaný uživatel

Zilina jde do elitni spolecnosti Slavie

Reagovat
REPLIKATOR

Za nejdražší vstupný vidí diváci aspoň hodně gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam slov cekal jsem 0 bodu ve skupine ale takove nadherne vysledky SUPER delate si nadhernou ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je, jak jsou nepoučitelní a každej zápas si jdou pro "první body"

Reagovat
vladis271

omg vy ste trapčili so Švajčiarskym druholigistom a ty máš tú drzosť sem prísť?

Reagovat
smazaný uživatel

za tim eurofotbal je ".cz" jestli se ti to nelíbí založ něco u Vás, ale jestli to bude mít úroveň jak ten fotbal včera, tak to potěš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Představ si, že v televizi nic nejede, nemáš poruce žádný film do laptopu a je zrovna středa. Tak pokud máš rád komedii co uděláš? Zkoukneš utkání Žiliny, pokud miluješ drama přepneš na Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

kjucí odchod na párek ,,,,,,ostuda 6?ku zatim

Reagovat
smazaný uživatel

REKORD!!!!

Nejvyšší porážka v LM na domácím hřišti. HEHE

Reagovat
Liquid

upozorňuji, že vážně hrozí odstávka servru google, očekává se masivní celosvětové vyhledávání oblasti, kde že se to nachází ta Žilina

Reagovat
REPLIKATOR

Nastane teprve ten pravý adrenalin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

A to ještě nehráli na Chelsea Kdo je silnější? Wigan nebo Žilina?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze wigan, co je to za otazku

Reagovat
Godwinson

Marseille

Reagovat
Godwinson

... a další, sice zpracování rukou, ale jen tak dál. Snad tam ještě tři loupnou.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

sice som z Presova,ale kazdy jeden gol co dostava Zilina je pre mna ako poriadna rana do srdca

Reagovat
smazaný uživatel

REKORD! Slováci se zase zapíšou do historie!

Nejvyšší porážka v historii LM na domácím hřišti!

A i absolutně je to jen 8:0, takže i to možná bude.

Reagovat
smazaný uživatel

hoď tam ručník Hapale

Reagovat
Ligter

Už je mi jich celkem líto, ale.

Reagovat
smazaný uživatel

nás či futbalistov?

Reagovat
Ligter

Fotbalistů.

Reagovat
domingo

LOL

Gignac, Lucho, Cheyrou pěkně ničíte ty nuly. A my taky přispíváme svojí troškou do mlýna Allez L1 !!!

Reagovat
Liquid

Šéf žilinského fotbalu chtěl 9 bodů z této skupiny, co asi říká teď?? Zřejmě, že je teď cílem 6 bodů.

Reagovat
minoLFC

kolko to je?

Reagovat
domingo

jako v Sarajevu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
minoLFC

a pre koho?

Reagovat
domingo

FC Heinze jim dal góla

Reagovat
smazaný uživatel

Čoskoro sa bude vraviet AKO V ŽILINĚ !

Reagovat
Liquid

přepl jsem z oblíbené Chelsea na STV1 a baví mě, jak komentátoři jakoby omlouvají hráče Žiliny, když připomínají největší náklepy z poslední doby, Slavii, Besiktas, Feyenoord, navíc jsou už i trochu mimo a všímají si věcí, které snad ani nemůžou vidět, nějaký afroameričan z kádru Marseille si prý zasekl šourka

Reagovat
Godwinson

Typickej slovenskej komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

Typické slovenské uvažování.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nepřeháněj, ale ti komentátoři takoví bohužel jsou

Reagovat
smazaný uživatel

A od nich to pak přebírá celý národ. Málokdo si řekne, že jeho národní tým hraje na prd a že jim neubližuje rozhodčí, když jim to furt cpe komentátor ( hokej).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
Josifek

Co dělá pro boha takovýhle tým v LM? A ještě víc nechápu jak nás mohl porazit..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohli hrát: Matějovský, Sionko, Wilfried, Kadlec, Vacek, Kušnír, Kladrubský a to neni všechno.

Takže takhle nás mohli porazit. Hrála proti nim parta nesehraných náhradníků typu Vachoušek,Žofčák,Jeslínek a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

a co z toho??

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho? To je odpověď na to, jak nás mohli takoví KLAUNI porazit.

Reagovat
Biozdenda

budte radi, ze Sparta nema ve skupine Marseille a Chelsea a ze se muzem smat Ziline

Reagovat
smazaný uživatel

Klaun si akurat ty odbornik na futbal. Co z toho keby hral Matejovsky a spol?? Myslis ze vtedy by vyhrala Sparta?? Kde to mas napisane??

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by vyhrála naprosto jasně.Ono když chybí 6 hráčů ze základu, tak to poznamená každý tým.

I taková Barcelona by bez Messiho,Villy,Xaviho,Iniesty,Pedra a Alvese taky mohla prohrát s někym, koho by jinak bez problémů porazila. A ten důvod by byl zcela jasný.

Reagovat
Imago

Jenže na to se historie neptá, Sparta dvakrát nedokázala Žilinu porazit, hotovo šmytec...

Reagovat
smazaný uživatel

Boli lepsi, co je na tom nepochopitelne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na to , to je jenom blbej Spaťan..

Reagovat
Josifek

Reagovat
Godwinson

Uff, tohle bylo hodně tvrdý.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než penisem do oka nebo remizovat s Lausanne

Reagovat
smazaný uživatel

ani jedno nie je horšie ako dnešný klepec .... ale na druhej strane, ešte sa nehrala odveta vo Švajčiarsku - prehra v Lausanne si myslím, že by bola väčšia hanba ako toto

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině prohra 7:0.

Uvědom si že tohle je REKORD!

NIKDO NIKDY v celé historii LM na domácím hřišti tolik neprohrál!

A to Maiseille neni žádný Real Madrid ani Barcelona.

Reagovat
Usty

lepší než remizovat s Lausanne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty jsi kombinace chachara s fanouškem slepic?

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

esteze tu spartu vyradili lebo ta by prehrala 12-0

Reagovat
domingo

ááááá..... here we go

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ty somár. Užívej si rekord!

Reagovat
Usty

debil

Reagovat
smazaný uživatel

co je pepici nejak ste stiochli ci vam zabehlo

Reagovat
domingo

dostat doma sedm gólů a přijít se na fórum prsit s národnostním flamem... to umí fakt jenom Slováci... zírám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bojíme se zápasu ve Švýcarsku. ale jakmile tam uhrajeme lepší výsledek než vy dneska, tak sklidíte posměch, o to se neboj

Reagovat
smazaný uživatel

esteze tam hraju len najlepsi inak by to bolo ako v basketbale vsak sparta

Reagovat
smazaný uživatel

domingo teba ide rozdrapit ze zilina vydrbala spartu, a debilcek zilôinu trenuje cech, aj nejaky cesi hraju za zilinu takze to nie je nic narodnostne len sa nemozem pozerat na tu vasu skodoradost, tak som vam chcel pripomenut koho to ta zilina vlastne vyradila, a ktoze to ani na ms nehral . Raz si hore raz dole ale hlavne sa nevysmievaj nevies kde budes zajtra, vollle

Reagovat
domingo

Zeptej se stalingrada, jakej mám ke Spartě vztah, ty rozume.

Reagovat
smazaný uživatel

On je asi vylozene zakomplexovany slovacek kamarade ze Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis jak vyradil Spartu poskladanou prevazne z nahradniku hmm Sparta toho dokazala v EL uz vice nez vy, vas by i Palermo rozklepalo a promin hraci cesti jak se tady chvastas jako Rilke, Sourek by si ve Sparte u nas nekopli ani nahodou a chlubit se Hapalem v Cesku

Reagovat
Usty

proboha, ještě vytáhni, jak jste nás porazili v Praze a bude to kompletní..

Reagovat
smazaný uživatel

Hapal teraz " ve vsech cinnostich sme bili lepsi" ten uz je tak zmagoreny,ze toto povedal

Reagovat
Usty

fór?

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš? To neni možný, on už tam úplně zčobolovatěl.

Reagovat
smazaný uživatel

on to len poplietol ... bol uz tak mimo z toho vsetkeho,ze to povedal

Reagovat
smazaný uživatel

taky ses to zaregistroval

Reagovat
Marv

za 10 000,- podivana jak ma byt

Reagovat
REPLIKATOR

Jsem rád, že se do LM dostala Žilina, se Spartou by taková sranda nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

serem na spartu ako aj ine ceske kluby hlavne je sa zucastnit a vas nech od skodoradosti nech rozdrapi. nema to vyznam sa tu hadat idem spat, aspon si zarobili par milionikov za postup do lm

Reagovat
smazaný uživatel

ubozacek ahoj

Reagovat
soukup

účastněte se a na množství nehleďte

Reagovat
smazaný uživatel

Bavim se nad mistnimi skopovymi hlavami ze Slovenska kteri nez by zminili trapas dnesni tak budou se navazet do Sparty a do Ceska jen si potvrzuji ze se drzim Skotskym heslem fandim Cesku a vsem kdo hraji proti Slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

mna osobne Sparta netrapi ... je mi skor do placu, co som prave videl a riesit cechov to je to najmenej ... stale plati to,ze vsade najdes ludi roznych ...ci cechov,ci slovakov ...jednoducho to neries

Reagovat
smazaný uživatel

vice jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Lauseanne

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se nauč psát ty jelito

Reagovat
smazaný uživatel

Nauc ma to..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jen bych vzpomenul jak tady nekdo psal je to nejvyssi porazka na domacim hristi a to JE TRAPAS jako prase a my Cesi se bavim neskutecne a ze by Marseille byla nejaka masina ktera by drtila Evropu se rici neda,Chelsea se dala pochopit ale tohle MAZEC

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle neni mindracek?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslyš válečníku, řekni jakej máš vztah k OM? Já i když Slovák, bavil jsem se výtečně. Nenech si ujít zápolení "šošonú" se Žiliny v Londýně. Vždyť takovou Barcelonu, AC, nebo Real Madrid ještě uvidíš x - krát, ale dějiny se v LM píšou pouze jednou.

Reagovat
minoLFC

ta už to mali potiahnuť na rekord

Reagovat
Amos

ostuda fotbalu - Žilina.

Reagovat
Usty

Reagovat
irik

Reagovat
domingo

Allez France! Allez Ligue 1!!!

Dneska 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už jsme tu, na koni, my slovenský šošoni !

Reagovat
F.Torres

československo našlo talent! MŠK Žilina

Reagovat
Usty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

"Nie je dolezite vyhrat, ale zucastnit sa" + k tomu ziskat nejake milioniky, vysledok je momentalne v 3. rade na státi...

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja mas recht.. ..zilina si tu premieru prece musi uzit se vsi paradou

Reagovat
smazaný uživatel

Do konca bude zapisana aj v analoch LM

Reagovat
Usty

Reagovat
REPLIKATOR

A u někoho i v jiných análech

Reagovat
smazaný uživatel

predevsim u tech zarytych fandu a snilku, kteri verili ze body zustanou na slovensku a vsadili na zilinu vyplatu

Reagovat
smazaný uživatel

konecne se bude i o ziline v evrope mluvit

P.Hapal: "Myslím jen na výhru, podobně jako před prvním utkáním s Marseille," neskrývá velké cíle. "Samozřejmě že až průběh ukáže, jak jsou tyto moje představy reálné. Věřím, že nám pomohou i naši fanoušci."

Pavle verim ti , v Chelsia uz to urcete vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak mimochodem, chelsea jisty prvni misto, bod by uhrat mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď se poprvý stydím, že jsme s těma šůšněma vypadli. Doufám, že jim dá Pride of London na SB deset

Reagovat
Usty

Nejhorší klub v historii LM - Levski Sofia, vypadl ze skupin s bilancí 0-0-6 1:18...

Žilina má nyní 0-0-4 1:15, myslím, že je docela pravděpodobné, že na Chelsea dostanou kotel a doma se Spartakem taky body neuhrají.. ..tak snad 1:19 aspoň?

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea bude hrát na půl plynu, sorry teda na desetinu plynu, počítám max 4:0 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Za trest by som nechal hrat hracov na Stamford Bridge v tomto: http://www.prodeti.com/data/images/349_1_tn2.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, hráči Chelsey si to obujú a vyhrajú len 2 : 0

Reagovat
soukup

na druhou stranu si vás aspoň zapamatujou, uhrát bod a mít skóre třeba 2:8 tak už březnu nikdo neví, že nějaká Žilina existuje, pro sichr bych ale zkusil ještě dostat nálož od Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Nič sa nedá robiť, všetci si z nás teraz plným právom môžu robiť prdel - to je zrejme najhorší výsledok z domáceho zápasu v celej histórii Ligy majstrov, sme na dne, takže začínam byť optimista - horšie už to byť nemôže.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt horsie... na SB to bude desina

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som taký rád že nemám citový vzťah k slovenskému futbalu....lebo to čo predviedli šošoni je obrovská hanba,a ja tým čechom nepoviem ani slovo že sa nám smejú....ved na to majú právo,teraz budeme v europe za kokotov....dakujeme žilina...

Reagovat
Yanek

Směšné jak Češi Slovákům nepřejou, Žilina na to nemá to je pravda ale aby se tady každý smál a škodolibě přál větší náklap je trapné. Být váma stydím se

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dostávala sedmičku třeba Kluž tak se tady taky všichni smějou.Prostě je to jedním slovem ostuda doma dostat 7 gólů.

Reagovat
soukup

proč se stydět? většina lidí co se směje to nemyslí nijak zle, kor když za chvíli zas bude určitě nějaká věc, kvůli které se budou Slováci moci smát nám a taky to ve většině nebudou brát nijak špatně, ale prostě jen tak popíchnout sousedy, když je možnost. Většina to bere jako zdravou soutěživost a rivalitu a nemá s tím druhým ve skutečnosti žádnej problém

take it easy

Reagovat
One-Real

Žilina 07, patrně nechtěli nechat v tomhle přizvisku slávisty samotné .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Šošoni OSTUDA !!!! To by nedostal od nás žádný klub!!! Takovou dardu. A to jedou na Chelsea. To bude skore.

Reagovat
soukup

Slavia je z jaké země?

Reagovat
smazaný uživatel

idiote... trochu rozdíl ne? Slavie na Arsenalu!!!! A Žilina DOMA a s OM. Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam nejaky extra rozdiel nevidim... arsenal je rovnaky tím bez uspechov v Europe ako OM ...

Reagovat
smazaný uživatel

no taky pravda. Řek´ bych že OM je lepší,bo oni už LM vyhráli,ale Arsenal ne.

Reagovat
soukup

na téhle úrovni bych tam velkej rozdíl neviděl a bylo by mi asi jedno od kterýho z těchto dvou klubů bych ten výprask dostal, ostuda stejná, jediný co by mě vadilo, je to doma

Reagovat
smazaný uživatel

.... no vidíš. Přece rozdíl.

Reagovat
domingo

Ale rozdíl tam je, Marseille je v Evropě od roku 1992 jalová, Arsenal v základních skupinách pravidelně drtí všechno a naděluje příděly. Navíc venku X doma. Rozdíl je to velkej, i když síla obou týmů je porovnatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho nechme. Snad každý pochopil jak sem to prvotně myslel.Jedině u nás ( bohužel) je schopný hrát LM je ACS. A ta by doma 0:7 nedostala od nikoho! A nehrála by ani tak odevzdaně jak Slováci.

Reagovat
domingo

Just clarifyin'.

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
soukup

to nikdy nevíš, mě kdyby někdo řekl, že porazíme Slovácko 7:0, tak bych chtěl od něj koupit matroš co bere, no a vida co se stalo, takže Sparta by klidně mohla od někoho dostat 0:7 stejně jako třeba může 0:7 dostat skoro kdokoli v LM

Reagovat
domingo

No samozřejmě, Arles ještě může do pohárů a můžou zítra přistát na Svoboďáku ufoni. Mluvím o pravděpodobnosti a následné míře překvapení/zostuzení

Reagovat
soukup

jestli nejsou ufoni v těch hodinách

Reagovat
smazaný uživatel

Na Svoboďáku ne... Tam je to parkoviště furt plný...

Reagovat
domingo

Jo aha, to nebylo na mě

Reagovat
smazaný uživatel

S co rozdí Marseille x Palermo?

Sparta PAlermo porazila a to je zhruba na stejné úrovni jako OM.

Reagovat
domingo

Reagovat
vladis271

Musím sem. Stalingrad, Jaj a ostatní zamindrákovanci. Jasné bol to trapas, ale čo tu vyvádzate vy? Kde je tá vaša Sparta? Veď pred barážou som tu čítal príspevky ako aj náhradník je 3 krát lepší ako najlepší žilinčan, takže to nemal byť žiadny problém. Čo mi je len ľúto, že sa k tomu pripojil aj taký domingo, ktorého som považoval za " povzneseného " a myslel som, že je jedne z tích, ktorý sa týmto národnostým preťahovčkám vyhne. Chyba lávky. A pritom vaša Železná Sparta remizovala s druholigistom. Choďte mi do prdele!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Já Spartu nesnáším a máš pravdu, národnostní přetahovačky mě nezajímají. Já jsem v tomhle zápase zainteresován jako fanda L1. A tak trochu jsem si rýpnul, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
vladis271

Losinho, ty si odkiaľ?

Reagovat
vanGomm

Na vysledku Žilina -Marseille 0:7 je jasně vidět s kým že to Sparta vypadla.Ono i celkové skore 1:15 hovoří za vše a to Žilina jede ještě na Chelsea.Ten systém mistovská nemistrovská část v předkolech není asi nejlepší řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne priste si to ceskej mistr rozda v predkole se tretim z italie

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ja musím byť Slovák dpč...

Reagovat
spider_8

Správná reakce

Reagovat
smazaný uživatel

No a...nasrať na tento futbal....ešte teraz ma mrzí ako naši vypadli na MS zo Slovákmi...

Reagovat
spider_8

Hej to sem ňák nepobral

Reagovat
smazaný uživatel

No že za našich považujem Talianov,a nie Slovákov...čo svedčí o mojej oddanosti k slovenskému futbalu...

Reagovat
spider_8

To víš to nemůžu vědět. Ale tak chápu, že si radši vybereš jinou zemi, já bych na to taky neměl nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Od malička fandím Taliansku a Juventusu,slovákov som ani nikdy nesledoval...okrem nejakých správ v TV že kto nám v kvalifikácií nadelil trojku... ...takže im nemám dôvod fandiť ani teraz...

Reagovat
smazaný uživatel

a keby si bol k tomu este Zilincan ? ... to by bolo normalne na slučku :D

Reagovat
Josifek

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Každý nemá to stěstí být Čech no.

Reagovat
smazaný uživatel

nedaj sa vysmiat

Reagovat
spider_8

Tak to mi dneska zvedlo náladu

Reagovat
Rssa

Nebyl ten Šourek i u debaklu Slavie? Expert

Reagovat
REPLIKATOR

Šourek teď zachránil na čáře osmému gólu

Reagovat
smazaný uživatel

bože...nepochopim ako to drevo vobec moze niekto nechat hrat ....

Reagovat
smazaný uživatel

A tak sa na večer aspoň zasmejeme....mantáci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Slováky poslední dobou moc nemusim, ale tahle nízká česká škodolibost je opravdu hodně trapná.

Reagovat
Godwinson

Marseille ukázala svou sílu. Na postup jí teď celkem favorizuju ...

Reagovat
domingo

Uvidí se, no. Kvalitou jsou samozřejmě druzí nejlepší, otázka je, jestli dokážou porazit i ty silnější týmy.

Reagovat
Godwinson

No, to samozřejmě bych brzdil. Možná o prsa. Rozhodne se v Moskvě.

Reagovat
domingo

Hm hm. Nějak nevidím ve Spartaku hráče, kteří by se v Marseille prosadili do základu. Zrovna Wellitonovu a Alexovu pozici mají obsazenou výborně jinak Spartak je samozřejmě silnej, ale Marseille je silnější. Papírově.

Reagovat
Godwinson

Ono se tohle těžko hodnotí, zrovna tihle dva jsou úžasní hráči. Pak co se týče křídel, tak si myslim, že boduje Spartak ... ale blbě se to hodnotí, uvidíme ve vzájemnym zápase.

Reagovat
domingo

Rémy není horší než McGeady, no tak :)

Jj, uvidíme. Bude to zajímavej zápas, těším se na něj.

Reagovat
Godwinson

Já ho mám rád, on je pro mě druhý nejlepší křídlo světa, za Aït-Fanou.

Reagovat
božský John

Jestli v Moskvě neprohrajem,tak postupujem

Chelsea u nás nebude mít o co hrát, první flek jistej- doma jí porazíme

Reagovat
božský John

Máme kliku, že jsme je dostali až na konec, když budou mít 1. flek v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to máte, čobolkové

Reagovat
smazaný uživatel

takovžhle matláky Sparta pustila do LM?

Reagovat
soukup

aspoň je sranda, Sparta by skupinou nevýrazně proplula k 1-2 bodům nejspíš bez nějakých vzrušivých momentů, výprasků či ostud a tím by to haslo

Reagovat
r.mrazik

tak tak...Zilina mi svoji naivitou pripomina ucast Slavie v LM,kde si mysleli,ze maj takovou ofensivni silu,ze muzou hrat otevrenejsi hru s evropskymi tymy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takové zápasy rád. Everton - Sigma 4:0, sice prohra, ale ta by byla aji tak. Buď tam budem betonovat a odjedem s 1:0 a nebo si zkusíme zahrát fotbal a dostanem čtyřku.

Reagovat
r.mrazik

vsak jasne...zkusim a uvidim

ale zkusim jednou a kdyz vidim,ze to nejde,tak neco zmenim...

Zilina se mi zda ze hraje stejne naivne porad...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale na druhou stranu. Zkusila to poprvé s favoritem, zkusila to venku se silným týmem, zkusila to doma se silným týmem. Teďka budou odvety a je zkušenější.

Reagovat
r.mrazik

a kolikrat to jeste budou zkouset? proste trikrat neco zkouset je kravina...

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím. Já být Hapalem, tak buď využiju euforii z postupu, nebo hraju na ofenzivu a naberu zkušenosti. Zkusil ofenzivu, teďka by měl vyzkoušet jaké je to hrát na body.

Reagovat
soukup

to měl udělat dneska, řek bych poslední příležitost něco uhrát, teď už je to jedno, na Chelsea prohrajou i kdyby zkoušel hrát s dvanácti hráčema a s rusáci si to pohlídají

Reagovat
smazaný uživatel

Na postup to nebylo nikdy. V téhle skupině by aji betonem uhráli tak dva body. Jestli dokážou dát pár gólů, a získat zkušenosti, tak to můžou brát jako úspěch.

Reagovat
soukup

však o postupu nemluvím, nejsem na fetu, ale nemůžou většinu zápasů ze skupiny odehrát takovým sranda o nic nejde my se jen zůčastňujeme stylem, jde i o jejich jméno a jestli skončí skupinu se skóre 1:25 tak se jim bude v souhrnech skupin smát celá evropa, zkušenosti z toho taky moc nezískají, dobrej pocit taky ne a sebevědomí už vůbec ne. Takhle mohli hrát první dva zápasy a pak už jít na nějakej bod nebo ucházející skóre s nějakým zodpovědným výkonem

Reagovat
smazaný uživatel

No, šak jak sem psal. Hapal zkusil ofenzivu a do odvet by měl jít zodpovědněji.

Reagovat
r.mrazik

to by me zajimalo,jake zkusenosti si vezmes,kdyz dostavas takove dardy

Reagovat
soukup

třeba si z toho vezmou, že příště v předkole s čechama radši vypadnou

Reagovat
soukup

vsadil bych se, že stejně budou hrát i na Chelsea, Hapal to nemá v hlavě v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy když hrála Sparta LM, tak uhrála dva body ve skupině, ve které Thun měl roli Žiliny a Sparta Spartaku. Přijít jako nováček do tak těžké skupiny a udělat tam tři debakly je omluvitelné. Ale přijít jako zkušený tým do skupiny kde se má hrát o postup a prohrát "boj" o třetí místo s nováčkem je blamáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. REKORD v nejvyšší porážce na domácím hřišti je omluvitelný.

Ješte nikdo nikdy nebyl horší než Žilina.

Omluvitelné by to možná bylo, kdyby Žilině na začátku vyloučili dva hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

1:15 ... Ty vole, to je darda. Žilina hraje nejen jinou ligu, ale i jiný sport.

Reagovat
madridcan

Nikdy nieje tak zle(marseille),aby nemohlo byt este horsie(Chelsea)

Reagovat
smazaný uživatel

výstižné!

Reagovat
Josifek

No jestli nastoupí Chelsea v plný síle, tak je to dost možný:)

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je od Slováka krutý

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nepamatuju kdy jsem se tak nemohl dočkat některého utkáni ako Chelsea vs. MŠK Žilina. Kdyby to bylo alespoň zíta.

Reagovat
smazaný uživatel

spráskaní a ponižení..

Reagovat
smazaný uživatel

Nováčci v LM jsou vždycky osvěžení. Ale Žilina kvalitu na to, aby mohla hrát v LM otevřenou hru očividně nemá. Kdyby tenhle zápas hrála Sparta, tak to skončí nudných 0:1 za nula bodů, takhle je to vzrušujících 0:7 za nula bodů. Škoda, přál sem Hapalovi lepší výsledky. Ale jestli se do LM dostane příště, tak se poučí a bude hrát jinak.

Reagovat
Shevchenko

Nesměju se jenom Žilině, ale směju se i Spartě.

Reagovat
r.mrazik

a ja se pridam a rehtam se Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

zajímal by me kurz ve fortune na zapas ve wembley na +3,5 golu

pokud bude vetsi nez 1,99 tak na ne vsazim aspon za litr

Reagovat
Darren Fletcher

kurva tak to bol narez... a teraz tri hodiny v aute domov a o osmej do roboty..dik

Reagovat
Darren Fletcher

pre redakciu -- divakov bolo 9 664, to si pamatam presne

Reagovat
$dolar$

Je mi jich lito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě ne. Já musel na Letné trpět, když tam Žilina Spartu popravovala a musím říct, že fandové Žiliny to vítězství moc neunesli. Musel jsem se hodně držet, abych jim neskočil po krku, když se nám smáli

Reagovat
j_mrazik

Já bych se vám taky smál. Oni byli ale opravdu výrazně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to byli. Ale stejně mě to jejich vysmívání v té nasranosti hrozně vadilo

Reagovat
j_mrazik

Já to samí zažil v Edenu s Plzní, kdy hráli celej zápas hovno a pak málem vyrvali plot.

Reagovat
j_mrazik

*samý (pro Moraváky - to samé)

Reagovat
madridcan

Inak Zilina berte to z tej lepsej stranky.Nebyt vas, tak tolko nevyhraju

Reagovat
rufus

Reagovat
stanmarch

Je komické čítať niektoré reakcie som Slovák a prakticky je mi jedno či Žilina prehrala alebo vyhrala, hanbiť ako psy sa budú hlavne hráči...chlieb preto lacnejší nebude, ani platy nepôjdu hore, je to len futbal ale aj tak vtipnejšie ako tá prehra sú reakcie českých prispievateľov čítal som tu možno 2-3 názory ktoré majú niečo s tým zápasom ... ostatné sú výsmech a ponižovanie ... to že Žilina hrala tragicky, že Marseille bolo o pár tried inde o tom sa baviť nemusíme ... ale vysmievať sa niekomu ? to je fakt debilita a inteligenčná úroveň pár jedincov musí byť na veľmi nízkej úrovni ale zas na eurofotbale to tak chodí ... tu niektorí jedinci len čakajú na to aby slovenský tím ... či už Žilina, alebo aj repre prehrali a už je tu výsmechu, ponižovania ... píšte si čo chcete, mne je to viacmenej úplne jedno ... ale ono sa Vám to určite raz vráti

Reagovat
soukup

jak kdyby to Slováci nedělali, nevím že to furt někoho baví řešit, kdo víc, kdo hůř, kdo debilněji. Prostě se vysmívají oba navzájem, když je k tomu příležitost a nevidím důvod proč by to mělo být jinak

Reagovat
stanmarch

hovor za seba osobne som sa nesmial nikdy....ono skôr som narážal na takých ľudí ktorí pomaly ani nevedia kde Žilina je a ozvú sa len po takomto výsledku

Reagovat
soukup

a ty jsi tu snad jedinej Slovák? říkám je to z obou stran a je to podle mě naprosto normální, že do sebe navzájem rýpeme, dyť taky, co se škádlívá, to se rádo mívá

Reagovat
smazaný uživatel

za to muze ta spolecna minulost a bohuzel i komunistickej rezim. Klasicka cesko-slovenska vlatstnost je pomlouvat ostatni, to jak v konfontaci v cesko-slov. fotbale tak i v zivote

Reagovat
soukup

ale tak já si nemyslím, že to co se tu děje na diskuzích myslí většina špatně, prostě češi rádi vidí když mladší brácha Slovensko někde vyhoří aby mohli být klidní a myslet si že sou furt vyspělejší a lepší a Slováci zase rádi vidí když klopýtnou Češi aby si mohl myslet, že to tak není a výš už sou oni.

prostě jak bráchové, taky se perou a hádají, ale mají ve rádi

Reagovat
stanmarch

stále sa nechápeme....su fanoušci a fanoušci...sú fans ktorí futbal sledujú...reagujú na prehry a výhry...a potom sú "fans" ktorí si vyslovene prídu rypnúť len pri takomto výsledku slovenského tímu

Reagovat
soukup

já tě chápu, ale i takoví podle mě nejsou nějací antislováci, co by vás nenáviděli, ale pravda, že někdy to napíšou takovým stylem, že by se měli profackovat

Reagovat
stanmarch

jsem rád že si mne pochopil..... inak samozrejme nejake to provokovanie a podpichovanie patrí k tomu a samozrejme že som nečakal že nikto nepodpichne, veď ja sám som si už z nich pomaly potom robil srandu aj keď mi ich bolo ľúto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

nevim,na co ted hrajes...podivej se,jak to tu vypada pri jakemkoli uspechu slovaku,nebo naopak neuspechu cechu...

nebudu to moc hrotit,ale joudu ze slovenska je tu nejmene stejne jak z ceska

Reagovat
stanmarch

takže keď napíšem že podľa mojho názoru je vysmievanie sa z nejakého výsledku debilné tak sa na niečo hrám?...no ok, ako povieš

Reagovat
r.mrazik

pisu na co ted hrajes...ne na co SI tu hrajes

Reagovat
stanmarch

ok, moja vina, nechajme to plavat

Reagovat
smazaný uživatel

no kozohorsky a ten chlapek co komentoval ty sestrihy si z vas delali nehoraznou prdel, no i kdyz ono to bylo spis tragikomické

Reagovat
stanmarch

nevedel som či sa mám smiať alebo plakať, takže asi to bola fakt tragikomédia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw- kozororský je totalni debil, ten by se mel spolu s capkem nekam zasit

Reagovat
smazaný uživatel

co vadí Ti, že sis nemohl rýpnout ty před TV

Reagovat
smazaný uživatel

co vadí Ti, že sis nemohl rýpnout ty před TV

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, když jsem koukal na AC, tak jsem to v poločase musel přepnout na anglický koment. Česky se to nedalo, Karoch dobrý, ten tomu rozumí jeden z nejlepších spolukomentátorů, ale Čapek tam musí být protekčně jinak to nevidim....

Reagovat
Tomanatura

Snad Marseille postoupi dal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tu psali někteří po losu, na Chelsea nemaj, ale se Spartakem a OM budou bojovat o postup a šance jsou tak vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ted je to presne 0 ku 7mi, že Žilina postoupi:D

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
2miguel1

Srať že budú mať 0bodov ..... zarobili viac než 9mil eur ..

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina zaslouženě prohrála po takovým výkonu se ani není divit BTW: za poslední dobu mi příde že se tu víc než fotbal řešej p*oviny a slováci !!! že vás to furt baví

Reagovat
domingo

Jinak musím říct, že je mi celkem líto jak fotbalistů, tak fanoušků Žiliny. Myslím tím opravdových fanoušků, kteří byli po postupu v euforii, klub je pro ně půlka života a teď si to musí chudáci vyžrat od všech - jako slávista to znám moc dobře. Ale zbytku slovenských gloryhunterů, kterým je Žilina jako taková u řitě, ale nabalili se na ni jako na symbol slovenské nadvlády nad českým fotbalem a dokonce i po tomhle výprasku blijí teorie jako "za prohru může trenér, to je Čech", těch mi líto není ani trochu, naopak - ať si to vyžerou do dna.

Podobně i obráceně. Nedělám si iluze, že kdyby postoupila Sparta, bude to jinak. A čecháčkům nadrženým z postupu přes Slováky bych se po takovýmhle výsledku vysmál stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně...

Reagovat
smazaný uživatel

akorát že ty tvoji gloryhunteři si nic vyžírat nebudou, oni prostě přestanou fandit, protože ani předtim nefandili a Žilina pro ně nic neznamená. Vem to tak třeba vyhraje nějakej cyklista na olympiádě nad nějakym jinym ze země co nemáš rád, ten sport nesleduješ... máš komplexy tak pujdeš na diskuze se posmívat, budou další závody další olympiády ten cyklista se trápí, ale tobě to je jedno, ty jsi toho jenom využil k dočasnýmu uhašení komplexů

Reagovat
domingo

Jj.

Reagovat
božský John

Že Bača pro nás nebude soupeř bylo jasný všem, krom Bačů...

ale, že jim dáme tak na prdel ..to jsem nečekal ani já

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím žádný kluk jménem Bača nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá práce

Reagovat
božský John

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Slavia_07

Třeba o nich taky někdy napíšou článek ...

Reagovat
smazaný uživatel

I say, I say, I say ... Já už jednou říkal, že Žilinští hrajou vonku lépe než doma. Jenomže, po tomhle utkání, múžou mít Žilinští "smělejší ambice" a v Londýně myslím 17. listopadu dosáhnout i desítku, čímž by mé tvrzení vyvrátily.

Poněkud legrační je fakt, že tohle nebyla historicky největší ostuda naší kopané. Ne, přátelé, to bylo když Púchovští Matadoři prohrály v Barceloně 0: 8. Stalo se na podzim léta páně 2003.

Reagovat
smazaný uživatel

To řekl tehdy Bernady památnou větu: "První poločas se odehrál na naší půlce, druhý v naší šestnáctce"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele