semifinále - 1. zápasy
29.04.2009 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester půjde do odvety s jednobrankovým náskokem

Manchester otevřel v prvním dějství skóre, v tom druhém už jeho snažení opadlo. Van der Sar se na druhé straně míče rukama prakticky nedotkl, Arsenal byl v ofenzívě až překvapivě bezzubý a za šanci bojovat o finále děkuje Almuniovi.

Úvodní vteřiny ovládl domácí Manchester a hned první útočná akce zvedla ze sedaček zaplněný stadion. Fletcher prošel po pravé straně a centrem našel ve vápně Rooneyho, jehož dlouho padající hlavičku vytáhl brilantním zákrokem z brankové čáry Almunia. Jen o pár vteřinek později udělal první chybu Gibbs, který před Ronaldem uklouzl. Ten ovšem přihrál na malém vápně trestuhodně nepřesně.

I nadále se domácí snažili hrát přes mladičkého obránce Arsenalu na Ronalda a každá půlminutka znamenala šanci na dobrý útok, Arsenal si míče na soupeřově polovině vůbec neužil. Ale ani domácí se k zakončení zrovna neměli. Po hlavičce od Rooneyho trvalo skoro deset minut, než se ke střele ze stoje dostal Ronaldo, který však trefil pouze připraveného Almuniu.

Ten měl opět co dělat v sedmnácté minutě. Jak jinak než z pravé strany poslal do vápna míč zpátky Tévezovi O’Shea a argentinský útočník byl na malém vápně osamocen. Dva dokonalé zákroky hostujícího brankáře ovšem odvrátily šanci na roh. Jenže... Po jeho rozehrání udrželi Rudí ďáblové míč ve vápně, Carrick vrátil před branku, kde míč ještě tečoval Silvestre a O’Shea zavřel oči, napřáhl, co to šlo, a Almunia mohl být nakonec rád, že ho míč nezasáhl. V 17. minutě to tak bylo 1:0.

Při chuti hrající domácí měli na rozdíl od svého protivníka sebevědomí na rozdávání. Dokazovala to například 25. minuta. Rooney zkoušel překvapit brankáře od lajny z dobrých čtyřiceti metrů, ale branku minul. Fabregas se jen o chvíli později dostal ke střele z dvaadvaceti metrů, ale jeho pokus znamenal autové vhazování pro soupeře. Dlouhých sedmadvacet minut tak trvalo, než si nizozemský brankář mohl šáhnout na míč, ale se střelou zpoza vápna od Fabregase neměl žádné větší potíže.

Levá strana Arsenalu i přes velkou snahu Gibbse hořela a po centru Téveze toho mohl využít Ronaldo, který na vzdálenější tyči mohl hlavičkou zvýšit. Almunia se však rychlostí světla přemístil a jeho pokus vyrazil. Několik vteřin poté měl potíže se střelou z vápna od stejného hráče, ale míč stihl ukrýt do rukavic ještě před Tévezem.

Londýnský klub hledal recept na defenzívu soupeře teprve po půlhodině a největším úspěchem tak do konce poločasu byly Gibbsovy "jesličky" nasazené Ronaldovi. Manchester se v závěrečných minutách nehnal do útoku a zaměřoval se především na precizní obranu. Několikaminutová přestávka od všemožných šancí skončila až nepřesným pokusem Rooneyho, který z šestnáctky zkoušel překvapit Almuniu.

Ani v poslední minutě se španělský brankář nenudil, když mu Gibbs neposlal zrovna ideální malou domů a jen taktak, že se k míči nedostal napadající Ronaldo, který by tak s největší pravděpodobností pojistil vedení domácích těsně před odchodem do kabin. Když Walcottův lob neprošel k volnému Adebayorovi, byl to právě Almunia měl tak největší zásluhu na tom, že do druhého poločasu šel jeho Arsenal s nadějemi na dobrý výsledek.

Po změně stran se začalo v o něco volnějším tempu, během kterého se hrálo prakticky pouze uprostřed hřiště. U Arsenalu šla střídavě vidět snaha o ofenzivní tažení a hra naprosto bez pohybu a chutě najít si volný prostor. Manchester spoléhal na rychlé výpady a následné udržení se u vápna soupeře, které ale často nevedlo ani ke střeleckému pokusu.

Až po hodině hry se konečně dostalo i na zakončení, ale po kombinaci Rooneyho s Ronaldem ukázal své již známé "umění" Brazilec Anderson, který branku snad ani trefit nechtěl. Ten samý hráč zavinil také první šanci hostů, když dovolil Songovi lehký pas na Adebayora, který pohotově po zpracování pálil jen těsně nad branku van der Sara.

Velkým přínosem pro Arsenal byl zlepšený výkon Gibbse, který zatápěl Ronaldovi o poznání více. A tak se druhou významnou záležitostí druhého poločasu pro Manchester stala 67. minuta, kdy do hry nastoupil Ryan Giggs, již poosmisté v barvách Rudých ďáblů. Okamžitě vybojoval míč pro Ronalda, který dokonale zmátl Almuniu, jenž koukal na to, jak balón dopadá na jeho břevno. Ihned se tak projevilo jeho "znovuzrození" díky změně pozice.

I nadále byl nebezpečnější ten, kdo svůj výsledek měl již zuby-nehty bránit. Průnik Rooneyho do vápna skončil nezdárně, Carrickova střela zpoza šestnáctky protáhla Almuniu, ale mezi tři tyče se nakonec nevešla. Giggs přinesl do hry nový nápad a ráz, opět tak domácí dominovali. Po jeho centru se užuž k hlavičce do odkryté branky pokládal Berbatov, ale Silvestre se štěstím ještě před ním hlavičkoval nad branku.

Dvanáct minut před koncem dokonce velšská legenda parádně unikla obraně a vsítila gól, radost mu překazil těžko čitelný ofsajd. Ani prolomení osmdesáté minuty neznamenal změnu hry, natož nějaké přitlačení od Arsenalu. Přesto mohl pět minut před koncem skórovat Bendtner. Špatně vyběhnuvší van der Sar totiž stihl poranit Ferdinanda, ale dánský útočník se dostal k hlavičce. V chumlu však zapomněl zamířit a odkrytá branka zůstala bez ohrožení.

Poslední minuty přinesly několik tvrdých bojů o míč, ale šanci už žádnou. Arsenal si tak na vlastní stadion veze jednobrankové manko, které ke hraní určitě je. Manchester bude proklínat brankáře Almuniu, jehož zákroky v první půli byly v kategorii extratřída. Ve druhém poločase se už obrana mohla spolehnout na mladého Gibbse a ani Manchester se tak nedostával ke gólovým šancím tak lehce.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (464)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1(Rooney-Walcott)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Devil

2:1

Manchester!!!!!!

Reagovat
Tomtaf

0:2

Poprava Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraje Arsenal, zápas bude s přehledem kontrolovat a odveze si domu hodně slušný výsledek pro odvetu, Manchesterem téměř nedostižitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a potom sa zobudite a zistie ze realita je oproti tomuto snu velkou katastrofou ,..

Reagovat
jmj.mirasek

Přesně tak, pze to skončí dokonce 0:5 :P

Reagovat
Lorcan

Gunners!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Pojdme kluci!GO GUNNERS GO !

Reagovat
smazaný uživatel

Manchestr jde dál.To je bez debat.Arsenal to určitě bude chtít strhnout na svojí stranu,ale nebudou mít šanci.Můj typ 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester je vyklepne...2:0 a pojedou..bo 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ryze anglický souboj uvidí v druhém semifinále Ligy mistrů diváci na Old Trafford. Svatostánek Manchesteru bude se svou kapacitou 87 tisíc jako tradičně vyprodán a tato atmosféra vždy dokáže výrazně ovlivnit výkonnost „Rudých ďáblů“. Naposledy se o tom o víkendu přesvědčil v rámci Premier League Tottenham, který sice po úvodním dějství vedl nad svěřenci Alexe Fergusona 2:0, ale po závěrečném hvizdu jeho hráči jen nevěřícně kroutili hlavami, když si do Londýna odváželi porážku 2:5. Tento obrat pak United jistě povzbudil jak psychicky, tak určitě dal zapomenout i na množství vynaložené energie směřující k otočení skóre. Všech pět branek pak zaznamenal ofenzivní triumvirát Ronaldo – Rooney – Berbatov, který by se měl alespoň jednou prosadit přes slepovanou obranu Arsenalu. Jak už jsem naznačil, hosté mají oproti domácím (téměř kompletním) výrazné absence na své straně. Kromě dlouhodobých marodů Rosického s Gallasem jsou mimo i Clichy a pravděpodobně i Van Persie, hrát nemůže ani Aršavin. To jsou minimálně čtyři hráči ze základní sestavy, kteří by v případě svého dobrého zdravotního stavu najisto nastoupili. Arsenal ale rovněž není bez šance na solidní výsledek, v posledních deseti zápasech v řadě nevyšel ani jednou střelecky naprázdno a vsítěný gól na hřišti Manchesteru bude mít do odvety svou váhu. Útočník Adebayor dokonce prohlásil, že se mu zdálo, jak na Old Trafford skóroval. Dalšími adepty na rozvlnění sítě Van der Sara jsou ve formě hrající Walcott nebo Fabregas. Pro sázku tak zkuste variantu, že oba celky vstřelí alespoň jednu branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Old Trafford nema kapacitu 87 000

Reagovat
fantomas

Co to je za preview?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

"Útočník Adebayor dokonce prohlásil, že se mu zdálo, jak na Old Trafford skóroval"

To si vyvodil z jeho prehlasenia : " I can see myself scoring at Old Trafford " ??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Old trafford ma kapacitu 76k

Reagovat
smazaný uživatel

To je ze stránek Fortuny, dobrej pokus

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej trapas

Reagovat
smazaný uživatel

united go go,hlavně doma zbytečně neinkasovat a taky by to chtělo nějakej ten gol vstřelit, snad 1:0 nebo 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

I když Chelsea postoupí narazí na Mancheter který je nepříjemný nebo na Arsenal, který by byl považován za slabšího a měl by lepší pozici. Pak si vyber

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna by mel Arsenal sanci,ale maji hodne zranenych takze postup ManU a vysledek 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak se moc pleteš , Manchester dnes nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

po zápase budou všichni chválit Gibbse za to jak ze hřiště vymazal Ronalda, Rooney se pořádně nedostane ke střele protože přes Tourého prostě neprojde a co se týká defenzívi ManU tak to bude propadák jako hrom chudáci doma porážka 2:0 Adebayor, Nasri

Reagovat
Tomekcz

a pak se konecne probudis a zjistis ze to byl jen sen.

Reagovat
Liquid

8:5 pro Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

8:5?..ses psorakl néé?..budou rdi že se dá 3 goly v celém zápasde..=D

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Howard Webb se omluvil Tottenhamu za svou chybu z víkendového utkání proti Manchesteru United, kdy po zákroku Gomese na Michaela Carricka nařídil pokutový kop. "Podíval jsem se na to ještě jednou a byla to chyba," přiznal Webb.

SAF to přiznal, Webb to přiznal, ale mnoho fandů Red Devils se chovají jako scumové a nic nepřiznají :)

Reagovat
smazaný uživatel

už jsme se o tom bavili - Tottenham se musí z té porážky poučit, potom bude mít smysl, to samé musí udělat i Harry - a naučit se včas střídat, (viz. zápas na Rovers), o fanoušcích MU nelze mítí žádné "iluze"....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný. Tohle by se prostě stávat nemělo. Ale prostě mě celou dobu bavili fanoušci, kteří nejspíš do teď tvrdí, že to penalta byla :)...být slepej dokáže být každý

Reagovat
smazaný uživatel

věřím, že existuje spousta "fanoušků" MU, kteří doteď tvrdí, že regulérní gól Pedra Mendese nebyl celým objemem za čárou....

možná bude právě Tottenham hlavním hybatelem v zavedení kamer - je to smutné, ale v zápasech proti Big4 neznám jiný klub, který by byl takhle pravidelně ořezáván....

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to už je teďka Tottenhamu prd platný

Reagovat
r.mrazik

uz jsem videl i hur zapiskany pentle..nema cenu brecet,at se radeji kohouti pripravi na pristi sezonu,at to neni zezacatku takova bida jak sezona letosni

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nikdo nebrečí. Jen zmiňuji fakt, jak se chovají fanoušci United, kteří pro mě spadli na úroveň čukotkářů...Moc se připravovat Spurs na příští sezónu nemůžou. Teď je prioritní se dostat do poháru UEFA.

Reagovat
r.mrazik

mno,kdyz vidim,co za "zvirata" chodi na manutd.cz...tak nektery fans jsou opravdu jak modraci...ale to se zmeni,az ten ukrajinec pomaze pryc...doufam jinak,UEFU snad date...preci jen,kadr mate z tech tymu da se rict na nejvyssi urovni...k pentli se nevyjadruju...byla prisna,jak by rekl Ivanek

Reagovat
Tomanatura

Nevim, koho tim myslis, ale 90% fanousku si taky priznalo, ze to byla penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, 90 procent slepců :)

Reagovat
Tomanatura

90% fans reklo, ze to penalta nebyla a ze na tom neni nic k reseni...

Reagovat
Tomanatura

Aha. Az ten jsem si vsiml, ze jsem tam nepridal ten zapor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta to být s největší pravděpodobností neměla. O tom, že se Gomes balonu dotkl jsem nepochyboval a opakovaný záběry to potvrdily. Vzal balon i s Carrickem, kterej se snažil si ho mazaně předkopnout, ale v případě kdy se brankář dotkne balonu se penalta nepíská. A možná že bez ní bychom to ani neotočili.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Jak musel hledat až v sezoně 2006/07.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu budu chybat doleziti hraci ale aj tak ich nesmie MU podcenit. Urcite rozhodnu defenzivy a tu ma MU jasne lepsiu. Zbytocne sa tu hadat kolko to skonci, niekto moze mat zly den a to moze rozhodnut ale favoritom je jasne MU a mal by to potvrdit.

Reagovat
afc

jasne lepsiu?LFC,Villa,Porto,Sliepky nestacili?

Reagovat
smazaný uživatel

kazda obrana ma niekedy zly den a to tu pise zrovna fanda Arsenalu?? sa pozrite na svoju obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to byla jasna penalta co resite Vzal golman mic nevzal ? Tak nevim o cem tady tocite.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzal?

Reagovat
r.mrazik

jde o to,ze se toho mice dotknul...tudiz Carrick pak spadnul pres nej...kdyby dotek nebyl,neni co resit...ale co,ten dotek byl viditelny spatne i z opakovacek,takze rozhodcimu neco zazlivat je blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu to třeba nezazlívám. Já zazlívám jen zaslepence :)

Reagovat
r.mrazik

tak dobre

Reagovat
fantomas

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

uff, s obranou to nevyzera dobre...mozno to dopadne tak, ze napoly fit silvester bude brat ronalda....to by bolo

ak nebudu ani tweety ani gibbs stopercentny, tak by som bol jednoznacne za sagnu a eboueho na stranach...co by bolo asi aj tak lepsie ako stopercentny silvestre nalavo

v zalohe je jedno volne miesto...cesc, song, nasri, theo su isti...a kedze wenger pojde velmi pravdepodobne opat s 451(inak by musel hrat nick, vonku ho tam aw podla mna neda), bude zaujimave, kto bude ten piaty...

pred takymito velkymi zapasmi si vzdy hovorim, ze toto je presne pre diabyho, ze jeho fyzicka sila moze byt klucova v midfield battle...niekedy to tak je, na emirates bol prave proti uckam super...ale vacsinou to byva krute vytriezvenie v podobe starej znamej dlhonohej lenivej lamy, ktora sa pravidelne ukluckuje a nevie poriadne nahrat....nemusime ist daleko do minulosti, ze abou

ale tipujem to prave na diabyho, ktory ak bude hrat, moze mat velmi dolezitu ulohu...bud bude lopty stracat a bude jednou z pricin pripadnej dominancie united v strede ihriska, alebo to tam, naopak, bude tahat a rozbijat...on priemerny zapas nema nikdy

Reagovat
fantomas

Za zhodnocení Diabyho máš ode mě jedno malé bezvýznamné plus, taky já sem pro jeho nasazení.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhej strane, ak by som nebol internetovy prispievatel ale trener arsenalu, urcite by som nebol pri jeho zvoleni taky "frajer", ako teraz....on je predsalen najvacsi hop/trop

Reagovat
fantomas

Denilson si s nim v ničem nezadá, takže bych to moc neřešil. Na ten post nevidim žádnou jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez pravda

Reagovat
smazaný uživatel

a nemohli by vepredu hrat Eduardo a Ade? 4-4-2 je prece jen o neco fotbalovejsi

Reagovat
Lorcan

Venku určitě ne a Eduardovi bych to sice přál, ale od toho zranění moc zápasů nenahrál, vidím to na těch 4-5-1 Almunia-Eboue(Sagna), Touré, Djourou, Gibbs - Walcott, Song, Fabregas, Diaby(Denílson), Nasri - Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, posledne zapasy dokonca nebyval ani na lavicke....bol by to dost sok, keby hral...ale samozrejme prijemny

Reagovat
smazaný uživatel

zabudas na jednu vec ... a sice Wengerovu neskrotnu lasku k Denilsonovi ktori v tomto zapase uzcite nebude chybat a ktoreho AW povazuje za zakladny kamen nasej zalohy ... a tak aj ked drviva vacsina fanusikov by si priala ho vidiet na lavicke, on dnes dostane x-tu sancu opat ukazat "co v nom je" ... ale ktovie proti United podal snad svoj najlepsi vykon tuto sezonu

Reagovat
Lorcan

teď si to vystihl celkem přesně, rači bych tam Diabyho, ale očekávám spíše nasazení Denílsona

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime....to, ze ho v nevydarenych zapasoch zacal stahovat, mi dava nadej

ale ak by hral, a hral dobre, vobec by mi to nevadilo....len si myslim, ze on je jeden z tych, ktori si najviac potrebuju oddychnut

Reagovat
afc

johan a gibbs nie su fit?nikde sa o tom nic nepise

Reagovat
fantomas

Gibbsy má nepatrné potíže s kotníkem, Johan je v pořádku po zranění kolene.

Reagovat
smazaný uživatel

johan je, u gibbsa a silvestra sa mal aw rozhodnut dnes

Reagovat
afc

Eboue-Toure-Djourou-Sagna len nech nehra Silvestre

Reagovat
fantomas

Spíš Eboue nalevo...

Reagovat
smazaný uživatel

Silvestre je mimo hru ne?

Reagovat
fantomas

Neví se.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufá se.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to se silnými soupeři umí,ale na Old Trafford nevyhraje...tip:2:0 Ronaldo,Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

vsadil jsem, že padne 1-2 gólů, uvidíme Arsenal si umí podržet míč, tak klidně 1:1 ideál

Reagovat
C-M@ster

4:0, padnou 4 goly, sazka nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia - Eboue,Toure,Djourou,Sagna/Gibbs - Fabregas,Song - Nasri,Diaby,Walcott - Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těším na Denílsona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ho tam Wenger lupne místo Diabyho. No těším se moc, jak na naši tak na vaši sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som ze fandis Newcastlu...

Reagovat
smazaný uživatel

MU a NU

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš uznat že kdybych fandil jenom Strakám tak bych už měl psychickou poruchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lexess mi pripada normalny

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tiez pravda ze je tu jediny, takze to bude skor vynimka

Reagovat
Lorcan

akorát prohoď pozice Fabregase a Diabyho, ale jinak by to tak nějak mohlo vypadat (a ještě Walcott spíš napravo než nalevo)

Reagovat
smazaný uživatel

No to si uhadol

Reagovat
Lorcan

nechci rejpat, ale když se koukneš na matchcentre uefa.com, kde už jsou sestavy, tak to rozestavení je přesně tak jak sem psal já

Reagovat
Amos

Almunia - Sagna,Toure,Djorou,Gibbs/Silvestre(prohra)/Eboue

Walcott-Song-Denilson(80% prohra)/Diaby(Pevně doufáme)-Nasri

Fabregas

Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas ako podhrot ? Preco nie rovno Denilson ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nedivil. Do takového zápasu klidně může Wenger Fabregase jako podhrota dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak aby to tak potom aj nedopadlo...

Reagovat
Amos

Když Arsenal nesleduješ nemluv.. Poslední dva zápasy hrál Fabre vytaženej a Samir zataženější... Z toho vyplynuly dva góly Fabregase... Takže

Reagovat
smazaný uživatel

Este ze si ma poucil

Reagovat
smazaný uživatel

V posledním zápase to tak dopadlo, díky tomu, to je fakt. To ale neznamená, že je to nejlepší varianta. Pořád ho radši vídám zataženějšího, dirigenta hry. Kdyby nebyl tak pomalý, tak by to na podhrotu bylo o dost lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bubu celou svou dusi fandit MANCHESTERU

Reagovat
smazaný uživatel

DNESKA DOUFAM A VERIM MANCHESTERU na 2:1(Ronaldo,rooney-???)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to bude dneska komentovat Bosák, z Čapka už mi včera tekly nervy...

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne to budem nuteny pozerat na STV3, takze by som mal byt za vcerajsi komentar rád...

Reagovat
Counter

naše čt4 sport vysílá kvalitně i po netu, stačí si najet na jejich stránky

Reagovat
Lorcan

obávám se že to funguje jen u přenosů z gambrinus ligy ,když tam je liga mistrů, objeví se hláška "právě ted běží na čt4 pořad, který nemůžeme vysílat po internetu. Živé vysílání bude pokračovat v xx.xx pořadem Xy"

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak,uz minule som to skusal a potom som musel narychlo zhanat iny prenos,kedze som pocital s tym ze to tam pobezi

Reagovat
Lorcan

100. pro postup Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre vylucenie rooneyho za fuckovanie

Reagovat
smazaný uživatel

1-1 nebo 2-1 bude to taktickej fotbal tak snad nebude nuda jak na Nou Campu!

Reagovat
smazaný uživatel

2-2 goly:1 ronaldo 1 rooney 1 walcott 1 fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 (Silvestre, Silvestre, Silvestre)

Nejdřív se prosadí Silvestre, když se zapojí do krásné kombinace a ranou mezi nohy Sara zavěsí.

Poté nůžkama po rohovém kopu provětrá šibenici.

A v 90. minutě, při závěrečném tlaku Manchesteru všem uteče, přesprintuje celé hřiště, udělá kliku Sarovi a utne pošle míč patičkou do brány.

Reagovat
Tomekcz

pak se probudis celej mokrej.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes uz x-ta reakcia s prebudzanim ... sakra naucte sa uz nieco ine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No nevim, nevim, všechno mi přijde nepravědpodobné, jen ta třetí branka by opravdu mohla takhle padnout.

Reagovat
smazaný uživatel

To sotva

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude dneska k vidění lepší fotbal než ta včerejší nuda, takových 2:2 by nebylo špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER vyhraje minimalne o 2 goly...arsenal nebude mit sancu na OT..rooney,ronaldo,berbatov,tevez ich znicia..navyse maju zranenych hracov v obrane gunners takze neni o com..pre mna jasna zalezitost!!! sak uvidite ze to tak bude MAN U 4EVER

Reagovat
afc

az na to,ze ten frustrovany apac bude lestit lavicku.a toho leniveho bulhara sa vazne nebojim..

Reagovat
Tomanatura

Lenivý bulhar.

Reagovat
smazaný uživatel

frustrovaný apač,lenivý bulhar

go go UNITED !

Reagovat
smazaný uživatel

, nehul

Reagovat
stas87

verim v postup arsenalu dneska by sa mi pacilo 1:1 a v odvete akakolvek vyhra arsenalu arsenal by sa mohol presadit po standartke ferdinad je v poslednej dobe ohromne slaby a hlavne uz dlhe roky dost silne precenovany

Reagovat
smazaný uživatel

jzs ty si mi ale odborník,ferdinand je slaby ?

Reagovat
Tomanatura

Dlhe roky ne, ale lepším z té dvojice je zaručeně Vidic.

Reagovat
smazaný uživatel

díky ferdovi

Reagovat
stas87

tomanatura to napsal asi najlepsie mozno ze ty asi sledujes jeho vykony zaujate ale nejeden fanusik united so mnou suhlasi straca na rychlosti a uz ani jeho hlavy nie su najlepsie ale vo fyzickej hre a subojoch je staly dobry

Reagovat
smazaný uživatel

víš čim je člověk starší tak tim je pomalejší

Reagovat
stas87

dik bez teba by mi to nedoslo kolko mu je vobec?zober si treba terryho nvm ci je terry o rok ci dva mladsi ale v rychlosti mu ferdinand nemoze konkurovat to si snad priznas aj ty a ked nie tak si klames do vlastneho vreca...vidic je dobry diky ferdinandovi?no pobavil si vidic bol najlepsi stoper uz v rusku a bez problemov sa adaptoval na ostorvni styl futbalu cize si sa netrafil

Reagovat
vodka

Ferdinand na rychlosti moc neztrácí, spíš není ve své kůži pozičně. Někdy stojí 2 metry od místa, kde by stát měl a tím si zbytečně přidélává práci... Jinak pokud viděls pár jeho sprintů, tak nemůžeš říct, že by nějak ztrácel rychlost...

Reagovat
stas87

tak sa mi to iba zda mas pravdu v tom ze obcas nevie koho brani v 16ke videl si prvy gol tottenhamu?ferdinad podskocil center...niekedy je taky dezorientovany

Reagovat
smazaný uživatel

SILVESTREEEE NIEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

ty už znáš sestavy? visí to už někde?

Reagovat
smazaný uživatel

nezná

Reagovat
smazaný uživatel

zná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

tra dá, já už taky

Reagovat
Lorcan

Aspoň že hraje Diaby a né Denílson

Reagovat
smazaný uživatel

Kde su zostavy ?

Reagovat
vodka

eurosport... ale aj pode mnu

Reagovat
Lorcan

a taky na livesport.cz nebo uefa.com, ale teď už je to díky Mariovi stejně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

1 Edwin van der Sar

3 Patrice Evra

5 Rio Ferdinand

7 Cristiano Ronaldo

8 Anderson

10 Wayne Rooney

15 Nemanja Vidić

16 Michael Carrick

22 John O'Shea

24 Darren Fletcher

32 Carlos Tévez

Náhradnicí

12 Ben Foster

9 Dimitar Berbatov

11 Ryan Giggs

13 Ji-Sung Park

18 Paul Scholes

21 Rafael

23 Jonny Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo, Tevéz!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeee, Tevéz!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Copak? Konečně Ferguson dostal rozum. Barbatov je totálně bez formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz je zase bez balonu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to je ted moderní říkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší argument tě nenapadl jo? Kdys naposled viděl Tevéze hrát tak, abys mohl říct že je týmu prospěšnej. Většinu útoků zbrzdí tím, že stojí nad balonem, nebo nepřihraje. V tak důležitým zápase potřebujeme proměnit každou šanci (Berbatov), ne tam nesmyslně pobíhat bez balonu (Tevez).

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon je to fair . My mame Silvestra, Vy zase Teveza (+Andersona )

Reagovat
smazaný uživatel

Až tam vletí Denílson budeme si kvit

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb bez balonu je jedna z nejdůležitějších věcí ve fotbale. A třeba zrovna v minulém zápase byl jedním z hlavních faktorů obratu zápasu z 0:2 na 5:2, ano právě ten POHYB tam hodně pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš to jak kdyby tam Berbatov jenom postával jak dřevo, přitom se zapojuje do zakládání útoků daleko víc než Tevez. Faktor,kterým otočily zápas se Spurs byla nespravedlivá penalta a druhej faktor byl Rooney. To že Tevez přišel za Naniho a byl lepší je hezký, ale kdo by nebyl lepší než Nani.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney připhrával, Tevéz to rozhýbal. Berbatov se jako klasicky zmohl jenom na dřevácký třikrát tečovaný gól za stavu 4:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá to cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. Máš asi příliš HRUBOU kůru mozkovou

Reagovat
smazaný uživatel

BAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel? To je příjmení?

Už toho nech.

Reagovat
smazaný uživatel

Klokanomet ? To bude asi tvoje krstne meno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi génius!

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty si magor

Reagovat
smazaný uživatel

Cvrkl sem si smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

To mě těší.

Reagovat
smazaný uživatel

1 Manuel Almunia

2 Abou Diaby

3 Bacary Sagna

4 Cesc Fàbregas

5 Kolo Touré

8 Samir Nasri

14 Theo Walcott

17 Alexandre Song

18 Mikaël Silvestre

25 Emmanuel Adebayor

40 Kieran Gibbs

Náhradníci

21 Łukasz Fabiański

9 Eduardo da Silva

15 Denilson

16 Aaron Ramsey

20 Johan Djourou

26 Nicklas Bendtner

27 Emmanuel Eboué

Reagovat
smazaný uživatel

VDS

O´Shea-Vidic-Ferdinand-Evra

Anderson-Carrick-Flecther

Ronaldo-Rooney-Tevez

Vs.

Almunia

Sagna-Touré-Silvestre-Gibbs

Diaby-Song

Walcott-Fabregas-Nasri

Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Parada , Diaby

Silves

Reagovat
Lorcan

(ale kdo ví, ještě je možný, že Silvestreho budeme po zápase chválit - moc tomu nevěřím, ale kéž by )

Reagovat
smazaný uživatel

Keby aspon dokazal vyuzit svoje skusenosti z Manchestru proti nim,ale on mi pripada akoby bol pomaly aj v mysleni , nielen v pohyboch

Reagovat
smazaný uživatel

ja som bojim uz aj toho, aby neurobil phila nevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis tym ze si da vlastnaka ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj....neprekvapilo by ma to

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mna

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej na united ..... 4-3-3 bude zajimavý Let´s go united !

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3 je jenom výplod tvé tupé fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

sry no ale jak koukám kde koukám tak všude se píše 4-3-3 opravdu to není výplod mé fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bude podporovat útok z křídla ale 4-3-3 to fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

když ne 4-3-3 tak 4-4-2 nebo 4-5-1 ale uvidíme kdo z nás je tupější ....

Reagovat
smazaný uživatel

sázím na hrubase

Reagovat
smazaný uživatel

že je tupější?

Reagovat
smazaný uživatel

Ban !

Reagovat
smazaný uživatel

sakra....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude velmi otvorene...Arsenalu staci aka kolvek remiza,ale vyhra je predsa len lepsia a ja verim,ze maju sancu vacsiu ako si niektory myslite...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslim že se svojí rozloženou obranou to budou mít těžký ale faktem je že walcott umí zatopit

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se divíš ? Manchester moc nemusím! A Arsenal je sympatický tým! Navíc nehrajou žádnej beton, ale pěknej kombinační fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoducho som to od teba necakal.

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED !!

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED !!

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED !!

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pre zranenie Silvestra pri rozcvicke pred zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

nadej umiera posledna

Reagovat
smazaný uživatel

koho bys postavil místo silvestreho?

Reagovat
smazaný uživatel

mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

Teveeez....

Reagovat
smazaný uživatel

Johny

Reagovat
smazaný uživatel

O´Shea!

Reagovat
smazaný uživatel

branenie rohov

Reagovat
fantomas

Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

3 volny hraci na zadnej tyci ... to nema obdoby

Reagovat
fantomas

Můžete mi, prosim, někdo, nejlépe nějaký Gooner, napsat, co se dělo v první půli? Jestli si mám pustit hokej nebo fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenálský fanoušek by tam měl hodit spíš ten Hokej

Reagovat
Tomanatura

Rozhdoně bych pustil fotbal, Arsenal není bez šance.

Reagovat
fantomas

Dobře, na přestávku si užiju naše chvilkové vedení...

Reagovat
smazaný uživatel

s tou dnesnou tragickou hadzanou je

Reagovat
Tomanatura

Není, Evra je, zdá se, z formy a Rooneymu se nebude chtít až na levého beka... Už se to ukázalo i v prvním poločase, tam jsme zranitelní.

Reagovat
smazaný uživatel

ak to dobre zabetonujete ( co by ste mali ) tak gol nedostanete + este nejaky pridate z brejku ... ak to trochu otvorite tak tam sanca je ale to bude zalezat len na nejakej luxusnej prihravke Fabregasa popripade brejku Walcotta a zakonceni Adebayora

Reagovat
fantomas

Tak ne, radši se podívám na napínavou bitvu než na tohlencto. Pokud opravdu ani nemakáme, nemám motivaci, to je pro mě hokej duležitější.

Reagovat
Counter

neviděl jsem to celé, ale po typicky hrozivém úvodu alá Villarreal začínáme vyrovnávat hru - ne že bychom se zlepšili, ale United se trochu stáhli

Druhé poločasy máme tradičně silnější, Let´s go Gunners!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem sice asi jenom 2/3, ale shrnout ti to můžu

V podstatě nic v podání Arsenalu, pár hezkejch přihrávek na krátko....

V podání ManU- rychlé akce, narážečky, pár střel....

Reagovat
$dolar$

United do toho !!!!

Reagovat
Špilmachr

V podstatě je jen otazkou času kdy se kanonyři ujmou vedeni

Reagovat
Tomanatura

Zatím dobré. Víc se čekat nedalo, jelikož je pod zápasem napsáno "semifinále ligy mistrů".

Tevez, Ronaldo, Carrick, Vidic, Shea Fletcher Evra

Reagovat
vitasrp

Tak ale i pres dulezitost toho zapasu to ma tempo, sance, paradni akce, napadani, je proste videt, ze MU praktikuje anglicky styl fotbalu a do te doby, nez se zacala hrat udrzovacka(zhruba 35 minuta) me ten fotbal velice bavil a libil se mi.. AFC jasne prehravate, meli jste dost sanci a pokud budete v aktivnim pristupu pokracovat(coz ocekavam, nemyslim si, ze byste je nechali hrat celou druhou puli, ale spis na ne znova vlitnete, zkusite dat gol, a kdyz to nevyjde, od te 65 minuty uz bych to videl na opatrnejsi hru), mate sanci prakticky rozhodnout jiz pred odvetou.. K tomuhle zapasu zatim vyhrady nemam

Reagovat
Tomanatura

První zápas v této sezoně s Arsenalem byl lepší, ale rozhodně si nestěžuju. I atmosféra(!!!) je vynikající.

Za první poločas mám skoro jenom palce nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem rád že jsme dostali gól, protože do té doby jsme hráli naprosté ho*no. Když prohrát tak se vztyčenou hlavou. A ne s takovou ''hrou'' jakou včera předvedl jistý londýnský klub proti jistému katalánskému klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

almunia

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia

Reagovat
vitasrp

Po vcerejsi naprosto nudne, pretaktizovane bitve je fotbal v podani MU, alespon tech 35 minut, nez zacali hrat udrzovacku, balzam na dusi.. Arsenal to naopak vzal tak trochu po Barcelonsky, pricemz utoky taha jeste vice pres stred, nuz tam prakticky nema sanci projit, Fergie tohle precetl a nasadil zhustenou zalohu, ktera Arsenalu precizne odebira balony a skvele ji i napada..

Fergusonuv takticky manevr je vynikajici, az se nestacim divit.. Vynechani Berbatova, pouziti lonskeho systemu hry, zhusteni stredu, vsechno se da paradne vysvetlit a vse ma koreny v taktice.. Tevez je jasne lepsi volbou jak Berbs, protoze je tu kladen dost velky narok na presink(coz bylo tech 35 minut) a pri vsi ucte k Bulharovi, Tevezovi se v teto sfere hry zdaleka nevyrovna.. A kridle v podobe Rooneyho a Ronalda zase skvele roztahuji hru do sire, cimz strednim zaloznikum davaji moznost zahrat dlouho balony, cimz hru prenesu a jeste se primocare posunu k brane soupere.. Krom toho Ronaldo se znovu dostava do zakonceni, do vapna, kde funguje jako jakysi koncovy hrac, na ktereho i takovy Tevez musi pracovat, lec dnes ve sve sanci selhal.. Wengera naopak nechapu, v jeho taktice nevidim smysl, neni tam nic, co by MU prekvapilo, je to stereotypni, nudne, navic AFC se povetsinou brani, zatim dost spatne od nej.. Takhle ma MU naslapnuto minimalne jeden gol pridat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Mně bude docela smutno, až neuvidím Teveze v našem dresu. Poslední zápasy mu vycházejí a prostě jde vidět, že chce Sira přesvědčit, aby ho koupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,dneska hrál moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze cely tim zatial maka na 100 percent

Reagovat
smazaný uživatel

preco ?

Reagovat
smazaný uživatel

az tak zle to zas nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to porovnam s ManU ,tak je to na

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to ano

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti včerejšku to působí velmi svěže. Snad Gunners alespoň srovnají, rozhodně na to mají.

Reagovat
Counter

Gibbs až na tu malou domů

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jesličky byly dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cesc sám přímo pod Adem, to je hrozný. Vždycky se dostane s míčem před vápno a pak tam nemá nikoho jinýho komu by to mohl dát Ade semaozřejmě dobře obsazen dvěma stopery. Takhle to teda nepude, Cesc musí hrát tak, aby měl před sebou alespoň 3 aktivní hráče, takže pod Adem, Nasrim vlevo a Theem vpravo.

Reagovat
smazaný uživatel

No to urcite,ty a AW si mozte podat ruky...

Uz od zaciatku mal hrat pod Adem Diaby,nalavo Theo a Nasri napravo,inak nemame sebamensiu sancu ich niecim zaskocit..A bez Cesca nedokazeme ani prinajmensom kontrolovat stred pola,preto by sa mal stiahnut na svoju povodnu poziciu.

Ak to AW nezmeni ani teraz,tak pre nas nevidim ziadnu sancu...

Reagovat
fantomas

Diaby jako podhrot? To by se pranic nezměnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne by mal kto aspon zabojovat vo vzduchu,kedze od Adeho sa toho asi nedockame.....

Ak chces tak Nasri na podhrot a Diaby stale vlavo,hlavne aby sa Fabregas stiahol,inak to nema cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to tak aby se CEsc stáhl níže, tak aby hrál celkově vzato pod těma třema, ne přímo pod Adem. To přece hrál teď, to by nebyla žádná změna....

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs opět špatně dozadu. Takovýho prostoru co tam nechává. Poziční hra hrozná a MU vedl všechny nebezpečný útoky přes něj.

Reagovat
Counter

na druhou stranu se snaží podporovat útok a záloha mu v defenzivě zrovna dvakrát nepomáhá. A neřekl bych, že všechny útoky šly přes něj, spíš to bylo přes střed a Rooney to tam taky párkrát tahal...

Reagovat
smazaný uživatel

Podpora útoku je dost dobrá, ale přitom stačí aby mu někdo vysvětlil kde se má pohybovat a tlak soupeře bude 50%!! Dokud se nenaučí kde má stát, tak celá jeho hra ztrácí hodnotu.

Reagovat
Špilmachr

Už to začina Ronaldo pomodli se

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal musí vyhrát je to nej tým

Reagovat
smazaný uživatel

srandicky srandicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boha ať ten Ronalde hraje tak jak doposud zbytečně zase začíná ty svoje moresi měl by se uklidnit jinak zatím Arsenal takřka nulovej

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher jsem v naprostem užasu z jeho výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

Darren je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu prokázal že je to hráč pro základní sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz taky, ŽE HRUBASI!?

Reagovat
Tomanatura

Pro základní sestavu třeba v Interu

Reagovat
smazaný uživatel

No to nééé, takový nesympatický tým

Reagovat
Tomanatura

Ty bys jej raději do Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to už vůbec ne

Reagovat
smazaný uživatel

Leda kdyby si Rooney zlomil nohu, místo Berbatova fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

striedanie Bendtnera Bendtner samotny

Reagovat
fantomas

Hokejové OT: I když se na rozhodčí obyčejně nevymlouvám, ted musim udělat výjimku. Zaujatější a tím pádem i tragičtější výkon jsem na MS dlouho neviděl. Nicméně i kdybychom byli vylučováni polovičatě, hráli bychom dost možná stejné nic. Všude jsme byli pomalejc, nepřihráli jsme si, prostě bída bídoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem první a část druhé třetiny a v tom čase jsme byly teda lepší ale když pak hraješ skoro polovinu času ve vyloučení z toho část víc jak diskutabilní tak se to nedá nedával bych tady té prohře moc velkou váhu zítra s kanadou to bude težší ještě víc ale s Michálkem budem ještě silnější

Reagovat
fantomas

Naši se dobře nevyspali, protože katastrofálně odpadli. Vubec nestíhali potom a Finové je v klídku drtili. Když potřebovali dát gol, dali ho. Když potřebovali získat puk, tuhym presinkem ho získali. Naši nevěděli, kde jim hlava stojí.

Reagovat
Arbiter

Když už sem taháš hokej, tak všechny pisknuté fauly byly fauly, za které se sedá. To, že to třeba nepískali Finům je věc druhá. Ale ta disciplína

Reagovat
fantomas

Mně jde o ty Finy, ano...naši nedisciplinovaní byli, o tom jsem se ale nebavil.

Reagovat
fantomas

" kdybychom byli vylučováni polovičatě" - timhle sem narážel na všechny nadávky na špatná vyloučení všude okolo, co slýchám. Já si zanadával tak u jednoho dvou vyloučení, kdy to bylo opravdu hraniční. Jenže když si tam Fin seká do Štěpánka hlava nehlava, hákuje jak se mu zachce, lokty má libovolně vysoko...to prostě nelze ignorovat.

Reagovat
Arbiter

Tak to sekání do Štěpánka bylo v rámci pravidel, protože neměl puk pod kontrolou a ten Fin chtěl ten puk vypíchnout, toť vše. Ale jinák souhlasím, tak dva, tří fauly od Finů byly piskatelné, pokud se pískaly u Čechů. Ale celkově se mi výkon rozhodčích nelíbil. Vymyšleli tam kraviny mi přišlo...

Reagovat
fantomas

Pod kontrolou ho měl, měl ho v rukavici, minimálně při tom druhym seknutí.

Reagovat
Arbiter

No mám takový dojem, že ho měl pod betonem, během toho prvního seknutí, to druhé by se možní mohlo pískat, ale až tak se v pravidlech hokeje nevyznám, když se to skoro každý šampionát upravuje...

Reagovat
fantomas

Tak myslim, že Záruba v tom přehled asi má.

Reagovat
Arbiter

Jasně, taky, že říkal, že to první seknutí bylo v rámci pravidel a to druhé jsem nějak nevnímal, jestli něco říkal. Nebo si spíš nedokážu. Každopádně Češi měli na to to dotáhnout aspoň na prodloužení, v té další skupině bude každý bod dobrý, pokud nechcete narazit na sbornou...

Reagovat
Arbiter

*nedokážu vybavit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi Čech? Vypadá to, že česky docela umíš Na sbornou nepujdem. Sborna vyhraje skupinu a my čtvrtí nebudem. Tam nemá kdo jít před nás na trřetí

Reagovat
Arbiter

Tak půjdete bůď na Amíky nebo na Švédy. Se Švédy se vám nedaří a jak je to statisticky s Amíky, to teď z hlavy nedokážu říct. A Čech nejsem ani příjmením a ani občanstvím

Reagovat
fantomas

Jednou sme přes ně ve čtvrtfinále neprošli, jednou prošli, pokud mě pamět neklame. Ale to je jedno - podle mě ted nemáme vubec dobrou výchozí pozici. Jen tři body a nejtěžší možnou trojici jako soupeře v osmifinále. Nedokážu odhadnout, zda vubec postoupíme a jestli, pak z kolikáté příčky. Patrně až ze čtvrtý.

Reagovat
Arbiter

Tak za vámi budou Norové, nejspíš Bělorusové, no a pokud si to nepokurví, tak i Slováci. Pokud to ale poserou, tak jsou na čtvrté příčce a jdou na sbornou.

Reagovat
fantomas

No...Slováci se na nás hecnou, at si ted hrajou, jak chtěj, bude to těžký, a ne že ne. Klidně můžou jít ještě před nás. A Bělorusové mohou zaskočit každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to tak neviděl. Naše mužstvo má kvalitu, ne že ne. Jasné může se stát cokoliv, ale Bělorusko a ani Slovensko na nás mít nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?? A kdo nás porazí. Bělorusi nebo Slováci??? Neblázni

Reagovat
smazaný uživatel

Na statistiku se uplně vykašli. My máme Růžu a Jardu. Já bych zůstal úplně klidný po dnešní prohře. Nic se neděje nebylo to špatné, třetí třetina byla špatná, ale to v této části není podstatné. Navíc Růža pořád zkouší.

Reagovat
fantomas

Rozdělení Hemského s Jágrem ale byl slušnej úlet. S Vašíčkem a Plekancem si Hemský vůbec nerozuměl a jen se utápěl v kličkách. Klepiš do elitní formace taky buhvijak nezapad, co sem moh vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo bylo to neš'tastné řešení, ale od toho to je. Musí se to vyzkoušet. Dnes to nebylo ideální a určitě to tak trenér nenechá na zítra

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se ani nebav

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace united k vyhre, pravda, mohli jste vyhrat daleko vetsim rozdilem - u nas stali vsichni svati, jak pri hlavicce, tusim, ronalda v prvnim polocase, tak kdyz ve druhem polocase napalil brevno (gol giggse byt koneckoncu uznany take mohl). Koho z nasich pochvalit opravdu nevim... mozna Nasri zahral celkem slusnej zapas, Song se mi taky nezdal byt spatnej. Kazdopadne pro priste - Diaby doleva - to asi ne.

Na druhou stranu jsem rad za naseho denilsona, kdyz jsem koukal co tam vytvarel Anderson :-)

Uvidime za 6 dni, bez sance rozhodne nejsme, GO GUNNERS

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí to pískal dobře s těch Ronaldových pádu jestli byl jeden faul tak myslím že tak nějak to souhlasí ale jinak dneska Ronaldo navázal na svůj dobrej výkon z druhé půlky proti Totenhamu

Reagovat
Tomanatura

Přece si nebudeme kazit výborný výkon tím, že budeme nadávat rozhodčímu. Je to jenom člověk...

Reagovat
Counter

Zasloužená prohra, za 1:0 můžeme být ještě rádi

Taktika se Cescem na podhrotu je naprosto k ničemu, stejně pak sbíhal pro balony dozadu a Nasri si hrál na Denílsona...

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla United, že si sami nedošli pro druhý gól. To je může zatraceně mrzet.

Reagovat
kubys

No tak snad Berbs v nastavení zase ukázal kritikům, proč je lepší než Tevez, každopádně Carlos v první půli podal dobrý výkon.

Reagovat
Tomanatura

Takže...

VdS - 5

Sheasy - 6

Rio - 6,5

Vidic - 8,5

Evra - 5,5

Fletcher - 8

Carrick - 6,5

Anderson - 5

Ronaldo - 8

Rooney - 7

Tevez - 6,5

Berbatov - 5,5

Giggs - 6,5

Z Arsenalovců moc neřeknu, jelikož je na hřišti pořádně nepoznám. Ale v paměti mi utknul hlavně Gibbs a Almunia. Ti hráli opravdu výborně.

Každopádně to byl vynikající zápas. Manchester hrál výborně, protihráč občas si občas nemohl ani prdnout bez toho, aby někdo z naší party o tom nevěděl. Chvílemi to byl úžasný pressing. Akorát mě sere, že si Arsenal začal občas mrskat to svoje baggo, které ten zápas kazilo.

Nejlepší hráč byl podle mě Vidič. Ten chlapík je nejúžasnější stoper, kterého mám možnost vidět. Když tak bude pokračovat, může se stát jedním z nejlepších stoperů historie

Ronaldo byl dneska parádní. Zapojoval se do kombinace, udržel míč, nesimuloval, střílel, bojoval. Nádhera. Chyběl mu gól. Že by svítalo na lepší časy, soudě podle posledních jeho výkonů???

Poslední, kterého ještě musím jmenovat je Fletcher. Při vší úctě k Scholesovi a jeho službám, středová řada už musí být Fletch-Michael. Ten se dneska rval jak nikdy, docela by mě zajímalo, kolik toho má odběhané. Rozehrával, nabíhal, odebíral balony, prostě great Darren

Reagovat
smazaný uživatel

ˇakorát bych řekl že si O' Shea zaslouží vyší známku jinak škoda že tam napadnul aspoň ještě jeden jinak Arsenal byl bezzubej

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič a Rooney, moji nejoblíbenější hráči, prostě bojovníci jak se patří Stejně tak Fletcher.

Jen mě mrzí slabší forma Evry, a to už celkem dlouhodobě

Jinak škoda, že tam nepadl druhý gól, odveta bude ještě zajímavá.

Reagovat
herbage

Se vším souhlas, ale to že Ronaldo nesminuloval doufám nemyslíš ani drobet vážně, ne? Jsem rád, že mu to rozhodčí nebaštil

Reagovat
Tomanatura

U něho se bere simulace jako neustálé polehávání, či neustálá snaha o polehávání. Dnes to byla jen simulace jako u každého jiného hráče. kdyby to nebyl CR, ani si toho nevšimneš.

Ale dost bylo jeho chválení, už mi z toho běhá mráz po zádech...

Reagovat
kubys

Ronaldo dneska hrál fakt dobře, za to, jak bojoval, si ten gól zasloužil více než v mnoha jiných zápasech. Jinak Tevez v první půli opravdu překvapivě dobrý výkon a ještě bych se pozastavil nad tím bagem Arsenalu - strašně se mi na konci zápasu líbilo, jak se znovu pokoušeli kombinovat před 16kou a zezadu přiběhl (no ono to ani nevypadalo, že by přiběhl, spíš přiklusal) Berbatov a ten míč si prostě vzal , to naprosto poukazovalo na průběh celého zápasu a na to, že Arsenal se prostě ani po těch 90ti minutách nedokázal poučit.

Reagovat
Tomanatura

Kdo chce kam, pomocme mu tam. Arsenal jsem neviděl od vzájemného zápasu kdysi v říjnu, zřejmě se vůbec nezměnili...

Reagovat
vitasrp

Co Wenger blbnul s tema stridanima?? Tleskam jeho schopnostem, kdy dokaze postavit "drevaka" Bendtnera na praveho zaloznika/kridlo, ackoli se tam typologicky vubec nehodi a vyuzitelny by byl spise na hrotu.. Naopak Eduarda soupne na hrot osamoceneho, kde nema sanci uspet, jelikoz naznak sance si AFC mohl vypracovat jen z centru..Tleskam, pane Wenger

Reagovat
fantomas

On i kdyby hrál stopéra, tak bude furt běhat na pravym křídle. Nebál bych se to nazvat jeho úchylkou, tenhle zvyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger jim v tom nechává velkou volnost, takže je klidně možné, že mu řekl, ať jde původně na hrot a Bendtner si pak běhal kde chtěl.

Reagovat
fantomas

Vždyt to on vždycky dělá. Prakticky nehraje nikde jinde, at nastoupí kdekoliv (no spíš nastupuje jen na hrotu).

Reagovat
smazaný uživatel

Taktické schopnosti Wengera jsou dlouhodobě největší slabina Arsenalu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

bal sa ist na 442, aby sa nedostal gol, ktory by definitivne pochoval nase nadeje...

theo bol strasny, uplne neviditelny, zbytocny....wenger nieco chcel zmenit ale zaroven nechcel prilis oslabit defenzivu.... ako najmenej skuseny a najslabsi v braneni spomedzi ofenzivnych hracov sa jasne nabiedzal on...

bendtner je v defenzive, aj ked sa nezda, dost dobry a prisiel ako hrac, ktory by bol schopny dat gol z hovna(centru, standartky)....co bola v danej situacii, ako ty pises, asi jedina cesta na uspech

adebayor bol este horsi ako theo, podla mna najhorsi na ihrisku, nebehal, nebojoval, nevyhraval suboje....vela inych moznosti okrem eduarda nebolo

a vela nahrote a bendtner na pravom kraji je aj tak to najofenzivnejsie, co sa mohlo z lavicky v ramci 451 vyprodukovat(pritom zmenu, ozivenie bolo jednoznacne treba)

Reagovat
smazaný uživatel

eduardo na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

slušný výkon United, směšně bezzubí Gunners... Voyeur se asi nestačil divit...

Reagovat
fantomas

Co vy nevymyslíte za trapárny, fakt se nestačim divit...

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
Tomekcz

United meli Arsenal dorazit, takhle je to otevreny. Sanci meli hodne ale nedokazali prekonat Almuniu. A kdyz se to podarilo tak pomohl rozhodci, Giggs mohl svuj 800. zapas oslavit golem, ale rozhodci mu ho vzal

Reagovat
vitasrp

Vzdyt to byl jasny ofsajd..

Reagovat
smazaný uživatel

Toto byla opravdová bezzubá házená. Až takový výkon jsem od AFC nečekal, protože jsem ho od nich ještě neviděl

Reagovat
herbage

Tak krásné utkání, bohužel díky Manchestru, ne Arsenalu. Manchester dal Arsenalu lekci z fotbalu, takhle se to má hrát klucí. Plný pressinku, nasazení, pohybu, narážeček, i střelby ze střední vzdálenosti. Arsenal ve hře dopředu totálně marnej, ale úplně. Snaží to čudlat jak Barca, ale nemaj na to. Systém 4-5-1 zkrátka Arsenalu vůbec, ale vůbec nesedí a Wenger měl dát do základu Eduarda. Otázkou je, jestli by vydržel celý zápas, protože jeho zranění je velkou záhadou. Chudák Walcott je postaven do zápasu, kdy musí hrát do plných a nemá ani milimetr prostoru. Do takového zápasu musí nastoupit hráč typu Rosického nebo Hleba, který by hru rozhýbal a musí být v útoku dva hroti. Walcott má přijít na závěrečnou půlhodinku dorazit obranu a vyrážet na breaky. Jenže Arsenal nemá kde brát hráče, Aršavin hrát nemůže, Rosa zraněný, Persie rovněž a takhle to pak dopadá. Když se pak hraje s křídly Diaby, Bendtner, tak co si má člověk o tom myslet? Gratulace Manchestru k zasloužené výhře, radost na fotbal v jejich podání pohledět, doufám že se Arsenal do příštího zápasu vzpamatuje, ale moc tomu se současným kádrem, který je momentálně k dispozici, nevěřím

Reagovat
fantomas

K dispozici je kádr pomalu nejsilnější, jaký jsme letos měli. Jen s ním někdo tam nahoře absolutně, ale absolutně neumí pracovat. To se pak nesmíme divit, když máme neschopnýho manažera.

Reagovat
herbage

Jak bys to poskládal tedy ty? Já jen místo Diabyho Eduarda a místo Silvestra Djouroua. Jenže oba víme prd o jejich zdravotním stavu, jestli by vůbec zvládli odehrát celé utkání, zřejmě ne. Jinak Silvestre odehrál dobrý zápas, takže mi tak ani absence Djouroua nevadila. Ještě tak mohl místo Diabyho dát Velu, jenže kdo ví, jestli na to má a spolu s Walcottem by se tloukli, takže co s tím?

Reagovat
smazaný uživatel

vela ma mozno prasaciu chripku

Reagovat
fantomas

Takle - pan Wenger neustále brečel, jak má širokou marodku a tak dále. Ted se mu prakticky naráz vrátil Eduardo, Fabregas, Adebayor i Walcott. Jak je využil? Prvního nestaví ani za boha, to tam radši pošle "křídelníka" Bendtnera, druhýho sice staví, ale na post, kde je čtvrteční, třetího taky staví, ale kvůli čtvrtečnímu druhýmu je nám taky k ničemu, a čtvrtýho staví pro změnu do zápasů, o kterých už předem víme, že mu nesednou. Sestavu už sem tu psal někde dřív...v LM bych hrál klasické 4-4-2 se zálohou Nasri-Fabregas-Song-Diaby a utočníky Eduardo (případně Persie)-Adebayor. Pokud by Eduardo tu zátěž neustál, pak bych do stejného rozestavení jako ted dosadil na podhrota Nasriho a na pravé křídlo Thea.

Reagovat
herbage

Takže stejná sestava jako dnes, jen bys prohodil Nasriho s Fabreagsem? Tak to by byla změna jako fík.

Reagovat
fantomas

Nasri by na podhrotu zahrál daleko líp, pod utočníky se cítí jako ryba ve vodě, a Fabregas by hrál z hloubi pole spolu se Songem, který by ho zajištoval a dával mu volnost. Na křídlech Diaby s Walcottem (možná lépe s Ebouem). Jestli tam tu změnu nevidíš, tak je mi tě líto.

Reagovat
herbage

Tak pokud sis nevšiml, tak Nasri i Fabregas si pozice často vyměňovali. Fabregas se často vracel do hlouby pole a pomáhal s rozehrávkou, naopak takový Nasri v druhé půli často vyvážel míč po levé straně, takže ten ofenzivnější byl zase on. Myslím, že by to bylo úplně jedno a na herní projev by to mělo pramalý účinnej, zkrátka tam chbyěl druhe útočník a jestli ti je mě líto, tak to je tvoj věc

Reagovat
fantomas

Ne, nevšiml. Protože nereaguju na zápas, kterej sem neviděl...v otmhle složení jen s jednou změnou (Aršavinem) už hrajem docela dlouho a Nasri na podhrotu nikdy nenastoupil. To, že si prákrát sběhne do středu je u křídel běžný jev. Rosický to dělá víc než často a za střeďáka (AM, natož SS) bys ho stejně neoznačil.

Reagovat
herbage

To s tám vyvážením píšu jen proto, že když byl zrovna momentálně druhý nejvysunutější hráč Arsenalu a měl míč, tedy byl zrovna na místě podhrota, tak kličkoval sem tam a čekal, až mu doběhnou spoluhráči, tedy nic překotného v systému hry. Zápas by vypadal úplně stejně. Fabregas má alespoň lepší střelu a finální přihrávku, přesto dnes ji neměl jak uplatnit.

Reagovat
fantomas

Vždyt si hrozně protiřečíš...celou dobu tu holduješ za sesazení Cesca z pozice podhrota za minimálně dva hráče a když já přikvačim s možnou variantou, jak bychom tohohle docílili, prskáš všude kolem, jen abys ji nemusel akceptovat. Tak kde to sme? Bud si mě nepochopil anebo vážně nevim, jak si to představuješ, když na dva utočniky tedkon prostě hrát nemužem! Eduardo celej zápas nezvládne a duo Ade-Bendtner nikdy více nechci vidět pohromadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tam hlavně chyběl pohyb a agresivita těch hráčů, kteří mají útočit!!! Ať už za obranu, proti míči nebo alespoň výřivý.

Reagovat
herbage

vířivý ale jinak souhlas, bylo to bez pohybu, bez nápadu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, píšu rychle a ještě mám už spát...

Reagovat
fantomas

Navíc si mě asi nepochopil pořádně. Na papíře jsme dneska měli hrát takle (v reálu nevim, jak to vypadalo, sám si řikal, že tak variabilní 4-5-1 v našem podání neni): Song - Nasri, Diaby, Walcott - Fabregas - Adebayor...já bych to, když už, přeskupil na: Song - Diaby, Fabregas, Walcott (Eboué) - Nasri - Adebayor...vidim tam změny minimálně dvě. To se na hře samozřejmě musí prohodit, pokud by tedy manažer zvládl ty hráče ukočírovat, aby mu tam ve finále nepobíhali jak nudle v bandě, což se nám občas taky stává.

Reagovat
fantomas

*projevit

Reagovat
herbage

To už spíš:

---------Song---------

Eboué, Fabre, Nasri

-----Ade, Walcott----

Reagovat
fantomas

Taky by to šlo.

Reagovat
herbage

Hlavně bylo nesmírnou taktickou chybou, že Walcott hrál na připraveného Evru, místo aby větral neohrabaného O'Sheaho, navíc by to po kličce do středu měl parádně na střelu, jenže Wenger se ani nepokusil ten čitelný stereotyp změnit

Reagovat
fantomas

Že by Walcott uměl nějak střílet, to se opravdu říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ne, ale toto je nejlepší varianta - střela lehce nad zemí z levé strany či z prostřed na pravou tyč. Z pohledu útočníka.

Reagovat
herbage

Za pokus by to stálo, přes Evru si ani neškrtl, krom jedné situace, kdy si pohrál s obránci a těsně nepřehodil Vidiče na Adeho

Reagovat
smazaný uživatel

tam to udělal nádherně, bylo to poprvé a naposled co také dostal míč do běhu

Reagovat
herbage

To je taky jeho. Hrát dnes za United, tak je hvězda utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně toto mě taky napadlo před zápasem. Walcoot umí dobře střílet na vzdálenější pravou tyč a hrál by proti O´Sheovi.

To by bylo překvapení pro MU kdyby si po porvní akci prohodil s Nasrim post

Reagovat
smazaný uživatel

Asi uzrál čas, aby jsi Wengera nahradil...

Reagovat
fantomas

Co todle má bejt zase za poznámku?

Reagovat
herbage

Jinak rozhodčí muž zápasu, takhle se má pískat, žádné polehávání, zdržování, zkrátka hrajem pořád V první půli pomezní upřel loženou šanci Andersonovi, druhou správně zapískal Giggsovi ofsajd, bylo to o půl metru, ale mělo by se to pouštět, ta akce i Ryan si to zasloužili

Reagovat
Tomanatura

Tak bylo to o míň, než o půl metra, ale i tak si na něj vůbec nestěžuju. Pískal výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky blbe ukoncenie sezony zo strany Arsenalu , skoda len ze to neskoncilo 3,4:0 a bol by klud. Najvacsia ofenzivna bezzubost od slavneho zapasu na City.

Reagovat
smazaný uživatel

VdS - 6 - neměl žádnou šanci nějak se blejsknout, odkopy parádní

O'Shea - 8 - naběhal toho hodně a kromě posledních dvou odkopů ke konci zápasu byl platný i v kombinaci, navíc dal rozdílovou brnaku

Vidič, Ferdinand - po 8, v podstatě bezchybný výkon

Evra - 5 - nemá formu, nedaří se, zachraňuje to bojovným výkonem

Carrick - 5 - ten se mi poslední zápasy moc nelíbí, ale svoje si odehraje, dnes nebyl vidět

Fletcher - 9 - tahoun záložní řady a konečně náhrada za Roye, navíc se bude ještě zlepšovat

Anderson - 6 - snaží se, z nesympatického tria je asi ten, který by měl zůstat

Ronaldo - 4 - za to jeho neskutečný vztekání, občas už sice přihraje, ale je vidět, že se mu nechce

Tevez - 3- tragédie

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

je to dost subjektivní, ale na Teveze dlouhodobe jsem alergicky, vzdy udela pravy opak toho, co by mel, no a Ronaldo .. minule zapasy se mi libil, prihraval, dokonce se vracel, proste hral tymove, dnes to byl zase jeho stary egocentricky vykon

Reagovat
Tomanatura

Právěže naopak, viz níže. A tevez? na jeho malou postavu udržel hodně balonů, rozehrával je a i běhal. Ovšem svoji tutovku nedal, to je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

směsné hodnocení, hlavně Ronaldo, Tevéz a Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dneska dát Ronaldovi takovou známku ale beru to u někoho už je to taková nemoc no

Reagovat
smazaný uživatel

co předvedl? jednu střelu do břevna, když mohl nahrávat úplně volnému Giggsovi doleva

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu ti tady vykládat všechno to co udělal myslím že by si to měl zrovna dneska vidět že byl přínosem pro tým pro mě dnes Ronaldo Fletcher Rio tři nejlepší hráči na place a to že se Ronaldo párkrát rozčiloval je takový a je to fotbal a ne krasobrusení abys hodnotil jeho umělecký výraz

Reagovat
Tomanatura

Blbosti. Dneska hrál vynikajícně. Od nespočetně naběhaných metrů, přes 2 výbroné šance a makání nadoraz až po uvolňování prostoru pro spoluhráče. Dneska si to nezaslouží...

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsme ovlivnění. Ty pro změnu tím, že u Ronalda se jednalo o skvělý týmový výkon, ale v porovnání s Waynem nebo ,když přišel, Berbatovem, to je pořád špatný. .. je vidět, že Berbs, Rooney a Giggs, když můžou tak si přihrávají navzájem, a Ronalda spíš vynechají. Doufám v odchod Cristianka, fotbal MU bude pak ještě mnohem rychlejší a pohlednější

Reagovat
Tomanatura

Tak to je jasné, 100 mega je 100 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad by je SAF neutratil za další Nani/Andersony. Mohl by konečně přijít na ostrovy McGeady

Reagovat
smazaný uživatel

McGeady to je můj kluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

McGeady, velmi správně

Reagovat
Tomanatura

Nebo Jonás, kdyby zvládl Ronaldovu pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

toho nám nech ... i když do druhý ligy se mu nebude chtít a ani se tam nehodí

Reagovat
vitasrp

Kupte Riberyho a vymalováno:))

Reagovat
herbage

A nyní je McGeady snad kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovíčkaření ... je tak..hmm.. 200km od Manchestetru na severovychod?

Reagovat
herbage

Mě jde o to, že by konečně přišel na Ostrovy, jako by hrál někde v kontinetální Evropě

Reagovat
vitasrp

Dneska jsem i ja pri pohledu na Ronalduv vykon po dlouhe dobe musel uznat, ze hral vyborne... Asi mu k tomu dopomohlo i navraceni se k lonskemu systemu hry, kdy hral prave kridlo/hrota, tudiz mel hodne prostoru pro svou hru a ve vapne se z nej zase staval ten smrtici zabijak a zakoncovatel.. Pricemz kdyz hraje s Berbatovem, tak se jako koncovej player tolik neuplatni, obcas to taky vypada, jako by si ti dva lezli do zelí:)

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl jsem na Rooneyho - 6,5 - dnes se mu moc nedařilo, přesto to tahal a neúnavně zkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal byl dnes k nekoukání, taková poloviční Barcelona. Gibbs se ale ukázal jako velmi dobrý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec se kvuli jednomu zápasu stane Barcelona synonymen hnusného fotbalu!!! Kam ten svět spěje...

Reagovat
smazaný uživatel

... včerejší zápas jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechal ses ovlivnit ropáky, pyšnými nad svým prešovským betonem

Reagovat
smazaný uživatel

nelíbí se mi zápasy, kdy si Barca přihrává na pár metrů na soupeřově polovině a utkání nemá tempo, proto koukám na PL a ne na PD, a Arsenal dnes vždy jakékoliv tempo nastolené MU zakopal... pěší útok naštěstí neměl šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Á, máme tady chytrolínka.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle má naprostou pravdu ale čekal jsem kdy tu začnou chodit zhrzení fanoušči Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, právě jsi přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Barcelona je nejlepší, nejúžasnější, nejofenzivnější, nejfantastičtější, nejelegantnější, nejskvělejší, nejkrásnější, nejparádnější, nejneuvěřitelnější, nejpromakanější, nejsilnější, nejpěknější, nejfamoznější, nejnápaditější....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem-umíš pěkně sklonovat

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš stupňovat

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, jako bys právě absolvoval erotickou zkušenost s Kyslíkem, snad to nikoho z vás moc nebolelo....

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, kyslík je všude kolem nás...laici tomu říkají vzduch

Reagovat
smazaný uživatel

Hhh, nezbeda Kyslík mě nutil bičem řvát ta hrozná slova...

Reagovat
vitasrp

Jemu jde o styl, kterym se Barca obvykle prezentuje a ktery Arsenal dneska dost neuspesne napodoboval, vcerejsi vykon tim vubec nemyslel:)

Reagovat
smazaný uživatel

No vyznělo to tak, jako že si Barca neumí vytvořit ani jednu šanci za zápas, jako dneska Arsenál.

Reagovat
herbage

Gibbs a jeho housličky Ronaldovi Dokonce Bosák jeho jméno nekomolil, jako jiní rádobykomentátoři

Reagovat
smazaný uživatel

z toho ubrečenýho šampona se mi dělá blujno

Reagovat
smazaný uživatel

A CO TAKHLE OZNÁMKOVAT ARSENAL? (sory za caps)

Reagovat
smazaný uživatel

jeho hráče si nikdo nepamatuje .. ale dobře .. Aluminia - 10

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia chytal jak bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že dost lidí si pamatuje Spíš by to ale byly dost podobné známky...

Reagovat
herbage

Almunia - 9

Sagna - 7

Touré - 8

Silvestre - 7

Gibbs -8

Walcott - 4

Song - 5

Diaby - 3

Cesc - 4

Nasri - 4

Ade - 4

Bendtner - 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám takhle:

Almunia - 9

Sagna - 5

Kolo - 6

Silvestre - 6

Gibbs - 5 (vykrývání prostoru mu nelze prominout jen kvůli tomu, že je odvážný dopředu)

Theo - 3

Cesc - 3

Song - 6

Diaby - 2

Nasri - 3

Ade - 3

Reagovat
herbage

Tak ano, to je reálnější, pokud bereš v úvahu hodnocení Tomanatury, protože hráči Manchestru byli o třídu až dvě lepší. Ale já jim za snahu ten bodík přidal. Obrana hrála velmi jistě a ustála veliký tlak, proto tak vysoké známky, záloha rovněž bojovala, já když viděl Nasriho, jak běží asi půlminuty zcela sám a bojuje, tak mi ho bylo líto, že mu nikdo není schopen naběhout. Vyloženě slabý byl Daiby, který ani neběhal, Song hrál ze záložníků nejlépe. Ade to vyloženě neodchodil, jen čekal na svojí šanci a tu bohužel neproměnil, ale za jeho celoký výkon může slabá záloha, proto ta 4ka

Reagovat
smazaný uživatel

"obrana hrála velmi jistě" bych nepoužil, ale tlak na ni byl velký a ustála ho jakž takž dobře, to je pravda.

Pohyb a zbabělost hráčů AFC byla i pro mě trochu šokující.

Reagovat
herbage

No záložní řada selhala na plné čáře, bylo jich tam 5 a vůbec na nic se nezmohli. Manchaster je zcela přehrál, hlavně tím, že posouvali míč kolmo, ne do šířky, čímž se hra zrychlila a obraný blok byl překonán

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vlastně všichni útoční hráči příšerní.

Reagovat
smazaný uživatel

len Kolovi by som dal 7 a Songovi tiez

Reagovat
fantomas

To byl Diaby vážně tak strašnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Já podle jeho "pohybu" ani nepoznal na jakym postu hraje

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi opet hrozne libil Berbatov, jakym zpusobem umi drzet mic a rozehrat, to je neuveritelny. Co predvadel na hranici vapna, ukazkova prace hrotovyho utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenom škoda že nemá trošku rychlejší start na balon nebo takovou tu absolutní rychlost bylo to vidět u toho souboje s Tourem být tam jíny ůtočník tak asi jde sám ale jinak i mě se moc líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Spis je skoda, ze svoji rychlost vubec nevyuziva u Spurs do toho daval prvni sezonu daleko vetsi energii ve sprintech..

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo ale to když dostane balon zády k brance a někdo mu skoro leží na zádech a on s naprosto klidnou hlavou míč rozdá to je paráda myslím ale že v odvetě dostane přednost znovu Tevez nebo nebude hrát ani jeden

Reagovat
kubys

Hlavně u něj je neuvěřitelné, jak dokáže pracovat u obou vápen, ale co se týče rozehrávky z pozice hrota nemá kromě Ibry a Kloseho vůbec konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se moc těším, až mi tu zas bude nějakej kulomet tvrdit, že má hrát Tevez protože je Berbatov z formy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ars-nal je v tom semifinále vyloženě jen omylem.....

Reagovat
smazaný uživatel

Holt kdyby jine ligy za neco staly

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se kritiků Waška a Bakaryho... Co je horší? Heroické nasazení k ubránění nejlepšího týmu na světě nebo heroický pěší fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

nevšiml jsem si u Ars-nalu nějakého zvláštního heroického nasazení, navíc to ani neubránili....

Reagovat
smazaný uživatel

nechápeš

Reagovat
smazaný uživatel

ty nechápeš

Reagovat
smazaný uživatel

porcupine myslel heroickým nasazením k ubránění nej. týmu čelku ze včerejška

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Conceicao myslel, porcupine špatně pochopil, tak sem to chtěl říct:)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, ty jsi tu ten nechapavy

Reagovat
smazaný uživatel

porcupine reagoval, že si u Arsenalu nevšiml heroickýho nasazený, ale Adny Conceicao komentoval ve spojení s afc pěší fotbal, toš kdo je potém hňup

Reagovat
smazaný uživatel

porcupine si především nemyslí, že futsalisti z Barcelony jsou nejlepší tým na světě....

Reagovat
Josifek

Který tým je dle tebe lepší? V mých očích snad jedině MU, rozhodně je flexibilnější, i dík skvělému Sirovi, který svůj tým umí fantasticky poskládat..

Reagovat
smazaný uživatel

Obojí hodnotim stejně hrozně, protože to ve mě vyvolávalo stejný pocity. Ty útoky Arsenalu za chůze jsem nemohl pochopit.

btw: To bránění Chelsea mi nepřišlo heroické. Kvalitní ano, ale heroické opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

spíše bych se zamyslel nad neschopností Barcelony vstřelit branku relativně kvalitní obraně - to je totiž ta správně položená otázka....

Reagovat
smazaný uživatel

Ále.... toto byl extrém, opravdu velký extrém. Přesto, jakou zvolila CFC taktiku, šance na dobrý výsledek byla (podle průběhu zápasu a šancí) na streně Barcy, takže to neberu jako bezradnost.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme za týden, ale moc těm futsalistům nevěřím.........

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdřív jsem si řikal, že Chelsea je umlátí silovým způsobem hry na půlce Barcy a spoustou centrů a standartek. Teď už to ale tak jistě nevidim, Barce stačí dát jeden aspoň gól a CFC jich musí dát víc. A toho prostoru pro rychlý hráče Barcy bude neporovnatelně víc.

Přesto, když bude hrát Chelsea chytře a agresivně při vznikajících útocích Barcy, tak to má ve svých rukách.

Reagovat
Tomanatura

Jinak, konečně zítra čtvrtek, pohár Uefa

Reagovat
Josifek

JJ, Liga Mistrů letos zdá se mi býti dosti nudnou..no a možná nejen letos.

Reagovat
smazaný uživatel

JARDA JÁGR je největší brutus, co sem kdy viděl. To není možné co on tam dělá za věci na tom ledě. JARDO si prostě legenda!!!!!

Reagovat
Arbiter

Vždyť dneska skoro ne hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co sleduješ, ale Ti kluci jsou vedle něho uplně maličcí, to není možné jakým způsobem pracuje holí, jak si umí pokrýt kotouč, jaký smysl má pro přihrávku, když nabere rychlost tak valí jak tank. Je to prostě hokejista, jakého už zase dlouho nebudem mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

On to myslel tak, že dneska na ledě strávil minimum času vzhledem k tomu, že nechodí na oslabení.

Reagovat
Arbiter

Já jsem chtěl podotknout jen to, že v druhé půlce si toho moc na ledě neodbruslil, když bylo tak 7 minut přesilovky ze strany Finů a odpočívat taky musí. Jinák je samozřejmé, že je Jarda machr

Reagovat
Arbiter

v druhé třetině

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné tak to mi uniklo, žes to myslel takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je stránka eurofotbal, ne eurohokej:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Šak sport jako sport, ne? Vždyť je to podobné Dva týmy, chybujíci rozhodčí. No a tak dále...Až na to simulování

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnocení jako ve škole:

Štěpánek - 3, trnul jsem při každé finské střele, ale pravdou je, že může jenom za čtvrtý gól. A střelu Koistinena taky mohl chytat.

Židlický - 4, nebyl moc vidět a udělal hrubku při rozhodující brance

Barinka - 3, tvrdý, ale chvílema nestíhal

Rachůnek - 3

Čáslava - 4

Blaťák - 2

Polák - 1-

Němec - 3

Klepiš - 4

Čajánek - 3

Jágr - 2

Plekanec - 1-

Vašíček - 2

Hemský - 4-

Červenka - 4, odehrál málo, přesto měl být dravější

Marek - 2

Rolinek - 1-

Olesz - 3

Hlinka - 3

Kotalík - 2

Irgl - 4, vůbec se mi nelíbí

Reagovat
Arbiter

Měl bys taky oznámkovat vylučované sígry, kdo byl lepší ve faulování

Reagovat
C-M@ster

J videl jenom 3/4 zapasu, ale nevim cim si hemsky zaslouzil u tebe 4- Kdyz za celou 1. tretinu bych mu dal 1, tak to by si tam pak musel sazet vlastnaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, měl tam pár pěkných průjezdů, ale od poloviny zápasu byl neskutečně tragický, zazdil všechny akce, které jeho pětka rozjela.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn Irgl se mi taky nelíbí, je nějaký planý. Obrana Blaťák, Polák a pak dlouho nic. Nebudu ale hodnotit, protože jsem neviděl celou druhou třetinu. Jen posledních šest minut. Štěpánek mě ale taktéž moc nepřesvědčil.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že je čas aby tam dal Řůžička Mensátora

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se nezapomnělo, tak za gól mohl z největší části Gibbs. Gólová střela byla cca 15 vteřin po provedení rohu a to už se obvykle nestává u tyče, ale zaujímá se post v poli, pokud není závar u malého vápna. A kdo měl být na levo??

Někteří tu Gibbse chválí, protože byl odvážný. To sice Arsenal dost potřebuje a je to skvělý. Ale přesto to nezakryje chyby, které dělá při zaujímání místa na hřišti. Velké chyby. A tyto chyby jsou příčinou ztrát AFC, jak na Liverpoolu, tak na MU.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak . Ten chlapec raz bude jasnou jednotkou na lavej strane ale momentalne je jeho defenzivna praca na dost slabej urovni (na obrancu). Iked na takychto zapasoch sa uci najlepsie, Clichy sa o svoju poziciu najblizsie dva roky bat nemusi

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Almunia me se*e ale s timto vysledkem se da hrat na Emirate MANU Lets

GOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

u golu kanonyra O'shaye byl problem v tom ze arsenal branil zonove a ne osobne... v druuhy puly ste mohli videt jak uz si arsenalsti davaj pozor a brano osbne

Reagovat
smazaný uživatel

inále-douám to co loni Bo hráči Barcy ubrečení

Reagovat
Devil

Jen skoda Ferdinanda

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal byl rád že neodjel s výpraskem, směrem dopředu nic nepředvedly a nezasloužily si ani remízu. V postup věřím, ted čekám s kým budeme hrát ve finále...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele