základní skupiny - skupina E
25.11.2008 20:45 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Aalborg překvapil Celtic

V domácí soutěži má Celtic skvělou formu, působení v Lize mistrů pro něj ovšem pro letošek skončí už v základní skupině. V Aalborgu skotský tým prohrál 1:2, čímž se propadl na poslední pozici tabulky E se ziskem pouhých dvou bodů.

Celtic měl po celý zápas četné šance, v zakončování měl ale problémy. Už v prvních minutách hry, mířil ve velké šanci jen nad bránu domácích Nakamura. Ve 35. minutě se k větší šanci dostal i Aalborg. Po rohovém kopu hlavičkoval bezprostředně před bránou Boruce Jackobsen, polský gólman však míč famózně chytil.

Houževnatý Scott Brown o chvíli později oloupil o míč Olferse, Nakamura ani Samaras se však ke střele nedostali. Nakamura se netrefil ani ze své oblíbené disciplíny, volného kopu, mířil těsně mimo bránu domácích.

Pár minut po startu druhé půle se hosté dožadovali pokutového kopu po tom, co byl McDonald faulován v pokutovém území, rozhodčí však nechal hru pokračovat. V 53. minutě už se Celtic dočkal vedoucí branky.

Na Wilsonův centr si naběhl Robson a přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Zazovi žádnou šanci. Nakamura mohl vedení zvýšit, jeho střela však plachtila mimo bránu. V 73. minutě byli fanoušci Celticu jako opařeni. Caca dostal mnoho prostoru, vyzkoušel tedy střelu z dálky a Boruc na míč nedosáhl, 1:1.

V 87. minutě se Aalborgu podařilo výsledek téměř zázračně otočit. Po závaru před bránou hostí zkusil Loovens odkopnout míč do bezpeční, kolenem se však do něj nešťastně trefil Caldwell a míč propadl do jeho vlastní brány. Aalborg zvítězil nad Celticem 2:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
satan_666

tak Celtic by neměl prohrát,spíš výhra,přecejenom kvalita obou týmů neni stejná

Reagovat
smazaný uživatel

jejich prvni vzajemny zapas a nasledujici vysledky v LM dokazuji spise pravy opak. a taky vsichni vime, jak je na tom celtic se hrou venku v LM- bidne. ja bych to videl na vyhru aalborgu o vic nez o gol

Reagovat
Devil

Celtic=Uefa

Reagovat
smazaný uživatel

se prober jarinos

Reagovat
smazaný uživatel

no, jarinos ma vcelku pravdu.. jak je napsano v preview, tak celtic venku nevyhral jiz 19× v rade..

Reagovat
smazaný uživatel

ja su vzhuru, a ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že to dneska kluci ze Celtiku vybojujou!!! Na LM nemaj ale v poháru uefa by to mohlo být mnohem lepší you¨ll never walk alone

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutný ale nechali to Aalborgu! horší už to bejt nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsou the hoops v zpásech venku jako prase na porážku

Reagovat
Aris1914

tenhle zápas mě hodně naštval měl jsem mínusko

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně jak sem tipoval Celtic je už roky venku absolutně neškodnej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele