Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

předkola - play off - nemistrovská část - 1. zápasy
19.08.2021 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Plzeň na úvod 4. předkola Konferenční ligy doma porazila CSKA Sofia 2:0

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (121)

Přidat komentář
Akinfeev

2 ze 3 zápasů ligy odloženo ... 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Opět odložen v lize zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že je to na začátku sezóny k ničemu. Podle mě je naopak anglickej týden na začátku sezóny lepší, protože se hráči rychleji sehrají, rychleji se dostanou do sezóny.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen musi vyhrat alespon o 2 goly, jinak to bude s postupem hodne tezky.

Tipuju vsak maximalne klasickou Bilkovinu o jeden gol.

Reagovat
Kop do titulků

2:3 Plzeň bohužel bez šance jestli se toho hodně nezmění

Reagovat
wikingskrin

CSKA je rozebere nasází jim podle mě minimálně 4 goly za dvojzapas a na to Plzen nedokaze zareagovat. Navíc Ba Lua už to má v paži

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
kattos

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tromas

Škoda, že Ba Loua už nebude mít v tomto dvojzápase a v jednom zápase ligy žádnou motivaci. Postavil bych to kvůli tomuto zápase s dvěma věžemi v útoku (Chorý a Beaguel) 4 záložníci na krajích Bucha a Šulc a ve středu zálohy Čermák a Janošek. Hybše bych za jeho výkony na levém beku nahradil Mosqerou, kterému to dopředu dost vázne, ale v zadu to odmaká a směrem do zadu hrál i na křídle celkem solidně stoperská dvojice Brabec a Pernica, pokud se nepletu tak by Hejda měl stále být out, kvůli zranění a na pravém beku Havel nebo Řezník tam mi ani jeden nevadí s oběma jsem celkem spokojený, ale do tohoto dvojzápasu bych vybral spíše Řezníka, protože je jistější směrem dozadu a v lize se, dokonce dvakrát prosadil (všechno rozhodující góly) a má dobrou poziční hru po návratu, což prostě Havel nemá a to mu škodí i když je směrem dopředu aktivnější než Řezník tak vzadu dělá více chyb než Řezník po návratu z hostování tudíž formace by byla 4-4-2 s tím, že Bucha se Šulcem by byly na krajích zálohy. Strategii Bílek po napínavém utkání s TNS dá asi defenzivnější. S tím že dobré by bylo hrozit z proti útoků více než obvykle, ale také útočit kreativním stylem a hlavně nezaparkovat bus myslím si, že s touhle zálohou vcelku kreativní by to tou kombinací i šlo. Důležitý bude i výkon v zadní řadě, kde to bude muset být s větším nasazením a lepším výkonem hlavní jistotou a měl by to být odrazový můstek do dvojzápasu, aby to vypadalo celkem k světu a ne tak, jako s TNS. Predikce zápasu, když to takhle půjde podle plánu ode mě je 3:1.

Reagovat
PH8

Hrát na ně 2 věže a 4-4-2 od začátku mi přijde jako blbost, ale kdo ví. Každopádně by 5o .Ela být výhra Plzně o 2 góly

Reagovat
Pablos

1:5 tady není o čem bohužel

Reagovat
Pablos

Tak tady se musím Plzni upřímně omluvit.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

"bez pomoci videorozhodčího"

Hlavně že UEFA rozhazuje účastníkům plnými hrstmi miliony eur, ale aby oproti tomu zanedbatelnou částkou podpořili férovost sportovního zápolení, to ne...

Reagovat
Y.N.W.A

v play-pff o LM video je... předkolo o KL se hraje na kdejakým plácku s krávama, tam prostě to video nedostanou

Reagovat
Greny

Takže najednou neplatí že musí mít kluby stadiony nebo hrat někde jinde? Tak hlavně že Zlín musel hrát myslím v Olmiku

Reagovat
Y.N.W.A

Ale Zlín hrál hlavní fázi EL, toto je předkolo KL

Reagovat
db18

2:1

Reagovat
Greny

Snad postoupite :) znamenalo by to jednu dvě posily a dvě posily pro Brno nejpozději v zime

Reagovat
Y.N.W.A

vsazeno na postup CSKA, snad mi Viktorka zničí tiket... na ligu Bílek dobrý, ale v Evropě, stejně jako Rada, nějak necítím, že by moh bejt úspěch - viz nevyužívání rozdílovejch hráčů á la Ba Loua na úkor typickejch českejch pěšáků, který umí všechno, ale zároveň v ničem nevynikaj... na ligu ok, Bílek uhraje touto taktikou dobrej flek, ale v Evropě, stejně jako v repre je to na 0:0 případně hůř, když mu stopeři budou i nadále dělat takový minely

Reagovat
smazaný uživatel

Bílkova klasika 2:1. O postupu by pak zase mohla rozhodnout Hruškova klasika v nastaveném čase odvety.

Reagovat
Liquid

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA Sofia je zajímavý tým. Častokrát dokáže úplně vybouchnout, hlavně z pozice favorita, ale když jdou do zápasu jako outsider, tak naopak dokážou zahrát solidně viz loni proti Basileji a AS Řím...Hodně jim vyhovuje hra na brejky a zápasy, kdy nemusí tvořit, tohle bude podle mě ten případ, takže tipuju spíš jejich neprohru.

Reagovat
Losinho

3:1

Reagovat
Pepe1911

2:0, nejlepší liga na světě opět prokáže svou kvalitu a sílu vůle

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

3:1

Reagovat
PaYaB

No Plzeň musí, byla by nasazená do 1. koše a mohla by uhrát dost výher.

Reagovat
Theft90

0:2

Reagovat
db18

Jean-David Beauguel dans #Space013 : « Le président de Plzen veut me prolonger. J'ai dit non parce qu'ils s'en foutent du racisme. On m'avait promis d'être là tête d'affiche d'une campagne contre le racisme. Ça n'a jamais été le cas. C'est trop compliqué, je refuse. »

Reagovat
MikeHavenaar

Google translate: "Prezident de Plzeň mě chce prodloužit. Řekl jsem ne, protože je nezajímá rasismus. Bylo mi slíbeno, že budu headlinerem kampaně proti rasismu. Nikdy nebylo. Je to příliš komplikované, odmítám".

Já bych řekl že u nás v Plzni to nějak extra prolezlí rasistama není a Jeana máme všichni rádi ne? Ale po tomhle bych se nedivil když ho vybejkaj

Reagovat
db18

To se podle mne potáhne od té Olomouce, kdy hned říkal, že už v Česku nechce hrát, tak ho tímhle možná uchlácholili... akorát se to teď vrací.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt debil

Nejvetsi rasista je nakonec sam Beauguel, protoze ten ho tu resi v CR snad nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

a nejvetsi nacisti jsou zidi co? ty jsi proste totalni postizenec

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste rekni, ze Beauguel neni ubrecenej kreten

Kdo mu co dela hroznyho? Nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jaky je, ale s jistotou vim, ze na jednoho ubrecenho kretena prave reaguju.. a to ti pritom nikdo nic hroznyho nedela

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mass

Nevim proč by černoch nemohl být rasista. Stejně jako žid může být nacista.

Ano, ten kdo všude vidí rasismus a diskriminaci, i když tam není, je sám rasista.

A konkrétně Beauguel přišel sem hrát fotbal, nebo se snažit osvítit těch pár opičích dementů? Stejně si myslím, že nechce prodloužit kvůli nečemu jinému.

Reagovat
smazaný uživatel

ja snad nekde pisu, ze cernoch nemuze byt rasista?? a ne, clovek, ktery poukazuje na rasismus a vymezuje se proti nemu opravdu neni nejvetsi rasista na svete, nevim, co ti na to rict, protoze na neco dementnejsiho jsem dlouho nedpovidal.

Reagovat
Mass

Já sem ale nesouhlasil s cihiho názorem, já si jen myslim, že jsi uvedl dost špatný příklad. Někteří ortodoxní židé se chovají dost nacionalisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

zidi resi (logicky) nejvice nacismus, stejne jako cernosi (logicky) resi nejvice rasismus, ani z jednech ale toto(! tato cinnost) nedela nejvetsi nacisty/rasisty - už? to, ze byli kolaboranti a jsou cerni rasisti je uplne jasne a nikde nepisu, ze mu tak nebylo/neni

Reagovat
honza.kvapill

"ten kdo všude vidí rasismus, i když tam není, je sám rasista".ty vogo to je solidní myslenkova operace, to jednou budou psát v učebnicích! Nebo spíše ne, protože je to totální blbost.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Bex5

No prave naopak, to blbost neni ... rasismus spociva v odlisovani lidi podle rasy, tudiz zduraznovani tech rozdilu. Pokud na ne pak i z pohledu cernocha upozornujes sam, bez skutecneho duvodu, pak jsi nejspis rasista sam. Tim nerikam, ze Bogy duvod nema nebo nemel. Jen obecne konatatuju.

Reagovat
Mass

Sem rád že aspoň někdo pochopil a nepíše jen "demence, blbost!" atd.

Reagovat
Bex5

Vsak ja sem taky nechodim davat bidu lidem s nazorem. Jen kdyz jsou to fakt kundy.

Reagovat
honza.kvapill

Ne. To je hrubé zjednodušeně. Rasismus spočívá zejmne v myšlence, že jiná "rasa" (což je dávno překonány koncept" je horší, než druhá, například tím, že ji přirovnává ke zvířatům. Pokud ale již rasismus na úrovni každodenního žití je ve společnosti promítnout (cili nikoliv ge etický, ale společenský), je důležité o tom mluvit. A jakože cože : ja upozorním na to, že se ke mně někdo chová rasistický na základě mě barvy pleti a to že mě dělá rasisti? A propo, dej mi prosím odkaz, kde zdůrazňuje Rozdílnost mezi řasami, aniž by to bylo v reakci na rasismus. Jako že někde někdy řekl veřejné "Joo běloši vy jste prostě jiní" atd? Protože bez toho tvá definice ztrácí svou podstatu v případě tohoto kondektniho hráče, protože neulozornuje na rozdílnost ras, ale na to, že jej někdo rasistický urážel.

Reagovat
Bex5

Jo, sorry, ze je to strasne zjednodusene. Pises dost podobnou myslenku jako Mass, akorat mi prijde, ze bud mas nic moc na praci, nebo jsi ten typ, co se snazi vyhrat pri slovickarenim.

Nechci mluvit za Masse, ale myslenka, ze vsude byt nepodlozene vidis chovani zalozene na barve pleti tebe nebo druhe osoby, je stejne nebezpecnym zakladem pro ustaleni rasismu ve spolecnosti, jako kdyz se tak sam chovas, i kdyz zavaznost je odlisna.

Ale jo, mas urcite pravdu nebo tak neco.

Reagovat
honza.kvapill

Tak diskuze je o slovickareni často, a slovíčka vyjadřují podstatu myšlenek.. Me baví přemýšlet nad věcmi komplexně, což naopak hodně času žere, a to u v práci. Diyk za v klidu reakci a za odkaz.

Reagovat
Bex5

Jasan, ja se asi s vekem fakt spis zjednodusuju carry on

Reagovat
honza.kvapill

Tak ja dám vědět za pár let :D

Reagovat
Bex5

Ale kdyz uz chces bejt tak precizni, tohle je pravdepodobne nejuzivanejsi lekarsky portal, najdes tam skoro vsechno, kdyz zaplatis za clanky, pak uplne vsechno.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28548276/

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Reagovat
Greny

po predkolech prodat

Reagovat
db18

A s kym budem hrát? Chorý chce taky po sezoně jít...

Reagovat
Vinci

Jestli to fakt jsou jeho slova, tak je to fakt debil

Reagovat
oli9

3:2

Reagovat
ACSeRw!n

0':1

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
FCSL

Bez Beaguela a s dřevákem Chorým? Tak to nemůžou vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

A Beaguel teda nehraje kvuli rasismu (kterej mu busi akorat v hlave) nebo proc?

Reagovat
fabec1222

Vláška z fotbalu vykopli nebo co? Už minule byl Štěpán.

Reagovat
monty25

Vlasta v neděli komentoval Viktorku Žižkov.

Reagovat
Salfovic

Takže by dneska celou dobu mluvil o Žižkově.

Reagovat
Rezan

to asi jen tak z hlavy nedostane

Reagovat
fabec1222

No VAR, no problem

Reagovat
Akinfeev

Offside ?? Havel

Reagovat
KnoxXx

klasicka Plzen - ziaden VAR, goly z ofsajdu

Reagovat
Remt

S tím offsidem jsi jsou nějak jistí, loni jsem si hafokrat taky myslel že jasnej a nakonec ani prd

Reagovat
Salfovic

Obecně ta jistota určování ofsajdů na základě záběru hlavní kamery umístěné na úrovni půlící čáry je kouzelná

Reagovat
dave30

V tomto případě se můžeš celkem dobře orientovat podle světlého a tmavého pruhu trávy. Není to 100%, ale když obránce stojí na tmavém a útočník zcela jasně na světlém...

Reagovat
dave30

To nezavánělo, to byl ofsajd. Ale na to se anglická královna ptát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdoláskař

Reagovat
stas87

Neregulerny gol, snas sa to CSKA v odvetě vrati.

Reagovat
Greny

Tak Plzeň třeba jasné rizli s TNS tak se jim to dneska vrátilo

Reagovat
Remt

to rikas jak kdyby Plzeň za to mohla, ty vole

Reagovat
KnoxXx

to stastie sa Plzne nie a nie pustit

Reagovat
smazaný uživatel

hruska

Reagovat
Heisenberg

Hruška

Reagovat
Salfovic

Tak, milé děti, a teď už víte, co znamená ,,skládat se jak šraňky´´.

Reagovat
smazaný uživatel

slavia

Reagovat
Zephyr

CSKA zatím nepředvádí nic extra. Přes dva zápasy by je Plzeň měla dát.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Koukneme se na další zápasy...tak jsem se dozvěděl, že je to 2:2, ale góly neukážou

Reagovat
Heisenberg

Chorý a Mosq dnes super

Reagovat
cubinho

Supr!!!

Reagovat
Akinfeev

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl nekdo Vlaskovi, ze Ba Loua přestupuje do Lechu a ne Legie??

Reagovat
fabec1222

Vláškovi třeba i jo...

Reagovat
dave30

Evidentně ne. Už v 1. půli to řekl blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz může po očku sledovat výsledek z Edenu

Reagovat
Nadržený šimpanz

Docela komické, ale tak Karoch evidentně taky neví, asi by ho opravil moulu

Reagovat
smazaný uživatel

neni to vlasek ale stepan

Reagovat
smazaný uživatel

Moje chyba. Uz i Štěpán vláškovatí

Reagovat
monty25

Podle mě Štěpán dělá podobných chyb mnohem víc než Vlášek. Vlasta má spíš takový věci typu "Anglie tu remízu 1:0 ubrání".

Reagovat
smazaný uživatel

stepan je retard, vlasek je lepsi nez bosak

Reagovat
Akinfeev

Mosquera

Reagovat
Sosi

To je vzdalenost, ktera neni na strelu, je na zvazenou...

Reagovat
poz3n

Kaša se mi jako stoper fakt líbí. Připomíná mi s tim vyvážením balonů a celkově tim tahovym pojetím Číšu. A prostě obrana bez Brabce je lepší než obrana s Brabcem.

Reagovat
Martin9719

Už to tak vypadá, hlavně bez minel a bojovnost je taky u Kaši větší. Pernica je skvělý šéf

Reagovat
Akinfeev

Dobrej výsledek

Reagovat
Sosi

Plzen letos tahne a asi i potahne koeficient

Reagovat
Simas92

Prosim reknete nekdo tomu komentatorovi ze Ba Loua do Legie opravdu neprestupuje a ze ho utkani v Edenu opravdu zajimat nemusi. Nechapu jak nekdo kdo se tim zivi muze neznat rozdil mezi Ledii a Lechem. Opakoval to dnes porad dokola

Reagovat
deporpepa

Tak i ty města :-D a já di říkal, tak já myslel, že jde do Poznane

Reagovat
Simas92

nemaji nic spolecne, ani klubove barvy, nic, asi jako splest si Slavii s Banikem. Myslel jsem ze se jen prerekl ale pak to opakoval stale dokola.

Reagovat
deporpepa

Se stane, nikdo není dokonalej

Reagovat
Sosi

Zima ma mimiku a vyjadrovani jak Limba

Reagovat
smazaný uživatel

Po obrně.

Reagovat
deporpepa

Dneska vynikající výkon na konci Horviho asi svedila levacka :-)

Reagovat
Pablos

Teď jsem si to pustil, koukal jsem předtím na Slávku a jsem teď u prvního gólů... Celkem ofsajd né?

Reagovat
F.Torres

Gratulace, konečně slušný výkon a hlavně výsledek Venku si to snad pohlídají

Reagovat
Martin9719

Děkujeme, u vás mohlo být lépe, hodně stěstí do odvety

Reagovat
martin1

Výborný zápas, příští týden navázat na dnešek a postoupit.

Reagovat
Shevchenko

Nechtěný Řezník udělal oba góly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele