Darida vynechá duel se Schalke

Záložník Vladimír Darida přijde kvůli zranění prstu na noze o sobotní bundesligový zápas na Schalke. Protože mu hnisá palec, v tomto týdnu s Herthou nemohl trénovat.

Češi v zahraničí: Schick se vrátil do základu, Pospíšil se zase trefil a vede polskou ligu!

Patrik Schick se vrátil do základní sestavy AS Řím, ale proti AC Milán se svým týmem neuspěl. Lukáš Mareček si ve druhém utkání za Lokeren připsal asistenci. Potřetí za sebou se střelecky prosadil Martin Pospíšil z polského Bialystoku a se svým mužstvem poskočil do čela tabulky.

Češi v zahraničí: Na Koubka kopali dvě penalty, gól z nich nedostal. Pavelka porazil Galatasaray

Na české brankáře se o víkendu valily penalty. Dvěma pokutovým kopům musel čelit Jiří Pavlenka v bundeslize i Tomáš Koubek ve francouzské Ligue 1. Na velkém triumfu turecké Kasimpasy se podílel i záložník David Pavelka asistencí na vítězný gól.

Češi v zahraničí: Darida je zpátky ve formě, Mareš zazářil v Polsku

Vladimír Darida si připsal asistenci v dresu berlínské Herthy, gólově se v Championship opět prosadil Matěj Vydra. Ještě více zazářil při premiérovém startu v polské Ekstraklase Jakub Mareš.

Češi v zahraničí: Vydra vede tabulku střelců, Koubek dostal úžasný gól

Petr Čech i dál čeká na jubilejní 200. nulu v Premier League. V Anglii zazářil také Matěj Vydra, který kraluje střelcům Championship. Tomáš Koubek dostal ve Francii úžasný gól. A co ostatní Češi v zahraničí?

Darida s Kadeřábkem si přejí dostat Rakousko a Bosnu

Čeští reprezentanti Vladimír Darida a Pavel Kadeřábek si přejí při středečním losování Ligy národů dostat do skupiny Rakousko a Bosnu a Hercegovinu. Rádi by se totiž poměřili se svými kamarády z bundesligových klubů. Antonín Barák by zase rád narazil na Slovensko a jeho spoluhráč v Udine Jakub Jankto si přeje konfrontaci s Walesem a hvězdným Garethem Balem.

Darida je po operaci už stoprocentně fit a zapojil se do přípravy

Fotbalista Herthy Berlín Vladimír Darida se už naplno zotavil po listopadové operaci zraněného kolena. Klíčový záložník české reprezentace se zapojil do zimní přípravy německého celku a těší se na start jarní části bundesligy.

Darida musí na operaci kolena a zřejmě se vrátí až v lednu

Záložník Herthy a české reprezentace Vladimír Darida musí na operaci zraněného kolena a už si v letošním roce nezahraje. Podle webu německého magazínu Kicker by se měl sedmadvacetiletý fotbalista vrátit v lednu.

Chceme si vylepšit reputaci i koeficient, řekl Darida

Přestože čeští reprezentanti před posledními dvěma zápasy kvalifikace mistrovství světa 2018 v Ázerbájdžánu a se San Marinem už nemají šanci zabojovat o postup, záložník Vladimír Darida bere jen šest bodů. Je mu totiž jasné, že se může rozhodovat o nasazení do dalšího kvalifikačního cyklu i nově vznikající Ligy národů.

Darida: Remíza by byla zasloužená, Němcům jsme to ztížili

Reprezentační záložník Vladimír Darida sice v pátečním kvalifikačním utkání s Německem vyrovnal výstavním gólem, nakonec však se spoluhráči musel skousnout trpkou porážku 1:2. Fotbalistu Herthy výsledek velmi mrzel, protože domácí podle něj podali proti úřadujícím mistrům světa dobrý výkon a remízu by si zasloužili.

Fyzioterapeuti z Herthy Daridovi přáli, aby Češi Němce obrali

Pro Vladimíra Daridu bude mít páteční utkání světové kvalifikace proti Německu speciální nádech, protože už čtyři roky hraje bundesligu. V soupeřově týmu nakonec nebude mít žádného spoluhráče z Herthy Berlín, duel ale rozebíral s lidmi v klubu a fyzioterapeuti mu dokonce přáli, aby český celek mistry světa obral o body.

Darida prodloužil kontrakt s Herthou

Český reprezentant Vladimír Darida prodloužil smlouvu s Herthou do června 2021. Původní kontrakt měl šestadvacetiletému záložníkovi v šestém celku minulé sezony německé ligy vypršet za dva roky.

Podle Daridy už se hra českého týmu blíží představám trenéra

Zápas s Belgií podle Vladimíra Daridy naznačil, že po deseti měsících společné práce se hra české reprezentace blíží představám trenéra Karla Jarolíma. Nyní se bude snažit se spoluhráči to potvrdit i proti Norsku a vybojovat potřebné vítězství.

Darida byl kapitánem naposledy v žácích, teď vedl reprezentaci

Při absenci obvyklých kapitánů Tomáše Sivoka a Marka Suchého si pásku v přípravném utkání v Belgii navlékl záložník Vladimír Darida. Důvěru dostal i proto, že ze všech českých fotbalistů byl na hřišti nejzkušenější. V Bruselu při porážce 1:2 odehrál už 44. zápas za národní tým.

Bundesliga se zlepšuje po technické stránce, říká Darida

Čtvrtou sezonu v nejvyšší německé soutěži má za sebou Vladimír Darida. Šestadvacetiletého středopolaře teď čekají utkání za reprezentaci, ještě předtím se ale podívá na finále národního poháru - očekávané vítězství Dortmundu totiž jeho Herthu posune do základní skupiny Evropské ligy. O tom i mnohých dalších věcech český záložník hovořil v exkluzivním rozhovoru pro náš server...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele