Další články

Potvrzeno: Darida přestupuje z Herthy do Arisu Soluň

Bývalý kapitán české reprezentace Vladimír Darida po sedmi a půl letech opustil Herthu BSC a přestoupil do Arisu Soluň. Německý klub o odchodu dvaatřicetiletého záložníka informoval na svých webových stránkách. V aktuálně šestém celku tabulky řecké ligy se Darida sejde s reprezentačním obráncem Jakubem Brabcem.

Sport.cz: Darida míří z Herthy do Arisu Soluň

Bývalý kapitán české reprezentace Vladimír Darida podle serveru Sport.cz končí v Hertě a míří do Arisu Soluň. V aktuálně šestém týmu tabulky řecké ligy, za který hraje reprezentační stoper Jakub Brabec, by měl dvaatřicetiletý záložník podepsat smlouvu na dva a půl roku.

Soud odmítl dovolání podnikatele, který podvedl Limberského s Daridou

Nejvyšší soud odmítl dovolání podnikatele Čeňka Pazderky, jenž si má odpykat sedm let za podvody a zpronevěru. O peníze připravil někdejší reprezentanty Davida Limberského a Vladimíra Daridu, a to při transakcích s auty. Měl by jim také uhradit škodu. Soud rozhodoval před časem bez veřejného jednání, nyní zpřístupnil ve své databázi odůvodnění.

Darida si poranil stehenní kost a zřejmě nestihne derby s Unionem

Fotbalisté Herthy Berlín se budou muset v příštích týdnech obejít bez Vladimíra Daridy. Bývalý kapitán české reprezentace utrpěl zranění stehenní kosti a jeho start v příštím ligovém utkání proti městskému rivalovi Unionu je ohrožen. Klub o tom informoval na svých oficiálních stránkách.

Darida se před utkáním s Walesem rozloučil s reprezentační kariérou

Vladimír Darida se krátce před výkopem zápasu českého týmu v kvalifikaci mistrovství Evropy s Walesem oficiálně rozloučil s kariérou v reprezentaci, kde dělal kapitána. Jednatřicetiletý záložník Herthy ukončil své působení v národním celku po letním evropském šampionátu, na němž svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého došli do čtvrtfinále.

Darida se před utkáním s Walesem rozloučí s reprezentační kariérou

Záložník Herthy Vladimír Darida se před nadcházejícím utkáním českého týmu v kvalifikaci mistrovství světa proti Walesu v Edenu oficiálně rozloučí s reprezentační kariérou, kterou ukončil po letním evropském šampionátu. Fotbalová asociace ČR pro jednatřicetiletého bývalého kapitána národního celku chystá slavnostní ceremoniál po nástupu obou mužstev na trávník.

Kapitán Darida nečekaně ukončil reprezentační kariéru

Kapitán Vladimír Darida po vyřazení na mistrovství Evropy nečekaně ukončil kariéru v české reprezentaci. Třicetiletý záložník Herthy Berlín vysvětlil překvapivé rozhodnutí mimo jiné tím, že chce trávit více času s rodinou a synem.

Darida: Až opadne zklamání, tak na ME budeme vzpomínat jako na úspěch

Kapitán reprezentace Vladimír Darida je přesvědčený, že až opadne zklamání z dnešní čtvrtfinálové porážky 1:2 v Baku s Dánskem, bude na mistrovství Evropy vzpomínat jako na úspěch. Podle třicetiletého záložníka může být národní tým pyšný na to, co dokázal.

Darida už překonal zranění a je připraven proti Dánsku naskočit

Čeští reprezentanti budou moci do sobotního čtvrtfinále mistrovství Evropy proti Dánsku počítat i s uzdraveným kapitánem Vladimírem Daridou. Třicetiletý střední záložník, který chyběl v nedělním osmifinále proti Nizozemsku, už překonal potíže s nohou a na utkání v Baku je stoprocentně připravený.

Do přípravy reprezentace se po zranění zapojili Darida a Bořil

Čeští fotbalisté dnes před polednem trénovali před sobotním čtvrtfinále mistrovstvím Evropy s Dánskem v Baku v kompletním složení. Do přípravy týmu na pražském Strahově se zapojili i kapitán Vladimír Darida a levý obránce Jan Bořil, kteří měli v minulých dnech zdravotní problémy.

Darida vinou zranění netrénoval, o jeho startu v osmifinále se teprve rozhodne

Kapitán českých fotbalistů Vladimír Darida se zranil a chyběl na dnešním předzápasovém tréninku před nedělním osmifinále mistrovství Evropy proti Nizozemsku v Budapešti. Zda bude moci třicetiletý záložník Herthy BSC nastoupit, zatím není jasné. O jaké zranění jde, vedení reprezentace nespecifikovalo. Darida dělá vše pro to, aby mohl nastoupit.

Darida: Vyhrát skupinu by byl velký úspěch a bylo by pěkné pokračovat ve Wembley

Podle kapitána Vladimíra Daridy čeští reprezentanti nespekulují nad možnými soupeři pro vyřazovací fázi mistrovství Evropy a skupinu D chtějí vyhrát, k čemuž potřebují získat v úterním závěrečném duelu v Anglii aspoň bod. Ovládnout tabulku chce záložník Herthy Berlín i proto, že by k následnému osmifinále Češi nastoupili znovu ve Wembley.

Pamětník posledního zápasu s Chorvaty Darida věří, že národní tým je nyní lepší

Kapitán Vladimír Darida věří, že reprezentanti podají v pátečním druhém utkání skupiny na mistrovství Evropy proti Chorvatsku lepší výkon než při posledním vzájemném duelu před pěti lety na šampionátu ve Francii, který skončil 2:2. Jeden ze čtyř pamětníků zápasu z aktuálního českého výběru je přesvědčen, že mužstvo má nyní větší útočnou kvalitu.

Kapitán Darida před vstupem do ME cítí, že forma českých reprezentantů stoupá

Kapitán české reprezentace Vladimír Darida před pondělním úvodním utkáním na mistrovství Evropy ve Skotsku cítí, že forma týmu stoupá. Zápas vzhledem k dalším dvěma těžkým soupeřům v základní skupině považuje záložník Herthy Berlín za jeden z klíčových v boji o postup do vyřazovací fáze. Stěžejní podle něj bude do duelu vstoupit lépe než při říjnové prohře ve Skotsku 0:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele