Uzdravený Darida zvládl přípravu bez úlev a vyhlíží reprezentaci

14.08.2019, 16:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
VersaceChain

Herthova Darida

Reagovat
RadekVonCZE

Je to docela pěkný

Reagovat
papanegra

Už jsou světový...

Reagovat
JozkokozleJ

No, dat tri fonty pisma do loga... Take pre labuznikov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
JozkokozleJ

Ku Grujicovi je potreba niekoho, kto to obeha i za neho.

Reagovat
db18

Snad se ale zas při nejbližší příležitosti nezraní...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
db18

Not this shit again...

Reagovat
smazaný uživatel

Maká Darida na prehováraní spoluhráča Selkeho aby reprezentoval Česko či sa to celé zahralo do autu? Ono je to asi ťažko, keď zo strany zástupcov repre neboli v tomto smere podniknuté žiadne oficiálne kroky, Šilhavý záujem o Selkeho potvrdil len na mediálnej úrovni a Sionko ako manažér reprezentácie to celé typicky prespal. Ak Selke čaká, že ho pri jeho súčasnej forme povolá Joachim Löw, tak to môže čakať až do smrti. Treba však byť v tomto smere aktívnejší a hráča motivovať. Forward ako on by nebol na zahodenie. Keby mal Selke poľské korene, tak zástupcovia poľského zväzu by ho už na reprezentovanie Poľska dávno nahovorili, tak ako to v minulosti urobili s Boenischom, Perquisom, Polanskim či Obraniakom, ktorí mali poľské korene tiež len po rodičoch či dokonca starých rodičoch a to neúspešne lanárili aj iných ako napríklad Jagielku či Koscielneho.

Reagovat
db18

Davie pořád mluví o zadních vrátkách, takže si myslím, že je nesmysl ho neustále přemlouvat (a při současné formě si myslím, že brzy naskočí za Německo)

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže si myslím, že momentálne tú formu takú nemá, aby ho Löw nominoval a ak si chce zahrať na reprezentačnej úrovni, tak český nároďák by bol riešením. V minulej sezóne len 3 góly v lige v 30 zápasoch + jeden v pohári to je na hroťáka reprezentačných parametrov na nemecké pomery podľa mňa chabé. Aj keď je pravda, že Nemcom momentálne chýbajú hrotoví útočníci. Jediným klasickým v repre je momentálne Werner, občas tam na tomto poste alternuje aj Gnabry, aj tak si však nemyslím, že by im zrovna Selke vytrhol tŕň z päty.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele