Darida si poranil koleno, sezona pro něho skončila

30.04.2019, 23:30
Aktuality
Vladimíru Daridovi se letošní sezona vůbec nepovedla a v jejím závěru se na tom již nic nezmění. Český záložník ve službách Herthy se nedokázal popasovat s konkurencí a navíc má opět zdravotní problémy, tentokráte ho trápí koleno a vynechá poslední tři bundesligové duely...

Darida letos do zápasového dění zasáhl až koncem října a na jaře ho následně zradil stehenní sval. Během nedělního tréninku se mu pak ozvalo levé koleno a po vyšetřeních lékaři oznámili, že se jedná o natržený postranní vaz. Někdejší fotbalista Plzně a Freiburgu kvůli tomu nenastoupí proti Stuttgartu, Augsburgu a Leverkusenu a letos si v německé nejvyšší soutěži připíše jenom deset startů.

Na Daridu se pravděpodobně nebude moci spolehnout ani trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý, jeho svěřence v první polovině června čekají kvalifikační zápasy o postup na ME 2020 proti Bulharsku a Černé Hoře.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (27)

Přidat komentář
Müllered

Takže žádný Real.

Reagovat
fabec1222

Ten už v Německu skončil, Plzeň volá

Reagovat
Bex5

Pro nas kez by

Reagovat
Basty

Z daridy se pomalu stává porcelánovej panáček jako bejval rosa.. JE to škoda zrovna daridu jsem vždycky obdivoval

Reagovat
Mr.Mike

S nim to kde z kopce.. Celkem škoda

I když ne zrovn na Real tak to vypadalo nějakou dobu dost slibně

Reagovat
REPLIKATOR

Tato sezona pro něho ani pořádně nezačala. Jako kdyby jednu sezonu vůbec nehrál.

Reagovat
Zark

Reagovat
elChe

Co by chtel se jmenem vladimir...

Reagovat
čutalista

Bejt 518 nejlepší hráč světa

Reagovat
Han střelil první

Žít ve squatu.

Reagovat
Kang & Kodos

Udělat rozhovor

Reagovat
JarousFCB

Anektovat Krym

Reagovat
Blasphemer

jít dolů, jít sám

Reagovat
Rarášek

Reagovat
elChe

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrát v AZ kvízu

Reagovat
Heresy

Zmrazit si sperma

Reagovat
lada.sp

ty kundo já jsem Vladimír můj otec je Vladimír i Lenin byl Vladimír

Reagovat
PlackaSKS

Mít menší hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nikdo nemůže o něm říct, že byl jeden z dalších co se neprosadil. I kdyby v létě šel, byl za poslední dobu jeden z těch lepších Čechů v zahraničí.

Reagovat
fsada

To Sice ano ,ale stejně je podivné jak "většina" našich talentů je zmáháná zraněními.Skoro to vypadá, jako kdyby nebyli navyklí na v jiné zemi tréninkové metody.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

údajne, len sa opieram o štúdiu, kt. som čítal, má 20 percent zranení súvis s tréningovými a regeneračnými cvičeniami v období medzi 14 až 20 rokom hráča.... čiže zobral som si z toho, že ak sa hráč počas dospievania a vývoja o seba stará málo a je zle trénovaný neskôr sa mu to vráti. Je to spojené s tým, že v tom období nepociťuješ potrebu robiť trebars kvalitný strečing, či dať telu dostatok regenerácie po tréningu.

Reagovat
naheCZ

Tak na Daridu to zrovna nesedí. Však se tam adaptoval bez problémů a co se týče fyzických atributů, tak tam snad patřil ke špičce Bundesligy ne? Až teď se to na něj začalo lepit, třeba se dá do příští sezóny do pohody.

Reagovat
db18

Ale podle mne zůstane aspoň do zimy, protože to bude chtít pod novým trenérem ještě zkusit...

Reagovat
smazaný uživatel

Vladimir Putin > Vladimír Darida

Reagovat
oli9

kašlat na to ted před koncem, at se dá v létě pořádně do kupy a věřím, že na to ještě má a ještě si v bundeslize svoje uhraje... za zenitem ještě není

Reagovat
smazaný uživatel

Bál se stehna a zničilo ho koleno. to je život.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele