Drží se ve mně pořád euforie, že hraju, řekl navrátilec Darida

03.09.2019, 13:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Repre ho hrozně potřebuje, nepamatuju si, kdy odehrál vyloženě špatný zápas. Držím palce ať vydrží zdraví.

Reagovat
Kucka

Reagovat
lampas

Já si zase nepamatuji, když odehrál dobrý zápas, kromě toho jak se ukopl proti Německu.

Reagovat
smazaný uživatel

hráč průměrných kvalit, je malej, neumí hlavičkovat, je pomalej, na svoji výšku nemá ani techniku, gólovej není, jen takovej posouvač pro průměrné týmy.Jediná jeho silná stránka je běhavost a bojovnost.

Reagovat
Kily

po "je malej, neumí hlavičkovat" jsem přestal číst, přišel jsem o něco?

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec o nic

Reagovat
cetto

Takže je velkej a umí hlavičkovat? Hmmm pokud by hrál v číně, tak by to s těmi 171cm možná i fungovalo..

Reagovat
smazaný uživatel

mělo tam být spíš je malej tudíž je logické že nevyniká v hlavičkových soubojích.Jsou hráči co jsou dřeva ale umí aspon trkat hlavou.Ale Darida nemá vlastně pořádnou vlastnost v které by byl top.Hlavičkář,technik atd..prostě nic.Hráč který neurazí nenadchne.Takových je

Reagovat
Kily

(zase je pravda, že zrovna od tebe jsem náznak inteligence v reakci ani nečekal...), jen mě pobavilo, když někdo malému záložníkovi v potřebě ho sestřelit vyčítá pomalu jako první to, že neumí hlavičkovat

Reagovat
TheTopFootbaler

Ne, dej mu ban rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

a proto hráč průměrných kvalit hraje základ v Bundeslize

Reagovat
smazaný uživatel

teď jde o to co bereš jako průměr.Za mě je to odstupňované že top je např: Juve,Barca,Real,City,Liverpool,Bayern a podobné pak jsou kluby ještě lehce pod těmahle jako např: Porto,Benfica,Dortmund a podobné pak je tam sled průměráků jako například Herta,Bremy,Rennes a podobné, podprůměráci kluby jako Bologna,Slavie atd. a pak prostě už kluby horší a horší suterén, spodina atd atd.Darida je průměrný evropských fotbalista kterých v nejvyšších soutěžích po Evropě běhají tisíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Když řekneš jméno Darida někde v cizině, zaručeně ti můžu odpřisáhnout, že krom fanoušků Bundesligy nebo přímo fanoušků BSC ho nikdo znát nebude.

Reagovat
kattos

Základ v top ligách (pokud to nejsou velkokluby) jsou nadprůměrné hráči, náhradníci jsou průměr.

Základ v Česku jako Slavia Plzen atd je průměr, zbytek podprůměr.

Teda aspon takhle jsem myslel že se to bere.

Reagovat
Pablos

Tak to je fajn, že nám běhá 1000 takových stejných průměráků po Evropě v základu průměrných týmů... jsem ani netušil, že máme tolik Čechů v zahraničí. Super jsem vždycky rád, když mě někdo obohatí něčím co se týká repre a repre hráčů. Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš taky dobře mimo

Reagovat
Pablos

Jásný, že jsem to nadnesl, ale snad bylo téma o tom jak hraje v repre né ? Dej mi rozbor o tom kdo není průměrný hráč na jeho postu v repre podle tvých kritériích.

Reagovat
smazaný uživatel

My ale v ČR máme bohužel všechno průměrné fotbalisty, tam si nevybereš koho tam narvat.Ať je tam Petr nebo Pavel prašť jak uhoď :D U mě jsou hráči kteří mají krapet potenciálu se dostat někam výš než do BSC a podobných klubů jen Sadílek,Schick, Hložek jinak zatím další nevidím.

Reagovat
Pablos

no ale pak je to zbytečný ho hodnotit okem v rámci kvalit TOP klubů, když to tak něják víme všichni, že to tak není.

Reagovat
lampas

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak jestli od něj čekáš, že bude mít techniku jak Messi, tak se pak nedivím, že ti jeho kvality nestačí. V naší repre má techniku rozhodně z těch lepších a je schopen svou silovostí krásně držet balony a pak posílat zajímavé přihrávky. Rozhodně patří do základu naší repre, o tom snad nehodláš pochybovat. Tudíž ho hrozně potřebujeme. Pro mě osobně je navíc hodně sympatický, pokorný kluk bez výstřelků, který vždycky odvede svých sto procent.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Ač je z Plzně, tak jsem si ho docela oblíbil.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
JeséRodriguez

Takže vlastně jeho silná stránka je ta, která je jediná silná u všech našich ostatních hráčů, kromě teda Schicka. A Darida je každopádně v téhle silné stránce jeden z nejlepších, co máme k dispozici.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tebe musí opravdu strašně mlátit ve škole, šikanovat šéf a nebo jsi tak strašný podpantoflák, že si to ventiluješ tady...

Reagovat
Rudnevs

Ja to nechápem. Prečo sa tu častokrát zhadzuje Darida, Schick alebo trebárs dokonca i Sadílek. Ok, možno to nie je žiadna špička, momentálne už ČR nemá takú generáciu ako okolo roku 2004, ale sú to celkom kvalitní hráči, ktorí sa dostali do kvalitných líg. Navyše všetko dobrí chalani, sympaťáci, nerobia žiadne problémy...

Reagovat
Pablos

to jsou většinou takové ty typy lidí co je potkáš a mluví ti jen o tom, kde kdo co a jak co se komu co nepovedlo, v čem je narozdíl uspěšnej on... jen z toho důvodů, aby se náhodou nedostalo na téma, co se kdy nepovedlo jemu. Jedním slovem prostě mindrák.

Reagovat
JeséRodriguez

dokonce se tady "zhazuje" Galásek

Reagovat
Pablos

tak jako Petr Čech, kterej nic neznamená... a byl to díra přece, co mu udělala kariéru jenom dobrá obrana

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
cetto

Já si zas nepamatuju, kdy odehrál vyloženě dobrý zápas (kromě té premiéry za repre, kdy nakonec díky tomu výkonu vystrnadil Pudila z nominace na závěrečný turnaj).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Alespoň někdo z našich hraje

Reagovat
Werkrider

Darida je pre mňa jeden z najobľúbenejších českých fotbalistov.

Reagovat
Kucka

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
cetto

Další ze série českých marodů...

Reagovat
kattos

Je potřeba, jeden z kvalitnějších hráčů, vítej zpět

Reagovat
John Obi Mikel

OT:

16:19 Nigerijci touží po Abrahamovi

Stavitelé nigerijské reprezentace se údajně pokoušejí přemluvit útočníka Tammyho Abrahama, aby si zvolil možnost reprezentovat právě africkou zemi. Abraham má nigerijské kořeny, nicméně vyrostl v Anglii a hrál za ni i v mládežnických kategoriích. Dva starty už má i za seniorský A-tým, přesto by ještě zemi změnit mohl, protože nenastoupil do soutěžního zápasu. (dailymail.co.uk)

Ano, prosím

Reagovat
stas87

No, budem zvedavý až bude fitbMaier, koho Coric uprednostni vedľa Grujica. Darida mu pekne zamotal hlavu. Skjelbreda v zime nepustí preč? Ten veľmi nehrává.

Reagovat
JozkokozleJ

Alebo posadi Grujica a vysvetli mu, ze s futbalom v pokluse si v Liverpoole neskrtne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele