Neymar před návratem opět naštval kouče PSG Tuchela

Hvězdný útočník Neymar opět otestoval trpělivost kouče Thomase Tuchela a i vedení klubu Paris St. Germain. V pátek by se měl brazilský reprezentant vrátit po delší zdravotní pauze na hřiště, ale stoprocentně se přípravě nevěnuje. Odletěl totiž do Madridu na finálový turnaj tenisového Davisova poháru.

Neymar bude pro Barcelonu vždycky téma, míní Abidal

Technický sekretář Barcelony Eric Abidal prozradil, že přestup Brazilce Neymara zpět do katalánského klubu bude vždycky tématem. A proto není vyloučeno, že v létě se o jeho návrat z Paris Saint Germain znovu pokusí.

Vykopává MS do 17 let. Jak se vyvrbily první tři ročníky stávajícího formátu?

Zítra v noci vykopává v Brazílii celkově 18. ročník dorosteneckého mistrovství světa a již sedmé vydání o 24 účastnících. Taková událost si jistě zaslouží svou předehru, my však volíme poněkud netradiční cestu — ohlédneme se za tím, komu v minulosti takový šampionát posloužil jako odrazový můstek, a komu naopak nikoliv...

Neymar bude PSG kvůli zranění chybět minimálně čtyři týdny

Hvězdný útočník Neymar kvůli zranění z brazilské reprezentace vypadne minimálně na čtyři týdny ze sestavy Paris Saint-Germain. Sedmadvacetiletý fotbalista si v nedělním přípravném utkání proti Nigérii (1:1) poranil stehenní sval a v jubilejním stém mezistátním duelu musel už ve 12. minutě střídat.

V Barceloně mají pocit, že St. Germain jim nechtěl Neymara prodat

Barcelona podle výkonného ředitele Óscara Graua v létě udělala všechno, aby přivedla zpátky útočníka Neymara z Paris St. Germain. Funkcionář soupeře Slavie ve skupině Ligy mistrů však má pocit, že francouzský klub vůbec nechtěl brazilskou hvězdu prodat.

Messi neví, jestli Barcelona udělala maximum pro návrat Neymara

Kapitán Barcelony Lionel Messi si není jistý, zda vedení katalánského klubu v létě udělalo maximum pro návrat útočníka Neymara z Paris St. Germain. Argentinská hvězda soupeře Slavie ve skupině Ligy mistrů však i bez brazilského reprezentanta považuje současný tým za hodně silný.

Údajná Neymarova oběť byla obviněna z křivého svědectví

Brazilská modelka Najila Trindadeová, která obvinila útočníka Neymara ze znásilnění, nyní sama čelí trestnímu stíhání. Měsíc poté, co státní zastupitelství případ kvůli nedostatku důkazů uzavřelo, ji policie v Sao Paulu obvinila z křivého svědectví, pomluvy a vydírání.

Neymar chtěl prý spolufinancovat svůj přestup

Brazilec Neymar podle všeho opravdu touží po návratu do Barcelony. Podle zjištění Sky Sports dokonce nabídl, že by se mohl podílet na svém vykoupení z Paris Saint Germain 20 miliony eur.

Podle ředitele PSG nabízí Barcelona za Neymara málo

Brazilec Neymar zůstal i po pátečním jednání zástupců Paris St. Germain a Barcelony hráčem francouzského mistra. Podle sportovního ředitele PSG Leonarda nesplňuje barcelonská nabídka požadavky klubu.

Paris St. Germain odmítlo nabídku Barcelony za Neymara

Návrat brazilského útočníka Neymara z Paris St. Germain do Barcelony se zatím odkládá. Francouzský celek podle médií odmítl poslední nabídku, která by mu za sedmadvacetiletého kanonýra vynesla 130 milionů, záložníka Ivana Rakitiče na přestup a Ousmana Dembélého na roční hostování.

PSG a Barcelona se přiblížily k dohodě o přestupu Neymara

Neymarův návrat do Barcelony je podle všeho na spadnutí. Sportovní ředitel katalánského velkoklubu Javier Bordas po schůzce s představiteli Paris St. Germain ve francouzské metropoli řekl, že dohoda sice ještě uzavřena nebyla, ale obě strany se k ní ve svých požadavcích opět přiblížily.

Do hry o Neymara podle španělského tisku vstoupil Real

Do hry o brazilského fotbalistu Neymara vstoupil podle španělského listu Sport Real Madrid. Jeho prezident Florentino Pérez je prý připraven zaplatit pařížskému St. Germainu 120 milionů eur, tedy víc než tři miliardy korun, a přidat jako kompenzaci některou ze svých hvězd.

Neymar kvůli údajnému znásilnění před soud nepůjde

Brazilský útočník Neymar kvůli údajnému znásilnění souzen nebude. Necelé dva týdny poté, co policie ukončila vyšetřování kvůli nedostatku důkazů, doporučilo uzavření případu i státní zastupitelství. Policie naopak začala vyšetřovat modelku, která hvězdu Paris St. Germain obvinila, kvůli možnému křivému obvinění.

Policie ukončila vyšetřování Neymara

Brazilská policie ukončila vyšetřování fotbalového útočníka Neymara kvůli údajnému znásilnění pro nedostatek důkazů. Další postup nyní určí žalobce, který má dva týdny na to, aby rozhodl, co dál.

Leonardo: Neymar může odejít, ale PSG žádnou nabídku nedostal

Brazilský útočník Neymar může odejít z Paris St. Germain, pokud klub dostane odpovídající nabídku. Prohlásil to sportovní ředitel francouzského mistra Leonardo, podle nějž se však žádná jednání o odchodu hvězdného kanonýra nevedou. Rozhovory o možném návratu nejdražšího hráče světa do Barcelony označil Leonardo za povrchní.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele