Barcelona požaduje od Neymara, aby jí vrátil 265 milionů korun

Vedení FC Barcelona vyzvalo bývalého útočníka katalánského klubu Neymara, aby vrátil deset milionů eur (265 milionů korun). To je podle agentury AP částka, kterou měla Barcelona osmadvacetiletému brazilskému fotbalistovi v minulosti vyplatit, aby se klub i hráč vyhnuli daňovým nesrovnalostem.

Neymar hattrickem rozhodl o výhře Brazílie a předstihl Ronalda

Kanonýr Paris Saint Germain Neymar rozhodl hattrickem o výhře Brazílie v kvalifikaci mistrovství světa v Peru 4:2, dvakrát se trefil z penalty. Za národní tým dal ve 103 zápasech už 64 gólů a předstihl o dvě branky Ronalda. Lepší je jen legendární Pelé se 77 góly.

Nejlépe placeným fotbalistou světa podle Forbesu je Messi

Nejlépe placeným fotbalistou světa je podle ekonomického magazínu Forbes útočník Lionel Messi. Hvězdný Argentinec, jenž po bouřlivém létě zůstal minimálně ještě na příští sezonu v Barceloně, si údajně ročně vydělá 126 milionů dolarů (2,8 miliardy korun). Z této částky činí jeho plat 92 milionů dolarů a zbylých 34 milionů jsou příjmy z reklamy a od sponzorů.

Neymar po vyloučení obvinil obránce Marseille z rasismu

Pořádně ohnivý závěr měl očekávaný duel Ligue 1 mezi Paris Saint Germain a Olympiquem Marseille. Hosté vyhráli 1:0, ale v nastaveném čase padlo celkem pět červených karet! Jednu z nich viděl Brazilec Neymar, který po duelu soupeře obvinil z rasismu.

Neymar podepsal dlouhodobou smlouvu s firmou Puma

Hvězdný brazilský fotbalista Neymar se po ukončení spolupráce s firmou Nike stal novou tváří značky Puma. Německý výrobce sportovního oblečení a potřeb dnes informoval o tom, že s osmadvacetiletým útočníkem Paris St. Germain podepsal dlouhodobou smlouvu. Délku kontraktu ani další detaily nezveřejnil.

PSG má už tři nakažené hráče, je mezi nimi zřejmě i Neymar

Tři hráči Paris Saint Germain měli v přípravě na novou sezonu pozitivní test na koronavirus a čeká je dvoutýdenní karanténa. Bez udání jmen to dnes oznámili zástupci francouzského klubu. Všichni tři nakažení zmeškají úvodní dvě utkání úřadujících mistrů v již rozehrané domácí lize, konání zápasů ale zatím ohroženo není.

Neymar už nebude spolupracovat s Nike

Hvězdný brazilský fotbalista Neymar ukončil po 15 letech partnerství s firmou Nike. Odchod osmadvacetiletého útočníka Paris St. Germain potvrdil bez bližších podrobností mluvčí amerického výrobce sportovního oblečení a potřeb. Podle spekulací médií se Neymar stane tváří německé firmy Puma.

CAS zamítl miliardovou žalobu Santosu za Neymarův přestup

Sportovní arbitrážní soud CAS zamítl žalobu Santosu na vedení Barcelony kvůli okolnostem přestupu útočníka Neymara v roce 2013. Brazilský klub se domáhal nahrazení škody 61,3 milionu eur (1,6 miliardy korun), která mu podle jeho tvrzení vznikla tím, že Barcelona zaplatila část přestupní sumy hráčovu otci a rodinné firmě N&N.

Neymar na Barceloně miliardu nevysoudil, naopak musí platit sám

Brazilec Neymar musí svému bývalému klubu z Barcelony zaplatit 6,7 milionu eur (179 milionů korun). Nařídil mu to soud, u kterého se nejdražší hráč historie naopak marně domáhal, aby mu vedení katalánského celku podle smlouvy uhradilo bonus 43,6 milionu eur (1,16 miliardy korun).

Neymar je zpátky ve Francii, PSG začne za týden s přípravou

Nejdražší hráč historie Neymar se po třech měsících vrátil z Brazílie do Francie, aby se s týmem Paris St. Germain připravil na chystaný závěr Ligy mistrů. Francouzští šampioni mají začít se společným tréninkem 22. června.

Neymar v Brazílii dostal příspěvek pro lidi zasažené koronavirem

Nejdražšímu fotbalistovi světa Neymarovi byl v rodné Brazílii přiznán finanční příspěvek, který tamní vláda zavedla pro občany zasažené koronavirovou krizí. Podle médií ale útočník Paris St. Germain o částku 600 realů (asi 2700 korun) nepožádal a ani neví, kdo to mohl udělat.

Neymar je prý odhodlán přestoupit v létě zpět do Barcelony

Útočník Paris Saint Germain Neymar je podle Diario Sport odhodlán dotáhnout v létě návrat do Barcelony. Podobná sága se už odehrávala loni v létě. Nicméně tehdy Pařížané všechny nabídky Katalánců odmítli.

Neymar si postěžoval, že mu PSG bránilo v návratu na hřiště

Napětí mezi Neymarem a jeho zaměstnavatelem Paris Saint-Germain se po úterním úvodním utkání osmifinále Ligy mistrů v Dortmund opět zvýšilo. Hvězdný brazilský útočník si po prohře 1:2 postěžoval, že mu klub po zranění bránil v předchozích zápasech hrát a že se kvůli tomu nemohl dostat do lepší formy.

Neymar chtěl hrát už před Ligou mistrů, Tuchel věří v obrat

Brazilec Neymar se vrátil v prvním utkání osmifinále Ligy mistrů v Dortmundu do sestavy Paris Saint Germain a vstřelil jediný gól svého týmu při porážce 1:2. Předtím nehrál téměř měsíc kvůli zranění žeber. Podle vlastních slov byl ale připravený k zápasu už dřív a zpochybnil tak rozhodnutí trenéra Thomase Tuchela nenasazovat ho v ligových zápasech.

Nemělo cenu riskovat, komentoval kouč Neymarův pobyt na lavičce

Poprvé v sezoně zasáhl útočník Paris St. Germain Neymar do Ligy mistrů. V úterním utkání na hřišti Realu Madrid nastoupil od druhého poločasu. Kvůli předchozímu několikatýdennímu svalovému zranění nechal trenér Thomas Tuchel nejdražšího hráče historie raději v úvodním dějství na lavičce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele