Neymar chce ukončit kariéru v Santosu. Útočník Al-Hilalu se do mateřského klubu vrátí za rok

03.04., 10:42
Aktuality
Neymar se podle všeho nemůže dočkat návratu do Santosu. (© Profimedia)

Brazilec Neymar (32) pravděpodobně neukončí kariéru v Saúdské Arábii, kde v současnosti hraje za Al-Hilal. Aktuálně zraněný ofenzivní hráč se údajně nechal slyšet, že se chce vrátit domů.

Za Al-Hilal, který táhne grandiózní sérii 32 výher v řadě, toho kvůli zranění a dlouhému léčení odehrál velmi málo. Dvakrát zasáhl do asijské Ligy mistrů a třikrát do saúdské Pro League, kde navíc stále čeká na premiérovou trefu. V posledních dnech měl mimo jiné prohlásit, že by si v blízké budoucnosti chtěl zahrát v Brazílii. Hráčům Santosu měl prozradit, že před odchodem do důchodu se chce vrátit právě do klubu, který ho vychoval pro velký fotbal.

Vyhlášený zakončovatel je v současné době v Brazílii v rámci závěrečné fáze rekonvalescence po zranění kolena a o víkendu se zúčastnil zápasu Santos - Palmeiras, který nejtěsnějším rozdílem ovládl jeho bývalý klub. Ještě před úvodním hvizdem podle deníku OK Diario v kabině prohlásil, že se chce v roce 2025 vrátit. V tu chvíli mu totiž vyprší smlouva se saúdskoarabským týmem.

Neymar příští rok v létě oslaví 33. narozeniny, a přestože v poslední době zaznamenal ústup ze slávy, má před sebou ještě několik důstojných sezon a jeho příchod by v Brazílii přivítali. Neymar ze Santosu do Barcelony odešel v létě 2013, tedy před necelými jedenácti lety.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / Tribal Football/Carlos Volcano

Komentáře (27)

Přidat komentář
kilobyte

Ten SA potrollil ještě víc než Tevez Čínu. Ten na to taky sral, ale aspoň tam i něco odehrál. Neymar si dovolenkuje v Brazílii.

Reagovat
Sigma Olomouc

A slaví narozeniny sé sestry.

Reagovat
Sigma Olomouc

*své

Reagovat
ACSeRw!n

nikdo nema na Teveze v Cine.. snad jen ten legendarni Kaiser

Reagovat
letitfly

Přijde mi to jako včera, když v Santosu byl a frčelo "ai se eu te pego"

Reagovat
Uwe háže buly

Já si pamatuju kecy typu "Ten by se v Evropě nikdy neprosadil. Terry by mu zlamal nohy, kdyby tohle předváděl "

Reagovat
ACSMan

A podívej jak je odepsanej ve třiceti letech Terry ho zničil

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
kattos

Reagovat
janinho

len nech si tam ide dojebat meno este viac... budu radi ten by mal uz robit akurat tak ambasadora a nesrat sa na travnik, zaberat miesto chlapcom co tam ozaj chcu spotit dres

Reagovat
Dortmunder

Viac si ho dojebať už nemôže respektíve v Brazílii majú pózerov za modly.

Reagovat
vceradnesazitra

Neymar > Messi

Reagovat
dextroza_m

Ve které realitě? Včera? Dnes? Zítra?

Reagovat
Seydou Doumbia

V nenaplnění potenciálu určitě

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Moshe Dajan

Ten dopadl. Má štěstí, že kdysi dal dost gólů v repre, jinak by po něm za pár let neštěkl ani plesnivej pes.

Reagovat
kattos

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
ACSMan

Má to dobré klučina, neustalé zraněný do SA se jede jen pro obálku s výplatou a nažrat si pupek. Skončí mu smlouva a ještě bude modla v brazilii a nebude se muset házet každý únor marod na ségry oslavu

Reagovat
dextroza_m

Pokračovat v Barce, tak má dnes min. 1 zlatý míč. Poškodil nejen nás (od jeho odchodu to bylo horší a horší, i když nás spíše poškodilo vedení těmi dementními nákupy za něj), ale hlavně s jeho neuvěřitelným talentem sebe.

Reagovat
Jordi Alba

Tak by teď 2 roky marodil u nás, než by šel do Brazílie, to je toho.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak moc ho prasili ve vaší lize? V L1 dostával celkem Deco deku

Reagovat
Jordi Alba

Tak dost, ale to není jenom o tom, on je takovej lepší Hazard. Osobně jsem čekal, že kariéru ukončí v 32. Samozřejmě do toho nevidíme, ale on měl prostě potenciál jinde, než co naplnil. Kdyby opravdu chtěl, ale tyhle Brazilci jsou prostě labilní, zas na jeho obranu, i stím jeho přístupem si strčí i teď 95% hráčů do kapsy a to, že nemá ambice bejt celou kariéru v TOP5..., pochybuju, že ho to trápí.

Reagovat
Seydou Doumbia

jo to souhlasím...každý fanoušek píše o blbém potenciálu a podobných sračkách, ale proč si lidi myslí že každý hráč chce dosáhnout nejvíc co ve fotbale jde? někteří se chtěji bavit i mimo fotbal během kariéry a že nemají nějaké zlaté balonky jim asi na těch drahých pozemcích je jedno

Reagovat
Eichel

Minimálne by nemali peniaze na Dembelého a Coutinha. Ale teda prvý rok po prestupe bol aj v PSG geniálny. Len sranda liga, extrémne ho prasili, očividne začal mať v prdeli životosprávu... Neverím, že by sa takto opustil v Barce.

Reagovat
Jordi Alba

Za toho Coutinha měli padat hlavy, to je pravda.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele