Neymar se podrobil úspěšné operaci, čekají ho zřejmě měsíce rehabilitací

02.11.2023, 23:04
Aktuality
Neymar (© AFP)

Brazilský reprezentant Neymar se ve čtvrtek v Belo Horizonte podrobil operaci kolena, které si vážně zranil před dvěma týdny v utkání kvalifikace o postup na mistrovství světa 2026. Úspěšný zákrok podstoupil na klinice u doktora Rodriga Lasmara, hlavního lékaře národního týmu, který ho operoval už v roce 2018, když si v dresu Paris Saint Germain poranil nohu.

"Jsme s výsledkem spokojení," uvedl ošetřující lékař v prohlášení. Jednatřicetiletý útočník Al-Hilalu si 17. října při utkání s Uruguayí, které Brazilci prohráli 0:2, přetrhl přední zkřížený vaz a poškodil meniskus v levém koleni. Nejlepší střelec v historii brazilské reprezentace při souboji klopýtl a hřiště opustil v slzách na nosítkách.

Zatím není jasné, jak dlouho bude Neymar mimo hru. Při podobných zraněních ale obvykle následují dlouhé měsíce rehabilitací.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
FiX

Bude fit na sestřiny narozky?

Reagovat
Well

Vykartování to jistí.

Reagovat
M.Vaza

* Měsíce kalení. Ten se do SA vrátí nejdřív za půl roku a bude vypadat jak Lavi.

Reagovat
Greny

Hazard*

Reagovat
jsemdement

Hazardcký

Reagovat
Rudnevs

Ten fakt hrá futbal len v lete

Reagovat
jsemdement

skoro jo

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Hraje pořád, akorát holt FIFU ...

Reagovat
JacoBee

Ten už se nevrátí. Nabere 30kg a bude žít party

Reagovat
Agent z Melmacu

nechýba

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý futbalista , neskutočný talent , ale viac zlých rozhodnutí a nesprávny prístup. Mrzí to aj mňa lebo keď chcel pozeralo sa naňho super v Barcelone , za Brazíliu … od prestupu do PSG však futbal už zjavne nebol priorita .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele