Neymar má zraněný kotník, v tomto roce dohrál

PSG včera vyhrálo v Saint-Étienne, získalo tři body a přišlo o jednoho z klíčových hráčů. Na marodce francouzského celku se ocitl Neymar, brazilský útočník si z utkání odnesl zraněné vazy v kotníku a s jistotou vynechá závěr letošního roku...

V nominaci na cenu FIFA nechybí obhájce Lewandowski ani Ronaldo s Messsim

Hvězdní Lionel Messi z PSG nebo Cristiano Ronaldo z Manchesteru United nechybí v nominaci na cenu The Best pro nejlepšího hráče roku 2021 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA. V jedenáctičlenné nominaci je také obhájce vítězství, polský útočník Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov nebo vítěz Ligy mistrů a evropský šampion Jorginho z Chelsea.

Brazilci doufají, že si Neymar svůj konec po MS 2022 rozmyslí

Brazilci vyjádřili podporu hvězdnému spoluhráči Neymarovi a vyslovili přání, aby přehodnotil zamýšlený konec reprezentační kariéry po mistrovství světa v roce 2022. Devětadvacetiletý útočník se svěřil o svých plánech v dokumentu Neymar & The Line of Kings. Uvedl v něm, že neví, zda má ještě vnitřní sílu pokračovat, a k turnaji v Kataru přistoupí, jako by byl jeho poslední. Ostatní spoluhráči se jej ale zastali a nabídli mu pomoc.

Nejlépe placeným hráčem světa je podle Forbesu Ronaldo, vystřídal Messiho

Hvězdný portugalský útočník Cristiano Ronaldo vystřídal podle ekonomického magazínu Forbes Lionela Messiho v pozici nejlépe placeného hráče současnosti. Pětinásobný držitel Zlatého míče, který se po 12 letech vrátil do Manchesteru United, si údajně vydělá před zdaněním 125 milionů dolarů ročně (2,7 miliardy korun). Druhý Messi, jenž se pro změnu stal novou posilou Paris St. Germain, si přijde na částku o 15 milionů menší.

Nejsme spokojeni, "MNM" potřebují čas, řekl Pochettino po remíze v Bruggách

Hráči Paris Saint-Germain, kteří byli pasováni do role největšího favorita na celkový triumf v Lize mistrů, vstoupili do elitní soutěže rozpačitou remízou 1:1 v Bruggách. Podle trenéra Mauricia Pochettina hvězdami nabitý tým v čele s elitními útočníky Lionelem Messim, Neymarem a Kylianem Mpappém potřebuje čas, aby se lépe sehrál.

Barcelona se dohodla na "přátelském" mimosoudním vyrovnání s Neymarem

Barcelona se dohodla na "přátelském" mimosoudním vyrovnání se svým bývalým hráčem Neymarem. Katalánský klub podepsal s devětadvacetiletým Brazilcem dohodu, která ukončila tři žaloby týkající se pracovněprávního a občanskoprávního sporu mezi oběma stranami. Barcelona o tom informovala na svém webu.

Neymar 68. gólem za Brazílii překonal Ronalda a blíží se Pelému

Nejdražší fotbalista historie Neymar přispěl 68. gólem v brazilské reprezentaci k jasnému vítězství 4:0 nad Peru na mistrovství Jižní Ameriky. Útočník Paris St. Germain tím překonal někdejší hvězdu Ronalda a ztrácí už jen devět branek na legendárního Pelého.

Neymar u nás skončil kvůli nevysvětlenému sexuálnímu incidentu, tvrdí Nike

Americká společnost Nike uvedla, že se loni rozloučila s Neymarem, protože brazilský útočník odmítl spolupracovat při vyšetřování obvinění, že sexuálně napadl jednu ze zaměstnankyň firmy. Neymar prostřednictvím své mluvčí obvinění odmítl a tvrdí, že spolupráce skončila z komerčních důvodů. Krátce po rozchodu s Nike podepsal smlouvu s Pumou.

Útočník Neymar podepsal v PSG novou smlouvu do roku 2025

Brazilský fotbalista Neymar zůstane v Paris Saint-Germain další čtyři roky. Vedení klubu dnes na twitteru oznámilo, že s hvězdným útočníkem uzavřelo novou smlouvu do roku 2025. Podle dřívějších informací listu L'Équipe měl kanonýr přijmout návrh na prodloužení kontraktu ještě o další rok.

Neymar naznačil, že zůstane v PSG, Pochettinovi dluží gól

Neymar naznačil, že s Paris St. Germain prodlouží smlouvu, který mu vyprší v červnu 2022. V klubu se cítí jako doma a je šťastnější než kdy dřív. S týmem z francouzské metropole oslavil v úterý postup do semifinále Ligy mistrů na úkor obhájce trofeje Bayernu Mnichov. Neymar v odvetě při prohře 0:1 třikrát trefil brankovou konstrukci, a proto trenérovi Mauriciu Pochettinimu podle svých slov dluží gól.

Podle Pochettina může za Neymarovo zranění nabitý program PSG

Trenér Paris St. Germain Mauricio Pochettino z posledního zranění hvězdného brazilského útočníka Neymara viní nahuštěný program francouzských šampionů. Podle argentinského kouče kvůli velkému počtu zápasů v hektické době koronavirové pandemie mají hráči víc zdravotních problémů.

PSG až na čtyři týdny přišlo o zraněného Neymara

Neymar na zhruba čtyři týdny vypadne ze sestavy Paris Saint-Germain. Brazilský útočník si ze včerejšího zápasu Coupe de France na hřišti Caen odnesl zraněná třísla...

Neymar: Ze všeho nejvíc chci znovu hrát s Messim

Brazilec Neymar dvěma góly pomohl Paris St. Germain k výhře 3:1 na stadionu Manchesteru United a po středečním zápase pátého kola Ligy mistrů prozradil i svoje velké přání - od příští sezony se chce v jednom týmu znovu sejít s bývalým hvězdným spoluhráčem z Barcelony Lionelem Messim.

V nominaci na fotbalistu roku jsou Messi, Ronaldo i Lewandowski

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2020 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA jsou loňský vítěz Lionel Messi, Cristiano Ronaldo nebo Robert Lewandowski, který prožil skvělý rok s Bayernem Mnichov. Do jedenáctičlenného výběru se dostali ještě Thiago Alcantara, Kevin De Bruyne, Sadio Mané, Kylian Mbappé, Neymar, Sergio Ramos, Muhammad Salah a Virgil van Dijk.

Zraněný Neymar nestihne ani kvalifikaci proti Uruguayi

Brazilci se budou muset obejít bez zraněného kanonýra Neymara v obou zápasech kvalifikace o mistrovství světa. Útočník Paris St. Germain přiletěl do Sao Paula s poraněnou nohou a doufal, že alespoň příští týden do hry zasáhne, ale lékař vyloučil jeho start proti Venezuele i Uruguayi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele