Neymar bude další hvězdou v Saúdské Arábii, PSG vyměnil za Al-Hilal

15.08.2023, 19:28, aktualizováno 15.08.2023, 22:35
Aktuality

Saúdskoarabský klub Al-Hilal potvrdil příchod hvězdného brazilského reprezentanta Neymara. O přestupu jednatřicetiletého útočníka z Paris Saint-Germain psala média už během pondělí, dnes byl transfer oznámen oficiálně. Přestupová částka by se měla pohybovat kolem 90 milionů eur (2,16 miliardy korun), což by byl rekord saúdskoarabské ligy.

"Jsem tady, v Saúdské Arábii. A jsem hráčem Al-Hilalu," vzkázal Neymar v krátkém videu na klubovém kanálu sociální sítě X, dříve twitteru. Dvouletá smlouva mu podle deníku L'Equipe vynese 160 milionů eur (téměř 3,9 miliardy korun). Cristiano Ronaldo bere v Al-Nassru údajně 200 milionů eur ročně.

"Jsem tady, v Saúdské Arábii. A jsem hráčem Al-Hilalu," vzkázal Neymar v krátkém videu na klubovém kanálu sociální sítě X, dříve twitteru.

"Nikdy není jednoduché se rozloučit s tak skvělým hráčem. Neymar je jedním z nejlepších fotbalistů na světě a za posledních šest let udělal pro náš klub mnoho. Nikdy nezapomenu na den, kdy k nám přišel, navždy zůstane součástí klubové historie," uvedl prezident PSG Násir Chelajfí v prohlášení na klubovém webu.

Neymar se zařadí mezi slavná jména, která saúdskoarabská liga v posledních měsících zlákala. Po lednovém příchodu Cristiana Ronalda do Al-Nassru následovaly portugalskou hvězdu v letní přestávce do Saudi Pro League desítky hráčů z předních evropských soutěží, za které kluby z ropné velmoci zaplatily stovky milionů eur.

Do Saúdské Arábie přišli například vítězové Ligy mistrů Karim Benzema, Sadio Mané či Rijád Mahriz. Částka za Neymara překonala dosud nejvyšší ligovou sumu vyplacenou za jeho krajana Malcoma. Ten přestoupil do Al-Hilalu z Petrohradu za zhruba 60 milionů eur.

Al-Hilal, který je s 66 trofejemi nejúspěšnějším asijským klubem, v létě naopak nedokázal získat Neymarova dosavadního spoluhráče Kyliana Mbappého. Za francouzského útočníka PSG údajně nabízel 300 milionů eur (asi 7,25 miliardy korun), čímž by z něj udělal nejdražšího fotbalistu historie. Čtyřiadvacetiletý Mbappé se však se zástupci celku z Rijádu podle médií ani osobně nesešel.

Autor: ČTK

Komentáře (113)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Konečně, ten jeho ksicht ego

Reagovat
Dortmunder

Reagovat
Wazza228

U něj se to dalo čekat, každopádně jsem nečekal, že za něj dají Saudi takovou pálku.

Reagovat
risk je zisk

Šejci, šejkům. Ta částka se jen napsala na net, určitě neodesel za tyhle peníze.

Reagovat
Ladas321

To bych se dalo říct možná tak u Chelsea, kde mají majitele přímé napojeni na Arábii, ale určitě ne u PSG, kterou vlastní Katar.

Reagovat
PanAu

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
risk je zisk

Tak ještě jednou, šejci šejkům.

Reagovat
Ladas321

Zjisti si jaká je politická situace mezi SA a Kataram. A potom se podívej na Chelsea, kterou vlastní Clearlake capital a ti mají napojení na PIF (saúdskoarabskou skupinu). Proto Chelsea “prodala” několik hráčů do SA.

Reagovat
hradec

Aha aha

Reagovat
Greaber

Reagovat
Ladas321

Konečně se to Al Hilalu podařilo, dlouho se pokoušeli zlákat nějakou hvězdu.

Reagovat
Elliasson

A ještě Mitro s Verattim...

Reagovat
mesyas

Mohl se vratit do Barcelony, vydelano stejne uz ma, zvedl by prestiz ligy a mozna by byl i nejlepsim kridelnikem v Barce. Skoda ho.

Reagovat
Miguel19

Akorát by tam hrál sám, protože by Barca musela prodat celý tým, aby na to měla.

Reagovat
king23

Mohl jít k saudum, zvedl by prestiž ligy a možná by byl i nejlepším křídelnikem v Al Hilalu...

Reagovat
-R2D2-

Ja fakt nerozumim tomu, ktera sila vam v mozkovne zapricini, ze si doopravdy prejete navrat lojzy, kterej se s nama rozloucil tak, jak se rozloucil.

Reagovat
Kejza

zoufalství asi - to není dobrej signál

Reagovat
Filipow

já jsem strašně rád, že Neymar nedošel. Jo, odehrál tu dobré zápasy, ale tady tyhle nostalgické přestupy nikam nevedou. Kór když na to klub ani nemá peníze.

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Nodi

Myslím že to je ta nostalgie. Po jeho odchodu se plně projevil úpadek Barcy, kterej začal odchodem Daniho Alvese.

Reagovat
-R2D2-

Já bych asi spekuloval, zdali se tak nestalo jiz za odchodu Puyola.

Reagovat
sergi

Reagovat
Eichel

Laporta a vedenie ho chcelo ale očividne tam bol problém s Xavim. Neymar sa očividne chcel vrátiť, ale Xavi ho nechcel a majú mať medzi sebou nejaký problém.

Reagovat
ADM

Chvalabohu.

Reagovat
-R2D2-

“Údajně” ho chtělo…

Reagovat
Eichel

Keď si pozrieš všetkých releventných novinárov tak sa informuje o tom, že Alemany, Laporta aj spol ho chceli ale Xavi mal problém s tým, že nechcel Neymara v kabíne a očividne tam majú nejaký problém. V podcaste zas Romano hovoril, že Neymar sa nechcel vrátiť kým nás trénuje Xavi. Tak si vyber. Očividne sa vrátit chcel a jednalo sa o tom, avšak stroskotalo to na vzťahu Neymar-Xavi, ale z koho iniciatívy sa nedozvieme.

Reagovat
-R2D2-

Nechci prudit, ale porad jde jen o spekulace. Zbytecne virenej narativ dle me…

Reagovat
Eichel

Jasnačka, len ich prinášalo veľmi veľa zdrojov z ktorých niektoré sú dobrej kvality a očividne majú svojich ľudí v klube. Dopadlo to ako to dopadlo, mne je ľúto, že Neymar odchádza z Európy a je mi vlastne aj ľúto, že neprišiel do Barcelony, pretože taký talent aký má on sa len tak nevidí a zrovna spoľahlivé ľavé krídlo v kádri nemáme.

Reagovat
Var

to bylo jasny kdyz je uz v Evrope vsude VAR tak ani nemel kam..

Tedka se v arabii zase naplno muze venovat simulovani, fajn prestup pro vsechny strany

Reagovat
$dolar$

Tak tenhle tam pasuje.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
SaianSupaCrew

Oh no!

Anyway...

Reagovat
Scofield

Ukončiť karierú v 31 tke po tom ako si vyplakal přestup do PSG ( Lebo nechce byt v tieňi Messiho ktorý ho podporil v Barcelone aby sa chytil ked to nezvládal po psychickej stránke)

Junior Junior

Reagovat
vladino10

No a? Akože sorry, ale Barcelona zaňho dostala také prachy...to, že to vydrbala na dembeleho a kůtýña už nie je jeho problém.

A nejaká kritika, že nechcel byť v Messiho tieni - no čo, chcel byť najlepší na svete a nevyšlo to. Ale nevidím na tom nič nepochopiteľné, chyby robia všetci.

Reagovat
kilobyte

500k za chválení SA na sociálních sítí, 80k za vítězství. To ani nemusí hrát.

Reagovat
Seydou Doumbia

to jsou pro něj drobný, asi jako když máš platit v restauraci 288 a necháš to do 300 zaokrouhlit

Reagovat
kilobyte

500k pro něj fakt nejsou drobný. Spíš jako kdybys 288 zaokrouhlil na 1000.

A hlavně to má úplně za nic. Klidně může někomu platit, aby za něj psal příspěvky.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak smysl toho není kdo tam natuká ty blbé písmenka ale z jakého učtu že

Reagovat
Manik...

Reagovat
kilobyte

A přesto mu to klidně může vydělávat víc než má základní plat.

Reagovat
Uwe háže buly

Max na 290

Reagovat
Seydou Doumbia

přesně, inflace je třeba šetřit

Reagovat
smazaný uživatel

Frajeřina by byla platit dvoutisícovkou a říct "289".

Reagovat
Sigma Olomouc

každej den dvacetiminutový vlog o tom, jak se v SA hraje super, jak to je super země... a prachy jak sviňa

Reagovat
r.mrazik

Bude víc na telefonu než na hřišti.

Insta Queen

Reagovat
Seydou Doumbia

Al Hilal se blíží dohodě s Bounou ale ten Ney mi to tam kazí, v každém týmu bude hráč kterého nemám rád ach

Reagovat
Kejza

Reagovat
Eichel

ten mal ísť do Bayernu.. škoda ho

Reagovat
Seydou Doumbia

To je těžký shánět brankáře, když musíme přivést někoho tak akorát dobrého kdo odchytá 4 měsíce v základu, zbytek sezony posedí na lavičce a nebude mu to vadit a bude to hostovačka. Bounou by byl přestup a hlavně příma konkurence Neuera a ten by se mohl urazit že mu takového golmana Bayern přivádí jako konkurenci. Takhle mi to příjde. Evidentně všichni počítají s tím že Neuer zůstane jedničkou minimálně do Eura at se stane cokoli.

Reagovat
Eichel

Môže sa ale stať, že sa vráti Neuer totálne z formy a bude to prúser. Je to dlhodobé ťažké zranenie vo vyššom veku... nemôžeš vedieť, či sa vráti na obstojnú úroveň. Ja som myslel, že Bayern zháňa niekoho, kto ho bude challengovať. Lebo tú dvojku by podľa mňa zvládol aj Sven.

Reagovat
MarcoBanco

Bonou? Tak to je premňa velký šok ked bol spájaný s Realom a Bayernom

Reagovat
Sandstorm

Pěkná částka pro PSG.

Po přestupu do PSG mi přijde, že Neymar už neměl ani motivaci dokázat něco víc.

Reagovat
Kejza

chvíli docela flexil, ale poměrně rychle ho to přešlo. abych ale byl fér, přijde mi, že ho dohnala zranění víc než cokoliv jinýho

Reagovat
2miguel1

Tu krasne vidite, čo vsetko spôsobí zle rozhodnutie v živote. Odchod z Barcelony ma prakticky skončilo karieru. V Pariži bol uz len tieňom a aj tak nikoho nejake psg nezaujima a teraz prestupom do SA prakticky z futbalovej stranky skončil.

Reagovat
Gazdo

V Parizi bol jednu dobu najlepsi hrac na svete. Akurat to nikto nevidel lebo L1 nikoho nezaujima. Kazdopadne ano tym prestupom si v podstate zabil karieru

Reagovat
technecium

Reagovat
Ladas321

Přestup mu nezničil kariéru, tu si zničil svým životním stylem, neustálým kurevnictvím(teď nedávno zas podvedl svou těhotnou přítelkyni) a svým solováním. Tak se při tom solování zamotá, že špatně došlápne a oddělá si kotník na půl roku.

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

Neymar je jeden z hráčov, pre ktorého fodbal neni na prvom mieste. Chce si v prvom rade užívať život a popritom sa baviť fodbalom. to ukazuje celú kariéru a je to úplne v poriadku. Nemusí sa každý naháňať za trofejami(aj ked ich vyhral viac než dosť) a taktiež každého nemusí baviť odohrať 60 zápasov za rok. Európsky fodbal došiel o ďalšie veľké meno a hlavne asi najviac fun to watch hráča. Al Hilal pekne zbrojí a teším sa na ten súboj s Ittihadom a mojim Al Nassrom o titul. A samozrejme parádne a zaslúžené love na účet Neymara, nech ich užíva v zdraví a baví nás svojou parádnou hrou na hrišti čo najviac.

Reagovat
-R2D2-

Hlavne porad bude patrit do uzsi spicky legend. Nekdy tu mam dojem, ze si ho mistni pletou s Feninem, nebo Kadlecem…

Reagovat
hornito

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Arbiter

užší špičky legend čítající tak 2000+ hráčů?

Reagovat
-R2D2-

Sorry za odpoved otazkou, ale jak bys ucelil referencni ramec tech opravdu nej? Jsou pro tebe vetsimi legendami Roque jr., Aldair, nebo prave onen Neymar? Pro me Ney, ale ti druzi maji na rozdil od nej Mundial. Do prvni stovky by se vesel v poho rekl bych…

Reagovat
Bakary3

V tomhle ohledu je pro mě na místě otázka, jestli je pro hráče jako on dnes pořádně místo.

Pořád narikame, jak mizi fotbalovost, z hráčů se stávají atleti a stroje. Jenže co vlastně čekat, když kalendář zápasu je čím dál šílenější, oni musí být stroje, ať to prezijou.

Jo, velmi talentovaní hráči se v poměru ke svý úrovni schopnosti vždy nějak prosadí, ale musí to pro ně být unavující.

I co se týče "natesenosti" na zápas... Motivace... Nejlepší výkony přichází po absolutním nadšení pro hru, ale kolikrát to tak ti hráči mají, když hrají co 3 dny pomalu?

Z většiny hráčů jsou pak jen borci, kteří jdou podat profesionální výkon, jiskra a nadstavba tam často chybí.

Nakonec, někdy se i vysmívame některým hráčům, že nic nenabehaji, klasicky to byl Messi.. ale tihle extra hráči to tak někdy asi musí mít, ať zvládnou hrát všechny zápasy - dávej góly, když to není důležity, prošetři síly.

Reagovat
Seydou Doumbia

Moderní fotbal no, brankář může být k piči, hlavně že umí nohama, obránce nemusí umět bránit, hlavně že umí konstruktivně rozehrát a přihrát, křídla všichni stejní jako by byli naprogramovaní...

SA je jedna z cest jak z těchto sraček vylést, ideální ne ale když kravataci dělaji jedno blbe rozhodnutí za druhým tak jím to přeju že je někteří hráči jebou do papule a jdou do Arábie

Reagovat
Bakary3

Ten druhý odstavec nevím, no

Ale čas ukáže

Reagovat
technecium

Boha to jsou kydy. Tak si postav tym, kde brankar bude chytat, obrance umet branit a pak nebud prekvapeny ze dostane 5:0. Ten fotbal se timto smerem sune, protoze to je objektivne lepsi pro dosazeni vysledku, to je vse. Ale preju ti, abys vymyslel system, kde brankar bude umet jen rukama, obranci budou mit obe nohy levy, desitka bude delat kraviny nad balonem a devitka jen cekat ve vapne a budes s tim vyhravat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ale já jsem přece nepsal aby golman uměl jen rukama a obrance byl na obě nohy levý...zase otočit proti mě celý komentář je takový nešvar eurofotbalu, chápu že nesouhlasíš ale nemusíš si něco vymyslet jen proto aby to vyznělo úplně jinak přece

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

Absolútne súhlasím. hráči ako on sú dôvod prečo sa kukať na fodbal. Novvá generácia hráčov, ktorých ako cez kopirák vychovávajú podla nejakého ideálneho blueprintu v akadémiách ti zahrá čo treba, odbehá, ale to nejsu hráči čo by mali pre fanúšika pridanú hodnotu. jeden odíde a nájdeš 10 rovnakých.

A taktiež dlho hovorím, že nezmyselným navyšovaním počtu zápasov, či klubových (viac zápasov v LM) alebo repre (liga národov a podobné nezmysli) akurát skracujú kariéry hráčom, či už zo zdravotných dôvodov (stačí sa pozrieť ako často zranení sú hráči čo majú byť lídri novej generácie ako Mbappé alebo Haaland), alebo presne z demotivácie hrať každých pár dní, samé anglické týždne a každoročne sa skracujúca pauza mkedzi sezónami. V SA zarobia hráči ďaleko viac peňazí za menej zápoasov a absolútne sa nemožno diviť že tam idú. O tom že sa aj obávam aby zvyšujúci počet zápasov nepriniesol viac prípadov ako Eriksen nehovoriac.

Každopádne tento rok bude Arabská liga velmi zaujímaa. Snáď na ňu nejaká cz/sk telka kúpi práva

Reagovat
Bakary3

A co si budem.. třeba já osobně to cítím taky, že ten fotbal už tak nezeru.

Není to vzácný.

Často tam chybí ta živelnost, ktera tam při vytížení hráču ani být nemůže.

A když člověk vidí to politický pozadí fotbalu... Neustálé změny pro prachy, kdy nedochází k žádnýmu zvyšování kvality... Atd atd...

Tak ten zájem taky opadá.

U mě se to třeba otočilo tak, že mnohem víc je pro mě "můj" místní klub, v tom vidím větší smysl...

Reagovat
Kejza

Reagovat
j_mrazik

Tak tohle “žiju jenom pro sport” dost dobře bourá v NBA Jokic.

Reagovat
Bakary3

Povídej, nesleduju

Reagovat
j_mrazik
Reagovat
Bakary3

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

haha keby len Jokič (tam ešte odporúčam pozreť sa ako oslavuje viťazstvo svojho koňa v závode oproti NBA titulu - https://www.youtube.com/shorts/K1oiR9ph33g :D), ale aj napr. Dončič so svojou životosprávou (aj keď toto leto je snáď prvý krát fyzicky vo forme :D) ale napríklad aj taký JA Morant si žije svoj gangsterský GTA lifestyle viac než sa sústredí na basket...

Ale všetci 3 majú spoločné s Neymarom, že keď už sú na hrišti robia všetko pre výhru v zápase,bavia ludí a sú najlepší na ihrisku. A to že nemá každý taký mindset a priority usporiadané ako napríklad CR alebo Lebron, že by tomu obetovali všetko úplne chápem

Reagovat
Gazdo

A takych hracov mam uprimne aj radsej. Sportovi romantici ktori ziju kratsie ale o to jasnejsie ziaria

Reagovat
Elliasson

Vedl Tě Cristiano Ronaldo k tomu, abys fandil Al Nassru nebo jsi o tom klubu věděl dříve? Trochu naivní otázka, ale zajímá mě.

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

jasné že to začalo CR. To nemám dôvod sa hrať na niečo iné. Osobne posledné roky ma futbal ťahal čím ďalej menej a postupne som to zosekal na môj lokálny klub - Slovan a Miláno,ktorému som fandil od 6 rokov + 2 najoblúbenejších hráčov Ibra+CR, ktorých som sledoval či už v psg, united,ibru aspoň cez highlighty aj v MLS, ronalda v Juve aj Reale a prvú sezónu v United...). Momentálne ma natolko znechutila posledná sezóna AC,že som viacmenej aj tam sledoval len highlighty a napr v LM som videl 1 zápas za celý ročník, proste ma tí noví hráči nebavia a o tom čo robí vedenie a noví majitelia nehovorím). U mna je to tak že som proste presedlal na basket ako šport číslo jedna, z fodbalu si osobne zájdem na Slovan. No a keď už si mám pustiť fodbal v telke, radšej si pustím toho CR,na ktorom som vyrástol (+ aj s 'dalšími super hráčmi ako Mané, Fofana, Talisca...) ako európske ligy, kde už mi polka hráčov nič nehovorí a druhú polku tiež poznám viac menej z fify...

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
ZJEV

Samozřejmě je to jeho věc, ale taky je otázka jestli si tím nezavřel dveře do repre. Jinak nejsem žádný ochránce gramatiky, ale ten foDbal je zvláště tady do oči bijící.

Reagovat
Well

Také už z toho mám občas poslední roky takový foodball, protože více času strávím ve frontě na jídlo než koukáním na fotbal.

Reagovat
-R2D2-

Dela se to tak, ze vsechny predbehes a nahlas se sebevedomim sdelis: „Este poprosim parek a pivo, jo a platim to cely! Jednak mas hned vyreseno a jednak te ti ve fronte za tebou neznicej. Priority!

Reagovat
Theo Hernandez GOAT

fodbal je slang, ktorý máme s kamošmi a bývalými spoluhráčmi a nikto z nás to nenapíše inak no :D

Reagovat
MarcoBanco

No neviem.. za tých par mesiacov je tam už fakt hromada známych a stále dobrých hráčov.. aj ked zatial asi len v 4 kluboch.. keď to takto pojde dalej, aby raz fakt nebola saudska liga hned za PL.. či chcem alebo nechcem, ked tam budu velke mena a nie len dochodcovia, verim ze to bude mat sledovanost a aj vačšiu pozornost

Reagovat
LyEX

Každý sa ti môže na to vyje..ť, 4 najväčše kluby v tej lige vlastní jeden majiteľ, akoby si Escobar kúpil kolumbijskú ligu a si skladal na FM mužstva ako sa mu páči a je jedno, ktoré z nich vyhraje, stále je víťaz predsa. Čo je to za rivalitu, alebo pre nás fanúšikov nejakú podstatu. 0.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
MarcoBanco

Neviem, nemyslim že každy sa na to vyjebe.. osobne sa mi to nepači ale pre mňa su tam lákadlo tí hráči.. poukazujem len na to, že to je prve leto kedy to takto rozbehli.. čo bude o 4? Peniaze hýbu svetom a tam ich maju plnu prdel

Reagovat
DelPiero137

Bude zalezat ako pojmu tie zapasy. Ak to bude flakana, bez naboju, bez prepracovanej taktiky tak to bude nuda. Akurat tam budu behat znami hraci.

Reagovat
MarcoBanco

Tak to samozrejme..

Reagovat
Csaplárova past

Pyca v tech nazvech klubu se nejde vyznat. Ted abych zase hledal s kym bude v tymu.

PS: na transfermarktu ma v rumours 30% pravdepodobnost prestupu do AC Sparta Praha to kde vzali

Reagovat
Well

Včera bylo přes 50%.

Reagovat
fabec1222

Včera se to řešilo snad ve všech médiích. Je to jejich nějaká interní chyba algoritmu. Vzniklo to v návaznosti na to, že sdílel Janktův comingout, tedy tehdejšího hráče Sparty.

Reagovat
Seydou Doumbia

al ittard je prostě bvb žluto černí, al nassr je ronaldová parta, al hilal jsou modří a ney ney parta, al ahli jsou bili a zelení, ettifaq liverpůlci a ten zbytek nikoho nezajímá...nepříjde mi že to je zmatek, spíš se někteří musí naučit 5 nových týmů najednou

Reagovat
Kejza

tyvole, ty máš v těch barvách přehled

Reagovat
Seydou Doumbia

stačí koukat s čím se fotí hráči při podpisu smlouvy že

Reagovat
Kejza

nevnímám

Reagovat
herbage

Dnes tam maj zase Diego Marodonu do PAOK Soluň

Reagovat
herbage

*Maradonu (blbej mobil)

Reagovat
Kejza

taky dobrý. akorát z něj už udělaj tak maximálně kung paok

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Měl ho Rosa dotáhnout před týdnem, teď už je to zbytečný.

Reagovat
herbage

Třeba si nechal dát do smlouvy o možnosti půlročního hostování do Sparty, podobně jako do Santosu, neklesejme na mysli

Reagovat
Fenix

Dalo se to čekat, fotbal mu pomohl ze slumu, navždy, on už to vyhrál. Kdo umí, ten umí a Neymar umí

Reagovat
Tomanatura

Cele leto se ho snazil management dostat do velkeho klubu v Evrope, bohuzel pro nej se vsichni rozhodli proti. Smutne, ze dopadl stejne jako Ronaldo, i kdyz jeste chtel hrat na nejvyssi urovni, tak jeho plat a problemy s nim spojene si uz nikdo nechce vzit na triko.

Reagovat
LyEX

Mahriz môže byt

Reagovat
Werkrider

Tolik k finanční fair play.

Reagovat
LyEX

To je pravidlo UEFA, nejaká relevancia v spojení s arabašmi?

Reagovat
Eichel

FFP je pravidlo UEFA a arabské kluby nie sú pod UEFA, takže sa na nich nevzťahuje.

Reagovat
Werkrider

Áno, je to přesně tak, tolik k finanční fair play.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele