Neymar dodržuje veškerá doporučení, dobu absence lékař odhadnout nedokáže

14.11.2023, 09:14
Aktuality
Neymar (© AFP)

Brazilec Neymar se úspěšně zotavuje po operaci kolena, které se podrobil před dvěma týdny. Podle reprezentačního lékaře Rodriga Lasmara, jenž zákrok na klinice v Belo Horizonte provedl, je ale vzhledem k rozsahu zranění stále těžké odhadnout dobu léčby.

Jednatřicetiletý kanonýr si před měsícem v utkání kvalifikace o postup na mistrovství světa 2026 přetrhl přední zkřížený vaz a poškodil meniskus v levém kolenu.

Útočník Al Hilalu podle Lasmara reaguje na léčbu velice dobře, čeká ho ale ještě dlouhá cesta k úplnému zotavení. "Od první chvíle je zřejmé, že dodržuje všechna naše doporučení. Dobře ví, že to je dlouhý proces a že bude potřebovat nás všechny, fyzioterapeuty, kondiční trenéry, aby se mohl vrátit co nejdříve," řekl Lasmar na tiskové konferenci při reprezentačním srazu.

Nejlepší střelec v historii brazilské reprezentace se zranil při duelu s Uruguayí, který Brazilci prohráli 0:2. Při souboji klopýtl a hřiště opustil v slzách na nosítkách.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Werkrider

Proč jsou na eurofotbale články o brazilci v Saudské Arábii?

Reagovat
Seydou Doumbia

Protože to prostě lidí zajímá a sledovanost to bude mít velkou. Jsou tu články i o Copě, JA kvalifikaci, články k APN, MS bab a podobně, neber vše tak doslova...Ligu Mistrů taky nehrajou jen mistři svých lig, ale je to i liga druhých, třetích, čtvrtých týmu...a sere to někoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

To by ses měl "rozčilovat" častěji Jenom se se kouknul napravo na Další aktuality a vidím článek "Suárez je poprvé od MS v uruguayské nominaci, čeká ho souboj s Messim" - tj. článek o uruguajci hrajícím v Brazílii, kterého čeká souboj s argentincem hrajícím v USA

Reagovat
Vopi11

Hezký

Reagovat
Seydou Doumbia

Zároven to jsou ikony evropského fotbalu co tu odehráli stovky a stovky zápasů a vyhráli desítky trofejí, takoví hráči vždy budou mít pozornost a lidi na jejich články budou vždy klikat, jinak by o nich nepsali žejo

Reagovat
kilobyte

A co teprve, když psali o tom, že Pele byl v nemocnici.

Reagovat
VersaceChain

Ja zase nechapu, proc tady jsou porad clanky o United, protoze fotbal fakt letos nehrajem.

Reagovat
Remt

Já to zas kvituju, protože vždy ocením další prostor jak se tomu klubu smát, toho není nikdy dost

Reagovat
Pony Slaystation

Protože eurofotbal už jen vývěskou ČTK...

Reagovat
JacoBee

To je dost doktor amatér. Jeho zranění z toho co víme není nijak speciální.

Nebo spíš Neymar nechce za ně hrát a raději bude na marodce :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele