Neymar nedorazil na začátek letní přípravy PSG

Brazilský reprezentant Neymar opět přiživil spekulace o svém předčasném konci v Paris St. Germain a návratu do Barcelony. Sedmadvacetiletý hvězdný útočník a nejdražší hráč světa bez omluvy nedorazil na začátek letní přípravy a francouzský šampion jej za to hodlá potrestat. Pařížský klub ale neuvedl, jaké kroky podnikne.

Neymar se údajně dohodl s Barcelonou na nové smlouvě

Neymar je podle španělského deníku Sport blízko návratu z Paris St. Germain do Barcelony. S klubem se prý ústně dohodl na pětileté smlouvě. Sedmadvacetiletý Brazilec před dvěma lety přestoupil z Katalánska do Paříže za rekordních 222 milionů eur.

V Paris Saint-Germain uvažují o prodeji Neymara

Nejdražší hráč historie Brazilec Neymar možná po dvou letech opustí Paris St. Germain. Předseda klubu Násir Chelajfí připustil, že vedení francouzského mistra o prodeji sedmadvacetiletého útočníka uvažuje. Zároveň varoval všechny hráče, že jim už nebude tolerováno lehkovážné chování. Neymar i kvůli disciplinárnímu trestu za napadení fanouška odehrál v uplynulém ligovém ročníku jen 17 zápasů, v nichž dal 16 gólů.

Neymar u dalšího výslechu popřel, že by se dopustil znásilnění

Brazilský reprezentant Neymar při dalším výslechu, tentokrát na policii v Sao Paulu, opakovaně popřel, že by se dopustil znásilnění, ze kterého jej obvinila modelka Najila Trindadeová. Sedmadvacetiletý útočník vypovídal zhruba tři hodiny, státní zástupkyně konstatovala, že uspokojivě zodpověděl všechny otázky.

PSG upravilo prognózy, Neymar nebude hrát čtyři týdny

Čtyři týdny nakonec bude mimo hru Neymar. Útočník Paris Saint-Germain a brazilské reprezentace si z přátelského utkání s Katarem odnesl zraněné vazy v kotníku...

Neymar vypovídal kvůli zveřejnění zpráv dvě hodiny na policii

Brazilec Neymar vypovídal ve čtvrtek večer zhruba dvě hodiny na oddělení počítačové kriminality policie v Riu de Janeiro. Sedmadvacetiletý útočník v rámci své obrany proti obvinění ze znásilnění zveřejnil na sociálních sítích zprávy a fotografie údajné oběti bez jejího souhlasu, čímž mohl porušit její právo na soukromí.

Neymar kvůli zranění kotníku přijde o Copu América

Hvězdný brazilský útočník Neymar si na domácím mistrovství Jižní Ameriky nezahraje. Ve středečním přípravném utkání s Katarem si sedmadvacetiletý fotbalista poranil kotník. Podle brazilské fotbalové konfederace má v pravém kotníku natržené vazy.

Neymar by neměl Copu hrát, říká místopředseda brazilského svazu

Zatímco hvězdný útočník Neymar má po obvinění ze znásilnění podporu reprezentačního kouče Titeho, místopředseda brazilského svazu mu radí, aby na mistrovství Jižní Ameriky raději nestartoval. Podle Francisca Novelletta nemusí sedmadvacetiletý fotbalista psychicky turnaj zvládnout.

Údajnou Neymarovu oběť opustili právníci

Žena, která obvinila Brazilce Neymara ze znásilnění, přišla o své právníky. Advokátní kancelář z případu odstoupila kvůli rozporům ve výpovědi své klientky. Informovala o tom televizní stanice Globo.

Neymar může mít potíže za zveřejněnou konverzaci s údajnou obětí

Hvězdnému brazilskému kanonýrovi Neymarovi hrozí potíže se zákonem nejen kvůli obvinění ze znásilnění, ale také za to, že v rámci své obrany zveřejnil komunikaci přes WhatsApp s údajnou obětí. Případem se už začínalo zabývat policejní oddělení počítačové kriminality v Sao Paulu, podle něhož není v pořádku ani to, že útočník Paris Saint-Germain zveřejnil intimní fotografie ženy bez jejího souhlasu.

Neymara obvinila žena ze znásilnění v pařížském hotelu

Nejmenovaná žena obvinila brazilskou hvězdu Neymara, že ji v polovině května znásilnil v pařížském hotelu. Podle agentury Reuters podala oznámení v pátek na policejní stanici v Sao Paulu. Neymar prostřednictvím svých zástupců a později i v dlouhém videu na instagramu obvinění odmítl s tím, že se stal obětí vydírání.

Neymar s bolavým kolenem opustil první trénink před Copou América

Útočník Neymar nedokončil první plnohodnotný trénink s brazilskou reprezentací před mistrovstvím Jižní Ameriky. Největší hvězda týmu opustila hřiště s bolavým kolenem a je v péči lékařů.

Neymar dostal za napadení fanouška trest na tři zápasy

Brazilský útočník Neymar byl za udeření fanouška po finále Francouzského poháru potrestán zákazem startu ve třech zápasech. Sedmadvacetiletý fotbalista Paris St. Germain kvůli tomu přijde o závěrečná dvě kola končícího ročníku a zmešká i úvodní utkání nové sezony. Klub trest označil za přehnaný a rozhodl se odvolat.

Neymar má problém. Po finále poháru udeřil fanouška Rennes

Brazilský útočník Neymar by po nedávném třízápasovém trestu od UEFA za urážení rozhodčích mohl mít další problémy. Po nečekané prohře Paris St. Germain ve finále Francouzského poháru s Rennes se na internetu objevilo video, které ukazuje, jak sedmadvacetiletý fotbalista udeřil fanouška.

Neymar si v Lize mistrů kvůli urážce rozhodčích třikrát nezahraje

Evropská fotbalová unie (UEFA) potrestala útočníka Paris St. Germain Neymara zákazem startu ve třech zápasech Ligy mistrů kvůli urážce rozhodčích po vyřazení v osmifinále soutěže s Manchesterem United. Sedmadvacetiletý Brazilec na instagramu ostře zkritizoval sudí poté, co anglický celek vybojoval postup díky penaltě nařízené po zásahu videorozhodčího v poslední minutě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele