Neuer se v sobotu proti Rakousku vrátí na hřiště

Brankář Manuel Neuer nastoupí za německou reprezentaci v sobotní přípravě s Rakouskem. Pro dvaatřicetiletého fotbalistu to bude první soutěžní zápas po devítiměsíčním zranění, který má ukázat, zda je připravený na světový šampionát.

V nominaci Bayernu na pohár je po osmi měsících i brankář Neuer

Brankář Manuel Neuer udělal další krok k možné nominaci na mistrovství světa v Rusku. Německý reprezentant, který od loňského září kvůli zranění levé nohy nehrál, se měsíc před startem šampionátu objevil ve výběru Bayernu Mnichov na sobotní finále poháru s Frankfurtem.

Neuer si už v sezoně za Bayern nezachytá a vzdaluje se mu MS

Brankář Bayernu Mnichov Manuel Neuer, který se vrátil do tréninku po půlroční absenci, už si v závěru sezony nezachytá. Kvůli přetrvávajícím problémům s operovanou nohou se dvaatřicetiletému fotbalistovi vzdaluje účast na blížícím se mistrovství světa v Rusku, kde bude Německo obhajovat zlaté medaile.

Brankář Neuer se po půlroce vrátil do tréninku Bayernu

Brankář Bayernu Mnichov Manuel Neuer se po půlroční pauze způsobené zraněním nohy vrátil do tréninku. Německý mistr světa z roku 2014 tak oslavil dnešní 32. narozeniny.

Neuer se blíží návratu na hřiště. Svou šanci jet na MS vidí jako reálnou

Brankář německé reprezentace a Bayernu Mnichov Manuel Neuer už se začíná přibližovat návratu na trávníky. Neuer, který naposledy chytal ostrý zápas v září, by měl začít v příštím týdnu s běžeckým tréninkem a stále doufá, že stihne letní mistrovství světa v Rusku.

Neuer může chybět déle, pauza se možná protáhne až do března

Až v průběhu druhé poloviny sezony by se mezi tyče mnichovského Bayernu mohl vrátit Manuel Neuer. Německý reprezentační brankář si v průběhu září obnovil vážné zranění nohy a absolvoval operaci, po níž měl původně chybět do ledna, pauza ovšem může být ještě o několik měsíců delší...

Potvrzeno: Neuer si obnovil zranění a nezachytá si do ledna

Až do ledna se musí Bayern Mnichov obejít bez Manuela Neuera. Německý reprezentant si na včerejším tréninku přivodil zlomeninu levého chodidla, se kterým musel podstoupit operaci...

Bayern se opět obává o Neuera, ten si zase obnovil zranění nohy

Mistrovský Bayern Mnichov čelí několika měsícům bez své dlouholeté brankářské jedničky Manuela Neuera. Ten se teprve v srpnu vrátil do akce po utrpění vlasové zlomeniny v nártu a nyní si v pondělí na tréninku totéž zranění obnovil. Bayern ještě čeká na výsledky testů, Bild ale hovoří o dlouhé absenci...

Neuer by za Německo rád chytal, trenér Löw ale nechce riskovat

Gólman Manuel Neuer se v sobotu po více než čtyřměsíční pauze zaviněné zlomeninou nohy vrátil do branky Bayernu Mnichov a udržel čisté konto v druhém kole německé ligy na hřišti Brém, kde úřadující mistr zvítězil 2:0. Přesto Neuer nefiguruje v nominaci německé reprezentace na zápasy kvalifikace mistrovství světa s Českou republikou a Norskem...

Brankář Neuer na operaci nemusí, i tak má po sezoně

Brankář Bayernu Manuel Neuer nemusí se zlomeninou v levé noze na operaci, ale mnichovský klub dnes potvrdil, že sezona pro jednatřicetiletého kapitána německé fotbalové reprezentace skončila. Zranění utrpěl v úterním čtvrtfinále Ligy mistrů na hřišti Realu Madrid. Léčit ho bude konzervativně.

Bayernu ve zbytku sezóny zřejmě nepomůže Neuer

Manuel Neuer si z odvetného čtvrtfinálového utkání Ligy mistrů s Realem Madrid odnesl zlomeninu nohy, načež podle prvních odhadů Bayernu Mnichov ve zbytku sezóny už nepomůže...

Zraněný Neuer vynechá dva ligové zápasy Bayernu Mnichov

Brankář Bayernu Mnichov Manuel Neuer vynechá dva zápasy svého klubu kvůli zranění z tréninku. Týmová jednička se ve středu musela podrobit menšímu chirurgickému zákroku na levé noze a zmešká ligové duely s Augsburgem a Hoffenheimem. V brance ho zastoupí náhradník Sven Ulreich, jenž má zatím v dresu Bayernu od roku 2015 na kontě jediný ligový start.

V Bundeslize byl na podzim nejlepší Aubameyang, zklamal Draxler

Tradiční hlasování všech hráčů německé Bundesligy o největší hvězdě podzimní části (takzvaného Hinrunde) vyhrál kanonýr Borussie Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang, který tak navazuje na jarní triumf svého bývalého spoluhráče Henrika Mchitarjana. Naopak nejvíc své kolegy zklamal Julian Draxler...

Brankářům dál vládne Neuer, Čech po letech chybí v desítce

Manuel Neuer z Bayernu Mnichov byl počtvrté za sebou vyhlášen nejlepším brankářem světa. Petr Čech z Arsenalu, který anketu Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) vyhrál v roce 2005, obsadil jedenácté místo se ziskem čtyř bodů. V elitní desítce chybí poprvé od roku 2002, kdy odešel ze Sparty do francouzského Rennes.

Podle Neuera byli Severní Irové těžší soupeř než Češi

Podle brankáře Manuela Neuera byl pro Němce úterní zápas se Severním Irskem těžší než sobotní utkání s českým týmem. Obhájci titulu porazili v kvalifikaci o mistrovství světa ostrovního soupeře v Hannoveru 2:0, zatímco celek kouče Karla Jarolíma před čtyřmi dny zdolali 3:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele