Další články

Neuer v dresu Německa nenastoupí, na tréninku si poranil stehno

Německý brankář Manuel Neuer si v nejbližší době další reprezentační start nepřipíše. Sedmatřicetiletý gólman mnichovského Bayernu si v tréninku na přípravné zápasy s Francií a Nizozemskem poranil stehenní sval. Informoval o tom svaz.

Bayern gólmany měnit nebude, Ulreich s Neuerem prodloužili smlouvy

Letošní sezona je ve své třetině, Bayern Mnichov ale už myslí na tu příští a do ročníku 2024/2025 půjde se stejnou dvojicí brankářů, nové kontrakty dnes uzavřeli veteráni Sven Ulreich (35) a Manuel Neuer (37).

Neuera čeká po téměř roční pauze návrat. Bude hrát, prohlásil Tuchel

Manuel Neuer se v sobotním utkání německé fotbalové ligy proti Darmstadtu poprvé po téměř roce postaví do branky Bayernu Mnichov. Trenér Thomas Tuchel uvedl, že sedmatřicetiletý kapitán týmu je připraven na comeback po dlouhé pauze způsobené zlomeninou nohy.

Neuer po zlomenině nohy ještě za Bayern nejméně týden chytat nebude

Brankář Manuel Neuer po prosincové zlomenině nohy v sobotním bundesligovém zápase za Bayern Mnichov ještě chytat nebude. Sedmatřicetiletý kapitán týmu i německého národního mužstva už doufal v návrat po reprezentační pauze, ale podle kouče Thomase Tuchela v Mohuči nastoupí opět Sven Ulreich.

Neuer by se mohl vrátit k zápasům po reprezentační pauze

Po reprezentační pauze za dva a půl týdne by se mohl brankář Manuel Neuer vrátit po vážném zranění nohy k zápasům. Kapitán Bayernu Mnichov a německého nároďáku po prosincové zlomenině s týmem už několikrát trénoval a je na nejlepší cestě, znovu se brzy zapojit. Řekl to sportovní ředitel Christoph Freund novinářům po zápase Ligy mistrů v Kodani (2:1).

Neuer je blízko návratu do branky Bayernu, po 10 měsících si zatrénoval se spoluhráči

Kapitán Bayernu Mnichov Manuel Neuer (37) se ve čtvrtek opět vrátil k týmovému tréninku. Stalo se tak deset měsíců poté, co si při nehodě na lyžích zlomil nohu.

Neuer poprvé od prosincové zlomeniny nohy trénoval s brankáři Bayernu

Brankář Manuel Neuer se poprvé od prosincové zlomeniny nohy zapojil do tréninku Bayernu Mnichov. Vedení německého klubu oznámilo, že sedmatřicetiletý reprezentant absolvoval dnešní kompletní přípravu s týmem gólmanů a udělal další krok k návratu.

Neuer absolvoval další operaci, datum návratu Bayern neupřesnil

Brankář Bayernu Mnichov Manuel Neuer se podrobil operaci, při níž mu lékaři odstranili zpevňující šrouby z nohy, kterou si zlomil v závěru loňského roku na lyžích. Zástupci bavorského velkoklubu oznámili, že zákrok byl plánovanou součástí léčby. Zatím ale stále neupřesnili, kdy by se reprezentační gólman mohl vrátit na hřiště.

Neuer si pustil pusu na špacír kvůli Tapalovičovi. Je jeho budoucnost v Bayernu nejistá?

Pořádně dusno bylo v posledních dnech v Bayernu kvůli vyhazovu trenéra brankářů Toniho Tapaloviče. Kritiku totiž kvůli jeho lednovému odchodu vyslovila jednička mezi třemi tyčemi Manuel Neuer, jenž se mimochodem v dresu Stern des Südens neobjeví vlivem zranění až do konce sezóny. Vůči jeho vyjádřením se následně ohradili Oliver Kahn i Hasan Salihamidžič.

Neuer o konci v reprezentaci neuvažuje, je si jistý návratem

Bayernu Mnichov se nepovedl úvod druhé části bundesligové sezony a stále čeká na premiérový tříbodový zisk, to vše jen v sedě sleduje Manuel Neuer. Německý brankář koncem března oslaví 37. narozeniny a ještě několik měsíců bude léčit frakturu nohy, po uzdravení plánuje návrat nejenom v klubu, ale i v reprezentaci...

Brankář Neuer si při lyžování zlomil nohu, sezona mu předčasně skončila

Brankář německé reprezentace a Bayernu Mnichov Manuel Neuer si při lyžování zlomil nohu a v této sezoně si už nezahraje. Šestatřicetiletý kapitán v pátek absolvoval operaci a čeká ho dlouhá pauza.

Mám za sebou tři operace rakoviny kůže, prozradil Neuer

Brankář německé reprezentace a Bayernu Mnichov Manuel Neuer prozradil, že v minulosti absolvoval tři operace kvůli rakovině kůže. Šestatřicetiletý fotbalista o svých problémech promluvil během reklamy na přípravky pro péči o pleť, které propaguje s bývalou špičkovou tenistkou Angelique Kerberovou.

Německá reprezentace se musí obejít bez Neuera s Goretzkou

Přípravu německé reprezentace před zápasy Ligy národů proti Maďarsku a Anglii opustili brankář Manuel Neuer a záložník Leon Goretzka. Oba hráči Bayernu Mnichov měli pozitivní test na koronavirus. Z nominace vypadl i ofenzivní záložník Julian Brandt kvůli chřipce, nákazu covidem-19 u hráče Dortmundu test nepotvrdil. Národní tým to oznámil na oficiálním webu.

Neuer podepsal novou smlouvu s Bayernem Mnichov

Bayern Mnichov si předčasně pojistil Manuela Neuera. Dlouholetá brankářská jednička úřadujícího německého šampiona prodloužila smlouvu do roku 2024...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele