Bayern prodlouží smlouvu s oporami Neuerem a Müllerem

Bayern Mnichov se podle televize Sky dohodl na předčasném prodloužení smlouvy se svými dlouholetými oporami Manuelem Neuerem a Thomasem Müllerem. Němečtí mistři světa z roku 2014 měli v bavorském velkoklubu kontrakt do roku 2023 a údajně jej prodloužili do roku 2025. Bayern by měl oficiálně zprávu potvrdit v nejbližších dnech.

Neuer je po operaci kolena a Bayernu bude chybět několik týdnů

Bayern Mnichov se bude muset obejít několik týdnů bez kapitána a brankáře Manuela Neuera. V neděli se pětatřicetiletý gólman podrobil operaci pravého kolena. Německému šampionovi bude Neuer chybět i 17. února v prvním osmifinále Ligy mistrů v Salcburku.

Bayern má v izolaci čtyři hráče a posunul začátek přípravy

Také německého mistra Bayern Mnichov zasáhl koronavirus, kvůli němuž odložil začátek přípravy na druhou polovinu sezony. Po návratu z dovolené měli pozitivní test čtyři hráči včetně kapitána Manuela Neuera a asistenta trenéra Dina Toppmöllera. Podle klubového webu jsou všichni v domácí izolaci.

Německý trenér dal na zápas v Arménii volno Neuerovi a Reusovi

Trenér německé reprezentace Hansi Flick nevyužije v posledním utkání kvalifikace mistrovství světa proti Arménii brankáře Manuela Neuera ani záložníka Marca Reuse. Oba hráči dostali vzhledem k náročnému programu volno. Němci, kteří už mají postup na závěrečný turnaj jistý, budou v neděli v Jerevanu postrádat hned devět fotbalistů z původní nominace.

Neuer je nejlepším brankářem světa, trenérům vládne Flick

Nejlepším brankářem světa byl popáté v kariéře vyhlášen Němec Manuel Neuer. Anketu, kterou vyhlašuje Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) předtím ovládl mezi roky 2013 a 2016.

Fantastické utkání pro nezaujatého fanouška, prohlásil Neuer

Fantastický zápas nabídl podle brankáře Bayernu Mnichov Manuela Neuera sobotní šlágr 10. kola německé ligy mezi jeho týmem a fotbalisty Lipska. Obhájce titulu a vedoucí celek tabulky v souboji o první místo dvakrát dotahoval, ale nakonec remizoval 3:3 a nadále je v čele o dva body. Podle Neuera musí bavorské mužstvo zapracovat na obraně.

Gólman Neuer se vyrovnal německému rekordmanovi Maierovi

Brankář a kapitán německé reprezentace Manuel Neuer se v sobotním utkání Ligy národů proti Ukrajině vyrovnal legendárnímu Seppu Maierovi. Gólman Bayernu Mnichov nastoupil k 95. utkání za národní tým a dotáhl se v počtu startů na dosavadní německý brankářský rekord slavného předchůdce. V úterním duelu se Španělskem v Seville může Neuer Maiera v čele statistik po 41 letech vystřídat.

Nebyl to náš nejlepší zápas, o to je výhra cennější, řekl Neuer

Hráči Bayernu Mnichov si v úterním zápase na hřišti Lokomotivu Moskva (2:1) připsali třináctou výhru v Lize mistrů v řadě, přesto nebyli se svým výkonem spokojení. Tři body získali zejména proto, že domácí tým i přes velké množství šancí ve druhém poločase dokázal jen vyrovnat. V době jeho největšího tlaku naopak v 79. minutě udeřil Joshua Kimmich a rozhodl o vítězství obhájců titulu.

Neuerovi bylo během demolice Barcelony líto kolegy Ter Stegena

Brankář Bayernu Mnichov Manuel Neuer si samozřejmě užil postup do semifinále Ligy mistrů a vysokou výhru 8:2 nad Barcelonou. Po zápase však přiznal, že trochu soucítil s kolegou na druhé straně, reprezentačním spoluhráčem Marcem-Andrém ter Stegenem.

Brankář Neuer prodloužil v Bayernu smlouvu do roku 2023

Německý reprezentační brankář Manuel Neuer prodloužil s Bayernem Mnichov předčasně smlouvu o další dvě sezony. Čtyřiatřicetiletý mistr světa z roku 2014 se po delším jednání upsal bavorskému klubu do konce června 2023.

Neuer: Ještě jsme neukázali svou nejlepší tvář

Bayern Mnichov po dvouměsíční koronavirové pauze zvítězil v bundeslize 2:0 nad nováčkem Unionem Berlín. Obhájci titulu tak odpověděli na sobotní čtyřbrankové představení Dortmundu proti Schalke a i po 26. kole vedou tabulku o čtyři body. V Německu byla obnovena liga jako první z nejprestižnějších v Evropě, do jejího konce zbývá ještě osm kol.

Nejdůležitější je pro mě cítit důvěru, vysvětlil Neuer

Jednání mezi Bayernem Mnichov a Manuelem Neuerem o prodloužení smlouvy byla přerušena, neboť měl německý reprezentant požadovat pětiletý kontrakt s astronomickým ročním příjmem. To se však podle zkušeného gólmana nezakládá na pravdě a hlavní je pro něho důvěra...

TOP 10 světových brankářů podle Eurofotbalu

De Gea, Neuer, Oblak, nebo někdo jiný? Kdo je podle redaktorů Eurofotbal.cz mezi světovými brankáři tím vůbec nejlepším? Žebříček deseti skvělých brankářů báječné úrovně, v pořadí, jak ho určili redaktoři tohoto serveru.

Neuer hodlá pokračovat v Bayernu i po příchodu Nübela

Brankář Manuel Neuer dal najevo, že neplánuje odchod z mnichovského Bayernu, přestože bavorský klub už s předstihem oznámil příchod mladého Alexandera Nübela ze Schalke. Zároveň ale také dodal, že není nic nového ohledně případného prodloužení smlouvy.

Dortmund není neporazitelný, upozorňuje před přetahovanou o titul Neuer

Zajímavou podívanou slibuje druhá polovina německé nejvyšší soutěže. Posledních šest bundesligových titulů vždy utrhl Bayern Mnichov a na čele tabulky pravidelně disponoval obrovským náskokem. Letos je situace jiná, bavorský celek je na druhém místě a dívá se na záda Borussii Dortmund...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele