Neuer by se mohl vrátit k zápasům po reprezentační pauze

04.10.2023, 10:42
Aktuality
Manuel Neuer s fanoušky (© AFP)

Po reprezentační pauze za dva a půl týdne by se mohl brankář Manuel Neuer vrátit po vážném zranění nohy k zápasům. Kapitán Bayernu Mnichov a německého nároďáku po prosincové zlomenině s týmem už několikrát trénoval a je na nejlepší cestě, znovu se brzy zapojit. Řekl to sportovní ředitel Christoph Freund novinářům po zápase Ligy mistrů v Kodani (2:1).

"Vypadá to pro něj dobře. Už dvakrát, třikrát s týmem trénoval a neměl potíže. Ale jsme opatrní," uvedl Freund. Bayern po reprezentační přestávce odehraje nejbližší zápas v bundeslize 21. října proti Mohuči. O tři dny později se v Lize mistrů představí na hřišti Galatasaraye Istanbul.

Sedmatřicetiletý Neuer naposledy chytal 1. prosince na mistrovství světa v Kataru. Po nečekaném vyřazení Němců si na dovolené zlomil při skialpinismu nohu v bérci a po operaci pro něj sezona skončila. Začátkem srpna lékaři mistrovi světa z roku 2014 vyndali zpevňující šrouby.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele