Neuer podepsal novou smlouvu s Bayernem Mnichov

23.05.2022, 10:46
Aktuality
Bayern Mnichov si předčasně pojistil Manuela Neuera. Dlouholetá brankářská jednička úřadujícího německého šampiona prodloužila smlouvu do roku 2024...

Neuer dorazil do Mnichova před 11 lety z mateřského Schalke a během té doby pomohl k zisku 10 mistrovských titulů a řady dalších trofejí včetně dvou triumfů v Lize mistrů.

Další úspěchy může německý mistr světa z roku 2014 přidat, dohodl se na prodloužení smlouvy, takže by měl chytat minimálně do domácího mistrovství Evropy 2024.

"Jsme rádi, že Manuel Neuer prodloužil smlouvu do roku 2024. Manuel je v FC Bayern od roku 2011, je to náš kapitán, dlouhé roky nejlepší brankář na světě a samozřejmě jeden z našich klíčových hráčů. Chceme být úspěšní ve všech soutěžích i nadále. Manuel je naší velkou oporou na hřišti i mimo něj. Nadále bude hrát klíčovou roli k dosažení našich cílů," řekl sportovní ředitel Hasan Salihamidžić.

"Jsem moc rád, že moje působení v FC Bayern pokračuje. Budeme mít opět velmi silný tým, s nímž můžeme znovu pomýšlet na úspěch ve všech soutěžích. Jako brankář, kapitán a lídr chci být oporou a rozhodujícím faktorem k dosažení našich cílů. Chceme prodloužit naši mistrovskou šňůru a zabojovat o vítězství v DFB-Pokalu a v Lize mistrů," uvedl Neuer.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (65)

Přidat komentář
Gazdo

Najlepsi brankar v historii

Reagovat
Freedo

Plánička?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kejza

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Csaplárova past

Nejlepší stoper MS 2014

Reagovat
kilobyte

Nejlepší boxer MS.

Reagovat
20fredy20

Bez debat

Reagovat
Seydou Doumbia

tohle ti nikdo 100% nepotvrdí ani nevyvrátí no není to žádné jednoznačné tvrzení

Reagovat
smazaný uživatel

Na zaklade čeho? Výběhu? Reflexu? Nejvíce chycenych penalt? Nejvíce chycenych střel? Nejméně inkasovanych golu?

Reagovat
Kejza

úspěchů, dlouhodobý výkonnosti a redefinování gólmanskýho řemesla asi. ale číslama se to změřit nikdy nedá, no

Reagovat
BBystr

Jašin

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kenneth

Buffon > Neuer > Casillas

Reagovat
Nickname 9

Neuer > Buffon > Casillas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může být nejlepší v historii, když za celou kariéru nedal ani jeden gól? Je to obyčejný žebrák.

Reagovat
Gazdo

True na to som nepomyslel

Reagovat
wyqinac

pravda, takze Kolar > Neuer

Reagovat
king23

Ani v Bayernu ne, Kahn byl o level jinde.

Reagovat
Gazdo

To fakt nebol

Reagovat
king23

Dobře tak o dva levely, pointa je v tom, že Kahn byl prostě lepší. Je úplně absurdní, že o této jsné záležitosti vůbec debatujeme.

Reagovat
Bakary3

Ty jsi taky jinde

Reagovat
Front hell

Reagovat
romeo351

Stylem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
romeo351

Buffon

Reagovat
Gazdo

Buffon bol vyborny a udrzal sa strasne dlho ale proste pre mna je Manu lepsi

Reagovat
The Krupy

Buffon.

Reagovat
Ross Geller

Van der Saar, Casillas, Navas

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Salfovic

Čekal bych: Van der Saar, Casillas, Blažek.

Reagovat
Csaplárova past

Tak který německý mančaft jim vychová náhradu za Neuera?

Reagovat
off-olda

Ano.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Ne.

Reagovat
Skalda29

-

Reagovat
andrew96

Druhý nejlepší podpis v BL tohoto dne.

Reagovat
Heresy

Reagovat
pobody's nerfect

Dnes jsi ulovil nějaký autogram?

Reagovat
Rudnevs

Prvy je akoze Özcan? To je tak dobrý transfer?

Reagovat
andrew96

V mých očích určitě. Od Kehla majstrštyk, pokud se tedy potvrdí, že bude stát jen 5 Mio. Ale i kdyby stál původně avizovaný dvojnásobek, tak se hodně těším.

Z příchodu Özcana mám větší radost než ze Süleho, Schlotterbecka i Adeyemiho. Jednak díky ceně, jednak proto, že přišel v tichosti a (těžko říct, zda to bude pravda, každopádně to zní pohádkově) jako přání fanoušků. Není to takové haló jako v případě Witsela, což je ale jen dobře. Už jen proto, jak nakonec Witsel skončil – jako zbytečný a (bohužel) skleněný hráč.

Na rodzíl od Süleho, Schlotterbecka i Adeyemiho může Özcan jen překvapit. Ale věřím mu, letos se, byť to tak zprvu úplně nevypadalo, stal stavebním kamenem Effzeh. A byť příchody obou stoperů jsou určitě důležité, tak se nakonec může ukázat, že právě pozice šestky je tou nejbolavější ranou, kterou je třeba v BVB zahojit. Tak snad bude léčit.

Reagovat
Rich

Víš co? Je zajímavé, že celý léta je kritika na Bayern, že vykrádá jiné bundesligové týmy, ale když to dělají jiné týmy, tak je to ok... Pokrytectví nejvyšší kvality... Jenom názor, sám jsem zvědavý, jak si Dortmund povede, za mě chyba, že odvolali Roseho po jedné sezóně... Co si o tom myslíš?

Reagovat
Seydou Doumbia

však tady všude máš pokrytce na každém rohu...rangers ve finále el? hovno...slavie ve finále el? stříkáme...bayern vykupuje konkurenci? kurvy...bvb vykupuje konkurenci? vše v pořádku...freiburg sundává medaile? vše v pořádku, udělá to anglie? odpad, kokoti...

Reagovat
Rudnevs

Tak lebo Rangers su kokoti, ktori hraju agresivne, okopavaju, biju supera po zapase a snazia sa vsetko zviest na rasizmus (zapas so Slaviou nebol jediny) a Slavia je viacmenej normalny sympaticky klub s normalnym hernym prejavom. To, ze raz Kudela zo zlosti povedal nieco a neuvedomil si, ze sa to cloveka z krajiny s kolonialnou minulostou dotkne, na tom nic nemeni. A navyse je to domaci klub, tak preco by mu ludia nefandili? Bayern vykupuje dlhodobo cielene najlepsich hracov z timu, ktory co i len trochu zacina vyzerat ako hrozba, to sa neda porovnavat s tym, ze Dortmund kupi nejakeho supaka z Kölnu. Kebyze Bayern kupi Özcana, tiez nikto nebude vyplakavat, ze vykupuju konkurenciu. Freiburg mam rad, ale s tymi medailami sa tiez moc nestotoznujem, tam uznavam, ze ide o to, ze Freiburg je znamy ako synonymum pre sympatiu a naopak Anglani skor naopak.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo, ale většinou to je tady jen o tom, jak si ohneš svou pravdu. Z jakéhokoli týmu/hráče můžeš udělat boha i čuráka. Jen úhel pohledu a to co se snažíš vypíchnout. K Freiburgu a obecně k sundavani medaili a k tomu jak to vidím (a jak to asi vidí i oni, jinak by to nedělali) jsem se už ale vyjadřoval.

Reagovat
andrew96

Z nákupů Bayernu vědu nedělám, často je důležité si uvědomit i (ne)schopnost klubů na druhé straně. Ale pokud si dobře pamatuji, tak kritika mířila na Bayern v době, kdy do něj mířil poměrně velký počet hráčů z konkurenčních klubů v krátkém čase. Jinak to jsou ale žabomyší debaty.

Rose mně k srdci nepřirostl a jsem rád že je pryč. Není to nicméně černobílé, zejména na jaře zápasil s (tradičně) rozsáhlou marodkou. Avšak na rozdíl od předešlých koučů neukázal výrazný progres, především herní, spíše teda naopak. Každopádně by mě zajímalo, čím si Terzić vysloužil důvěru. Jestli jen dohrávkou sezóny 2020/21, tak to působí jako vděčné gesto vůči fanouškům než jako promyšlený krok.

Reagovat
Centrofixka

Terzic ma hlavne dobre vztahy s vedenim plus pozna klub, na Roseho nemam ziadny nazor, ta sezona akoby ani nebola, celkom by ma zaujimalo cim si prave Rose vysluzil pozornost BVB ked ho podpisali, z Terzica mam lepsi pocit, apropo koho by si videl vhodnejsieho - realneho momentalne na post trenera?

Reagovat
andrew96

Chápu. Já jen doufám, že se uvažovalo i o onom jiném vhodném kandidátovi mimo BVB a nevzal se Terzić jen díky 2 dobrým měsícům, vřelému vztahu vůči Südtribune a žluto-černém srdíčku na správném místě.

Nejsem pro ani proti, počkám si. A budu věřit, že Watzke, Kehl a Sammer důkladně přemýšleli.

Reagovat
Rudnevs

To je zaujimave. Ja som prave skor cital, ze je to taky nakup do sirky kadru, ktory nijak nevycnieva z rady Dahoudov a podobnych. Taky nakup a la Marius Wolf mi to pride. Ale mas pravdu, ze za tu cenu je to ako zadarmo a Dortmund na tom nemoze prerobit, aj keby mu to neslo.

Reagovat
andrew96

Právě že Özcan vypadá na vážného kandidáta do základu. Snad. A snad ne druhý Wolf. Nebo nedej Bože Pongračić, uff.

Reagovat
Lemond Laws

Jednak díky ceně?

Miluju tyhle komentáře. Si na něj přispíval na Hithitu nebo?

Jak kdyby tobě záleželo na tom, kolik kdo stojí

Reagovat
andrew96

Reagovat
Agent z Melmacu

legenda Schalke

Reagovat
Rudnevs

Tak tym prestupom do Bayernu si ludi v Gelsenkirchene proti sebe ludi trochu pohnal, ale da sa povedat ze legenda (nie len) nemeckeho futbalu celkovo…

Reagovat
Rezan

kolik bude brát? Tak 50M Eur ročně?

Reagovat
Mönchengladbach

Počítám, že podobně jako doteď, čili 18 milionů éček ročně.

Reagovat
Rezan

Sakra měl jsem se míň učit a víc trénovat

Reagovat
REPLIKATOR

Borec

Reagovat
db18

Reagovat
bayern987

Klidně mohl podepsat až roku 2026, ale i tak skvělá zpráva-

Reagovat
FC Porto FC

Nubel si bude muset počkat snad do svých 30ti než ho nahradí

Reagovat
Gazdo

Nunel ho nikdy nenahradi a musi to uz vediet aj on

Reagovat
Rich

Nechápu prodloužení do roku 2024, sice jsem za to rád, ale je to směšné, jeho výkony jsou stabilní... Lemplové jsou v obraně, která je neskutečně děravá... Stejně vedení Bayernu zachrápalo a může být Bayern rád, že nepřišel o další hráče...

Reagovat
pesky passer-by

On to tam už dohrá ako Weidenfeller v Dortmunde. Inde nepôjde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele