Bayern prodlouží smlouvu s oporami Neuerem a Müllerem

18.04.2022, 17:22
Aktuality
Thomas Müller (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (58)

Přidat komentář
Nickname 9

Skvěle, teď ještě Lewy

Reagovat
Gerd 13

To je super, teď ještě provětrat vedení klubu.

Reagovat
Psy_cho

Stačilo by vyvězrat Brazzu, za Hönesse tohle nebylo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Müllered

a Gnabry

Reagovat
Nickname 9

Ne za každou cenu

Reagovat
Seydou Doumbia

Lewu už ne, podíval bych se po jiných hráčích na jeho místo.

Reagovat
kattos

Reagovat
eder

Přesně. Měli by ho vykopnout na chodník jak prašivýho psa. Ideálně na §53...

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
Rich

Jediný Darvin Nunez by připadal v úvahu, kdyby Bayern s Lewou neprodloužil, nebo kdyby chtěl odejít... Hlavně ne Haalanda, věčně zraněný hráč, který má příšerné nároky na plat... Další v úvahu padají jména Timo Werner, což není klasický hráč jako Lewa a pak Lukaku, který chce zpátky do Itálie... Čili moc možností nezbývá, navíc Nunez je horkým zbožím v Evropě a v jeho závodu vedou anglické kluby...

Další hráči jako Schick, Hložek, Kalajdžič nebo Šeško jsou novinářské kachny, ale aby Brazzo nepřekvapil...

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt Shicka považuješ za novinársku "kachnu"? Toho Hložka ešte pochopím, ale Shick

Reagovat
Spalovač šancí

Nicméně předpokládám, že Schicka stejně on chtít nebude, protože stejně jako Haaland je věčně zraněný ...

Reagovat
Rich

Pro objasnění, já proti Schickovi nic nemám, je to skvělý fotbalista, ale prostě zvěsti o údajném zájmu Bayernu považuji za kachnu... Ano byl by řešením pro Bayern, kdyby Lewa odešel, ale za mě lepší volbou je Nunez..

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně Šiké dle mého na Bayern nemá. Tohle už je světový velkoklub a kvalitativně stejně dobří utočníci nebo lepší prostě na této úrovní doposud nehráli, tak nevím proč by měl on...dle mého je to útočník druhého sledu pro ty druhořadé týmy takové ty villarealy,sevilly,bvb, whu,arsenal a podobně...mi neříkej že je Šik není lepší než Belotti, Moreno, Mobil, Yedder, A.Silva atd

Reagovat
Rich

Tak ono záleží, jak by ho provázela zranění, ale zrovna A. Silvu bych nepovažoval za top útočníka, ten je podle mě na stejné úrovni jako Schick, možná o něco horší, stačilo mi vidět poslední zápas, jak ho vymazávali obránci Leverkusenu. Ostatní neznám, tak nedokážu posoudit...

Reagovat
Seydou Doumbia

21,10,11,16,29,15 jsou pořád daleko lepší golové statistiky než má Šik...samozřejmě že každý z nich má zápasy, kde nejde vidět, ale pořád mi příjdou kvalitativně lepší než Šik a taky nikdy nehráli za klub formátu Bayernu...takže si ho moc neumím představit v jednom ze tři nejlepších klubu evropy s jeho čísly ani zraněními

Reagovat
Seydou Doumbia

Nuneze bych já osobně bral

Reagovat
Rich

Mám to stejně, pokud Lewa odejde a je to pravděpodobné, tak Nunez je nejlepší možné řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně musíš sedět v Allianz Aréně někde v kanclu. Skoč se prosím zeptat vedle Kahna, jakou má pozici po vypadnutí z LM Julian. Díky

Reagovat
Rich

To svoje rejpání si strč za klobouk, nikdo na to není zvědavý... Kdybys přinesl podnět do diskuze, tak proč ne, ale tohle je trapné...

Reagovat
Hachim Mastour

Harry Kane

Reagovat
Rich

Jenom toho ne, děsně nesympatický hráč...

Reagovat
db18

Reagovat
Müllered

Reagovat
Müllered

Reagovat
smetos

OT: zklamalo me z Sveceny dela z tiky taka bulvar.

Reagovat
eder

To snad tak ale bylo žánrově od začátku, taková bulvárně estrádní talkshow. Mně to baví, intelektuální rozbory a analýzy jsem v tom nikdy nehledal...

Reagovat
smetos

Koho bavi Svancara patri do treti svetove. Ten se musi citit i za sebe trapne. O to hur se na to diva/ posloucha kdyz tam pridou seriozni lide jako pan Koubek, Prihoda, nebo Fousek. Ale kdyz uz lidi bavi tak asi o svoje posluchace ma. Me spis zklamal Sveceny, u nej jsem cekal serioznejsi praci.

Reagovat
eder

Svěcený seriózní práci nepochybně umí, ale možná si jí užil už dost (tiskový mluvčí, dramaturg, marketingový ředitel...) a chtěl se realizovat v odlehčenější formě...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych se chtěl probudit v roce 2017

Reagovat
Aldeano

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
kattos

Náhodou, tohle je ještě nic a podle mého se to dobře drží dole

Reagovat
kilobyte

Nedělá. Ten pořad takový je. Stačí se podívat na obsazení hostů. Většinou 2 mimo fotbal, Švancara a 2 z fotbalového prostředí. Takže teoreticky by to měla být půlka zábavy a půlka odbornosti. Prakticky mají, ale větší prostor baviči. Což by mohla být vinna moderátora. Jenže je to spíše strukturou pořadu.

Reagovat
smetos

Reagovat
inferno08

Že se tam zvou lidi i mimo fotbal bych neřešil, kdyby se tam v jednom díle nesešla Bočanová s Toffim. Oba hned na začátku řeknou, že fotbal nesledují, Toffi evidentně nastřelenej a celou dobu se nejvíc smál vlastním vtipům a pořád dokola opakoval že fotbal a kultura jedno jest. Jo, když je tam Střihavka a spol., dejme tomu.

Reagovat
Losinho

Nejlepší je, když se tam z showbyznysu dostane někdo, kdo ten fotbal sleduje. To pak problém není.. pokud to není Kohák. Ale i ten je při mizérii Sparty snesitelnější

Reagovat
kilobyte

Ale i v tom případě je to "jen" zábavný pořad. To není o nějakém informování, ale prostě jen o pobavení. Takže je to ve výsledku jedno, koho tam pozvou.

Reagovat
Losinho

Pro tu celkovou diskuzi to jedno není, když někomu musí Svěcený třeba 4x vysvětlovat různý konkrétní pravidlo. Třeba s tím Prachařem nebo Štáfkem je to o dost plynulejší.

Reagovat
Pablos

Reagovat
kilobyte

Jenže ta diskuze není primárním cílem toho pořadu. Hlavní cíl je prostě zábava, nebo tak na mě aspoň působí.

Reagovat
Pablos

Což je velmi smutné ale, když je to jeden jedinej pořad jejich o fotbale... kde není důležitej ten fotbal, ale zábava. Mě Tiky Taka nevadí... ale to jak jsme tu strašně omezeně zkostnatělý v rámci filmů a tv tvorby. Přijedu do Turecka, do Maďarska, do Polska...a jedou tam třeba 2 hodinové pořady o fotbale všechno v naprosto moderním hábitu... pak si vzpomenu na O2 je mi do smíchu, vzpomenu na ČT a už se uplně vysmívám.

Reagovat
kilobyte

Když je ten pořad oblíbený a největší favorit je Švancara, tak nemají důvod něco měnit.

Reagovat
Pablos

Není proč něco měnit... spíš se zamyslet nad tím, jestli jeden pořad, který de facto o fotbale ani není , jestli je to dostačující.

Reagovat
kilobyte

Tak ono O2 to bere jako fotbalový pořad a proč by dělali ještě jeden, když tenhle je úspěšný a lidem vyhovuje.

Reagovat
Pablos

Ty děláš pro O2 viď ? Však píšu, že je to smutný, že je tohle jedinej pořad... samozřejmě, že nemusí... stačí být pozadu, není důležitý jít vpřed.

Reagovat
kilobyte

Nemusí být jediný, ale co je donutí udělat jiný? Já je neobhajuji, jen nevidím pro ně důvod to dělat jinak, když se to takhle většině líbí. Sledovanost to má, konkurence nulová.

Reagovat
Pablos

Já s Tiki Taka problém nemám to, ať dělají... já jen to nepochopím, přece musí jezdit někam na dovolený, musí vidět sportovní programy ve světě a musí si říct, oká to jsme teda zaspali ...nebo si říkají na co peníze do něčeho nového, takhle to stačí... lidem to stačí. Je je chápu a proto mi ta firma nikdy nebude sympatická.

Reagovat
Pablos

Ale zase na jejich obhajobu, už to tady pokřivila ČT a ten jejich nulovej progres takových let... laťka je nízko, ale proto jsem si asi i naivně sliboval něco víc od O2, že to veme trošku na úrovni tedy a pozvedne i trošku mediálně naší ligu, když práva stojí nula nula prd oproti jinde...ale klidně je možný, že to je jen iluze, že by to lidi zajímalo... nevím.

Reagovat
kilobyte

Podle mě by musel někdo přijít a nabídnout O2 nějaký nápad na pořad. Oni prostě nemají důvod něco sami od sebe začínat.

Reagovat
Pablos

A schválně jsem vybral ty země kde jsem byl, nad které se většina vždy povyšuje... o západě ani smysl mluvit nemá vůbec.

Reagovat
db18

+Kounovský, který na to už taky hrozně mrdá a místo vtipných karikatur jen píše sračky do "transparentu" který pak hosté jakoby drží před sebou...

Reagovat
kilobyte

Tak ono celkově karikaturista se spíše hodí do nějaké estrády než do fotbalového pořadu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rich

Konečně dobrá zpráva... Neuer stále je jeden z nejlepších brankářů na světe a Muller je prostě srdce Bayernu. Akorát doufám, že Muller se bude točit s Musialou a sestava Bayernu bude více rotovat, protože v posledním zápasu se ukázalo, že Muller nehrál nic moc a Musiala naopak zase hrál skvěle a dravě...

V případě Lewy doufám v prodloužení, ač uvidí se, co bude...

Reagovat
andrew96

Nils je král.

Reagovat
Stephanos

Ahoj všem fotbalovým fandům, začal jsem dělat streamy o Football Manageru. Jako nezaměstaný jsem přijal nabídku Hannoveru. Díky za náměty, připomínky. Přeji fajn poslech. :)

https://www.youtube.com/watch?v=hVw1idPOY44

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele