Neuer po zlomenině nohy ještě za Bayern nejméně týden chytat nebude

20.10.2023, 13:08
Aktuality
Manuel Neuer (© AFP)

Brankář Manuel Neuer po prosincové zlomenině nohy v sobotním bundesligovém zápase za Bayern Mnichov ještě chytat nebude. Sedmatřicetiletý kapitán týmu i německého národního mužstva už doufal v návrat po reprezentační pauze, ale podle kouče Thomase Tuchela v Mohuči nastoupí opět Sven Ulreich.

"Už s námi trénuje a trénuje extrémně dobře, má sebevědomí, ale potřebujeme ještě pár společných tréninků. Prospěl by mu třeba přípravný zápas, ale to není možné, protože hrajeme každé tři dny," řekl Tuchel. Nepočítá ani s tím, že by Neuer naskočil v úterý do Ligy mistrů proti Galatasarayi Istanbul. Koncem příštího týdne už by se ale vrátit mohl.

Mistr světa z roku 2014 naposledy chytal 1. prosince na mistrovství světa v Kataru. Po nečekaném vyřazení Němců si na dovolené zlomil při skialpinismu nohu v bérci a po operaci pro něj sezona skončila. Začátkem srpna mu lékaři z nohy vyndali zpevňující šrouby. S mužstvem částečně trénuje od konce září.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Salfovic

Proč nejdřív něco neodchytá za béčko ?

Reagovat
Sigma Olomouc

Na to má moc velké jméno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele