základní část, 16. kolo
28.11.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Trápení Jablonce trvá, podlehl Mladé Boleslavi

I po šestnácti kolech má účastník Konferenční ligy Jablonce nadále jen dvě ligové výhry. Tuto hrůzostrašnou bilanci nedokázal napravit ani v domácím zápase s Mladou Boleslaví, které podlehl 0:1 po trefě Hlavatého.

V úvodní desetiminutovce měl každý tým po jedné šanci. Pilař nejprve po šikovném průniku napálil tyč, na druhé straně střílel po Ewertonově pasu Preisler. Jeho ránu Hanuš srazil ke Skalákovi, jehož zakončení zablokoval Krob. Houskově střele později chyběl v cestě do brány jen kousek.

Když byla odehrána čtvrtina utkání, vyhrál Holík souboj pro Kratochvíla. Voleji tohoto středopolaře rovněž nescházelo mnoho. Doležal už dokázal svá mířidla seřídit, jenže jej vychytal Šeda. Na opačném konci hřiště našel Preisler centrem Hlavatého, kterému stál v cestě Zelený.

Ačkoliv v první půli měli více ze hry Severočeši, vstup do té druhé vyšel lépe Boleslavi. Michal Hlavatý nejprve napálil tyč, jen o chvíli později se dostal k centru z levé strany a nadvakrát už Hanuše překonal. Jablonecký gólman se vzápětí musel činit znova, když vytáhl Ladrův pokus.

Domácí ve zbytku zápasu ohrozili soupeře snad jen Kubistovou hlavičkou o zem a neukončili už dva a půl měsíce dlouhé čekání na výhru v lize.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Alan

2:2

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele