21. kolo
28.02.2021 14:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Potočný zařídil Zlínu vítězství v Olomouci

Po výhře nad Mladou Boleslaví byl Zlín evidentně polit živou vodou, neboť v Olomouci dosáhli "Ševci" na další vítězství. Tři body hostům vystřelil z penalty Roman Potočný.

Hosté byli blízko gólu již v šestnácté minutě. Conde vysunul Potočného, před ním ale zasáhl brankář Sigmy Mandous a následná dorážka Janetzkého nemířila do brány ani náhodou. Šest minut poté už Zlín udeřil. Dramé zasáhl míč na hranici pokutového území těsně před Benešem, který pak křídelníka Ševců nakopl do nohy. Po konzultaci s kolegou u videa odpískal sudí Hrubeš penaltu, kterou střelou doprostřed proměnil Potočný.

Ve 26. minuty vyslal ambiciozní pokus z dálky Dramé a nechybělo mnoho, aby Mandous lovil balón ze sítě podruhé. Olomouc zahrozila poprvé až těsně před pauzou. Beneš po rohovém kopu připravil palebnou pozici pro Hubníka, avšak volej kapitána Hanáků nemířil mezi tři tyče. Po kopu od rohového kopu se domácí snažili vyrovnat také osm minut po změně stran, jenže volej nedávné posily Mihalíka tečoval Daněk hlavou nad břevno.

Po třetím nebezpečném rohovém kopu už se Hanáci radovali z branky, jenže Hubníkovu hlavičku zastavil Dostál na hraně brankové čáry a žádný opakovaný záběr neprokázal, že by míč lajnu překročil. Hrubeš tedy musel veselí Sigmy utnout. Pokračovalo se tedy za stavu 0:1, který vydržel až do konce. V závěru mohl Zlín svůj náskok několikrát navýšit, jenže Jawa i hned dvakrát Čanturišviliho vychytal Mandous.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
bourbon

tuším 1:1

Reagovat
Etika

02

Reagovat
montaigne33

Zlín vybojoval hodně důležité body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele