23. kolo
13.03.2021 14:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Pardubice v deseti nedokázaly v Opavě vyrovnat

Druhé vítězství v krátké době zaznamenala Opava, která tak ukazuje, že se o záchranu ještě chce porvat. Na domácí půdě rozhodl o úspěchu 1:0 Smola z penalty nařízené po faulu Cadua, jenž za něj navíc uviděl červenou kartu.

První větší šance utkání přišla po deseti minutách. To Ewerton předvedl solidní průnik a z vápna pak po zemi vypálil o kousek vedle. Na opačném konci hřiště likvidoval Boháč po čtvrtině zápasu Čvančarův lob, během tohoto zákroku si ale špatně došlápnul a s poraněným kolenem musel být nahrazen Letáčkem.

V nastavení první půle Slezané pohrdli dvěma šancemi, pak však Cadu nakopl Žídka do hlavy, za což byl po zásluze vyloučen a navíc se kopala penalta. Té se ujal Tomáš Smola, který dokázal skórovat.

Po přestávce ovšem žluto-modří nevypadali, že hrají v početní převaze. Po hodině hry mohl srovnat Kostka, který těsně na míč nedosáhl. Na opačném konci hřiště Letáček skvělým výběhem sebral šanci Řezníčkovi.

Jelikož se ale neujala ani Čelůstkova standardka, ani Pfeiferova rána v nastavení, skončilo utkání vítězstvím domácího celku. Ten se tak v tabulce osamostatnil od poslední Příbrami, Pardubice mohou po tomto kole spadnou na deváté místo.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele