33. kolo
23.05.2021 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Liberec v boji o poháry neskóroval a bere jen bod

Pro Liberec veledůležité utkání v boji o evropské poháry nemělo šťastný konec. Na hřišti Zlína totiž remizoval jen 0:0 a klíčová pátá příčka se vzdálila. Spoléhat teď musí na sestupující Opavu.

Slovan je ve hře o páté místo ještě spolu s Plzní a Pardubicemi. Pokud vyhraje za týden proti Olomouci, s největší pravděpodobností už za sebou nechá Východočechy, avšak modlit by se musel rovněž v porážku viktoriánů na hřišti jasně poslední Opavy.

Zpět ale k tomu, jak se ztráta na zlínské Letné rodila. Jedinou větší šanci Severočechů v první půli měl Matoušek, ze solidní pozice však zamířil nad břevno. Na straně domácích se do příležitosti dostal Potočný, jeho hlavičce ale pro změnu chyběla razance.

Ani po přestávce se muži z Podještědí do žádného souvislého tlaku nedostali. Když byla odehrána hodina, zkoušel to Pešek nepřesně z voleje po Sadílkově pobídce, blíže se pak po dalším Sadílkově pasu dostal Chaluše, jehož hlavičku zastavila až branková konstrukce.

Závěrečné minuty naopak trochu překvapivě patřili ševcům. Jawo postupoval sám na gólmana, avšak nepochopitelně zpomalil a namísto zakončení se snažil hledat spoluhráče. A v následné akci tentýž hráč nevyužil Poznarovy přihrávky, tentokráte jeho střelu zablokovala defenziva. Z gólu se nakonec neradoval ani jeden tým a soupeři se tedy rozešli smírně.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele