30. kolo
01.05.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Dynamo konečně zvítězilo, mizérii Budějovic ukončil v Příbrami Čolić

Trvalo to jedenáct kol, ale přece jen se Českým Budějovicím povedlo konečně utnout černou sérii a po téměř tříměsíční pauze si do ligové tabulky připsaly tři body. Mizérie Jihočechů skončila v Příbrami, kde výhru Dynama vystřelil Benjamin Čolić.

Středočeši naopak nenavázali na úspěch z Karviné a doma opět selhali. Před závěrečnými čtyřmi zápasy do konce sezony tak setrvávají na předposledním 17. místě a jejich naděje na záchranu pomalu vyprchává.

Úvod zápasu patřil Jihočechům. Gólman Příbrami Šiman si nejprve připsal dva úspěšné zákroky proti projektilům Nováka a Čavoše, po 20 minutách už ale inkasoval, když jej z přímého kopu i za pomoci břevna překonal výstavní trefou Čolić. Poté však tlak Budějovic opadl a domácí se rovněž tlačili do útoku.

Po půlhodině hry navíc dostali Středočeši k dispozici penaltu, když Mezeru při zakončení po rohovém kopu zřejmě poslal k zemi Mršić. Pilík ovšem pokutový kop neproměnil, když nechal vyniknout brankáře hostů Vorla.

Pilíkovi pšenka nekvetla ani těsně před odchodem do kabin, kdy ze standardní situace trefil horní tyč. Šest minut po změně stran zase nebezpečně pálil příbramský kapitán Tregler, jeho rána se však do brány těsně nevměstnala. V 70. minutě zase zkoušel štěstí opět z přímého kopu Čolić, jenže k druhé brance v utkání mu tentokrát kousek chyběl. V závěru ještě Šiman vychytal Diopa, i tak se ale z vítězství radovali hosté.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele