základní část, 30. kolo
27.04.2019 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Teplice bezbrankovou remízou uhájily desítku

O desáté místo bojovaly Teplice, o co nejvýhodnější pozici před nadstavou Příbram. Právě tyto dva celky na sebe narazily v rámci posledního kola a ofenzivní hody z toho věru nebyly. Na Stínadlech diváci viděli jen bezgólové představení.

Úvodní příležitost zápasu měli hosté, Mingazov však z nadějné pozice pálil nad. V ještě větší šanci se tentýž hráč objevil po čtvrthodině, kdy jeho pokus měl solidní razanci i výšku, zato umístění pokulhávalo. Osmělili se i tepličtí fotbalisté. Nejprve musel Antwi hasit situaci odkopem z malého vápna, blíže gólu už byl Moulise, kterého z blízkosti vychytal Kočí.

Utkání mělo v těchto chvílích rychlý spád a přelévalo se ze strany na stranu, Polidarovu střelu fantastickým zákrokem zlikvidoval Grigar. Před pauzou zase pokoušel štěstěnu ze střední vzdálenosti Květ, ani jeho střela se bohužel pro Středočechy neujala.

Po návratu z kabin se na větší vzrušení čekalo opravdu dlouho, až po třech čtvrtinách zápasu zachyboval Grigar a Chaluš mohl hlavičkovat míč do prázdné klece, kdyby na něj ovšem dosáhl. Do gólovky se dostal Hora, jehož pokus po centru zpacifikoval až Ondřej Kočí. Činit se na druhé straně musel i Grigar, a to proti bombě Voltra.

Na straně domácích zahrozil Žitný, který se obětavým skluzem pokoušel dosáhnout na Vondráškův pas. A jelikož nebyl úspěšný ani Květův přímák, gól přihlížející neviděli. To je pozitivní zpráva především pro teplické hráče, kteří udrželi desátou pozici a naděje na Evropskou ligu. V nadstavbě se střetnou s Mladou Boleslaví, Příbram čekají lité boje ve skupině o záchranu.

Autor: Martin Vejdělek / isport.cz, o2tv.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele