11. kolo
22.10.2016 15:00 CET
2 : 4
(0:2)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Jablonec 2:4

V sérii porážek pokračuje Příbram, která tentokrát v souboji dvou nejhorších obran nestačila na Jablonec. Ten také zvítězil po delší době a dočasný trenér Zdeněk Klucký tak prožil vydařenou premiéru. U Litavky padlo celkem šest branek a k vidění byla i červená karta domácího Ferrary.

Jelikož šlo o souboj nejhorších obran v celé soutěži, slibovalo utkání hodně branek a to se nakonec potvrdilo. U Litavky padlo celkem šest gólů a i šancí bylo jako máku.

Lépe do zápasu vstoupil Jablonec a už v 11. minutě se ujal vedení. Stanislav Tecl krásně našel Petra Jiráčka a ten střelou z první překonal Hrušku. Za dalších osm minut už hosté vedli o dva zásahy. Zkušený Rezek vyrobil hrubou chybu a doslova namazal do šance Martinu Doležalovi, který nezaváhal! Kouč Petr Rada mohl jen kroutit hlavou, co to jeho svěřenci na hřišti zase předvádějí. Příbram si ale také vytvořila šance a náhradní brankář Valeš musel několikrát zasahovat. Více práce však měl jeho protějšek Hruška, ten dvakrát vychytal Mahálíka a zasloužil se o to, že rozdíl mezi oběma soupeři byl jen dvoubrankový .

Domácí Příbrami se podařilo ve druhém poločase vstřelit kontaktní gól a dostat se zpátky do utkání. Tomáš Pilík z přímého kopu nachytal Valeše a vykřesal domácím naději. Obrana Příbrami se však v 70. minutě zase "vyznamenala", po rohovém kopu nechala hlavičkovat Kubistu a ten vrátil Jablonci dvoubrankové vedení. Vzápětí musel Hruška zase hasit další problémy a tím opět udržel domácí ve hře, neboť ti se další snižující brankou Kacafírka znovu vrátili do utkání.

Jenomže pak přišla červená karta pro Ferraru, který se provinil skluzem na Tecla a Příbram měla definitivně po zápase. V poslední šanci, už v nastaveném čase, postupoval sám na Hrušku Doležal, nehamounil a před prázdnou branku přihrál skórujícímu Teclovi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2X

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:2

Reagovat
ondrasch77

0:2 (Tecl, Doležal)

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele