8. kolo
13.09.2010 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 0:0

Ambiciózní Olomouc na včerejší výhru Plzně zareagovat nedokázala. Dnes uhrála s Mladou Boleslavi jen remízu a její ztráta na Západočechy opět narostla, nyní činí už šest bodů.

První poločas sice nepřinesl žádnou branku, i přesto ale diváci viděli několik poměrně zajímavých momentů. Ten první přišel už v podstatě po devíti minutách hry. Petr sklepl míč k Hubníkovi, který však z hranice vápna vysoko přestřelil. Hosté dlouhou dobu nepůsobili příliš nebezpečně, přesto ve 20. minutě málem vstřelili vedoucí branku. Po rohovém kopu pálil z větší vzdálenosti Táborský a jeho rána nakonec orazítkovala pravou tyč.

Ještě blíže byl na druhé straně mladý záložník Jan Navrátil. Po přihrávce od Hubníka obešel gólmana Millera a stačilo mu jen zakončit do prázdné brány, jenže nepochopitelně poslal míč vedle. O moc lépe nedopadl v 36. minutě ani kanonýr Michal Hubník, také jemu scházela přesnost, nestřílel však z nijak výhodné pozice.

Po změně stran začala Olomouc velmi aktivně. Jako první dal o sobě vědět obránce Michal Vepřek, jehož rána z přímého kopu sice Millera zaměstnala, ale míč v síti neskončil. V 52. minutě přišel další moment, na který bude domácí Navrátil ještě hodně dlouho vzpomínat. Centr Hubníka ze strany totiž Miller vyrazil jen před sebe, tam stál právě 20letý mladík, jenže asi ze dvou metrů bránu přestřelil.

Nevyužití této šance mohla Boleslav potrestat už o dvě minuty později. Po přímém kopu hlavičkoval nebezpečně Procházka, Drobisz byl však na svém místě a míč lapil. V následujících minutách tempo hry značně opadlo. V závěru sice Olomouc značně ožila, ovšem vytoužený gól vstřelit nedokázala. Nejblíže byl asi střídající Ordoš, gólman Miller ale opět dobře zasáhl a míč vyrazil na roh.

Autor: Tomáš Honajzer / idnes.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasny X 1:1,2:2

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Olomouc už musí začít ztrácet víc... takže 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 1

Reagovat
Aris1914

doufám, že se těch min. 7000 lidí na stadioně bude bavit a modrobílá lavina smete dalšího soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

sigma vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Hanaci doma neprohrajou

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jak to Karel pokládá doufám že všechny zaskočí s 4-3-3 vyhrajem 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

No na to, čo som zvyknutý z GL, veľmi dobrý 1. polčas, akcie, šance, no paráda, Sigma je aktívnejšia, ale Mladá Boleslav dobre bráni a vyráža do brejkov;

ak bude futbalový boh spravodlivý, tak Sigma vyhrá, ale bojím sa, že Boleslavi vyjde jeden brejk a odvezie si tri body...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele