2. kolo
26.07.2010 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Hradec Králové - Bohemians 1905 1:1

V případě výhry nad Bohemians 1905 mohl jít Hradec Králové hodně nečekaně do vedení ligy. Tři body ovšem nakonec vyválčit nedokázal a musel se spokojit pouze s remízou 1:1.

V předchozím zápase se Spartou šli Votroci hodně rychle do vedení a i dnešní zápas mohl mít obdobný scénář. Po Pilařově centru pálil nebezpečně z voleje Roman Fischer, avšak s přesnosti to už bylo horší. V 5. minutě přišel druhý výsledek aktivity Hradce. Hlavou zakončoval Tomáš Rezek, jenže jeho dobrou hlavičkou Sňozík dokázal vytáhnout alespoň na tyč.

Další šance už ale patřily Bohemians. Pořádnou hrozbu pro domácí defenzívu znamenal David Bartek, který během krátké doby mohl vstřelit hned dvě branky. Pokaždé ale narazil na bezchybného Lindra. Ten ovšem v 30. minutě nakonec přeci jen kapituloval. Po rohovém kopu lehce hlavičkoval Škoda, míč se nešťastně odrazil od zad Pávka a skončil v bráně Hradce. Domácí i přes očividnou snahu ale na nepříznivý stav nijak zareagovat nedokázali a do kabin tak šli v nepříliš pozitivním rozpoložení.

Také vstup do druhého dějství vyšel lépe Hradci. Tentokrát se dočkal i branky. V 48. minutě zahrál v pokutovém území obránce Cseh rukou a rozhodčí odpískal penaltu, kterou následně proměnil kanonýr Černý. Zcela otočit stav mohl záložník Hochmeister, avšak jeho střelecký pokus dokázal zblokovat stoper Lukáš.

Tempo hry v následujících minutách značně opadlo a vypadalo to, že nerozhodný stav vyhovuje oběma stranám. Hrálo se bez šancí a nějakých skutečně zajímavých okamžiků. Za zmínku snad stojí jen nepřesná rána Nešpora a dalekonosný pokus Poděbradského, ani ten však nesměřoval do brány. I proto nakonec zápas vítěze nepoznal.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hradec...!!!!!!

Reagovat
vanGomm

Hradec hraje znova doma a tipnul bych si,že si druhou výhru nepřipíše.Tedy X.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 10 jistotou..

Reagovat
Losinho

Za nízkej kurz...

Reagovat
Losinho

2:0 (Černý, Pilař)

Reagovat
klokan.paul

1:2

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Pilař - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 2:0 a vedem ligu...Hradec GO..!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infecto

Hradec vyhraje 3-1

Bohemka bude pod Libercem!!!!!!!!!!!!!!!

Hradec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
goodbay

Hradec jen těžko zopakuje výkon proti Spartě. Kotal bude muset hráče udržet na uzdě, aby neměli hlavy v oblacích, což se klidně může stát. Proto tipuji plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jakubisko

Budou zase pokuty za příliš mnoho fanoušků? :))

Reagovat
smazaný uživatel

jakejch prilis mnoho fanousku ? :) 6 000 dvouhlavejch.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele