4. kolo
16.08.2009 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 2:0

Fotbalisté Mladé Boleslavi nadále vévodí tabulce české Gambrinus ligy, domácí porazili Příbram 2:0 díky brankám Marka Kuliče a Jana Rajnocha. Utkání nedohrál hostující Štochl, který obdržel po faulu na Rajnocha červenou kartu.

Utkání začalo celkem ofenzivně. V 6. minutě nejprve vyrazil brankář Krbeček Peckovu ránu na roh a vzápětí hlavičkoval Rajnoch pouze do náruče příbramského brankáře. O chvíli později bylo horko i na druhé straně. Vorel vyrazil Pleškův centr před Plašila, ale ten minul.

Ve 13. minutě minul branku hostí z rohového kopu Rajnoch a ve 29. minutě se ve velké šanci ocitl Pecka, ale mířil stejně jako Rajnoch vedle. Nicméně, ve 37. minutě už mladoboleslavský stadion jásal. Táborský našel Kuliče a ten z otočky skóroval - 1:0 pro domácí. Těsně před koncem prvního poločasu ohrozil branku domácích Pleško, jím zahraná standardní situace však vyrovnání nepřinesla.

Ve druhém poločase měl první tutovku až v 69. minutě Chramosta, s jeho pokusem si poradil brankář Krbeček. Druhý poločas nebyl zdaleka tolik atraktivní jako první půle, každopádně i ve druhém dějství se diváci dočkali vstřelené branky. Nejprve však byl v 88. minutě vyloučen Štochl a hosté dohrávali o deseti. Příbramští měli tu smůlu, že z následné standardní situace vstřelil nádhernou branku Jan Rajnoch a bylo po zápase. Zvýšit mohl ještě Chramosta, ale míč nezkrotil. Mladá Boleslav vyhrála zaslouženě 2:0 a nadále vévodí Gambrinus lize.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bolka jede 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To mas pravdu ale Pribram pohonila Spartu a body asi nejaky odveze rekl bych ze vsechny

Reagovat
Tomtaf

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
vanGomm

Boleslav je v laufu,ale Příbram je nepříjemná.Tipuji Hx tedy výhru Boleslavi,ale jen o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka v teto sezone míří vysoko a z příbramí nezaváha a vyhraje minimálne 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

honzááá rajnochhhh

Reagovat
smazaný uživatel

DOTOHO MLADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele