3. kolo
16.08.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 1:1

Ani padesát minut přesilovky nestačilo Slavii, aby si z vyprodaných Štruncových sadů odvezla plný počet bodů. Po utrápeném výkonu ztratila vedení až v poslední minutě po krásném gólu Vaculíka.

Plzeňští fotbalisté od počátku hráli sebevědomě a hned v páté minutě mohli skórovat. Rezek hlavičkoval po Horváthově centru na malém vápně, ale branku těsně přestřelil. V další šanci se ocitl Tatanšvili, probil se do vápna a z úhlu zkoušel najít mezírku mezi nohama Vaniaka, ten však dokázal vyrazit na roh. První gólovku měli přeci jen Slávisté, když Necid dostal přesnou kolmici za obranu, Poštulka ovšem byl pozorný a vyrazil. Postupem času začali být aktivnější hosté, Latka podařenou hlavičkou nechal vyniknout plzeňského brankáře. Pět minut před koncem prvního poločasu Belaid šel nešetrně do souboje s Petrželou, který se poté rozhněval natolik, že slávistického hráče nakopl a musel z hřiště ven.

Slávisté se snažili využít přesily, ale Poštulka chytal skvěle. V 52. minutě vychytal Šenkeříka, který na něj vyslal gólovou hlavičku. Po hodině hry mohla přijít studená sprcha pro Pražany, ale Vaniak tečovaný přímý kop na poslední chvíli u levé tyče odvrátil. Když se svým pokusem z trestného kopu neuspěl ani Limberský, který těsně minul horní roh branky, přišel toužený gól hostů. Toleski se probyl na levé straně k centru, kterým našel Necida, jehož hlavičku Poštulka dokázal pouze vyrazit k sedícímu útočníkovi, a ten pohotově dokopl míč do branky. Jenže přišla poslední minuta utkání a šok pro slávisty. Vaculík se dostal k míči na hranici vápna a tvrdou ranou vymetl pavučiny v pravém horním rohu Vaniakovy branky.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slavia poprve zvitezi i venku 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie vyhraje 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia předvede bídu...jako minulý rok a ve Štruncových Sadech budou triumfovat domácí 2:1 SKS

Reagovat
Liquid

Naber zpět směr Makedonie!!! a posledně Plzeň netriumfovali Makedonče! Plzeň - Slavia 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

sesivani budou mit problem vyhrat tip: 1:1

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka mi zatim pripada trochu nesehrana a netymova.No podle me navazou na nezdar s italie a neodvezou si z plzne ani bod.

Tip : 3:2 pro Plzen

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Co předvedla slávka je ostuda.Dostat gol na konci utkání je na takové mužsto katastrofa.Nerad to říkám ale slávka si ty vše kompl..sama.Pokud chcou obhajovat tak takhle určitě ne a nevím na co dělá slávka takové kupování hráčů když stejně nehrají.Naopak dobrýho hráče dají pryč...Pudil,teďkom je pěkně poznat jaká je po něm díra.Mám pocit že bude slávka na konci sezony brečet..ale jej a jen vlastní chybou...

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí vám tam červená karta (ve statistikách) a Toleski se k centru PROBIL, ale to jen tak na přilepšenou

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas nenabidl to co se od nej ocekavalo.Slavie hrala zhruba 50 minut preilovku presto si nedokazala vypracovat tlak a golove prilezitosti.Obhajce titulu tak zatim tape na zacatku sezony.Dobrou zpravou pro sesivany by mohlo byt ze se si sama utocna dvojce Toleski x Necid byla scopna vypracovat jediny gol.Toto by melo byt pro Jarolima znameni ze takto slozeny utok je optimalni.Uvidime co v dalsich kolech.Jinak klobouk dolu pred Viktorii, ktera neslozila zbrane i kdyz hrala v deseti a prohravala 0:1 a nakonec se take zaslozene dockala vyrovnani.

Reagovat
smazaný uživatel

ách ta posraná slávka

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ... bida...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele