15. kolo
23.11.2008 14:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SK Kladno - Viktoria Plzeň 1:0

Kladenští doma přemohli Plzeň a vyhráli 1:0. Jedinou branku zaznamenal střídající Šisler.

V první půli měly oba týmy po jedné příležitosti vstřelit branku, ani jednou ji však nevyužily. Nejprve v 10. minutě po rohu zblízka překopl branku hostí Procházka a poté na druhé straně neuspěl Hochmeister.

Ve druhém dějství měl velikou šanci domácí Šilhan, ale po centru Szaba střílel jen do brankáře. Gólový moment pro Kladno přišel v 62. minutě. Střídající Šisler využil dlouhý balon od Strnada a z rohu pokutového území nádherným volejem poslal svůj tým do vedení - 1:0. Šisler mohl vzápětí zdvojnásobit svůj střelecký účet, po narážečce s Herzánem vystřelil pěkně, ale brankáře nepřelstil. V závěru utkání pak mohl definitivně zhasit naděje Plzně na body Strnad, ale sám před brankářem nedokázal dobře zakončit. I přesto Kladno udrželo vedení a vyhrálo 1:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to že Horváth stojí za karty a na Kladno nejede snad není tak těžké zjistit pane Linharte nebo ano ??

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem to samé platí i o Killarovi z Kladna...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele