13. kolo
09.11.2008 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SK Kladno - FK Teplice 1:1

Zápas na Kladně, kde domácí změřili síly s Teplicemi, skončil smírně 1:1. O branky se postarali ve třetí, respektive 71. minutě Šilhan a Stožický. Pro červenou kartu zápas nedohrál teplický Sabou.

Třetí minuta a první gól. Bleskový nástup mělo domácí mužstvo, když ho poslal do vedení hned z kraje zápasu Jaromír Šilhan. Šilhan se trefil hlavou po rohu, Tepličtí gól málem odvrátili, nakonec si ale balon jen přizvedli pod břevno - 1:0. Ve čtrnácté minutě mohl zvýšit vedení Kladna Beneš, ale ze dvou metrů netrefil ani branku. Tři minuty před přestávkou pak měl další velkou šanci za domácí Cigánek, ten vystřelil do břevna. V samotném závěru první půle se pak osmělili i hosté, když nejprve střílel Vachoušek a Pavlík vyrážel na roh a po něm poté nebezpečně hlavičkoval Strnad, ovšem mimo.

Ve druhé půli mělo další šanci Kladno, když hlavičku Beneše zastavil až na brankové čáře Belic. Tři minuty na to se potvrdilo známé nedáš - dostaneš, když v 71. minutě vyrovnal účet zápasu Vlastimil Stožický. Stožický se trefil z 35 metrů, když jeho centr prošel až za záda Pavlíka - 1:1. Vzápětí po gólu mohly Teplice otočit zápas po střele Mahmutoviče, ovšem míč letěl těsně vedle. Deset minut před koncem byl ještě vyloučen po druhé žluté kartě teplický Sabou a v závěru střílel mimo kladenský Bartoš, na výsledku se ale již nic nezměnilo.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele