21. kolo
22.03.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SK Kladno - FK Mladá Boleslav 0:1

Boleslav na jaře poprvé vyhrála a přidala k dosavadním dvěma další tři body. Na Kladně to ale rozhodně něměl tým z města škodovek lehké a veze si těsnou výhru.

V 17. minutě velmi chyboval boleslavský Janíček, když jako poslední obránce zkoušel kličku, přišel o míč a domácí Klinka se řítil sám na bránu. Vše zachránil brankář Miller, asi proto aby to vzápětí všechno pokazil. Brankář rozehrál tak nepřesně, že míč trefil nohu Klinky, tentokrát ale byla obrana pohotová a zažehnala nebezpečí.

Utkání nebylo na šance příliš výživné, a tak se diváci zaradovali, když přišla 57. minuta a v jedné se objevil Hajník a hned trefil břevno. Szabo vyslal naprosto přesný centr na hlavu Hajníka, tomu pak chyběl ke gólu jen kousíček. Jediná branka padla na druhé straně a vsítil ji Michal Papadopulos. Kalina odcentroval z pravé strany a boleslavský forvard hlavou rozhodl o vítězi.

Zápas rozhodně nebyl příliš pohledný, ale dosti vyrovnaný a zasloužil si skončit smírem. Ovšem domácí Hajník trefil jen břevno, naopak Papadopulos svou šanci proměnil a tak se raduje Boleslav.

Autor: Michal Havlický / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1.3

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka už zabere za 3 body!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele